Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz nebancsa #14481 üzenetére
Kérlek, használd, használjátok a link gombot. Az olyan választ megelőzendő, hogy mobilról, nem lehet, de lehet. Viszont mobilról nagyon nehéz megnyitni ezeket a simán bedobált linkeket, ezzel magadnak ártasz ha esetleg választ vársz.
Témára visszatérve, többször raktam be minőségibb IWC replikákról linkeket, pl itt.
Illetve az egy napos boltok kínálatában az ali-n.
És van a facebook-on is replika fórum.Amit adtál oldalon ez pl.
Nekem teljesen az általam korábban mutatott és többek által rendelt Holuns Keller &Wbber vonalnak tűnik, de 20-30 dollár helyett 146-ért és ha jól gondolom automata helyett quartz-ként. Bár automatának van írva.
A felső linken lévőn én is gondolkoztam, de nem mertem ennyiért bevállalni.
Egyébként ajánlom itt megkérdezni.
Pont most hirdetnek ilyet pl fehérben.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
Breki
veterán
válasz nebancsa #14867 üzenetére
Ezt nem is állítottam.
Annyit mondtam, hogy az egyik Parnis oldalon láttam hogy lehet kérni pl zafír üveggel.
A német oldal ott került a képbe, hogy az ő képviselőjük cáfolta ezt a különböző minőségű dolgokat.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
nebancsa
senior tag
válasz nebancsa #14993 üzenetére
Első észrevételek az óráról:
Negatívum: Olyan érzésem van, mintha szégyellné a gyártó az órát, a számlapon kívül sehol nincs jelölve semmi, se a szerkezeten se a tokon se a koronán se a szíjon.
Pozitívum: másodperc stoppos a szerkezet, koronáról is húzható, a szíj szerintem bőr, elég finom, és puha tapintású. -
han_lev
senior tag
válasz nebancsa #15015 üzenetére
Nagyon jók a Parnisok, nekem eddig kettő van, és általában azt a kettőt hordom.
Most rendeltem (decemberben) egy ilyetAzt írja hogy zafír üveglap, ezek szerint akkor ez a prémium kategóriába esik a felosztásuk szerint.
A moyota szerkezet 21 köves sem handzik rosszul, azt nem tudom, hogy ezt (mármint a belső szerkezetet) ők gyártják, vagy rendelik, és belerakják.
Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
válasz nebancsa #15029 üzenetére
Ja, ezzel én is így vagyok, négy órám érkezik lassan, ki kell találjam, hogy mit mondjak a "mit rendeltél már megint?!" kérdésre
Két parnis
egy naviforce
egy casio
egy xiaomi amazfit bip
... az öt ...
Na lesz nemulass. Főleg ha egyszerre érkeznek[ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
-
pulutodurumo
őstag
válasz nebancsa #15240 üzenetére
Nem az a baj, hogy maga a termék létezik, hanem hogy nem olyan mint kéne. Elérhető luxusra kalapoztak, és 30$-os kínai órákat adnak.
Az meg hogy még egy brigád ássa alá a közösségi finanszírozást, már csak hab a kaka tortán...[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
TaylorPro
addikt
válasz nebancsa #15296 üzenetére
Elsőnek itt akadtam rá tök véletlen: [link]
Utána utána néztem a gyártónak és nagyon szimpi lett. Szép egyedi dolgokat csinálnak. Miyota szerkezeteket használnak. 5-6USD ellenébe egyedi lézergravírt csinálnak a termékre.
Végül itt vettem meg mert itt olcsóbb, és így egyből a gyártótól: [link]
Nekem ez az óra szerelem első látásra! Régóta akartam bambusz órát.
Jó nagy krumpli, érdemes megnézni a videót: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
szaszlaci
addikt
válasz nebancsa #15454 üzenetére
Láttam már 600 $-ért tourbillonosat.
Egyébként nem tudom, miért is lenne olyan nagy szám azt megcsinálni egy alap mechanikushoz képest. Nem lepne meg, ha pár éven belül elkezdenének jönni az ilyenek a tízezer forintos kategóriában.[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
@mriya@
őstag
válasz nebancsa #15454 üzenetére
Nekem volt úgynevezett "karusszel tourbillon"-os kínai karórám, egy ideig még működött is.
Csakhogy elkezdett összevissza járni, emiatt megváltam tőle.
Na, ahhoz kereshettem volna órást, aki beállította volna!"Maga a tourbillon tulajdonképpen karusszel, hiszen a billegő tengelye nem esik egybe a ketrec forgástengelyével, és flying, vagyis repülő kivitel, mert csak egy oldalon van csapágyazva."
Ilyen volt. Szépen forgott az egész turbi rész.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
csubuka
addikt
válasz nebancsa #16011 üzenetére
Abszolút jogos! Köszönöm szépen az észrevételt, valóban benéztem erősen
Ez jó hír viszont, akkor talán nincsen leragasztva (Itt az enyémhez hasonló számlap, ami csak festett és valóban nincs nyoma az indexek rögzítésének, amit én ragasztónak néztem).
Akkor már csak a kulturált mutató levételt a régi szerkezetről és felrakást az újra kell megoldanom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest