Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Passz, esetleg Leonardo DiCaprio ezen a kétállásos segédszámlapon állítja be, hány éves az adott napi csaja.
Tök mindegy, semmi se stimmel ezen a majd' megmondtam, hogy micsodán, kívül-belül nyúlás az egész, Junghans - Lobinni zabigyereke. Az is lehet, hogy csak egy sima naptáras automata, a napot, hónapot, 'évet' stb. már neked kell rajta manuálisan pöcögtetni, fórumokon ilyet is szemléztek.
* szerk. Leót megrövidítettem egy Di-vel, javítom, nehogy perre menjen.
-
Remus389
nagyúr
Haha, "valamiért" franciául van a leírás a kínai oldalon:
* CHINA OBAO Mouvement mécanique automatique.
* Cas avec la finition de haute qualité.
* Résistant à l'eau: 30m
* 2.5D Arc Hardlex Crystha miroir. (Deuxième seulement au saphir en dureté)
* Tirez la couronne.
* Matériau du boîtier: acier inoxydable 316L.
* Diamètre du boîtier: 41.00mm.
* Épaisseur du boîtier: 12.00mm. * Largeur du bracelet: 20.00mm
* Matériau du bracelet: cuir/acier inoxydable. -
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Egyesek szerint még él és virul, három szigetet tart éppen a hátán.
Na jó, akkor én nagy duzzogva, de elfogadom a zöldet, főleg ha leradírozzák a számlapról a hülye feliratokat, és így akkor el is fogyott a teljes kínálat.*
* a lila megmarad egy bátrabb embernek.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Rosszul tudjuk, Kína nem szigetekre, hanem egy bazi nagy teknősre épült, a világ további, elhanyagolhatóan jelentéktelen és kicsi részeivel egyetemben, tehát jogos a koronazár alkalmazása.
Kevésbé költői magyarázat: valamit kellett már kezdeni a hamis Daytona beszállítók maradék cuccaival.
-
dzsi23
addikt
WD6263
38.5mm, VK63, acél + zafír + minden földi jó.
Természetesen a r0h@dt koronazár sem maradhatott le, elengedhetetlen egy "racing" órán, hisz tudjuk, hogy Kína szigetekre épült.
A 12.75mm vastagságból picit faraghattak volna.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem, a te órád emiatt beat erroros. [link]
Amúgy klassz nálatok a veranda
-
Churpik
aktív tag
-
Faresz1976
senior tag
válasz
driv4r
üzenetére
végigolvastam a szolgáltatási feltételeket. Az elején van említve a PD, utána full általános
.Degeczi:
Egyetértek!!Update.
Még annyit tennék a csalás dologhoz, hogy egy ismerősöm nemrég kapott egy utánvetes 22e Ft-os csomagot
. Persze nem rendelt semmit.... szóval már erre is figyelni kell. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem óvatoskodnék a megfogalmazással és OFF-fal, ez biztosan bűnözők csalioldala!
A külföldi hivatkozás a paganiwatches.co - hiszen a paganidesign.com foglalt, az a hivatalos (és nem mellesleges magyar verzióban is létező), tehát ez még a legjobb esetben is csak vmi szürkeimportőr lehetne, akinek semmi köze a céghez.
A paganiwatches.co-n azonban nincs is más hivatkozás és elérhetőség, csak a paganidesign.hu! A kettő tehát ugyanaz a brancs, innen csinálta vki.
Magánszemély regisztrálta a domaint, nem cég. Pont egy hónapja tette, mégis tele van jóval régebbi, akár egy évnél is régebbi (nyilván kamu, máshonnan másolt) review-kkal.
És a legfontosabb, ami után nem maradhat kérdés: nem csak elérhetőség nincsen, de bár a főoldal alján ott van a Google Pay is mint fizetési lehetőség, a kosárba rakva valamit már csak hitelkártya adatokkal lehetne fizetni! Még csak nem is külső, megbízható szolgáltatón keresztül, hanem közvetlenül az oldalon beírva (ami azonnali red flag)
Senki nehogy vegyen innen bármit! -
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Miért, ez az email cím mennyire kóser szerinted?
E-mail: Info@paganiwatches.co [ENG]
Vagy ez a 'hivatalos' elérhetőség?
Elérhetőségeink alább találhatók:
Pagani Design©
E-mail: info@paganidesign.hu
Cím: Budapest, MagyarországAgyamat eldobom, komolyan.
-
Faresz1976
senior tag
-
raziel01
veterán
[link] Pagani design kapott .hu-s weboldalt.
Persze drágán adják de tájékozódásnak megteszi. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Olcsó is (volt, amikor még árulták), a szíj is "cheapest", gondoltam pár kiegészítővel feldobom az öreg búvárt.
-
-
-
@mriya@
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
A mezei Seiko szerkezetek összevissza járnak.
Van köztük szinte kronométer pontosságú, de iszonyú krumpli is.
Szerencse kérdése, éppen milyet fog ki az ember.
Svájcival ilyen gondom sosem volt.
A legpontatlanabb is 10"-et mászott el naponta.
Be sem akarták szabályozni garanciában, ismerőst kellett keresnem, hogy megtegye.
