Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Nagyon jó a Daytona ezzel a szíjjal.
-
andrew01
tag
válasz
Churpik
üzenetére
Majdnem megvettem most akciókor ezt a modellt... (az eredetije a Longines spirit zulu is tetszik, igaz a sima spirit, ami 3 mutatós az meg még jobban. Volt szerencsém élőben látni és felpróbálni. A tok él polírja valami fenomenális, ugye 1mill. körüli áron mennek, de dupla árúaknak érződnek.)
A Paganinál már láttam rögtön, hogy mellé ment, de itt SM-nél sem győztek meg a stock fotók és csak 1 képet találtam neten róla kézen, redditen.
78(+vám,áfa)-ra jött ki egy hete árban árfaragások után, de nem akartam pionír lenni. Ám úgy tűnik jól döntöttem, mert a napokban jönnek róla a videók és hát dícsérik-dícsérik, de pont amit 1 órája néztem róla - "láttam már jobb felületkezelést SM-nél" kijelentés megnyugtatott, továbbá a videók sem győztek meg úgy unblock.
Továbbra is várom azt az Sm modellt, ami megfog, eddig valami hiányérzetem mindig volt. (bennem a hiba - magas az ingerküszöb
)
Amúgy tudom, hogy a PD-nek van sima Spirit homázsa is, de abból csak a kék, ami szép, és kékekből már tele a padlás
-
Churpik
aktív tag
-
Churpik
aktív tag
Azért az NH34-es San Martin húzós árban van még akciósan is.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Mondjuk kempingezéshez lehet, hogy fun.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
-
Faresz1976
senior tag
Esti kínai. Meccs közben cseréltem hátha segít.
-
Churpik
aktív tag
válasz
tboldi
üzenetére
Bering Arctic? Mondjuk már nem az olcsó kategória, de ugyanúgy Rolex homage ("inspiráció"), mint a Citizen Tsuyosa.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Egy Tissot PRX-szel én is kacérkodok. A Citizen Tsuyosa arányai, karcsúbbsága és ára jobban bejön, de az automata PRX gofrimintás számlapja is tetszik.
Ja, és az autóm is svájci olasz.

-
oba
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Természetesen én is magunknak drukkoltam de lássuk be, hogy nem érdemtelenül nyertek most a svájciak. Nagyon gyenge volt a játékunk.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Valószínűleg én sem fogom eladni a svájci óráimat csak azért, mert most elkenték a szánkat.

-
tboldi
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Én, akit teljes mértékben hidegen hagy a foci, továbbra is örömmel fogom használni a Victorinox holmijaimat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként Gesztiék manapság már nem nagyon írhatnának ilyen szöveget.

-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Gyanítom, hogy a németeket is utálni fogod.
Mázli, hogy Kínával és Japánnal nem játszunk (mondjuk, az meglepő lenne az EB-n), mert akkor milyen órát vennénk... 
-
Faresz1976
senior tag
Most a svájciakat jobban utálom mint eddig....
"...Ö a fekete-fehér. A svájci néger." ( Rapülők ) -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Fogalmam sincs, lehet, hogy megsérült a csomag, vagy valamelyik adat nem volt rendben, de csak tippelgetek, nem jártam utána.
De nincs nagy gond, majd visszakapom a pénzt (2642 forint), és megrendeltem másik boltból még olcsóbban (1940 forint). 
Bár ebben nincs nyitó meg csipesz, de azok már úgyis vannak.
18 darabos, 12 darabos van olcsóbban is.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Köszi!
-
zoarden
tag
dzsi23 , dilajoska1, CactuS, Bukk900 köszi a világosszámlap, sötét mutatók irányába tett válaszaitokat, csak most tudok rá reagálni.
Búvárt csak nagyon indokolt esetben akarok venni, mert...
van egy ncssárga SKX-em, egy fekete- és egy moddolt zöld sunburst számlapos Vosztokom, egy Orient Ray kék számlappal, van egy Ice-watch barna számlappal (ez kvarc) , meg ugye van sóskaramella SM is, ami rokon design, fél évig meg volt még egy bronz Addies willardom is, amíg el nem adtam (ami nagyon jó, de nekem nem volt kényelmes és ezzel a példánnyal értem el a túlcsordulást).
Meg vannak a fieldek, most nem is sorolom, megvettem a kék Orientem párját fehér számlappal-de kézen zavar a felsorolt okok miatt.
Aztán ott van a tojássárga számlapos Berny rélvacs ful lumme-al, amit megirigyelt most a Cadisen.
Ezt nagyon sokat hordtam mert ennek a legjobb leolvashatósága és tetszik is.
de az a minimalizmus is időnként untatóvá válik sok hordáskor.
Mechanikust sem akarok többet, mert nem soroltam fel az összes órát, aminek a szervizelései elég észrevehető összeg ha elkezdem összeadni.
Leginkább folyó mp-es kvarc szerkezet, sötét, hosszú ceruza mutatók, field jellegű a tok adta lehetőséget kimaxoló (rövid lehajló tokfül között a lehető legnagyobb számlappal). Világos, vidám számlap (vagy tán hajazhat valamelyest air kingre számokat illetően), max 48mm L2L ismérvű, vintage hangulatú , színvilágú nemlétező órát keresek mostanában...
-
-
Bukk900
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ne csüggedj, most is ugyanúgy van nagy coin% akció.
A summer sale pedig minden órára vonatkozik, nem csak a kínálat néhány százalékára.
Ez a VH31-es Watchdives Ranger is most 21eFt coinnal, ez nagyszerű ár érte!
-
petipetya
nagyúr
Lecsekkoltam, napi 500 Ft összejön csak az alap coin gyűjtögetésből, ami alig 2-3 perc:
- becsekkolni a gépen
- becsekkolni az appban
- appban earn more coins (lényegében csak böngészni kell párszor)
8502 Ft-ból lett 9098 Ft -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
A coinos részben valóban jobb akciók vannak, de azért az ilyen kisebb-nagyobb akciók alkalmával megjelenő kuponok elég jól meg tudják toldani a coinos kedvezményeket.

Így lehet az embernek 11 ezer forintért acél tokos, tömör acél szíjas órája tömör végszemmel, mart csattal, és svájci GMT szerkezettel, 12 ezerért pedig hasonlóan full acél órája, japán mecha-kvarc szerkezettel, kerámia lunettával és zafírral.
#38056 Faresz1976:
Nekem meg ez fájt... ennyit az új présemről, út közben fordult vissza, még Kínában...
Kezdtem aggódni, hogy az egyik Pagani is hasonló sorsra jut, mert már 4 nappal ezelőtt odaért az egyik kínai elosztóközpontba, és azóta meg sem mozdult, de ma reggel végre életjelet adott. Azért az ritka volt mostanában, hogy Kínában ennyi ideig vesztegel egy csomag, pláne "13 napos szállítás" esetén.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Óó hát az is szép!
Régóta nekem is tervbe van, de eddig nem sikerült.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Szép!
Mai:
-
Faresz1976
senior tag
Mai kínai
-
Faresz1976
senior tag
Amióta volt ez a coin akció, már nem tud érdekelni egy sima "Summer Sale"
....
Csak nosztalgiázni tudok a képernyőmentések között.... és sírok.
-
Churpik
aktív tag
És még egy Addiesdive MY-H3. Ebből még jöhet le coin, és az már akkor igencsak jó ár (igaz volt már egy kicsivel alacsonyabban is).
-
Churpik
aktív tag
-
dzsi23
addikt
-
Kecsua
tag
azt lehet tudni, hogy meddig tart ez a coin gyűjtés meg az órás akció az alin?
-
dzsi23
addikt
válasz
Churpik
üzenetére
Én is ott olvastam, de lehet, hogy mindkettő igaz, ki tudja...
Igazából mindegy, a lényeg, hogy van választék.
Viszont az IXDAO igazán találhatna jobb nevet, mert hiába tetszik 1-2 órájuk, ha a név visszatart... pláne, hogy 100k felett vannak, ott már ne legyen gagyi neve.
-
fakekorom
tag
csúnyán gyengül a forint. mi lesz így a jövő heti ali akciókkal?
-
dzsi23
addikt
Addiesdive AD2048 új színben.
Persze, nem a semmiből jött az ihlet.
-
dzsi23
addikt
válasz
fakekorom
üzenetére
Így van.
Bár inkább macerás hobbi, mint luxus, mert a felesleges daraboktól meg kell válnom, és (a normális emberek mellett) mindig jelentkeznek olyan idióták, akiktől elmegy a kedvem az egésztől... csak aztán mindig becsúszik valami új.
Na meg a luxustól távol állnak az óráim.
Amúgy a legtöbbet hordom is, ritka, amit csak tesztelésre veszek (azért is, mert ahhoz nagyon akciósnak kell lennie), de pl. várok még 2 Paganit, azokat biztosan hordani is fogom, viszont az megint 2 hely mínusz a dobozomban, és pont azért vettem a dobozt, hogy korlátot szabjak a létszámnak.
baal-amiga #38040:
Szerintem is, mert ezen nincs letakarva a dátum.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Jó, de akkor 9000 a postaköltség.
Aztán majd Churpiknál köt ki.
-
dzsi23
addikt
Végül csak behúztam még ezt is... bár van már egy présem, de múltkor nagyon megszenvedtem vele a Natural Park elemcseréjekor, gondoltam, teszek egy próbát egy tekerős préssel is. Bosszantó, hogy a korábbi ötször ennyibe került... persze, azt magyar boltból vettem, ezt meg alin coinokkal "fillérekért", de akkor is...
-
Churpik
aktív tag
válasz
CactuS
üzenetére
A rövid fémszíjra az a trükk, hogy ha valami tetszik és bejön, akkor két órát kell venni akcióban az Aliról, és az egyikről a szemeket át lehet tenni a másikra, hogy hosszabb legyen a bracelet. Így lesz egy jó méretű fémszíjad és hozzá a cserélgethető órák mondjuk két különböző színben

