- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
48700 - 48601
52008 - 52001 52000 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
-
Faresz1976
senior tag
-
raziel01
veterán
-
Churpik
aktív tag
Én még idén is láttam olyan Pro Diver-t akcióban, ami ár-érték arányban rendben volt.
Ezt például 37 dollárért dobálták ki pár hónapja, Seiko kvarc belessel.De a többsége sajnos ugyanaz a gyomorfogató stílus, mint a Bulova. A célközönség kb. Snoop Doggy Dog.

-
Faresz1976
senior tag
Jólvan na, benéztem a nyilakat....
Szerintem Vietnám gyártja, vagy Kína -
driv4r
aktív tag
.....félve írom le, Invicta?
Ne káromkodj kérlek
.Van köztük jobb is, órázásom hajnalán még többször is láttam a Pro Diver modellt akár szordínósan dicsérő írást is. De akkor még nem voltak AliX márkák, ma egy Addiesdive valószínűleg kevesebbért többet ad.
-
tboldi
nagyúr
Az az NH35 csak nem japánban gyártott hanem kínában.
Vagy Szingapúrban tboldi képe alapján

Nem következik a TMI-ből Szingapúr, az az SII-ből ágazik le a nyilakat követve.

-
Churpik
aktív tag
-
driv4r
aktív tag
Az az NH35 csak nem japánban gyártott hanem kínában.
Vagy Szingapúrban tboldi képe alapján
Úgy tudom, a TMI Malajziában van, nem mintha ez számítana bármit is, bárhol letehető egy automatizált gépsor.
-
Faresz1976
senior tag
.....félve írom le, Invicta?
Ne káromkodj kérlek
. -
driv4r
aktív tag
Elvileg 22€ vámérték felett ÁFA, 150€ felett meg még importvám + vámkezelési díj is van, a vámügynök meg valószínűleg a Magyar Posta, az ő kis kedves nyomtatványaival. Biztosan megér ennyi pénzt és nyűglődést egy, félve írom le, Invicta?
-
Faresz1976
senior tag
-
tboldi
nagyúr
-
zolikaDB
veterán
Srácok, mi az a TMI NH35?
-
Faresz1976
senior tag
Tökéletes. Bezzeg az én San Martin-om napi 30 mp-et késik
.Ma megint teszteltem az SM-t. (Tegnap este belőttem pontosan napi +6mp. Ma 1 nap alatt megint elmászott, úgy, hogy este óta a dobozban volt mozdulatlanul.)
Felvettem pár percre utána megmértem : +16mp.
Leraktam 15 percre majd újra mértem: -23mp...
Teljesen kikészülök tőle..... mi a franc baja van???
Az amplitude néha beugrik de általában nem mutatja a telefon. -
AxBattler
félisten
-
driv4r
aktív tag
-
Faresz1976
senior tag
-
Faresz1976
senior tag
Állítólag az elektromos autó előállítása több CO2 kibocsátással jár, viszont hazánkban kb. 50k km alatt egy elektromos ledogozza, ezt a hátrányt. De még, ha több is lenne a karbon lábnyoma, akkor is jobb alternatíva a belső égésűvel szemben, mert nem a városokban lenne kibocsátva a rengeteg káros, mérgező, rákkeltő anyag. Azaz sokkal jobb lesz a városokban a légminőség, a zajszennyezés is egyre csökkeni fog idővel, ahogy egyre több elektromos lesz. Rengeteg ember halálához, megbetegedéséhez vezet a rossz minőségű levegő. Ami a gazdaságra is negatív hatással van, rengeteg ember kiesik az aktív keresőek táborából, durva összegek elmennek a egészségügyi kiadásokra, stb. Úgyhogy jó dolog az elektromos autó, főleg, ha egyre nagyobb mértékben lehet megújuló energiából tölteni őket. Handas csinált erről egy videót, aztán, hogy mennyire valósak az adatai, azt döntse el mindenki: [link]
