Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ennek a Hruodland-nek a subbrandje a korábban már emlegetett - viszonylag új - Militrek.
Amit még nem tudok hova rakni az a MacArlon. Rozsdamentes, zafíros, NH35-ös búvárokkal érkezett meg a 60-80 dolláros kategóriába.
-
zazenke
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
mégegyszer 8215 ös mechanika nem kell. csak akkor jó ha állandóan fel van húzva máskülönben nagy a pontosság ingadozása , és az én viselési szokásaimhoz a 40 x órás járástartalék is kevés . A vége felé akár 20 sec-et is eltér . A kínai st2505 sokkal jobb (bár nem véletlen mert koppintás

-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez a fehér még egész jól néz ki, de a színesek, szegények, bűnrondák lettek... nem is értem.
andrew01 #51317:
A Pindus bukta után én is gondolkodtam az Olto-8 hasonló megoldásán (Roto), de sajnáltam rá annyi pénzt, mert egyrészt nem tetszik a nevük, másrészt féltem, hogy azzal is mellényúlok, mint a Pinduval.driv4r #51196:
Megkerült végül a cincogó?Lev Abalkin #51200:
Kicsit megkésve (lemaradtam a hozzászólásokkal), de köszi a részletes választ!
Hidd el, még így is mázlid volt a UPS-szel, mert ha nehezen is, de végül megkaptad a csomagot.
Az óra meg szerintem még a ráfizetéssel együtt is megérte.
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem rossz de nh35 beleférhetne ennyiért.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem. Meglepően elég jó a szíj.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Köszi!
Holnap rakok fel ha el nem felejtem!
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
A női kvarc óráknál is van valami, az Aglaia sorozat féldrágakő számlapokkal (malachit, opál, tigrisszem, rózsaszín gyöngyház) 18000-ért ment az Agla70 kupon után (70% off). Miyota 2036 van bennük. Nincs két egyforma számlapú darab.
A Sparkle meg 29000 Spark70 kuponnal. Van benne cirkónium rendesen
Ezek is egyedi számlaposak, belül Miyota 5Y20 kvarc.Női automata skeleton meg van a fehér Machina, tökugyanaz, mint a Gorilla, a kuponja Sale65.
Legalábbis tegnap még ezek működtek.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Lehet, hogy csak a Gorillához jó a kupon
Bár abból is kifogyott már a lila, meg a 18K arany változat. -
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Megvolt a svéd Techné review. Ár-érték arányban szerintem nem rossz. Ugyan zafírt nem ad, de legalább rendes dobozt adnak hozzá, meg két év nemzetközi garanciát. Belül meg egy Seiko VD78 kvarc ketyeg.
Feliratkozás után még 10% lejön belőle.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
A balkezes tetszik, a másikon viszont értelmezhetetlenül hülyén néz ki az a töpszli kis óramutató, és külön zavar, hogy a percmutató kapta meg a nyílhegyet, pont fordítva kellett volna. Értem, hogy azért ilyen rövid az óramutató, mert különben beleütközne a lume block indexekbe és számokba, de nekem ergonómiailag akkor is nagyon zavaró, talán meg kellett volna szélesíteni, vagy visszacserélni rá a nyílhegyet.
Ez egy klasszik Aliexpress márka, vagy inkább microbrand? Korábban nem láttam itt, Reddit dobja fel néha reklámokban.
* megnéztem, már volt szó róla.
-
Throme
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, főleg a leolvashatóságra.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ok
! -
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Igen csak nem a szokásos minőségben.
-
zazenke
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
mitől ennyire pontos leengedett állapotban is a 28800hz-től ? Hangzhou hz8240 szerkezet van benne. Utána kell nézzek ennek a dolognak
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
01h-kor tökéletesen vette az adótorony jelét. Hiába, a WD-40 jó mindenre.
- Jó lenne, ha ezentúl is szinkronizálna, ez volt az eredeti hibája, amiért nekem adta kollégám - ő vett egy újat. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Az is megfordult a fejemben, h szétszedem a Vosztok 2414-et, hátha rájövök, hogyan lehetne megszüntetni a mutatók lötyögését állításkor. Aztán gyorsan elhessegettem a gondolatot. Szenvedjen vele más.

