Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mcs
tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Ha tetszik a forma és az ár is akkor hajrá

-
Land
veterán
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Mert az egy másik Parnis óra. A narancs, mely nekem is van, annak hátul is 200M van írva.
Amit Breki linkelt, annál elől 200M, hátul 50M. -
Breki
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
tessék
-
Breki
veterán
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
The watch is 200m water resistant, but on the back of the watch case is write "water resistant 50m". If you mind, please don't buy!

-
Breki
veterán
Ha már posta.
Így még nem jártam.
Rubicon-tól liciten elhoztam egy Seiko-t. Ugye egy hét alat meg kéne érkeznie ez meg lassan egy hónapja jön.
Ma és tegnap jöttek csomagjaim azt hittem ez is köztük lesz, de nem. Parnis megjött kinából Seiko angliából nem.
Nézem a nyomkövetést erre azt írja Szeúd Arábiában van.
2017-07-30 08:30 RIYADH SAUDI ARABIA, ARRIVED IN COUNTRYRIYADH SAUDI ARABIA
Engem nem érdekel most már Refundot kérek hülyék ezek vagy nem valódi TN ?
-
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Nem nagyon van, és én is nézegettem ezt. Jó a narancs benne, formára is simán oké. De nagyon kérdőjel, hogy tényleg 200M az a 200M... Akkor már inkább kicsit többért veszek Orient Mako/Ray Diver II-t.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Rajottem, hogy nincs egy olyan oram, amiben gond nelkul uszhatok/furodhetek. Ezrt elkezdtem keresgelni a min 20 ATM vizallosagu orak kozott. Elvaras volt meg az automata szerkezet, 42-44 mm meret kn, max 30k ar, illetve a bor szij kerulese. Igy talaltam ra erre a Parnisra:

persze fem szijjal. (Miyota szerkezetes)
Van meg tippetek hasonlo kaliberu orara max 30 k-ig? Johet barmi.

-
válasz
schawo
üzenetére
nono, arra utaltam, hogy megesett, hogy rendesen becsomagolt termék is sérülten érkezett, nem is egyszer. ha mondjuk ezt sem dobálnák (mert tudjuk, hogy mindenhol dobálják), talán lehet, hogy túlélte volna. Ez persze nem kisebbíti az eladó hibáját, de talán ha a láncban nem hibáznának rögtön ketten is, esetleg a termék még sérülés nélkül ideérhetett volna. Erre próbáltam rávilágítani.
-
biega
aktív tag
Elemcseréhez tudnátok órást ajánlani Mosonmagyaróváron?
-
han_lev
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A hang nem zavar, a megbízhatóság viszont fontos.
A külcsinyt nehéz csupán "látvány" alapján eldönteni, milyen a szíj, milyen minőségű a tok. Ezért gondoltam, hogy ha valaki már "tapizott" ilyeneket, abban segít. Aki meg ismeri a szerkezeteket, ők még abban (ahogy te is
)
A PAGANIS biztos hogy minőségi külső. A többi?
knoxhu: van már tievise, Winnert automata. Azokkal megelégedett vagyok..

-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
han_lev
üzenetére
"A kérdés marad: ugyanaz a belső szerkezet gyakorlatilag mindegyiknél, tehát inkább a külcsiny szmpatikussága alapján döntsék, vagy van minőségi különbség a szerkezetben közöttük?"
Ha nem zavar, hogy melyik szerkezet milyen hangos, akkor dönts a külső alapján. Nálam egy jópár órámnál, ami nem japán szerkezetes, az hangos. Van, amelyik jobban és van amelyik nem annyira, de hangosabb, mint a japán szerkezetes.
Úgyhogy amióta ezt megtapasztaltam kizárólag japán szerkezetes órát igyekszem venni. Kvarz-szerkezetes analóg kijelzésű órákra írtam. -
han_lev
senior tag
Ág, megoldom így:
ez a sinobiA belsőre mondta a kolléga, hogy "sunon", az mit jelent? Jót?
Hasonló kialakítású a KASHIDUNban, GIMTOban. Melyik javallottab pontosság szempontjából, és melyik igényesebb külső kidolgozású.Remélem most már sikerült mutatni is valamit, különben megveszem a Disney-s órát

-
T0mcs
tag
válasz
han_lev
üzenetére
Az a gond hogy Alis link nél beszúr elé és mögé is szöveget... Tehát beillesztés után még az oké előtt töröld vissza.
pl:
IK Automatic Mechanical Watches Men Brand Luxury Rose Gold Case Stainless Steel Skeleton Transparent Watch relogios masculino
http://s.aliexpress.com/rQvQj63q
(from AliExpress Android) -
-
han_lev
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Bakker, tényleg. AliExpress-en találtat linkelt él, de mindjárt újra próbálom.
Szóval: egy sinobi tetszett meg :[link]
És hasonlóba találtam KASHIDUNban és GIMTOban.
És persze van PAGANIS designe.
Qwarc mindegyik, a fórumozók közül láttam már, hogy vettek szintem mindegyikből.
A kérdés marad: ugyanaz a belső szerkezet gyakorlatilag mindegyiknél, tehát inkább a külcsiny szmpatikussága alapján döntsék, vagy van minőségi különbség a szerkezetben közöttük?

Remélem jó a link....
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
á, abból van már pár, blitzwolf LT1, LT3, LT4, bőven elég

na meg a nato szíjas kék-sötétkék órám is uncsi már
(most nincs rajtam, valamelyik megir/skmei lesz) -
@mriya@
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Ugye, hogy egy kvarcórának is van lelke?!

-
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Szépen elcsípte a rádió jelet

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
han_lev
üzenetére
Összes linked rossz.
Mr. Csizmás : Convoy S2+ zseblámpa szokott akcióban 10 dolcsi alatt/körül lenni GB-en, ha nem órára költenéd mégsem. Elemlámpás topik, ott is lehet függőnek lenni, csak olcsóbb, mint órákkal.

Csatacsita : Állandó használatra azért minimum egy Seiko 5 vagy Orient, bátrabbaknak Vosztok Amfíbia a Meranom.com-ról.
-
han_lev
senior tag
Alakul az elképzelésem nagyjából egy ilyet szeretnék.
De fontos számomra a pontosság, a megbízható szerkezet is a minőségét mellet.
Van ebben a kategóriában ettől jobb, vagy ez jó.
Láttam, olvastam [erről is ] jókat,
Meg erről is
vagy ha tényleg jót akarok, akkor menjek feljebb és
vegyek Paganit ... mondjuk dupla annyiért.

-
[KgP].Robot
aktív tag
Köszönöm.
Az lk 42mm. Nem tomor szemes a szija. Jarastartalek nem tudom pontosan mennyi de sztem kevesebb mint a Parnisoke viszon sokkal halkabb a rotor. Seagull-ek nagyon hangosak. Nem tudom milyen szerkezet van benne. Minosegben a Parnisok alatt van azert. De osszessegeben nem rossz szvsz.
-
schawo
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Fa szíjas fa óra (mondjuk egy Bewell) most ennyiből nem jön ki, csak szuper akciók esetén (évente kábé 1-2 nap). Ami van most is, és nem rosszak, azok a fa-bőr kombók. Pl: [link] [link] [link] [link] [link]
Mielőtt csapdába esel, onnan lehet megkülönböztetni a biztosan fa órákat a fautánzatú műanyagoktól, festett ötvözetektől képen, hogy a tokfülek nagyon szélesek, és a nyílás szűk.
-
mr.perfect
tag
válasz
speedernet
üzenetére
kicsit drágának tűnik.. de amúgy tényleg jól néz ki.. Automata óráknak napi 8-10 óra hordás kell a teljes felhúzáshoz..
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
kaptam egy 10€-s virtuális bankkártyát, amit nemes célra (órára
) szeretnék elkölteni.beváltható pontom van GB, BG-n, ali-n nem tudom. szóval mit ajánlotok a fenti árért:
- fémszíj
- analóg
- digitális indokolt esetben (jól néz ki, stb)
- esetleg faóra nincs ennyiért?
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
sandró60
üzenetére
Igen keleti végeken

Belegondolva az asztali rádió vezérelt órám,is csak hajnalban talál jelet,kb 4-5 körül,ha manuálisan kerestetek vele,
Azt hittem baja van,hogy csak ilyenkor talál jelet.Ezek szerint nem.
Rendkívül ritkán szinkronizál nap közben.@mriya@
Kipróbálom .
Köszi. -
T0mcs
tag
válasz
knoxhu
üzenetére
Ebből a Casio ból is néztem az újabb változatát ami itthon is kapható. Tetszik
csak azért nem vettem meg mert viszonylag "nagy" az óra és olyan kis vékonyka mutatókat tettek bele amit alig látok szemüveg nélkül... -
knoxhu
senior tag
válasz
speedernet
üzenetére
Mihez hasonló árban?
Esetleg egy Casio MDV-106? Ha nem fontos a fém szíj.
-
T0mcs
tag
válasz
speedernet
üzenetére
Sokáig barátkoztam vele én is de nem vágtam bele

Körbe néztem és van alternatíva...
1. talán a leggyengébb az Invicta , /quartz még olcsóbb/
2. Lorus akár itthon ról is. Igaz ez quartz.Körül nézel biztos találsz mást is.
Vagy a bevált Orient Ray, vagy Mako
-
schawo
titán
válasz
mr.perfect
üzenetére
Amikor elfogy a fizikai készlet, akkor szokták így felnyomni az árat, nehogy vásároljanak. Sokszor egyszerűbb, mint levenni, és majd, mikor lesz megint, újra visszatenni. És majd lehet írni, hogy húú, 90% árengedmény.
-
csatacsita
tag
válasz
mr.perfect
üzenetére
Az ördög is ezt mondta, aki a vállamon ült. Egy fémszíjasban azért még nincs kilőve, még alszok rá vagy 5öt.

-
csatacsita
tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Köszönöm a megerősítést!
Valóban bennem is ez fogalmazódott meg, hogy a bizonytalanság nem ér ennyi pénzt.
) Inkább nézek jobbat, tudom, hogy a benyar után lesz egy jobb alternatíva ennél quartz-ban. (vagy egy jó parnis karácsonyra.
) -
speedernet
aktív tag
Üdvözlet
Érdeklődnék h erröl az órárol van e tapasztalat?

Érdemes e költeni rá ? Vagy vegyek valami komolyabb márkában autómatát? Orient, Nautica.... Esetleg hasonló árban ajánlhatnátok autómata órát, jó lenne ha legalább 10 bar nnyomásig vízálló lenne...
Ennél az az egy ami aggaszt a vízállóság mert amúgy veszett jól néz ki.Azt is jó lenne tudni h mennyi hordás szükséges a rendes működéshez mert hegesztőként dolgozom és aközben nem sokáig bírná a strapát ez rendszerint naponta 8-10 óra kiesés de elött utána tudnám hordani...
Köszönöm a segítséget eőre is.
-
T0mcs
tag
válasz
mr.perfect
üzenetére
Népszerű óra

Alin minden nap új árat találnak ki neki... -
@mriya@
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Az óra felső részének (12) kell nyugati irányba néznie, és le kell rakni az órát.
-
sandró60
addikt
válasz
gagyilovag
üzenetére
Merre laksz?Talán a keleti végeken?
Lehet,hogy igen.Én budapesti vagyok annak is az északi részén.Nekem is az ablakba tett rádiós faliórám csak a hajnali órában tud jelet fogni.
Ugyanakkor a Casio karórám a szobában a szekrényre téve automatán hajnali 3-4 óra között jelet fog.Azt hiszem a hatótáv 1000 km. Mi kb a határán vagyunk. -
g2gti
tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Szépek, az Ik-ról tudnál picit bővebben írni? Régóta szemezek vele, de túl kicsinek találom a tok átmérőt, ha jól emlékszem 40 mm körül van.
-
gagyilovag
aktív tag
Megérkezett a casio:
[link]Rádió jelet még nem talált,pedig manuálisan kerestettem vele.

Időzónának Berlin van beállítva. -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Jo par hete nem kovettem a topikot, igy volt mit visszaolvasni, de atfutottam a kozel 600 hsz-t.
Idokozben volt a szulunapom es ezt a szepseget kaptam uj hobbym kiegeszitesekent:

Lakkozott rozsafa. Imadom.
Azota kiegeszult a keszlet egy Parnis Portuguese-al, amit szinten nagyon szeretek. A sogorom is azt kapott szulinapjara a baratnojetol.(Terjesztem a Parnisok johiret!
) -
Breki
veterán
válasz
mr.perfect
üzenetére
Milyen 4400? Én mobilról 239.90 dollárt látok.
-
válasz
csatacsita
üzenetére
Ennyiért meg kell venni, aztán ha elromlik, venni még egyet vagy keresni másikat. Nem ezer euróról beszélünk

-
T0mcs
tag
válasz
csatacsita
üzenetére
Miért kellene lebeszélni?

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
csatacsita
üzenetére
Kérlek.
Ronda óra műbőr szíjjal ócska anyagból és szerkezettel. Dísznek drága. -
mr.perfect
tag
válasz
csatacsita
üzenetére
3400-ból 3100 öt csillagos értékelés.. egy kicsit gyanús.. de most őszintén 4400 Ft-ért nem mindegy? hordod ameddig megy ha tönkremegy akkor meg legfeljebb veszel egy másikat..
-
csatacsita
tag
Valaki beszéljen le erről pls. Irja azt, hogy az automata órák ilyen áron gyorsan tönkre mennek, vagy bármit, de ez nagyon tetszik.
-
biega
aktív tag
válasz
mr.perfect
üzenetére
Nekem a kék-fekete hiányzik, régebben láttam a Reginaldból, de mostanában nincs.
-
prsq
aktív tag
Egy Casio W736 (vibrás) lényegében új, alig használt, számla és garipapírok nélkül 5e-ért megvehető, ugye?
(Van pár Casio-m, egyik sem volt garanciális javításon.)
-
biega
aktív tag
-
T0mcs
tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Akkor lehet hogy megmutatom órásnak, 1 próbát megér....
-
T0mcs
tag
Submariner replikámnak elszabadult a nagymutatója szabadon pörög körbe. A kismutató meg a másodperc mutató tökéletes. Érdemes javítatni vagy gazdasági total kár
. Leesett kb 10cm ről -
Jorgos01
tag
Igen, tőle vettem.
Már csak az a nagy kérdés, hogy hol találok (Nyíregyháza) egy olyan órást, aki elvállalná a javítást.
Az első Parnisomnak szintén a járástartalék kijelzője romlott el (úgy látszik vonzom az ilyen órákat), azt sem vállalta el senki. Mivel a Parnis drágább volt, ott bevállaltam a visszaküldés kockázatát, így csak a postaköltséget buktam. (Kis öröm is öröm.)
Majd meglátjuk, most mit reagál. -
Jorgos01
tag
Legújabb szerzemény.

Liciten vettem, mindennel együtt 14.000,-Ft-ba került.
Nem vagyok egy rosegold rajongó, de ez tetszik.
Tokátmérő korona nélkül 42 mm.
Tokvastagság 12 mm.
Tokfülek távolsága 20 mm.
Tok hossza 52 mm.
Anyaga acél, igazán súlyos darab, érződik, hogy van benne anyag.
A szíjnak bőrt írtak. Az illata alapján az is, de ezt én sosem tudom megállapítani. A Parnisnál egy kicsit gyengébb minőségnek tűnik a szíja.
24 másodpercet sietett naponta amikor megérkezett, de elég jól szabályozható, jelenleg 2 másodpercet késik. Ez már szerintem tökéletes.
Teljesen felhúzott állapotban 47 órás járástartaléka van.
A rotorja kb. úgy húz, mint a Parnisom, talán annál egy kicsit rosszabb.A 7 napos járástartalék mutató a 47 óra alatt arányosan ment le a nullára, már ameddig működött.
Igen, csak működött, ez sajnos néhány nap alatt elromlott. Visszaküldeni úgy gondolom nem éri meg, sajnos így jártam.A hátlapja menetes, tömítéssel ellátott. (Azért úszni nem merek benne, annyira nem bízom benne.)
Nem tudom milyen szerkezet van benne, majd a szakik a képek alapján megállapítják.
A mutatók nem túl erősen és leginkább nem tartósan, de lumineszkálnak.
Sajnálom az elromlott járástartalék kijelzőt, de ennyit úgy gondolom így is megért.
-
Demens
tag
Szóval a Winner 40mm a Sewor pedig nagyobb. Még annyit kérdeznék, hogy van-e esetleg 40mm alatti kínai mechanikus búvár dizájnal? Ha nincs, akkor lehet rendelek egy ilyen Winnert. Ha túl világos a kék, akkor inkább zöld, vagy fekete. Igazából dátum sem kellene rá, de olyat még nem nagyon láttam.
-
wierra
senior tag
válasz
knoxhu
üzenetére
A korrektség hiányával, a termék leírását illeti egyet is értek.
Viszont a piac áraz. Mindent annyiért lehet eladni, amennyiért megveszik. Ezzel nincs problémám, gondolom Neked sem. Innentől pedig minden kereskedelmi tevékenységet nevezhetjük lehúzásnak, hiszen az eladónak is élni kell valamiből. -
knoxhu
senior tag
válasz
wierra
üzenetére
A személyes problémám, ismétlem SZEMÉLYES:
- Az alapvető vásárló félrevezetés. Az órák nem "vadi újak", kiállítási darabok, hírdessék akkor úgy. Ha a szíj még eredeti is akkor is garantálom hogy a nagy részükben hiányzik pár szem. Ezzel sem lenne gond, ha meg lenne említve a hírdetésekben.
- Nincs bajom a nepperkedéssel se, ha valaki kis pénzt szeretne keresni egy - egy eladással, de nekem (és ez ismét csak szerény személyemre vonatkozik), nem lenne pofám elkérni 30 ezer forintot egy 10 ezer forintos óráért.
Végszónak sajnálom az olyan embereket aki 2017-ben "nem mer" vagy "nem tud" ebayezni. Szerencsére az én ismerőseim között van olyan 60+ -os ember akinek még az ebayezés se okoz problémát. Persze ha valaki szeret átverve, lehúzva lenni aza szíve joga és nekem semmi közöm hozzá. Ettől még a véleményem meglehet
-
wierra
senior tag
válasz
knoxhu
üzenetére
Kevesebb nem gyári szijas órájuk van, mint gyári.
Egyébként pedig nem értem mi ezzel a valódi problémád. Sok olyan embert ismerek, aki vagy nem mer ebayezni, Alizni stb. vagy nem is érdekli igazán. Viszont 2/3 - 3/4 áron szívesen venne egy gyakorlatilag 0 km-es órát, pláne, ha itthon már nem is beszerezhető hivatalos csatornákon. -
knoxhu
senior tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Az ár még hagyján de a "Vadi új" jelző elég vicces, amikor pl. a legtöbb nem is gyári szíjjal van kirakva.
-
-
schawo
titán
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Csak kétszeres? Akkor nagyon olcsón csinálja. Simán megér annyit, hogy nem a szezon után jön meg a fürdőruci.
-
knoxhu
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Értem én, hogy kell a profit, de azért ez nekem már erősen pofátlanság.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robot fűnyírók
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fűnyíró topik
- Path of Exile (ARPG)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2G I 6GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I Garancia!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ahol én nézem, ott a hátoldalán is 200m van.

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)