Remélhetőleg nagyjából igazat beszél.Majd ha nem a szénerőművek, és a fosszilis tüzelőanyagok adják világ áramtermelésének a javarészét, akkor lehet majd a villanyautó környezettudatos. Kivétel ez alól az akinek pl. van napeleme és onnan tölti.
-
ace22
tag
-
SOAD19
addikt
Ez így nem teljesen igaz. Hiába fejlettebb az elektronikus óra, ha a vásárlók jó része a mechanikust kedveli jobban, minden hátrányuk ellenére. Az elektromos autó károsanyag-kibocsájtásába meg illik beleszámolni az áram megtermelésének módját, az akkumulátorok gyártása közben, majd a hulladék ártalmatlanításkor keletkező szennyezést is - így már nem is biztos, h előnyösebb a villanyautó, főleg azoknak, akik keveset autóznak. Politikusok, üzletemberek gyakran "elfelejtik" beszámítani ezeket a jelentős tételeket. Mint a "tiszta" és "olcsó" atomenergiánál az építés, majd a sokezer éves biztonságos tárolás árát, szerencsés esetben baleset horribilis költségeit nem is számítva.
Állítólag az elektromos autó előállítása több CO2 kibocsátással jár, viszont hazánkban kb. 50k km alatt egy elektromos ledogozza, ezt a hátrányt. De még, ha több is lenne a karbon lábnyoma, akkor is jobb alternatíva a belső égésűvel szemben, mert nem a városokban lenne kibocsátva a rengeteg káros, mérgező, rákkeltő anyag. Azaz sokkal jobb lesz a városokban a légminőség, a zajszennyezés is egyre csökkeni fog idővel, ahogy egyre több elektromos lesz. Rengeteg ember halálához, megbetegedéséhez vezet a rossz minőségű levegő. Ami a gazdaságra is negatív hatással van, rengeteg ember kiesik az aktív keresőek táborából, durva összegek elmennek a egészségügyi kiadásokra, stb. Úgyhogy jó dolog az elektromos autó, főleg, ha egyre nagyobb mértékben lehet megújuló energiából tölteni őket. Handas csinált erről egy videót, aztán, hogy mennyire valósak az adatai, azt döntse el mindenki: [link]
Remélhetőleg nagyjából igazat beszél. -
dzsi23
addikt
-
raziel01
veterán
Ez a fajta szíj tök jó. Chatgpt elvileg azt írja rá, hogy "brick style bracelet".
Google-vel nem lettem okosabb. Használ valaki ilyet és milyen órákat lehet kapni ilyen szíjjal?
-
dzsi23
addikt
Üdv!
Ebay-ről szoktatok órát rendelni?
Mire kell figyelni vásárláskor (Ebay topikot olvasgattam, azon felül órák esetében)?
Ebben az eladóban megbíznátok?
Köszi!Nem látok okot a bizalmatlanságra.
Közterheket számold rá az árra (+ a pk-ra is).
Az más kérdés, hogy van-e olyan órája, amit érdemes megvenni. -
Degeczi
nagyúr
Én most napi használósnak munkába szívesen hordok automatát.
A pár darab kvarc meg tök jó arra, hogy például ma is olyan pulóver van rajtam amihez a kék Pagani nem passzol de közben késésben is voltam, így gyorsan felvettem a fekete addisdive-ot és nem kellett állítgatni semmit. De alapvetően az automaták felé hajlok.Nekem pont az a gondom vele, h mivel egy ideje már itthonról dolgozom, gyakran föl sem veszek órát, ill. mozgást sem kap eleget, szóval sűrűn állítgatni kellene mechanikust. Ha mondjuk naponta eljárnék viselve egyet, nem lenne ilyen nyűg (kb. két évtizede valóban sokáig használtam is így egy Citizen automatát)
Azt mondják, női órákban is azért egyeduralkodó a kvarc, mert közülük sokan (valóban, párom is) csak alkalomszerűen, mintegy ékszerként vesznek föl órát, és akkor nem akarnak állítgatással vacakolni.
-
raziel01
veterán
Én most napi használósnak munkába szívesen hordok automatát.
A pár darab kvarc meg tök jó arra, hogy például ma is olyan pulóver van rajtam amihez a kék Pagani nem passzol de közben késésben is voltam, így gyorsan felvettem a fekete addisdive-ot és nem kellett állítgatni semmit. De alapvetően az automaták felé hajlok. -
Degeczi
nagyúr
A mechanikus és elemes órák közti különbség szerintem olyan mint a benzines és villanyautók közti különbség.
Egyesek szerint az előbbi az “igazi” óra (vagy autó), viszont utóbbi technikailag jobb. Egy viszonylag olcsó villanyautó úgy gyorsul mint egy Ferrari, nincs károsanyag kibocsájtás, nincsenek komplex alkatrészi pl karburátor, váltó stb.
Mechanikus óráknál nagy szó ha napi 2-3 másodpercet téved csak, elemesnél egy olcsó téved ennyit havonta! Nem is beszélve ha lerakod pár napra, nem kell bíbelődni a beállításával, csak felveszed és mész.
Azért kvarcnál sem tipikus ilyen pontosság. Inkább 10-15 mp eltérés jellemző havonta egy olcsónál (persze előfordul tényleg 2-3 mp is, de ritka zsákbamacskaként)
-
5-ös kezelő
senior tag
A mechanikus és elemes órák közti különbség szerintem olyan mint a benzines és villanyautók közti különbség.
Egyesek szerint az előbbi az “igazi” óra (vagy autó), viszont utóbbi technikailag jobb. Egy viszonylag olcsó villanyautó úgy gyorsul mint egy Ferrari, nincs károsanyag kibocsájtás, nincsenek komplex alkatrészi pl karburátor, váltó stb.
Mechanikus óráknál nagy szó ha napi 2-3 másodpercet téved csak, elemesnél egy olcsó téved ennyit havonta! Nem is beszélve ha lerakod pár napra, nem kell bíbelődni a beállításával, csak felveszed és mész.
Ez így nem teljesen igaz. Hiába fejlettebb az elektronikus óra, ha a vásárlók jó része a mechanikust kedveli jobban, minden hátrányuk ellenére. Az elektromos autó károsanyag-kibocsájtásába meg illik beleszámolni az áram megtermelésének módját, az akkumulátorok gyártása közben, majd a hulladék ártalmatlanításkor keletkező szennyezést is - így már nem is biztos, h előnyösebb a villanyautó, főleg azoknak, akik keveset autóznak. Politikusok, üzletemberek gyakran "elfelejtik" beszámítani ezeket a jelentős tételeket. Mint a "tiszta" és "olcsó" atomenergiánál az építés, majd a sokezer éves biztonságos tárolás árát, szerencsés esetben baleset horribilis költségeit nem is számítva.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Ebay-ről szoktatok órát rendelni?
Mire kell figyelni vásárláskor (Ebay topikot olvasgattam, azon felül órák esetében)?
Ebben az eladóban megbíznátok?
Köszi! -
bajnokpityu
félisten
Nem vitatom, de valahogy mégis inkább a mecha van többet rajtam.
-
Degeczi
nagyúr
Egyetlen dolgot nem szeretek rajta: ha bizonyos szögből éri a fény, akkor a számlap nem feketének, hanem szürkésnek tűnik, valszeg belső visszaverődések miatt (pedig van amúgy rajta bevonat, látszik a kékes színeződés)
-
Remus389
nagyúr
Nekem igen. Súlyra kényelemre arra stb nem.
-
pulutodurumo
őstag
Sajnos így lement az ára..... én meg nem tudom emiatt eladni az enyémet. Egyre olcsóbb..
Tartsd meg. Nem kér enni.

-
Faresz1976
senior tag
-
raziel01
veterán
FB órás csoportban láttam:

Így azért nem rossz. 20k alatt elég jó vétel. Csak mondjuk jó lett volna vele egy zafír üveg.
Na majd látjuk lesz-e 15k körül.
Pár napja 17k volt alin. -
Churpik
aktív tag
Meranomról eddig egyszer rendeltem, még 2021-ben egy "3D" lünettát, mert az pont nem volt vostok-watches24-en. Utóbbiról többször rendeltem, legutóbb szeptember elején: 17.49€ volt a cucc (számlap + mutatók), 12.5€ a szállítás, és 3878 forint mókát fizettem a királyi postának. 20 nap volt a szállítás.

Kösz. Kezdek is matekozni
-
dzsi23
addikt
Meranomról eddig egyszer rendeltem, még 2021-ben egy "3D" lünettát, mert az pont nem volt vostok-watches24-en. Utóbbiról többször rendeltem, legutóbb szeptember elején: 17.49€ volt a cucc (számlap + mutatók), 12.5€ a szállítás, és 3878 forint mókát fizettem a királyi postának. 20 nap volt a szállítás.

-
Faresz1976
senior tag
-
bajnokpityu
félisten
-
5-ös kezelő
senior tag
Pedig már örültem, h rád sózhatok egy Amfíbiát.
- Csak nem sikerült szerezned fehér mutatószettet? Én már nem hiszem, h nekiállok mókolni, leragadok a kvarcoknál a hétköznapokon. PD-1708-cal sikerült talán megbarátkoznom (VK64), jó méret és leolvashatóság, kedvező ár-érték. -
Remus389
nagyúr
Egy swatch árából kijon 3 ilyen. Gond, hogy ennyiért automata is van.
A mechanikus nem biztos hogy jobb mint az elemes.
-
Churpik
aktív tag
Bár nem engem illet a kérdés, de a szállítási költség miatt nem rendelünk 1előre. Majd jól összeszövetkezünk (mint a vidéki és a városi rabló a Haggyállógva Vászká-ban), és többen rendelünk 1szerre. Osztozunk a záfán meg 1éb költségeken.
45-ért Tóth Zsolt kínál újakat, használtat meg adok 25-ért én, ha nagyon kell.Neked valami különlegeset szánok, épp most építem össze, meg holnap a ledolgozós munkanapon. Ha minden jól megy hétfő délutánra már kész is lesz és posztolom a fotót ide!
-
bajnokpityu
félisten
-
5-ös kezelő
senior tag
Bár nem engem illet a kérdés, de a szállítási költség miatt nem rendelünk 1előre. Majd jól összeszövetkezünk (mint a vidéki és a városi rabló a Haggyállógva Vászká-ban), és többen rendelünk 1szerre. Osztozunk a záfán meg 1éb költségeken.
45-ért Tóth Zsolt kínál újakat, használtat meg adok 25-ért én, ha nagyon kell. -
Remus389
nagyúr
-
raziel01
veterán
Megjött végre a kis PD-1701B-m.
Október 9-én rendeltem és ma jött meg, EU-s szállítás így gyors volt. US $62.53 volt akciót azért felhasználtam.
Tetszik, mutatós, kényelmesnek tűnik és a Seiko belsejének köszönhetően pontos lesz.
Létezik még a WD 1863 Watchdives, kicsit talán jobb, de az a duplájába kerül és nincs dátumablaka.
Szerintem menő. Jót tett neki, hogy próbáltak újítani színben. Plusz szimpatikus, hogy a hátulján is van minta.
-
Faresz1976
senior tag
Október 9-én rendeltem és ma jött meg, EU-s szállítás így gyors volt. US $62.53 volt akciót azért felhasználtam.
Tetszik, mutatós, kényelmesnek tűnik és a Seiko belsejének köszönhetően pontos lesz.
Létezik még a WD 1863 Watchdives, kicsit talán jobb, de az a duplájába kerül és nincs dátumablaka.
Jól néz ki. Milyen a szíja?
Nekem is volt, ha a szíjra merőlegesen húztam végig az ujjamat, szinte szántotta a bőröm. -
Churpik
aktív tag
dzsi23, rendeltél mostanában meranomtól? Mik a plusz költségek?
31 köves automaták vannak 30e körül, erre ír 18 USD szállítási költséget. -
Remus389
nagyúr
-
5-ös kezelő
senior tag
Kellett egy kis idő, de végre úgy tűnik, sínen vagyok az snzg71j1-gyel. Egy napja már megy gond nélkül. Mester úr elnézést kért, de csak most volt annyi ideje, h foglalkozzon vele (és én mondtam neki, h nagyon ráér). Lényeg, h nem elég a dátumrészt és a felhúzótengelyt mókolni, a másodperc-kerék tengelyéből is le kell venni, h ne akadjon a mutató. Szóval nem lehetetlen a szívátültetés. Felhúzás is könnyebb lett sokkal, arra elfelejtettem rákérdezni, talán a tömítés volt a ludas. Aliról vett NH36 jó volt szerencsére, nem kellett másikat vennem. Megyek sétálni rövidujjúban, h más is láthassa ezt a szép órát.
-
dzsi23
addikt
Titánból is lehet kés(pengé)t csinálni, csak nem érdemes, mert hamarabb kicsorbul, mint az acél.

Ha nincs rendesen eldolgozva az óra vagy az óraszíj éle, akkor ugyanolyan éles lesz, mint az acél, legfeljebb kevésbé érzed, mert könnyebb, így nem nyomja annyira a csuklódat.
-
fakekorom
tag
-
Faresz1976
senior tag
-
dzsi23
addikt
-
Faresz1976
senior tag
Hát igen. Alap esetben napokig annyi, de néha akad ilyen is
. De a "discount finder"-ben csak azok jelennek meg amiket megnéztél. De jobbra felül van kereső és abban találhatsz esetleg olyat is, ami elkerülte a figyelmedet eddig. Mindenfélét bedob majd, nem csak amire rákeresel.
-
ace22
tag
A coin résznél kell megvenni.
Haladok, az app-ban a Coins alatt a Discount finder-ben már csak $58.66 az ára. Az 19 627 Ft.
Akkor érdemes ránézni naponta többször is, és lecsapni, amikor csúcson a coin kedvezmény?

-
Faresz1976
senior tag
Már nem annyi. Elvették a coin kedvezményt. Akkor amikor írtam még annyira jött ki.
-
Faresz1976
senior tag
-
Faresz1976
senior tag
Pagani leárazva 15.500 Ft ( coinnal )
-
raziel01
veterán
Az valamennyivel jobban tetszik. Jobban is olvasható.
Csak arra mondom hogy az a része fura nekem hogy nincs másodperc mutató marmint normál méretű.
De ahhoz nagyon nagy akció kéne ilyen 15-16k körül,hogy elgondolkozzak rajta. -
Sungoo
addikt
Jött egy ilyen is: PD-1664
Vegyes érzelmekkel voltam irányába. Méretben jó, számlap tűrhető de nem való nekem a kronográf, egyszerűbb órákat szeretem.
Szerencsére árában meg is vették gyorsan.
Esetleg a múlt héten linkelt sötét kékes-szürke variánsra akcióban lehet rámegyek.
Nem valók neked a kronók, de egyre rámész. Érthető. Illetve nem!
-
ace22
tag
-
raziel01
veterán
Jött egy ilyen is: PD-1664
Vegyes érzelmekkel voltam irányába. Méretben jó, számlap tűrhető de nem való nekem a kronográf, egyszerűbb órákat szeretem.
Szerencsére árában meg is vették gyorsan.
Esetleg a múlt héten linkelt sötét kékes-szürke variánsra akcióban lehet rámegyek.
-
Degeczi
nagyúr
Én pl. öregszem is
(vagy inkább
)
Digitálisnál már szóba sem jöhet kis számjegyes, mert nem szeretnék olyat amit csak olvasószemüveggel tudok leolvasni hiszen az nem mindig van rajtam, és ez az analógnál is szempont valamennyire, egy kisebb típuson jellemzően a mutatók is kisebbek, vékonyabbak (de az is hasznos, ha letisztult a számlap, semmi fölösleges nincs rajta. Ebbe még akár a hét napja kijelzés is beletartozik: van olyan Citizenem, ahol a fekete háttéren fehér mutatók nagyszerűen leolvashatóak, de jártam már úgy, h pár perccel éjfél előtti időt elsőre negyed 12-nek néztem, mert a hét napja fehér kijelzése fáradtan és szemüveg nélkül összetéveszthető a nem végig festett mutatóval...)Másrészt 20 cm fölötti csuklón nem mutat jól 36 mm, valóban sokat számít 2 mm is, 38 már korrekt.
-
dzsi23
addikt
Hogyne passzolna hozzá ez a szíj...
Csak a csillogó szíj, a csillogó lünettával, csillogó számlappal és a kis mérettel párosítva többszörösen hátrányos helyzetből indul, hogy megfeleljen az imént említett divatnak.Az enyém 37mm volt.

-
dzsi23
addikt
-
raziel01
veterán
-
ace22
tag
-
Remus389
nagyúr
Nekem is van ez az AD2030 amit korábban megosztottam itt, 36mm. Nem igazán hordom, vihető akinek kell. Egyszer elmentem vele a közért-be azt ennyi.
Legalább tudom hogy ilyen kisebb órákat nem szabad vennem. -
Faresz1976
senior tag
Aliexpressen nekiálltak szállítási költséget felszámolni.
-
dzsi23
addikt
-
Churpik
aktív tag
Valószínűleg az ázsiai piacot célozzák elsősorban.
Mahatma Gandhi órája (Zenith) épp csak kicsit volt nagyobb, mint a szemüvegének a lencséje.
-
Degeczi
nagyúr
AD2023 dettó. Nagyon jó kidolgozású, szép óra - de a 36 mm eltörpül férfi csuklón, gyakorlatilag elmenne női órának is.
-
raziel01
veterán
-
Churpik
aktív tag
-
Throme
veterán
Ilyen képeket kell betenni a renderelt bábukézre felmásolt óra helyett.
Tudom előfordul, hogy vásárlók töltenek fel saját képet, de nem mindig.Nekem vékony csuklóm van, de így is elengedem ezt a méretet.
A rovátkolt lünettát is kifogásoltam múltkor, tudom az szubjektív.
A szíj is gyanús, hogy van kínai órám vele és nem a kedvencem.Kösz, hogy megosztottad a fotót.
-
raziel01
veterán
ADDIESDIVE AD2073
Megjött, hát tényleg ez a 36 mm kicsit fura. Ha el bírom adni akkor mehet, ha nem akkor meg jó lesz karácsonyi buliba.
Beszerzési áron vihető 16k ha valakinek kellene. Zafír üveg, VH31 mecha kvarc. Bocs a benti képért, most értem haza.
-
Churpik
aktív tag
-
Faresz1976
senior tag
Az én 1969 pro-m szíja is vág kicsit. Ebben nem fejlődtek csak az árban
-
Degeczi
nagyúr
-
dzsi23
addikt
Mi volt vele a gond?
Igazán nagy gond nem volt vele, a szíj szokás szerint élesebb volt az ideálisnál, és a koronavédő kicsit zavaró a koronazár visszatekerésekor, nagyjából ennyi. De amúgy élőben is nagyon szép, és maga az óra nagyon jól meg van csinálva, a lume is brutál (nem csak kínai mércével).
-
Faresz1976
senior tag
-
dzsi23
addikt
És sajnos el is adtad rövidesen. Azt kell hogy mondjam hiba volt
. Milyen jó lett volna nekem most
. -
Churpik
aktív tag
És pillangócsatos mikroállítás nélkül, ha meg cserélni szeretnéd a szíjat, akkor kereshetsz hozzá 21 mm-est.
-
driv4r
aktív tag
-
Faresz1976
senior tag
-
dzsi23
addikt
-
Faresz1976
senior tag
-
raziel01
veterán
-
dzsi23
addikt
San Martin SN0150-G1
Nem tudom, miből (gyanítom, hogy nem mop, mint ahogy írják) és milyen eljárással készül ez a számlap, de nekem bejön.
Ha ezt dobták volna ki év elején a kígyó éve alkalmából, tuti megvettem volna.Kagylósabbkígyósabb, mint a kígyós óráik.
-
bajnokpityu
félisten
Pagani ár-érték aránya általában jó, de ahogy 5-ös kezelő írta érdemes a kiválaszott modellről nézni néhány videót.
30-40 ezerért már sok jobbfajta kínai kvarc elérhető. Paganihoz hasonló a Cadisen pld.Viszont 35 ezerért (40 szállítással) már van Edifice "Motorsports", zafírral, NeoBrite lume-mal.
[Casio Edifice EFB-109D]Cadisen szvsz határozottan jobb minőség a paganitol.
Viszont kezd felfelé kúszni árban az nh35. -
driv4r
aktív tag
Hát ez a "Motorsports" kinézetre nem éppen sportos
. Szerintem forgalmazzák ezt a számlapot másik tokban "Chronograph" névvel is
. -
Faresz1976
senior tag
Pagani ár-érték aránya általában jó, de ahogy 5-ös kezelő írta érdemes a kiválaszott modellről nézni néhány videót.
30-40 ezerért már sok jobbfajta kínai kvarc elérhető. Paganihoz hasonló a Cadisen pld.Viszont 35 ezerért (40 szállítással) már van Edifice "Motorsports", zafírral, NeoBrite lume-mal.
[Casio Edifice EFB-109D]Hát ez a "Motorsports" kinézetre nem éppen sportos
. Szerintem forgalmazzák ezt a számlapot másik tokban "Chronograph" névvel is
. -
Churpik
aktív tag
A pagani design kvarcok megbízható minőségűek? Visszaolvastam a fórmumot és akarok valami ilyen kicsit sportosabb, race beütésű órát és tetszenek nagyon. Van esetleg még más alternatíva úgy 30-40 ezerig?
[Casio Edifice EFB-109D] -
5-ös kezelő
senior tag
A pagani design kvarcok megbízható minőségűek? Visszaolvastam a fórmumot és akarok valami ilyen kicsit sportosabb, race beütésű órát és tetszenek nagyon. Van esetleg még más alternatíva úgy 30-40 ezerig?
Keress YT videót a kiszemelt példányról, meg olvasd el a véleményeket. Ami nekem volt, azzal nem adódott probléma. Japán szerkezetest válassz lehetőleg. Hazai boltból pl. Lorus jó áron van, ha találsz kedvedre valót. Ha sikerült találnod vmit, linkeld be, hátha vkinek volt már, és többet tud mondani róla.
-
csatacsita
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
48700 - 48601
52008 - 52001 52000 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- LG G Pad 8.3 - vissza a jövőbe
- AMD FX
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- További aktív témák...
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5367
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

.

)