-
raziel01
veterán
Ti amúgy szoktatok mérni pontosságot telefonnal? Mármint most inkább a beat error részre gondolok.Az utóbbi időben azért volt egy pár pagani/addisdive óra NH35-el ami megfordult nálam és van bőven szórás. Kb 6 órából 3-nál volt gyárilag 0.5-0.6 ms körül vagy alá belőve a beat error, a másik 3-nál meg ilyen 1.8-2.2 ms volt.
Oké viszonylag gyorsan belőttem őket is 0.2-0.3 környékére csak érdekes.
Még ha elfogadjuk, hogy a Seiko szerint 1.5 ms maximum nem gáz akkor is több az 1.8-2.2s.
Persze oké 30-40 ezres órákról beszélünk értem én, nem 150 ezres Seiko vagy Orient. -
zoarden
tag
Kedd esti hazafele/mai délutáni viselet
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Most megint hiány van NH35-ből vagy mi a sztori? Nem olvastam semmit.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nagyon szép, gratula!
Sikerült Seiko szívvel hozzájutni, vagy már a 8215-ös kiadás? -
Faresz1976
senior tag
Megérkezett a Land Dweller copy
, korrekt darab. A szíj nem tépi a szőrt, nem éles a széle ( na persze nem egy SM vagy Cronos minőség ). Csavarosak a szemek, az én csuklóméretemre jól be lehetett állítani (~ 19,5 ). A csat rögzítési módszere hasonlatos a pagani ( rolex fajta )féléhez, csak ugye nincs biztonsági zár. Sajnos a számlap nem pont olyanra mint a Rolexen, a "méhsejt" minta teteje ezüst, kicsit zavarja a mutató leolvashatóságát. Összességében elégedett vagyok.
-
Remus389
nagyúr
Végül megrendeltem ezt a Forshining-et feketében [link]
Tudom hogy gagyi, de olcsó volt és nekem tetszik.

-
raziel01
veterán
Ezek a karácsonyi előtti akciók alin elég gyengére sikerültek.

5-10 dollárral csökkentek amik nekem kosárban voltak órák. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Írjunk Seiko kapitánynak, a nemes ügyet előmozdítandó.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Szívemből szóltál. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Inkább az előbbire tippelek, a többivel is leálltak, s még nem fogyott el. A gyártás leállításának egyetlen ésszerű oka az lenne sztem, h jön az új változat 38,5 mm-es méretben, 45 mm-es hosszal, tükrözésmentes zafírüveggel és fémszegély-mentes old radium színű mutatókkal és indexekkel.
Álom, édes álom. -
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
"nincs rá égető szükségem"
Melyikre van?
"Furcsa, h ez a változat kifutott"
Nekem is ez tetszik legjobban ebből a szériából, lehet, hogy másoknak is, és elfogyott. Vagyis lehet, hogy a többit sem gyártják már, csak azok még nem fogytak el. A másik opció, hogy a kisebbséghez tartozunk, és a Seikonak nem éri meg ezt színváltozatot gyártania. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Ez fel sem tűnt.
Furcsa, h ez a változat kifutott, de az acél karkötős testvéreiből van Tutuban is. Az a dilemmám, h ugye egyszer élünk, meg az a pénz, amit nem költünk el, az olyan, mintha nem is lenne, másrészről meg nincs rá égető szükségem, SNZG71 majdnem ugyanezt tudja, csak sokkal jobb leolvashatósággal. Meg kell vívnom ezt a csatát magammal. -
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Ráadásul nemsemmi akció van rá!
-
5-ös kezelő
senior tag
Feldobta az Árukereső reklámja a kifutott, de nekem nagyon tetsző SRPG35-öst. Lehet, h elcsábulok, és mégsem a WD EXD 38-ast veszem meg. Azért alszom rá még párat, hátha itt is elfogy, és le van a gond.
-
Faresz1976
senior tag
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Valaki állított már 8215-öt? Chatgpt váltig állítja, hogy a két pöttyös kar a beat error állító.
Neten amúgy szinte semmi info róla, egy yotube videót találtam ott a srác a két pöttyös karral állította a sebességet. Így én is azon állítottam picit, mert stabilan hozza 8 óra hordással a +17s/nap-ot amin azért lehet javítani. Így kb vittem lentebb 8-10 mp-et rajta, majd kiderül mennyit javult. Viszont elég érdekes megoldás, mert NH35-nél simán van rajta egy vájat és fogpiszkálóval szépen tudsz rajta tolni. Itt meg nehezebb. -
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Érdekes, de 90 ezerért azért elég húzós. Mondjuk zafír buborékban van.
Méretes, 45 milis, belül Miyota 8215-tel. Ilyen árban már el tudnám képzelni 9000-es Miyotával is, nem csak egy 30 dolláros szerkezettel.
De amúgy érdekes, egyedi megoldás. -
Faresz1976
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Újabb Fiyta:
-
Faresz1976
senior tag
Mai kínai, egy kis karácsonyi "beütéssel"
feleségem jóvoltából:
-
@mriya@
őstag
Bár senkit nem érdekel, nekem fontos a letisztult, jól leolvasható számlap.
Ha egyszer sok pénzem lesz (februári nyugdíj 😀) akkor majd veszek egy Nite Alpha-t.
-
@mriya@
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Szuper, hogy szinte leolvashatatlan róla a pontos
idő. 😈 -
dzsi23
addikt
válasz
dilajoska1
üzenetére
Nekem is a Mi Band ugrott be.
Valamelyik fiókban talán meg is van még a legelső, amin még csak 3 pötty tudott világítani... az újabbakat elrontották a kijelzővel.
-
dzsi23
addikt
válasz
dilajoska1
üzenetére
Majd szólj, ha látod ezt alin, coin-kedvezménnyel!
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Most akkor szomorú vagyok ....
Nekem meg ez nem jön be
.. 1-1 -
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Hát ez se igazán.
Ez már annál inkább csak ez már más kategória
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Akkor ez biztosan bejön:
Fiyta Interstellar
-
raziel01
veterán
Tavalyról egyébként mire emlékeztek? Várható még valami akció vagy kuponozás újévig?
-
|AP|
veterán
válasz
mert_csokis
üzenetére
kíváncsi vagyok a véleményedre.
Az enyémről még sajnos mindig semmi hír
A számlap és az indexek kialakítása mennyire minőségi? A szíj vállalható minőségű? -
Throme
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Nekem elegem van a kuponokból. Hiába nyomogatom naponta az appot a tényleges vételárból 1-2k jön le max. Persze nem veszek 60-300 k huf értékben órákat, sem mást aliról.
Szóval hiába van kb 30k huf kuponokban , csak áll és minimális jön le.
Azzal meg nem foglalkozom, hogy mindenhez odaírják alin a kb 2x árat és abból most akcióznak 50-80-90%-ot.
Egy magyar ennek nem dől be... -
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Klassz. Van egy olyan ‘szigorú, de igazságos’ jellege, ez a szíj is jó hozzá.
-
raziel01
veterán
-
Throme
veterán
Nem tudtam igazán eldönteni, hogy rakott indexek, vagy a számlap így lett fröccsöntve, majd festve, de megtetszett.
Lilát akartam első körben, csak tartok tőle, hogy bizonyos fényviszonyoknál átmegy rózsaszínesbe... Ezért maradtam a türkiszkék mellett. A zöld is nagyon jól néz ki.
Az óra kicsi, 37 mm a tokátmérő.
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Megjött a Cadisen daydate
A Miyota szerkezet kicsit fura, hogy egyik irányba szabadon pörög, tudom, hogy ez ilyen csak eddig NH35 volt.
Telefon a pontosságot +2 és +10 mp közé hozza.
Pillangócsatos szíj, nekem azzal nincs bajom, hogy nincs fél szem de más kézen lehet problémás. Kettő szemet kivettem és pont jó a 18,5cm-es csuklómra.
Ami viszont szerintem gáz, hogy brutál bele vannak szorulva a stiftek a szemekbe. Elgörbült 2 kinyomó mire rákerestem youtube-on, hogy pici wd40-et kell bele fújni. Úgy simán kijött fél perc várakozás után. Pagani/Addisdive szíjakkal sosem volt ilyen gondom.
Tetszik, örülök neki összességében.
Ja a küklopszot rögtön le is szedtem, könnyebben lejött, mint egy ásványi üvegről. Szikével is bátrabb voltam.
-
pulutodurumo
őstag
-
Faresz1976
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Az nagyon jó ha ennyire tetszik
. -
@mriya@
őstag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Profi gyártó a Sinn.
Az egyik legprofibb.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Pedig ez a H-Link csat sokat hozzátesz a toolwatch élményhez. Belekötni sem igazán tudok, nagyon korrekt kidolgozása van.
De az egész óra egyben van. Kiraktam az éjjeliszekrényre, és azt veszem észre magamon, hogy állandóan ránézek és fogdosni akarom. Rég volt ilyen. -
Faresz1976
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Ohh, elég jól néz ki grat!
Egy bőr, vagy nato még jobban feldobná. -
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ennyiért már elfért volna egy zafír üveg amúgy szép.
-
Faresz1976
senior tag
Új színekben a AD2095:
-
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
de remélhetőleg ideér.
Dzseff B. Amazontól rendeltem lányomnak egy könyvet, amit nem nagyon találtam meg máshol.
Angliából szállították osztrák postával (!), legalábbis azt állították hogy olyan trackszámot kapott.
Ekezdődött a menesztés a státusz szerint, majd egyszercsak azt veszem észre hogy jön a wise értesítés arról hogy Amazon visszatérítette az árat.
Majd jött az email "amazoktól": A levelük szerint azért történt, mert én visszaküldtem.
Ment email majd a felületükön is visszajeleztem. 2 napja semmi reakció.
jó nagy tűzmadártoll a fülükbe mert karácsonyig már nem tudom sehol megvenni.CASIO Uglyshock: "De szép színe van kendnek,
.
.
olyan szép sárga!
- Tudja már, mire gondolok?"
/indulabackterhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul némelyik képen más számok vannak...
.