-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
"elmondja milyen jó és szép"
Igen, sajnos akkor is, ha sz@r.
-
Freddy76
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
A szíj milyen? Az én 40 dolláros Militado órámon olyan, hogy eret lehet vágni vele. Egy napot hordtam, és másnap úgy nézett ki a csuklóm, mintha vagdosnám magam...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Jó az a szín, v legalábbis nem rossz. Fehérnél tuti jobb.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Mekkora egyébként ténylegesen?
Mert a termékoldal 40 mm-nek írja, viszont a korábbi változatról is, márpedig ott egy review szerint azt valszeg a koronával együtt mérték, egyébként inkább 36:
-
zoarden
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ácsi, a színét befolyásolja a full-lume is.
Így szerintem attól is függ az árnyalata, hogy épp milyen megvilágítás érte kicsit korábban.
Az én vasutas Bernym is tojásfehér különböző árnyalataiban létezik emiatt. Napsütésben is más, egyéb megvilágításokban is.
Azt persze értem hogy sehogy sem tetszik a tojásossága a fehérhez képest.
Amúgy tetszetős nagyon!
Ez a HZ8240 mi(nek a klónja)? -
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nekem is tetszik, bár most már belelátom a rózsaszínt is, amióta írtad, elsőre nem vettem észre.
Jó ez a fekete-piros nájlonnal és a fekete-piros mutatókkal. A fotódon szinte sárgaréz szerű a tok.
Mi ez a HZ8240 szerkezet? -
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Megnéztem a terméklapot, ennyiért ez a szerkezet nekem best buy kategória, hi-beat, 72 óra, dupla híd, és még jól is néz ki, grat!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez két véglet. A webes valóban kevésbé telített és hidegebb fehéregyensúly mellett készült kép (ha egyáltalán az, és nem renderelt, persze...) a te képeden a telítettség nagyon erősre van állítva (valóban rikít a piros mutató és a piros cérna is), ill. a fehéregyensúly túl meleg, mert a titán ház sem szürke, inkább "aranyos". Természetes napfényben pontosabb képet lőne egy telefon is.
Pl. ebben a lengyel review-ban ezüstös a ház, és kevesebb a piros összetevő a számlapon is
-
zazenke
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
majd tegyél már fel képet akkor is amikor már félig levan engedve a rugó vagy majdnem teljesen . Kíváncsi vagyok
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Olyan mintha a bal oldali képen levették volna a színtelítettséget, mert még a piros mutató is halványabb.
Ha telefonnal tudsz nézni egy pontosságot, beat errort az jó lenne.
(Watch Accuracy Meter androidra) -
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Gratula! Nagyon szép a szerkezet és szerintem is jobb mint ha fehér lenne.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Dehát a termékoldal képein is az, ill. a nevében is ott a "cream"... nekem mondjuk jobban tetszik így, mint ha fehér lenne.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Igen, kicsomagolta. Long Island Watches. Kicsit számolgatva vámáfával már kb. 35 mire ideér. És zafírt nem ad. Így hiába "Designed in Switzerland".
-
Faresz1976
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ja már látom. Az "Öreg" videójában volt.
-
zoarden
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
el is felejtettem hogy van nálad ilyen dobozlakó.
hordod is? -
Faresz1976
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
"...tettem közeli fel képeket" helyett:
Tettem fel közeli képeket.
-
zoarden
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Az SM óráimból kiindulva, ha a képek és aztán a valóságban saját szemmel megnézését és a tapintást, éleket, stb. extrapolálom a Chronosra (hogy akkor az is hasonló lesz a valóságban
), akkor én is azt vélném hogy meg kell nézni komolyabban a Chronost.
Első ránézésre kétféle GMT-je is van.Fórumos véleményeket összegez(tet)ve az SM QC talán kicsivel jobb, általánosságban a két márkának hasonló szintű megítélése van. GMT típusokat tekintve pedig a Chronos csatját jó minőségűnek tartják. Némelyek szerint a lünetta picit lötyögősebb, nem olyan minőségi érzés.
Általában Chronos (még) nem olyan elterjedt, népszerű mint az SM, így kevesebb feedback van róla. -
Throme
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nekem is tetszik ez az új Cadisen. Méretben is jó lenne.
Alin megnéztem a másik kettő verziót is. A szürkét nem igazán értem, mert kissé beleolvadnak a mutatók a számlap színébe. Nyilván nem akartak variálni a mutatókkal és mindegyikbe egyformát építettek.
Szeretem a dátum megjelenítését az órákon és tetszik, hogy 6 órához tették, az is, hogy nem kerek, viszont nem bánnám, ha picit nagyobb lenne (tudom, szubjektív).
-
Lev Abalkin
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Hogy már a Spinnakert is homázsolják!?
Ez ráadásul 40 millis: [link] -
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez még januári de ez a legújabb.

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Az jó ár, de én nem tudom lenyomni annyira. De már nem is akarok rendelni jó darabig, tegnap megvettem az igazit (legalábbis most úgy tűnik). Így jár az, aki pénzzel a zsebében megy órát nézni. Első éjszaka is megvolt, felkelés után is ugyanolyan szépnek látom.
Durva az a csomagautomata feltörés. Sztem nem feszegetik, inkább vmi elektromos trükk lehet, v a programba nyúlnak be.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Érdekes ez a mp mutató. Persze jó szem kell a piros pötty észleléséhez.

-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Későn csatlakozom a bulihoz, már mindent
megitattokelmondtatok, de én is a világosra szavaznék, a másik számlapján túl sok minden történik, elég zavaros. -
Sungoo
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nekem is az első jön be, bár én elfogult vagyok, gyengém a világos számlap.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ezek nagyon jó szerkezetek.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Szerintem is a világos. Nekem is van hasonló a Tandorio-tól.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nekem is az első tetszik inkább. Jobban leolvasható, bár a segédszámlap maradhatott volna világos, így a fekete alapon piros mutató nem fog látszani sötétben, hiába a lume.
A másodiknál kicsit túl sok az árnyalat, nem olyan letisztult (szerintem). Kék+sárga+piros+szürke számlap a világosszürke tokhoz és ehhez még fekete+narancs canvas.
-
Freddy76
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Első. A második kissé sok.
-
@mriya@
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
1.
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nekem egyértelműen az első tetszik.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Jó kis nyári óra lenne, a mutatók sajnos az eredetin is ilyenek voltak. De én tényleg annyira utálom ezt a Bamford nevű alakot, hogy elmegy tőle a kedvem, pedig tetszenek ezek a 70-es évek dizájnok.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Akciós a Militado oldalán az ML23 117 $. Jelenleg az alin a legjobb ár 51e Ft.
-
Freddy76
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Én is így gondolom, de a feleségem nagyon földhözragadt, inkább a gyereknek akar lakást venni
. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Én kérek elnézést, bár nekem lenne ilyen kevés hibám.
Például nem akartam már automatát, nem zafírost, pár tízezernél drágább órát venni, ráadásul 48 mm L2L-gal, ami nekem már erősen határeset, erre megint kapható az srpg field, és egyre nehezebben tartom magam, el fogok bukni. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Egyelőre? (Mriya nem volt résen.)
-
@mriya@
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Inverness-ben ittam egy ottani Wetherspoon-ban a sör csapolt fajtáját.
Sokként ért az íze, ilyen finomat még sosem ittam.
Tudnak az angolok sört főzni. 😀 -
@mriya@
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Régi Siemens reklám, emlékszem rá:)
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Betettem négy rozsdamentes csavart, azt nem értem a kínaiak miért nem tudták eleve ezt csinálni vasszög helyett.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Smael 1545
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Igen, ezeket én is megtaláltam, de ez egy másik modell, a sima field, nem a GMT, nem a kronó. Redditen találtam azokról pár kommentet, panasz nem nagyon volt, pedig valamelyik user próbálta is karcolgatni, idézik a Boderry leírását is, sima szórt felület, barna (?) korundot és üveggyöngyöt használtak. Szóval passz, de valószínűleg nincs rajta külön bevonat. Mindegy, nem érint, nem fogok ilyet venni.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez elég gáz, de nem is értem, minek bevonni a titánt, meg pláne mivel lehetne, hacsak nem valami félresikerült felületkezelés vagy keményítés. Rákeresek majd tesztekre, fura egy öngól, pedig nem néz ki rosszul.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem rád mondtam.
-
@mriya@
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nyelvében él a nemzet.
-
@mriya@
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Mi az a harkáj?
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Oké, megjegyzem, nézek majd ilyet akkor neked, biztos van sima acél.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem rossz, de szokott jobb állapotú is lenni, öreg órában mostanában próbálom kerülni a bevonatost. Keress rá a Marek Biczysko nevű eladóra, nála vannak igazán szép régiek, meg van egy másik kedvenc lengyelem is, de nem árulhatom el a nevét, mert
le kellene lőjelek utánaelhappoljátok a dolgait. Megnéztem, 14 Seiko, 6 Citizen, pár Omega, Dugena és Eterna van most a kedvencek között, meg egy Vetta meg egy Breil, január elején már kipucoltam egyszer a figyelőmet, de ezektől nem bírok megválni egyelőre. -
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Tartom, emelem!!!!
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nekem nem kell, sznob vagyok, minimum nyolcér’ venném csak meg;) Nektek tettem fel, hátha valaki ráharap,
a kormánynak dolgozom, hazai kiskereskedelmi forgalom fellendítéséhez járulnék hozzá a magam szerény eszközeivel. -
LimaBravo69
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Pont ezért szoktam viccből kihúzni a szelektív kukát, és utána megszámolni, hányan húzták még ki
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nálam még előfordult a WD40 + kalapács kombó is
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Bírom a Svarcit, nagy kópé az öreg.
Én már kezdek kicsit lenyugodni a DW-affér kirobbanása óta, kettőt is megittam.

-
Freddy76
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Legutóbb pénteken voltam, legközelebb szerdán megyek
. -
Freddy76
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Pont ugyanez a csavarhúzó készlet van itthon
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Felénk nem ennyire szorgosak népek... reggel 8-kor megyek dolgozni, és néha csak 2 utcával arrébb látom meg az első kukát, és akkor ugrik be, hogy ki kellett volna húznom...
#50301 driv4r:
"Ne vegyél újat, zéró kihívás, olyat bárki tud"Ha ilyen egyszerű lenne, már megvettem volna.
Persze, megvenni egy új órát, nem nagy kihívás, de megtalálni azt, amit később meg is akarok tartani, na az kihívás, és most már igyekszem csak ilyeneket venni. Szerencsére nem sürgős, ráérek nézelődni."ha épp van rá lóvé"
Sajnos nem végtelen a büdzsé, így dupla kihívás.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Miyota 6S21... zsír! A pandát felírom a listámra.
-
Freddy76
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Köszönöm. Az most éppen töltőn van pár napja (azaz az ablakban, hogy szívja magába az energiát
). -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Sose tegyünk szívességet
mugliknakolyanoknak, akik nem hordanak karórát?
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Én lapátolnék, de akkora a hó, hogy nem tudok elmenni a hólapátért a garázsba, legalábbis ezt mondtam most reggel a feleségemnek.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Tényleg látványos a különbség.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Pont a karomon van a Seestern, jól látszik a mutatók hosszúsága.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Számlap meg mutatók nélkül? A mutatókat csak visszarakni idegölő
Volt az a készlet, a csináld magad búváróra szett az NH38-cal.
[DIY Watch Club] -
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
A téma kapcsán elővettem a legöregebb órámat, kb 70 éves. Felhúztam és jár, holnap kiderül mennyire pontos.... Nincsenek nagy elvárásaim, csak egy gyűjtemény része.
Nem tudom mikor hogyan használták és szervizelték, nálam kb. 10 éve van a fiókban.
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Alapvetően azt szokták mondani, hogy 6 evente érdemes. Szetszedik, megtisztítják, beolajozzák.
Ettől függetlenül persze elmehet 20 évet is szerviz nélkül nincs kizárva. Nh35 egy igásló, szerintem az elmegy tuti 12-15 évet minimum szerviz nélkül vagy többet. -
ace22
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Te azért nem veszel, mert nem szimpatikus a márka, én meg azért, mert nem tudom visszaküldeni, ha valami vacak noname óraszerkezettel küldik japán gyártmányú helyett.
-
ace22
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Rákérdeztem, megjött a válasz mindkét boltból. Egy mondat különbséggel ugyanaz a válasz szóról szóra:
"While I don't have the specific model number (NH35 or Miyota 8115) for this particular watch, the automatic movement is designed to provide reliable performance and durability."
Vagyis kínai az óramű...
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
A Deesio-mba is render alapján miyota volt és talán régebben az is volt benne de aztán lecserélték olcsó kínai szerkezetre.
Utánna már a rendereken is látszott a skeleton óráin hogy nem Miyota. Viszont elvileg a számlap lábkiosztása, a mutatók és a szerkezet mérete megegyezik a Miyota 8N24-el és ha eljönne a szervíz ideje akkor lehet cserélni benne a szerkezetet Miyotára
. -
ace22
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
WM Watchs Creative Store: Movement origin CN (Origin)
WM Watch Outlets Store: Movement origin Jp(origin)A hátoldalról a fotón a rotor mentes a NH35-ön megszokott felirattól. Üres. A Specification részben: "Movement: Automatic movement"
Akkor milyen óramű lehet?
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez érdekes, 20 ezer alatti árról indul NH35-tel, legalábbis annak kellene lennie, 24 követ ír, de sehol nem találom a hirdetésben a szerkezet típusát. Japán-japán, a tesztekben is NH35 van, de a legfrissebb amit találtam az is már 1 éves. 8215 gyanús, vagy ami még rosszabb: valami kínai szerkezet, csak a hirdetést nem javították?
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Arra figyeljetek, hogy októberben regisztrált az eladó.
Nekem kicsit gyanúsan olcsó, még értékelése sincs.[link] inkább akkor ez. elsején lesz akció is meg kuponok.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Sajnos erről a kicsi MDV-10-esről jó véleményt még nem láttam. Minőségbeli problémákat emlegetnek, az 50m karcsú, és még túlárazott is (sokszor drágábban adják, mint a Duro-t). Jó kérdés, hogy ennyiért akcióban megéri-e...
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
A 37mm nekem okés ehhez a retró stílushoz, a zafír hiányát is elnézem, de az a fránya vastagság... nem tudom, miért kell egy kvarcórának ~13mm-nek lennie.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Pedig ez felülről sem csúnya.
Bár az olvashatóság valószínűleg sokadlagos szempont volt a tervezesnél, de szerintem ütős lett. Viszont 1300$-os (+ közterhek) áron sajnos mindegy, mennyire szép.
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Sajnos semmi.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Az én Bliger-em volt ilyen.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Jól néz ki!
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez gyanúsan olyan mint az én Didun - nem röhög! - órám. A számlap színe is stimmel.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Boldog Karácsonyt!
Ezt lehet kapni Welly Merck néven is? [link]
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Jól néz ki!
Minőség milyen? -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Igen, viszont ezen van elég.
WD1954
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Én sem nagyon vásároltam még ott, eddig csak egy telefontöltőt húztam be. Bár múltkor vettem egy telefont is egy lengyel eladótól, de fennakadt a vinted műszakicikk-ellenőrzésén (kiderült, hogy mégsem kártyafüggetlen, mint ahogy az eladó állította), és visszakaptam a pénzem.
Pár kütyüt sikerült már ott eladnom, órát még nem (hamarabb elvitték facebookon). Viszont tetszik, hogy társalgás nélkül is lehet alkudozni, nem akarok a vevőkkel/eladókkal barátkozni.
Amúgy a vinted még mindig sokkal jobb, mint pl. a jófogás. Utóbbin már meg sem próbálok hirdetni, meguntam a folyamatos adathalász/vírusos üzeneteket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Haditechnika, harcászat
- Eredeti játékok OFF topik
- GDPR (európai általános adatvédelmi rendelet)
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rekordrajt ide vagy oda, elbocsátások jönnek a Battlefield-stúdióknál
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár abból is kifogyott már a lila, meg a 18K arany változat.

), akkor én is azt vélném hogy meg kell nézni komolyabban a Chronost.
.