Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
ilyen Berny órát vett már esetleg valaki?
Szeretnék a Seiko 5-ösöm mellé egy olcsó, mindennapi field watch jellegű órát fehér számlappal, amit nem kell annyira félteni.
Rendeltem egy ilyen Lorust , de élóben nagyon kiábrándítóan gyenge minőség, úgyhogy megy is vissza. A Berny vajon ugyanez, vagy azért vállalhatóbb? -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Köszi! Hát, vicces, hogy a főképen teljesen más szíj van, mint a többi képen.
Bár most nem tervezek trópusi szíjat venni, de talán ezzel próbálkoznék: [link]. -
Sgarrista
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Face csoportba vettem magán embertől , több db és fajta van neki , több méretbe. Korrekt ár és gyors postázás.
-
petipetya
nagyúr
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Köszi
Nekem szerencsém volt, mert a kijelzővel felfelé pozícióban állítottam be a pontosságát, és meló közben az asztalon pihen a kezem. Ez viszont nem volt tudatos döntés a kalibrálás közben - eddig. A másik gyakori pozíció a 3-al lefelé gyaloglás közben. -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
A link azért lenne hasznos, hogy senki se rendeljen onnan, ha nem vált be.
"Na de valaki meg azt írta, hogy "soft" nagyon jó az anyaga..... most akkor melyik?"
Én leginkább a negatív visszajelzéseket szoktam elolvasni, mert sokan csak automatikusan küldik a jó értékelést, amikor megérkezik a csomag, esetleg belöknek valami random dicséretet.Amúgy a képeden inkább a narancsra mondanám, hogy fkm, mert az annyira hajlékony.
-
Sgarrista
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
A narancs
-
Bukk900
őstag
Nagy méretű órát keresőknek! Az alias limited offers-ben ezt találtam 29eFt + 7e coinért.
48mm+ a nem kicsi gombok, van kékben is...
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Írtam értékelést a termékhez többen jelezték, hogy kemény. Na de valaki meg azt írta, hogy "soft" nagyon jó az anyaga..... most akkor melyik?
A végén rájöttem, hogy nem egy termékről van szó, mert a színek szerint változott a keménysége. Az eladó szerintem össze vett mindent más storeból és árulta őket. Így fordulhatott elő, hogy nem egyformák a minőségek. Legalább is erre jutottam. Ezért nem akarom linkelni
.Sgarrista szíjára viszont kíváncsi vagyok hol vette. Ha FKM-nek tűnik akkor érdekel engem is.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
petipetya
üzenetére
Többet is nézek, de hordás közben derül ki. Célszerű a leggyakrabban előforduló pozícióban pontosra hangolni, nálam ez a 12 és a 3 lent. Ez általában negatív pozíció, némi késés belefér, ha lapjával letéve v éjjel viselve behozza.
Hajnalban 22-ért kínálta a Cutesliving store az OP Pagani automatát, de erős maradtam. -
Sgarrista
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez Tropickálnak nevezik , sztem gumi mert nincs műanyag érzet illetve olyan az illata is .
Belső oldala ilyen, oldalról olyan mint neked a képen
, jól szelőző , kényelmes. Olyan FKM de annál kicsit gyengébb . -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Van hozzá linked?
Nekem bejönnek az FKM-ek, bár még csak 2-t próbáltam, a szövet hibridet meg a Bishont. -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Próbálj ki egy FKM-et.
-
Faresz1976
senior tag
Mai kínai:
-
-
Sgarrista
tag
Tegnap meg jött az új szíjam is.
Jó ez a szürke majdnem minden szín passzol hozzá.
Remélem az egyik neves gyártó ( AD , WD , SD ) is csinál csak Quartzba akkor veszem is .
-
petipetya
nagyúr
Amúgy a pontosság beállítása közben melyik pozícióban mértek rá az órára? Számlappal felfelé? Azért kérdem, mert más pozícióban valószínűleg más az eredmény, és úgy egy soha véget nem érő procedúra lenne.
-
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Gépen milyen appot használsz?
-
petipetya
nagyúr
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Jól jönne hozzá egy idomított hangya.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Én olyat terveznék, ami tartalmazza az eszközt, amivel kalibrálom. Pl. a befogó satura rögzített vékony acélrúd, amit állítani lehet különböző szögekben, s a vége csavarmenettel betekerve a billegő állítókulcsához érne. Könnyebb lenne eltalálni azt a pár századmillimétert, amivel arrébb szeretném tolni a kart. Mint ahogy a swan-neck teszi.
De most az A1100D Casio a cél, még mindig nem tettem le róla, pedig a videókon szereplő kritikákkal egyetértek (24h hiánya, nem elég lapos, túlárazott). Jóval kevesebbet automatázom mostanában, bár ha beköszönt a jó idő, lehet villantani rövidujjúban.
Még ha csak a magam örömére is. -
pulutodurumo
őstag
Nos, vettem ilyen óra kalibráló bigyót én is az Aliról.
Megérte, működik. Nem egy bonyolult szerkezet, egy kontaktmikrofon, és egy USB " hangkártya" házasítása. Amolyan tech-cuvèe.
Igazi újrahasznosított tejfölös doboz műanyag, dehát ne legyenek nagy igényeink ennyi pénzért. Ami örömteli, hogy megy PC-vel, és telefonnal is (OTG) USB-n. Van rajta egy jack csatlakozó is, de azt nem bírtam életre kelteni. -
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez kafás. Jó az az FR nap jelzés, mintha kínai írásjel lenne

Ezt még most az akcióban vetted? -
Faresz1976
senior tag
Mai kínai:
-
5-ös kezelő
senior tag
Ali küldött egy kupont emilben, elnézést kértek a pakk késése miatt. De mivel nem késett, ki sem nyitottam a levelet, hátha vmi huncutság. Ha meg nem az, akkor nem jár nekem.
-
dzsi23
addikt
-
fakekorom
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
vmi glitch volt, a program duplikálta valahogyan ezeket, egy kattintással lehetett őket törölni, és minden rendben
-
Sgarrista
tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Köszi , de GMT nem jó , de direkt 24 órás kellene .
-
fakekorom
tag
.
-
mqm
senior tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
A barna zöld kombó jól néz ki. Gondolom ez sem az 50 ezer forintos sávban fog mozogni.
-
bigmasterg
addikt
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
De ez nem 24 órás.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Sgarrista
üzenetére
Ilyet már vettünk többen.
-
dzsi23
addikt
Szerintem Cronos legyen, mert a Paganin kicsit túltolták a lume barnítását. Bár nem tudom, hogy Cronos van-e fémszíjjal, meg azt sem, hogy kell-e neked egyáltalán fémszíj.
driv4r #36051:
Sok márka van, amik felé már elmúlt az érdeklődésem (illetve inkább a vásárlási vágyam, mert valamennyire mind érdekel), csak némelyikből sokat, némelyikből keveset kellett vennem, hogy ez megtörténjen. De vannak olyan márkák is, amiből vehetek akármennyit, mindig találok valami izgalmasat, és nem tudom megunni. Steinből szerintem 1 elég lenne.
Egyéb:
Ki korán kel, az egész nap álmos.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Vedd meg és meg fogod bánni; ne vedd meg és meg fogod bánni. Akár megveszed, akár nem, meg fogod bánni. (eredeti tétel)
De mégis inkább vedd meg és bánd meg: egyszeri fájdalom és orvosolható. Ha viszont egyáltalán nem veszed meg, az örökké tartó kínokat jelent. (Dr. Iv4r-féle sejtés és szupplementum)
* Az utolsó mondatodban vázolt rettenetesen apokaliptikus vízió bekövetkeztétől azért nem tartanék. (Dr. Iv4r un. második kiegészítő posztulátuma)
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Először az volt a cél hogy rakok bele másik számlapot, de annyira megtetszett nekem is, hogy maradt így, csak a lünettát cseréltem.
A vörös számlapos eredetileg 420-as tokban volt, és a 001-es számú
. -
mqm
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Köszi srácok! Cronos meg Pagani fog versenyezni.
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
A lemez végszemért nem rajongok, de így is van most 2 lemezesem. Viszont némelyik Steinhart már fúrt füles, kár, hogy nem az összes.
Köszi, hogy megpróbálsz lebeszélni, és minden szavaddal egyetértek, de úgy érzem, hogy addig nem verem ki a fejemből a Steinhartot, amíg nem veszem meg. Persze, aztán megbánom, de legalább nem vonz többé. Vagy ki tudja... az is lehet, hogy nem bánom meg, sosem tudni.
Vannak olyan hibák, amiket el kell követni.
Bár szerencsére sok más is van a listámon, így az is előfordulhat, hogy sosem fogok Steint venni. Vagy talán egyszer csak azt veszem majd észre, hogy teljes a kollekcióm, és nem is veszek többé semmilyen órát.
-
mqm
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Uhh ez a logo nagyon kis béna.
Pagani design átvizsgálom alaposan. Ettől a márkától eléggé tartok, valahogy nem a minőség jut eszembe róla.
A másik kiszemelt brutálisan tetszik viszont... De a szívemből egy darabot kitéptne ez az összeg amibe kerül..
(Nem kínai warning!)
-
dzsi23
addikt
-
Faresz1976
senior tag
-
mqm
senior tag
Ilyet, vagy ehez nagyon hasonlót tudtok esetleg, jó minőségben?
Van másik jelölt is de az 300.000 Ft..
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Faresz1976
üzenetére
Őőő Igen.
Csak ők ha jól rémlik inkább submarinereket csinálnak, másolnak, abból is a csicsásabb fajtát. Én inkább egy Zeppelin vonalon mennék, de azok a gyári szíjjal át sem érnek és elég picik sajnos a 40 mm körüli méretükkel. Még automata se feltétlenül kéne, egy VH31 tök elég lenne, de ezzel a szerkezettel is jellemzően 40mm körül gyártanak csak.Ennél már csak autót venni nagyobb szívás.
-
Faresz1976
senior tag
Hú gyerekek a Pagani 1758 NH34-nek nagyon lement az ára.
Kuponnal coinnal 24.870 Ft.
-
Sgarrista
tag
Sziasztok!
Olyan órát keresek megbízásból ami analóg 24 órás , dátumos ( olyan mint a Vostok Komandirskie K-35)Előre is köszönöm !
-
xcvbxcvb
aktív tag
Fénylő április 4 -re

-
fakekorom
tag
addiesdive yachtmasterhez keresnék lünettát. segítséget kérek

-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
‘Vidám nyári’ műfajban lehet kezdeni átprogramozni a kínai forgácsoló gépeket, kijött a 39mm Doxa Sub 200T, egyszerre az összesen nyolcféle színben, talán a smaragd a legérdekesebb. Erre még én is azt mondom, elég kicsinek tűnik, nagyon kompakt, 41,5mm csak a L2L, viszont a 10,7mm vastagság tetszik. Bár ilyet se fogok venni, mert minek.

-
Faresz1976
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Köszönöm
erre magam is rájöttem
Nekem is az EO hozza, de néha nagy ritkán a posta is hoz, ha apró olcsó dologról van szó. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Egy tengeri csillag valszeg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem az összes pakkom megjön, évek óta. Utóbbi időben E.O. futár hozza. -
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Igen, az tényleg csinos és karcsú. Ha fúrt tokfüle lenne és lemezes végszeme, elég közel állna mondjuk egy ref 14060 Subhoz.
De lebeszélnélek róla, ennél érdekesebb óráid is vannak, másrészt szerintem nem éreznéd, hogy több értéket kapsz egy kínai kopihoz képest. Azok nekem valahogy őszintébb terméknek tűnnek, mint a kb. ugyanonnan szalajtott, de számlap feliratozás szintjén ‘Swiss Made’ Steinhart, és ahányszor ránéznél, lehet, hogy ugyanezt éreznéd. Vettem pár éve egy Steinhartot, részben mert alkalmi, olcsó vétel volt, részben meg valami ‘önjutalmazás,’ de eléggé meg is bántam, azt se tudom, mikor volt rajtam utoljára.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Ne már, nem lehet, hogy inkább
Davosa Grovana Ginault Robert Invicta Squale DebaufreSteinhart? Amúgy tök mindegy, de az biztos, hogy maxi tokos, 2008 utáni, 2020 előtti eresztés lehet.Nem értem, miért kellett elcseszni ezt is, régen minden jobb volt:( De hát én egy begyepesedett, korszerűtlen alak vagyok:) [kép]
-
bigmasterg
addikt
Ez egy fehér számlapos Rolex Submariner.
Faresz1976
Nekem is van két januári rendelésem, ami még mindig nem jött meg. Mindkettőt március elején adták át a postának, azóta semmi. -
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nekem is volt egy jan. 23. rendelésem, amiről lemondtam. Szintén azt írta az ali, hogy postán van. Erre tegnap hozta a postás.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár most nem tervezek trópusi szíjat venni, de talán ezzel próbálkoznék:
Nekem szerencsém volt, mert a kijelzővel felfelé pozícióban állítottam be a pontosságát, és meló közben az asztalon pihen a kezem. Ez viszont nem volt tudatos döntés a kalibrálás közben - eddig. A másik gyakori pozíció a 3-al lefelé gyaloglás közben.
.
, jól szelőző , kényelmes. Olyan FKM de annál kicsit gyengébb .
Marad a szemmérték.