Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
-
Churpik
aktív tag
-
Faresz1976
senior tag
Jólvan na, benéztem a nyilakat....
Szerintem Vietnám gyártja, vagy Kína -
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Van köztük jobb is, órázásom hajnalán még többször is láttam a Pro Diver modellt akár szordínósan dicsérő írást is. De akkor még nem voltak AliX márkák, ma egy Addiesdive valószínűleg kevesebbért többet ad.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére

Nem következik a TMI-ből Szingapúr, az az SII-ből ágazik le a nyilakat követve.

-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Úgy tudom, a TMI Malajziában van, nem mintha ez számítana bármit is, bárhol letehető egy automatizált gépsor.
-
-
zolikaDB
veterán
Köszi

-
zolikaDB
veterán
Srácok, mi az a TMI NH35?
-
Faresz1976
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ma megint teszteltem az SM-t. (Tegnap este belőttem pontosan napi +6mp. Ma 1 nap alatt megint elmászott, úgy, hogy este óta a dobozban volt mozdulatlanul.)
Felvettem pár percre utána megmértem : +16mp.
Leraktam 15 percre majd újra mértem: -23mp...
Teljesen kikészülök tőle..... mi a franc baja van???
Az amplitude néha beugrik de általában nem mutatja a telefon. -
Faresz1976
senior tag
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Állítólag az elektromos autó előállítása több CO2 kibocsátással jár, viszont hazánkban kb. 50k km alatt egy elektromos ledogozza, ezt a hátrányt. De még, ha több is lenne a karbon lábnyoma, akkor is jobb alternatíva a belső égésűvel szemben, mert nem a városokban lenne kibocsátva a rengeteg káros, mérgező, rákkeltő anyag. Azaz sokkal jobb lesz a városokban a légminőség, a zajszennyezés is egyre csökkeni fog idővel, ahogy egyre több elektromos lesz. Rengeteg ember halálához, megbetegedéséhez vezet a rossz minőségű levegő. Ami a gazdaságra is negatív hatással van, rengeteg ember kiesik az aktív keresőek táborából, durva összegek elmennek a egészségügyi kiadásokra, stb. Úgyhogy jó dolog az elektromos autó, főleg, ha egyre nagyobb mértékben lehet megújuló energiából tölteni őket. Handas csinált erről egy videót, aztán, hogy mennyire valósak az adatai, azt döntse el mindenki: [link]
Remélhetőleg nagyjából igazat beszél. -
raziel01
veterán
Ez a fajta szíj tök jó. Chatgpt elvileg azt írja rá, hogy "brick style bracelet".
Google-vel nem lettem okosabb. Használ valaki ilyet és milyen órákat lehet kapni ilyen szíjjal?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Nekem pont az a gondom vele, h mivel egy ideje már itthonról dolgozom, gyakran föl sem veszek órát, ill. mozgást sem kap eleget, szóval sűrűn állítgatni kellene mechanikust. Ha mondjuk naponta eljárnék viselve egyet, nem lenne ilyen nyűg (kb. két évtizede valóban sokáig használtam is így egy Citizen automatát)
Azt mondják, női órákban is azért egyeduralkodó a kvarc, mert közülük sokan (valóban, párom is) csak alkalomszerűen, mintegy ékszerként vesznek föl órát, és akkor nem akarnak állítgatással vacakolni.
-
raziel01
veterán
válasz
Degeczi
üzenetére
Én most napi használósnak munkába szívesen hordok automatát.
A pár darab kvarc meg tök jó arra, hogy például ma is olyan pulóver van rajtam amihez a kék Pagani nem passzol de közben késésben is voltam, így gyorsan felvettem a fekete addisdive-ot és nem kellett állítgatni semmit. De alapvetően az automaták felé hajlok. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Remus389
üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Hiába fejlettebb az elektronikus óra, ha a vásárlók jó része a mechanikust kedveli jobban, minden hátrányuk ellenére. Az elektromos autó károsanyag-kibocsájtásába meg illik beleszámolni az áram megtermelésének módját, az akkumulátorok gyártása közben, majd a hulladék ártalmatlanításkor keletkező szennyezést is - így már nem is biztos, h előnyösebb a villanyautó, főleg azoknak, akik keveset autóznak. Politikusok, üzletemberek gyakran "elfelejtik" beszámítani ezeket a jelentős tételeket. Mint a "tiszta" és "olcsó" atomenergiánál az építés, majd a sokezer éves biztonságos tárolás árát, szerencsés esetben baleset horribilis költségeit nem is számítva.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Ebay-ről szoktatok órát rendelni?
Mire kell figyelni vásárláskor (Ebay topikot olvasgattam, azon felül órák esetében)?
Ebben az eladóban megbíznátok?
Köszi! -
Remus389
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A mechanikus és elemes órák közti különbség szerintem olyan mint a benzines és villanyautók közti különbség.
Egyesek szerint az előbbi az “igazi” óra (vagy autó), viszont utóbbi technikailag jobb. Egy viszonylag olcsó villanyautó úgy gyorsul mint egy Ferrari, nincs károsanyag kibocsájtás, nincsenek komplex alkatrészi pl karburátor, váltó stb.
Mechanikus óráknál nagy szó ha napi 2-3 másodpercet téved csak, elemesnél egy olcsó téved ennyit havonta! Nem is beszélve ha lerakod pár napra, nem kell bíbelődni a beállításával, csak felveszed és mész.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Tartsd meg. Nem kér enni.

-
raziel01
veterán
FB órás csoportban láttam:

Így azért nem rossz. 20k alatt elég jó vétel. Csak mondjuk jó lett volna vele egy zafír üveg.
Na majd látjuk lesz-e 15k körül.
Pár napja 17k volt alin. -
dzsi23
addikt
válasz
Churpik
üzenetére
Meranomról eddig egyszer rendeltem, még 2021-ben egy "3D" lünettát, mert az pont nem volt vostok-watches24-en. Utóbbiról többször rendeltem, legutóbb szeptember elején: 17.49€ volt a cucc (számlap + mutatók), 12.5€ a szállítás, és 3878 forint mókát fizettem a királyi postának. 20 nap volt a szállítás.

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Churpik
üzenetére
Pedig már örültem, h rád sózhatok egy Amfíbiát.
- Csak nem sikerült szerezned fehér mutatószettet? Én már nem hiszem, h nekiállok mókolni, leragadok a kvarcoknál a hétköznapokon. PD-1708-cal sikerült talán megbarátkoznom (VK64), jó méret és leolvashatóság, kedvező ár-érték. -
Remus389
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A mechanikus nem biztos hogy jobb mint az elemes.
-
Churpik
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Neked valami különlegeset szánok, épp most építem össze, meg holnap a ledolgozós munkanapon. Ha minden jól megy hétfő délutánra már kész is lesz és posztolom a fotót ide!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Churpik
üzenetére
Bár nem engem illet a kérdés, de a szállítási költség miatt nem rendelünk 1előre. Majd jól összeszövetkezünk (mint a vidéki és a városi rabló a Haggyállógva Vászká-ban), és többen rendelünk 1szerre. Osztozunk a záfán meg 1éb költségeken.
45-ért Tóth Zsolt kínál újakat, használtat meg adok 25-ért én, ha nagyon kell. -
Remus389
nagyúr
Megjött végre a kis PD-1701B-m.
Október 9-én rendeltem és ma jött meg, EU-s szállítás így gyors volt. US $62.53 volt akciót azért felhasználtam.
Tetszik, mutatós, kényelmesnek tűnik és a Seiko belsejének köszönhetően pontos lesz.
Létezik még a WD 1863 Watchdives, kicsit talán jobb, de az a duplájába kerül és nincs dátumablaka.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Ubulhun
üzenetére
Kellett egy kis idő, de végre úgy tűnik, sínen vagyok az snzg71j1-gyel. Egy napja már megy gond nélkül. Mester úr elnézést kért, de csak most volt annyi ideje, h foglalkozzon vele (és én mondtam neki, h nagyon ráér). Lényeg, h nem elég a dátumrészt és a felhúzótengelyt mókolni, a másodperc-kerék tengelyéből is le kell venni, h ne akadjon a mutató. Szóval nem lehetetlen a szívátültetés. Felhúzás is könnyebb lett sokkal, arra elfelejtettem rákérdezni, talán a tömítés volt a ludas. Aliról vett NH36 jó volt szerencsére, nem kellett másikat vennem. Megyek sétálni rövidujjúban, h más is láthassa ezt a szép órát.
-
dzsi23
addikt
válasz
fakekorom
üzenetére
Titánból is lehet kés(pengé)t csinálni, csak nem érdemes, mert hamarabb kicsorbul, mint az acél.

Ha nincs rendesen eldolgozva az óra vagy az óraszíj éle, akkor ugyanolyan éles lesz, mint az acél, legfeljebb kevésbé érzed, mert könnyebb, így nem nyomja annyira a csuklódat.
-
dzsi23
addikt
válasz
Churpik
üzenetére
Remélem, a 10 dallamból a "Reebok or Nike" az egyik...

-
Churpik
aktív tag

-
Faresz1976
senior tag
Hát igen. Alap esetben napokig annyi, de néha akad ilyen is
. De a "discount finder"-ben csak azok jelennek meg amiket megnéztél. De jobbra felül van kereső és abban találhatsz esetleg olyat is, ami elkerülte a figyelmedet eddig. Mindenfélét bedob majd, nem csak amire rákeresel.
-
ace22
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Haladok, az app-ban a Coins alatt a Discount finder-ben már csak $58.66 az ára. Az 19 627 Ft.
Akkor érdemes ránézni naponta többször is, és lecsapni, amikor csúcson a coin kedvezmény?

-
ace22
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Hogy lehet ennyire levinni?
Nekem US $72.46 minusz $8 BDD08 kuponnal mínusz US $0.73(74 Coins) = $63.73, ami a mai 334,62 Ft / USD mellett még mindig 21,325 Ft.
Mit kell még bevetni, hogy 15.500 Ft legyen?
-
Faresz1976
senior tag
Pagani leárazva 15.500 Ft ( coinnal )
-
raziel01
veterán
Jött egy ilyen is: PD-1664
Vegyes érzelmekkel voltam irányába. Méretben jó, számlap tűrhető de nem való nekem a kronográf, egyszerűbb órákat szeretem.
Szerencsére árában meg is vették gyorsan.
Esetleg a múlt héten linkelt sötét kékes-szürke variánsra akcióban lehet rámegyek.
-
Degeczi
nagyúr
Én pl. öregszem is
(vagy inkább
)
Digitálisnál már szóba sem jöhet kis számjegyes, mert nem szeretnék olyat amit csak olvasószemüveggel tudok leolvasni hiszen az nem mindig van rajtam, és ez az analógnál is szempont valamennyire, egy kisebb típuson jellemzően a mutatók is kisebbek, vékonyabbak (de az is hasznos, ha letisztult a számlap, semmi fölösleges nincs rajta. Ebbe még akár a hét napja kijelzés is beletartozik: van olyan Citizenem, ahol a fekete háttéren fehér mutatók nagyszerűen leolvashatóak, de jártam már úgy, h pár perccel éjfél előtti időt elsőre negyed 12-nek néztem, mert a hét napja fehér kijelzése fáradtan és szemüveg nélkül összetéveszthető a nem végig festett mutatóval...)Másrészt 20 cm fölötti csuklón nem mutat jól 36 mm, valóban sokat számít 2 mm is, 38 már korrekt.
-
Faresz1976
senior tag
Aliexpressen nekiálltak szállítási költséget felszámolni.
-
raziel01
veterán
-
Throme
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Ilyen képeket kell betenni a renderelt bábukézre felmásolt óra helyett.
Tudom előfordul, hogy vásárlók töltenek fel saját képet, de nem mindig.Nekem vékony csuklóm van, de így is elengedem ezt a méretet.
A rovátkolt lünettát is kifogásoltam múltkor, tudom az szubjektív.
A szíj is gyanús, hogy van kínai órám vele és nem a kedvencem.Kösz, hogy megosztottad a fotót.
-
raziel01
veterán
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Churpik
üzenetére
Nem pillangó, és nem 21 hanem 20 mm-es.
@dzsi23: igazán csinálhatnának ilyen kvarcban is, tényleg szép
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Igazán nagy gond nem volt vele, a szíj szokás szerint élesebb volt az ideálisnál, és a koronavédő kicsit zavaró a koronazár visszatekerésekor, nagyjából ennyi. De amúgy élőben is nagyon szép, és maga az óra nagyon jól meg van csinálva, a lume is brutál (nem csak kínai mércével).
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
-
-
raziel01
veterán
[link] Pagani Design PD1762 v4
Nekem most ez nagyon bejön. Itt is figyelni kell, hogy 100 dollár alatt csak a Pearl szerkezettel van. Normális szerkezet +20 dollár.
80-90 dollár körül tetszene. -
dzsi23
addikt
San Martin SN0150-G1
Nem tudom, miből (gyanítom, hogy nem mop, mint ahogy írják) és milyen eljárással készül ez a számlap, de nekem bejön.
Ha ezt dobták volna ki év elején a kígyó éve alkalmából, tuti megvettem volna.Kagylósabbkígyósabb, mint a kígyós óráik.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
-
Churpik
aktív tag
válasz
csatacsita
üzenetére
Pagani ár-érték aránya általában jó, de ahogy 5-ös kezelő írta érdemes a kiválaszott modellről nézni néhány videót.
30-40 ezerért már sok jobbfajta kínai kvarc elérhető. Paganihoz hasonló a Cadisen pld.Viszont 35 ezerért (40 szállítással) már van Edifice "Motorsports", zafírral, NeoBrite lume-mal.
[Casio Edifice EFB-109D] -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
csatacsita
üzenetére
Keress YT videót a kiszemelt példányról, meg olvasd el a véleményeket. Ami nekem volt, azzal nem adódott probléma. Japán szerkezetest válassz lehetőleg. Hazai boltból pl. Lorus jó áron van, ha találsz kedvedre valót. Ha sikerült találnod vmit, linkeld be, hátha vkinek volt már, és többet tud mondani róla.
-
csatacsita
tag
A pagani design kvarcok megbízható minőségűek? Visszaolvastam a fórmumot és akarok valami ilyen kicsit sportosabb, race beütésű órát és tetszenek nagyon. Van esetleg még más alternatíva úgy 30-40 ezerig?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows Insider Program
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- S22 Ultra 512/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

)