- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
nebancsa #45709 üzenetére
Ad1 Nincs itthon. Ad2 nehogy már ilyen szereket kelljen használnom egy új óránál.
#45712 stellaz
Gondoltam hasonlóra, mármint, ha nagyon kicsesztek volna velem, hogy ahol csak tudtam volna egy kis negatív reklámmal megháláltam volna a kedvességüket.
Ma válaszoltam nekik. Leírtam, hogy nem értek egyet azzal, hogy nincs semmi gond a szíjjal. Érveltem azzal, hogy más 0144-es tulaj szerint sem oks, illetve, hogy bigmasterg pár SM-ját is kipróbálva sincs rendben a dolog. Küldtem nekik videót a Proximámról, hogy azt is milyen könnyen lehet állítgatni. Ragaszkodtam hozzá, hogy vagy cserét vagy pénz visszatérítést kapjak. Erre jött a válasz, hogy tudnak küldeni új csatot... Az előző levélben bezzeg nem tudta felajánlani.Úgyhogy marad az óra, és remélhetőleg küldenek egy normális csatot. Írtam is nekik, hogy ténylegesen új legyen, és próbálják ki mielőtt elküldik nekem, hogy az valóban jól szuperál. Azért is mentem bele, és nem követeltem az óra cserét, mert nem szeretek balhézni, alapvetően eléggé konfliktuskerülő vagyok, viszont azt utálom, mikor hülyének akarnak nézni. Illetve, mert a védőfóliákat egyből leszedtem, ahogy megjött az óra, és kicsomagoltam.
Összességében, ennek ellenére is kerülendő az üzlet. A videós levelem után 1,5 napig nem válaszoltak, nekem kellett írni újra, hogy megkapták a mailt. A szállítás is két hét volt a max 7 nap helyett (bár ez nem akkora nagy gond). De már a rendelés után is ment a variálás (az EU-t választottam, ha már eleve az "EU Germany"-s verzióval rendeltem):
"Dear Marcell...,
Thanks for your order from SKBWATCHES. The e-mail just to noted that you order SN0144G 39mm blue EU ship need around March 26th. China can ship now, i will use special include tax way, it will no tax from your side, around 9 days arrive.Do you prefer ship in China or EU around 26th ?"Remélhetőleg nem lesz több gond velük, a küldött csattal, aztán elfelejthetjük egymást. Téma lezárva!
-
driv4r
aktív tag
válasz
nebancsa #43939 üzenetére
Most jövök a Conrad boltból, délután pedig kiderül, ez volt-e a Casio problémája. Tegnapig lehetett volna lemondani a Vinted rendelést, de ez is egy vicc, hétvégén Pesten nem fogsz találni speckóbb elemet. Nem mondtam le, ha nem az elem volt a gond, max szerzek bele új modult, és úgy adom el, valszeg bukóval. Amúgy tök szép kis óra, sajnálom, hogy csúnyán indult a kapcsolatunk. -
Jenne
őstag
válasz
nebancsa #42388 üzenetére
Köszönöm.
Neked is köszi #42391 zoarden
Egy valamin azért gondolkodom kicsit, hogy egy alig 1 mm-re megy be az óratokba a rugós stift ki tüskéje, ez elég erősen tartana majd? [kép]
Amit kinéztem, hogy megveszem Milenese szjat, ahhoz adnak hozzá 2 db gyorszáras stiftet, [kép] de ezeknél 1,5mm vagy 1,8mm vastagságúak a stiftek végein a tüskék. Az én Boccia órám az Titnium és az óratoknál 0,9mm vagy 1mm-es a stifteknek való lyuk. Eredetileg ott is nyitott stift volt/van még a toknál a legfelső szemhez is rögzítésnek.
Órások fel tudják fúrni nagyobb (1,5 mm) átmérője az óratok fülnél ezeket kis, jelenleg csak 1 mm átmérőjű lyukakat?
Titanium anyag eléggé kemény. -
Faresz1976
aktív tag
válasz
nebancsa #42311 üzenetére
Megtaláltam az augusztusi akcióban. 45e volt akkor.
Szóval a 40e jó ajánlat, de hogy dzsi szavaival éljek:
11.11-kor lehet drágább lesz de lehet, hogy olcsóbb....
Közbe azért találtam egy-két jó ajánlatot.
SEESTERN 62MAS 40.700
San Martin 62MAS 41.280
Proxima Panda 41.700
Proxima PX1691 38.450
BEIHUA 1019 39.000
szóval van mit nézegetnem. -
-
dzsi23
addikt
válasz
nebancsa #41049 üzenetére
Nem tudom, mennyire van mozgástere a számlap lábainak a szerkezetben, talán esélyesebb, hogy picit elcsúszva lettek felnyom(tat)va indexek.
Ha meg az egész számlapon melléüt, akkor nyilván a mp-mutató is rosszul lett felrakva.#41043 Faresz1976:
"De azért vannak órák amik nem ütnek mellé ( alsópolcos kínai is ) azokat hogy tudják akkor megcsinálni?????"Egyszerű: azokat sem tudják megcsinálni. Ha kifogsz egy olcsó órát, ami pont indexre üt az egész számlapon, akkor szerencséd van, de ha veszel még egyet ugyanabból a modellből, az már jó eséllyel mellé fog ütni.
#41046 driv4r:
Ha az egész számlapon ugyanúgy üt mellé, akkor meg lehet igazítani a mutatót.#41042 driv4r:
Számomra egy másodpercenként lépő, és pontosan indexre ütő mutató talán még szebb, mint egy "folyó" mutató. Viszont a mechanikusokat jobban kedvelem, mint a kvarcokat, szóval egy true beat nekem is jó lenne... -
andrew01
tag
válasz
nebancsa #40839 üzenetére
Ez igaz amúgy... eddig az évig a szervizesem pár ezressel olcsóbb volt, mint egy nh35 werk, most már megfordult, mondjuk ehhez az is kellett, hogy akciós napokon tök jó áron lehet beszerezni ezeket.
Plussz szerintem vígan eldöcögnek ezek az igáslovak 10-15 évig, sőt... majd kiderül : ). -
-
dzsi23
addikt
válasz
nebancsa #39266 üzenetére
Én csak 2021 végefelé rendeltem, bár akkor többször is, meranomról és vostok-watches24-ről is, és akkor 8-12 napot futott az összes rendelésem. Azóta nem volt velük tapasztalatom, de nyilván sok változás történt, pl. volt egy időszak, amikor paypallal sem lehetett fizetni, most már szerencsére újra lehet.
-
dzsi23
addikt
válasz
nebancsa #39252 üzenetére
Automata is, kvarc is, szerintem spring drive...
De viccet félretéve, nem csak a képeken van ott, tényleg kamu-automata...
Nem csoda, hogy több mint 15mm a vastagsága, ha a kvarc szerkezet mögé még bepakoltak egy totál haszontalan, automata szerkezetnek tűnő "díszt".
-
-
Ra3
őstag
válasz
nebancsa #39180 üzenetére
Én a hétvégén bevittem a Balcsiba, annyiból érdekes ez az átlátszó külső tok hogy a rendes Casion is ez csak ütéscsillapítás miatt van rajta, és 4 csavar fogja. Mivel nincs rajta szigetelés (ahogy az eredetin sincs), a rendes óraház meg ez közé be tud menni a víz, és elég jól látszik is, ami elsőre némi aggodalomra adott okot
Persze a tokba nem ment víz, meg a kettő közül ki is jön, csak elsőre nem tudtam hogy ennyi volt-e a "kis" SkmeinekSzerk.: a hátteredről jut eszembe, a coin-okból + shopping creditből a héten erre 20ezres ajánlatom volt, nem is hagytam ki
-
dzsi23
addikt
-
bigmasterg
addikt
válasz
nebancsa #39000 üzenetére
"Set the zero mark to the minute hand when you descend, and the scale indicates when to surface for depths from 60 feet (60 minutes) down to 190 feet (4 minutes)"
no-decompression limit-et mutatja.
#39001Faresz1976:
Addiesdive miatt nézem, azon 16-os lesz a csat, préselt. Fura, mert olcsóbb kvarc modellekre meg raknak mart csatot.
Előbb megvárom hogy megjöjjön, hogy érdemes-e cserélni sima 16os martra, vagy nem. Azokat láttam 3ezer Ft körül, micro adjust nélkül.
Egy régi seiko5-ösömön préselt csat van és igazából elvagyok vele. -
Faresz1976
aktív tag
válasz
nebancsa #38745 üzenetére
Nincsenek éles sarkok, a csat is tisztességes az árhoz képest. A szíj is jó. A lume az a szokásos Pagani, a zafíron van AR bevonat, de nem tökéletes. A Seestern hátlapja sokkal kidolgozottabb, domborúbb. De ugye ki nézi azt, az úgy is csak akkor látszik ha leveszed.
Seestern 300t-t akartram de egyszerűen nem megy le az ára. Nincs rá coin akció sem. Megelégeltem a várakozást és még a coin akciókor berendeltem a Paganit. Gondoltam annyira rossz nem lehet, max eladom. A tesztelők is jókat mondtak összességében róla.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
nebancsa #36768 üzenetére
Ha már rossz ízlés, egy ilyen jöhetne
. Az órás sógi ajánlta.
-
tboldi
nagyúr
válasz
nebancsa #35852 üzenetére
Valszeg igen, de nekem akkor is bénácska ez a név, pedig a produktum amúgy tetszik.
Közben eszembe jutott erről még valami. -
dzsi23
addikt
válasz
nebancsa #35852 üzenetére
Akkor eltaláltam.
-
driv4r
aktív tag
válasz
nebancsa #35817 üzenetére
Köszönöm:) Hirtelen felindulásból elkövetett licitálás volt;)
Egyelőre többet nézem a hátulját, mint a számlapot, mert az kicsit olyan túl szigorú, szovjet-orosz konstruktivista dizájn, főleg azokkal a mértani idomokat idéző mutatókkal.
Szerintem a werk is ruszki, egy 3133. De mindenképpen rá fogok tenni egy kínai szíjat, mert a mostani gyárin rajta van a fém hagymakupola Poljot logó, az már kicsit sok. És akkor tényleg megvalósulna a konstruktivizmus szellemében a III. Internacionálé.
-
driv4r
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest