Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoxhu
senior tag
válasz
voncci
üzenetére
Parnis egyik almárkája.
A megvételre csupán személyes véleményt tudok mondani. Én semmiképp se vennék Parnis / Corgeut órát 100 dollár felett. Ha még erre rájön a vám + áfa költsége akkor még rosszabb a helyzet. Ha van másik típus is esetleg ami tetszik akkor nézegesd ebay-en a licites hírdetéseket. Úgy lehet kifogni jó ajánlatokat! Az én Parnisom 22$ volt plus 10$ posta, persze ez licites vásárlás volt.Vannak it Corgeut tulajdonosok, majd ők nyilatkoznak személyes tapasztalatot.

-
@mriya@
őstag
válasz
petipetya
üzenetére
"ami talán egy stilizált T-62-es"
Szerintem ha a cső formáját nézzük, akkor T-54.
De sok jelentősége nincs, mivel valóban csak sejteni lehet, mi is van ott.
T-54 versus T-62.

"A T–62 az 1950-es évek végén a T–54-es közepes harckocsi leváltására kifejlesztett szovjet tank."
Szerintem amúgy nagy a hasonlóság közöttük.

-
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy milyen [orak] ezek? -
petipetya
nagyúr
Folytatva a Vostok Komandirskie órán látható tank típusának találgatását, itt egy T-62 tankot említenek:
-
petipetya
nagyúr
Az órára várva pár hangulatos Vostok Komandirskie K35 megjelenés:
-
Blind
csendes tag
Knoxhu
Az első dolgom lesz a szíj lecserélése !
Jobban szeretem a fém szíjat. Vagy egy szép szövet szíjat kap. -
pulutodurumo
őstag
-
NyxNyxNyx
addikt
Megjött nekem is a Sinobi 9710 órám, de sajnos ferde a számlapja. Szerintetek erre kaphatok refundot, vagy ne reménykedjek? Nem tudom mennyire nehéz orvosolni a problémát, de addig nem nyúlnék bele, míg nincs információm róla.
-
Blind
csendes tag
Sziasztok !
Ma rendeltem Skagen Signature Grey Dial Mens Watch SKW6373

-
sandró60
addikt
Ma egy ilyen órát sikerült vennem.

Az Aldiban
Szinte másodperc pontos.Nem tudom mikor állíthatták be,mert a dobozban látni lehetett,hogy elindították (átlátszó műanyag óratartó)A forgatható külső tárcsa nem csak dísz.Jól fluoreszkál minden a kis pont is.A fémszíjból 2-szemet kellet kivennem
Ja az ára 2990ft. 3-év garancia![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
petipetya
nagyúr
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Leggazdaságosabban honnan lehet venni "nem-büdös" NATO szíjat? Sajnos a legutolsó pár igen büdös, félek is így hordani, ki tudja mi ivódik bele a bőrömbe
Az ilyen random ebayeseket elfelejteném egy ideig inkább. -
alex89
senior tag
válasz
smokin
üzenetére
Köszi az infót, örültem volna egy japó szerkezetnek, de alapvetően nincs baj ezzel a sunon-al sem, nálam 3db van és rendben pontosan működnek. Az elem legalább japó benne
. Továbbra is tetszik ez az óra amúgy, de próbálom magam visszafogni, mert kicsit megint túlzásba estem mostanában óravásárlást illetően. 
-
alex89
senior tag
Nekem is megjött a Hemsut órám egy egyszerűbb kis doboz és némi papír társaságában, a kollégával egyszerre rendeltük még 11.11 akcióban

Az enyém arany-fekete verzió, baromi jól mutat azt meg kell hagyni, de részleteket nézve nem a legjobb. pl indexek festése kissé lehangoló. Amúgy működik rajta minden, kivéve a másodperc mutatót, mert az ahogyan előttem is írták nincs (legalább nincs hangos ketyegés, lehet mellette aludni
). A szíjat nem tudtam megfejteni miből van, tömör szemes, de ennek ellenére pille könnyű. Az ára 15.99$ volt, ennél többet nem is nagyon adnék érte. Egyébként 17-18$ környékén mindig be lehet szerezni, ha valaki rákívánt. [link]Néhány kép az enyémről.
[link]
[link]
[link]
[link]Tegnap befutott még a "strandolós-úszkálós-nemféltős" Skmei órám is.
Jó nagy "krumpli" az biztos, amolyan G-shock szerű cucc. Tegnap teszteltem, vizet úgy néz ki bírja. Világit, ébreszt, van stopper, visszaszámláló és kettős idő. Szíja tök jó, puha szilikon. 6.71$ -t nekem megért
-
Jorgos01
tag
Nem a mi pénztárcánk.....,
de majd a kínaiak azzá teszik. -
wierra
senior tag
-
wierra
senior tag
-
Breki
veterán
Boldog ÚjÉvet :-)
Akinek még restanciája van szíve hölgyével szemben.
A Gimto most leakciózta még 20 percig 4 dollár alatt !

-
nebancsa
senior tag
válasz
knoxhu
üzenetére
Látom van békabőr is, ugróórához ideállis

Komolyra fordítva én is egy ideje keresek egyik órámhoz szíjat. Az óra elég modern, rádiós, napelemes, ezért akarom öregíteni egy kopott marhabőrszíjjal. Kínából rendeltem, de elég kiábrándító lett. Lehet a srácnál megpróbálkozok én is. -
knoxhu
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
-
knoxhu
senior tag
válasz
petipetya
üzenetére
Láttam egy hírdetést a nagy facebook csoportban, felkerestem az eladó oldalát: BerkeStraps
Megkerestem, hogy milyen szíj érdekelne és mázlimra elég közel lakunk egymáshoz. Hozott bőrmintákat, szíjmintákat, amit csak el tudsz képzelni. Ki tudtam választani mennyire legyen csiszolva (minden mélységen más színe van a bőrnek, arról is volt minta). Ki tudtam választani milyen vastag legyen a szíj, milyen csattal, varrás színét hozzápasszintottuk az SKX pirosságához. Ha már egyedi szíjat csináltat az ember akkor szerintem ilyen helyen érdemes vásárolni

-
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Olvasgattam róla, de egyenlőre csak a gyakorlati hasznát értem: a katona egyszerre két időzóna (pl. otthoni/harctéri) aktuális óra:perc-ét is le tudja olvasni az órán. De viselheti pilóta is, aki rövid idő alatt több időzónát is átszel. Ám ennek mikéntje még nem áll össze a fejemben.
-
smokin
aktív tag
Ezek az ugró órák nagyon tetszenek kíváncsi lennék,hogy van-e belőle kínai változat.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Így ismeretlenül egy Tevise t801 szintjére teszem, ami napi szintű törődéssel (nappali hordás és esti felhúzása) jó társad lehet addig, amíg működik. Alkalmi viseletre pedig egyenesen kiváló.
-
Sándor -P20-
senior tag
Üdv mindenkinek.
Próbából én is rendeltem egy szerkezetet. [Chino Wilon]
Keresgéltem a neten, de igazából nem találtam semmit a márkáról.
Erősen alkalmi használatra szánom.
Valami tapasztalat? -
Fall-N
veterán
Köszi nektek, akkor tényleg a kínai ünnep miatt van. Jól belecsúsztam. Mondjuk majd két hétig nézegetem az összes Weide, Skmei, Casima, Naviforce órákat mire tudtam dönteni, hogy melyik legyen.

Ma voltam az Aldiba és vettem addig egy fémfonat szíjas vékony tokos órát 3 darab ezresért. Ismerős volt, mert ugyanezt gyártja a Sinobi. Kicsit hangos a kvarc szerkezet.
Kép az Aldis óráról: link
-
alex89
senior tag
válasz
smokin
üzenetére
Nekem volt ilyen Sinobi. Ezen az áron teljesen rendben van, masszív súlyos darab, szíja meglepően jó és szerintem tényleg valami japó szerkezet van benne. A szíjat végülis szerintem lehet cserélni, csak kissé korlátozott, hogy melyik fajta passzol hozzá, illetve a bőrszíj ami annyira nem pálya ennél, de nem lesz gond a sajátjával sem..
-
Breki
veterán
válasz
Fall-N
üzenetére
Igen ott holnap van újév
February 15 - 21 -ig nyomjáb a bulit.
konkrétan
Feb 15 Thursday Spring Festival Eve National holiday
Feb 16 Friday Chinese New Year National holiday
Feb 17 Saturday Spring Festival Golden Week holiday National holiday
Feb 18 Sunday Spring Festival Golden Week holiday Common Local holidays
Feb 19 Monday Spring Festival Golden Week holiday Common Local holidays
Feb 20 Tuesday Spring Festival Golden Week holiday Common Local holidays
Feb 21 Wednesday Spring Festival Golden Week holiday Common Local holidaysMondjuk előtte feladhatta volna, de úgy látszik nem gyors a lelkem. :-)
Don't worry be happy :-)
Tegnap rendeltem egy akciós powerbankot egy kedves munkatársnőmnek ott oda is van írva, hogy 2-ig nem postázzák, emailben meg 25-üt írtak nekem
-
Fall-N
veterán
Jártatok már így? Február 10-én vettem AliExpressen a Naviforce Official Store-ból egy NF9050-es órát + 1.28$-ért pluszban választottam az AliExpress Standard Shippinget. Nos azóta letelt ugye a 24 óra amikortól élessé vált a vétel, de azóta sem kaptam visszajelzést a szállítás kezdetéről sem a tracking numberről. Írtam ott egy üzenetet az eladónak, de még semmi reakció. A visszaszámlálás meg megy az automatikus rendelés visszavonásról.
Lehet hogy a kínai Spring Festival miatt csúszik a rendelésem vagy csak hanyag az eladó és még nem töltötte föl az infót?
Ugyanazon a napon vettem a barátnőmnek is egy órát másik store-ból, ott rendesen látom a státuszt és azt is, hogy már elhagyta Kínát az óra.
-
@mriya@
őstag
-
csubuka
addikt
válasz
nebancsa
üzenetére
Abszolút jogos! Köszönöm szépen az észrevételt, valóban benéztem erősen 
Ez jó hír viszont, akkor talán nincsen leragasztva (Itt az enyémhez hasonló számlap, ami csak festett és valóban nincs nyoma az indexek rögzítésének, amit én ragasztónak néztem).
Akkor már csak a kulturált mutató levételt a régi szerkezetről és felrakást az újra kell megoldanom

-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A Parnis Seagull ST36 (6497 "alapú") alapú óráknak eszerint a hirdetés fotó szerint rendes dial foot-juk (ilyen számlaprögzítő pöcök vagy mifene) van? Azt hittem, hogy spórolósan ragasztották csak szimplán. Tehát a szerkezeten a két erre szolgáló csavar elforgatásával szedhető le a számlap gondolom eszerint.
-De akkor minek van ragasztó is rajta itt a képen? Csak biztonságból? Ha egyszer leszedem a számlapot a szerkezet kicserélése miatt, akkor vissza már nem ragasztanám feltétlen, ha nem kell, nehogy rossz helyre csurogjon a ragasztó. *A szerkezetet inkább kicserélem az egyik órámban javítás helyett. Nem sokkal több pénz és magam is meg tudom csinálni talán és remélhetőleg jó lesz.
-
calamites
őstag
válasz
calamites
üzenetére
Voltam a Répásy szalonban. Ott azt mondták, hogy vélhetően a koronát erősebben húztam ki a kelleténél. Azóta nem jön ki.
A holtjátékra azt mondta, hogy normális. Mondjuk szerintem nem, majd még futok egy kört máshol is.
Bocs a sok mindenért, igyekszem visszafogni magam.
-
calamites
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Sokkal nagyobb a baj. Megpróbáltam kihúzni a koronát, hogy videót készítsek a lötyögő mutatóról, és a korona teljesen kijött, most pedig nem jár az óra, és a mutató körbe forog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy eladót tudsz esetleg linkelni akár privátban?