-
Churpik
aktív tag
válasz
CactuS
üzenetére
Ja, ha kicsit jobbat akarsz, akkor a Casio MWA-100H, a gyári szíjon még marad három lyuk, ha felveszem, jó méret. Van több színben is, az egyik kedvencem!
Búvár vonalon meg a Foxbox Tuna (FB0024) aminek a szíjából ki tudtam venni 1 szemet (ha a microadjust maxon van). Ezek elég nagyok. Bár Foxbox nyilván kompromisszumos dolog a kínai kvarc meg a rozsdásodó csavarok miatt, de az ára nem rossz, az imbuszfejű csavarokat meg tervezem valahogy kicserélni sima csavarokra még a nyáron.
-
Szada85
aktív tag
Az előző San Martin picit “markánsabb” színeit így pár hét után mégsem éreztem annyira magaménak, így érkezett egy “hagyományosabb” kiadás az SN0128 személyében.
Most azt érzem, hogy ez “AZ”, amit kerestem:
És a duó:
-
Churpik
aktív tag
válasz
CactuS
üzenetére
Nem biztos, hogy egyezik az ízlésünk, nálam kifejezetten tucatjával tobzódnak az olcsó kínai órák. Persze van Seiko, Timex, Edifice stb. de a derékhad az a "filléres". A legnagyobb ami van az a Smael 1545, húsos darab, egy GWG-1000 homage. Meg aztán van a Skmei 1270 (GA-100 homage), vagy ott a Megir Monaco, hogy a nagyobbakat említsem.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ezt a verziót néztem [link] . Ezt nem lattam itthon.
-
Churpik
aktív tag
válasz
CactuS
üzenetére
És én jelenleg ennél nagyobb órát hordok, olyat ami ráadásul nem is búvár. Ez a Casio csak 55mm L2L és 14 mm vékony
De már nem olyan, mint egy C vitamin. Nagyon szeretem pld. az MQ-24-et (van több színben is), de amikor felvettem az asszony hangosan röhögött
És a szívem megszakad, hogy pld. az F-91W hordhatatlanul kicsi nekem.Cserébe viszont elférnek az acél 25 dekások is, ami már fegyvernek minősül

-
Churpik
aktív tag
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Béna vagyok márkákban és a névmemóriámnál csak az arcmemóriám a rosszabb, de nem láttam a kuponos ajánlatok között.
Nem ez az óra az, amit már nem gyártanak, viszont cserébe használtam is 7 számjegyűbe kerül és néha nem 1-es van az elején? 
Egyébként agyaltam pilota órán, egy ilyen klasszik széles pilóta bőr szíjjal. Stílusban valami olyasmi számlap tetszene mint a Citizen CA0790-83L vagy talán a Zenith Type20, bár ott a korona azért lehet egy kicsit túl retro. Szóval a nem túl zsúfolt, mégis pilótafülkét idéző kialakítás.
A lenti militado is tetszik, mondjuk egy +5mm-es átmérővel és nem ilyen íves tokfüllel, hanem egyenessel (mint amilyen a Citizen CA0768-07W, az is rajta van a listán, 44 mm, határeset).Neverfeel: az automata talán már elég egyszerű, azzal barátkozom azóta is, bár örülnék valami nyáribb színnek, zöldnek, sárgának, narancsnak, mert így kb. talán a barna az amit vennék. Tudom, ekkora méretben ne válogassak.

-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
De, tök jók, az árukhoz képest pedig brutálisan jók.
Ezt két órát már hónapok óta meg akartam tapizni / ki akartam próbálni, és most olyan áron voltak, amit nem tudtam kihagyni. Korábban a Militado 30-40 ezerbe került, annyit sajnáltam kiadni csak azért, hogy leteszteljem, mert biztos sokat buktam volna rajta, a kevésből viszont nem tudok sokat bukni.
Meg is tarthatnám őket, de ezek nélkül is túlnépesedés van kollekciómban.
-
dilajoska1
őstag
Rég volt rajtam.
-
dzsi23
addikt
Új érkezők.
Addiesdive AD2035
Militado ML1868-2 -
Bukk900
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Feelnevernek van ilyen búvárja is, méretek: [kép]
-
Faresz1976
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Na tessék, máris kapott egy újabb ajánlást 🤣
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
....

- Tudom, politikai topik. Magam részéről visszafogom a költéseimet. Az ajándéknak kinézett női Berny, amit még be kellene húznom jó áron, de majd Faresszel boltolok, úgy jobban jövök ki.