Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Őskoczka
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
-
dzsi23
addikt
válasz
csatacsita
üzenetére
Igen, az automata Zeppelinekben nagyrészt Miyota van, 8-as és 9-es is.

Persze, ha lehet választani, én is a Seikot választom, de Miyota is jöhet bármikor. Bár eddig főleg 9-esekkel volt dolgom, de 8-as is járt nálam 2-3.
-
raziel01
veterán
válasz
csatacsita
üzenetére
November 1-től:
Upcoming price US $90.15
Kupon hozzá: VIO12
90$-12$ lesz. -
raziel01
veterán
válasz
csatacsita
üzenetére
[link] Ahogy látom a szebbik színben 90-12=78 dollár körül lesz. Annyiért full jó egyébként.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Degeczi
üzenetére
És már meg is jött, imádom...
Igazából csak egy titániumházas/szíjas órát szerettem volna mert még sosem volt, de akkor már ne olyan legyen ami könnyen karcolódik, és a Citizen Tough Solar megoldását nagyon jónak mondják e téren, meg érdekelt a monoblokk kialakítás is.
Élőben kisebb, mint gondoltam de nem túl pici a 20.5-es csuklómon sem (viszont a megszokott 2-3-al szemben csak egyetlen szemet tudtam kivenni, szóval 21 cm lehet a max. Amúgy hülye belső perselyeket használ a csapok megszorítására, ügyesen sikerült is a csipeszből elrepítenem egyet, szerencsére a laminált padlón előkerült, szőnyegen elveszett volna...) a leolvashatóság persze abszolút tökéletes olvasószemüveg nélkül is (bár nem az aktuális verzióját kerestem, mert azon már vékonyabbak a mutatók, mint ezen az egyel korábbi változatán). Olvastam review-kat, ahol szidják a domború üveg torzítását, de nekem pont tetszik, ettől valahogy élőbb az egész és csak nagyon lapos szögben ront az olvashatóságon. -
dzsi23
addikt
válasz
csatacsita
üzenetére
Szegény 8-as Miyota mikor lett ennyire lehúzva, hogy már mindenki ódzkodik tőle?

-
dzsi23
addikt
válasz
csatacsita
üzenetére
PT5000, szerintem pontos, megbízható, de csak rövidtávú tapasztalatom van vele. A szerviz kérdéses itthon, hogy ki vállalja.
-
csatacsita
tag
Beletekertem a múltkor az őszintén órákrólba, hogy milyen szép az új(?) omega számlap vajon mikor másolja le az ali, erre ma szembejött. Sajnos nem nh35.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nekem a jobbszélső tetszik. Tudom, hogy egy öreg, kopott Rolexet imitál, de tetszik ez a színkombó.
Egy korai, kickstarteres Behrens órán volt hasonló holdfázis, anno nagyon tetszett.
-
dzsi23
addikt
Watchdives WD5513 V2
[videó]
-
raziel01
veterán
[link] ADDIESDIVE GMT
Upcoming price US $51.79 meg mellette lesz a 7$ kupon meg esetleg coin is akkor úgy látom 14k körül be lehet majd húzni.
-
-
raziel01
veterán
Mennyire szoktak ilyenkor elúszni a csomagfeladással? Plusz 1 héttel lehet számolni mire megjön a jelenlegihez képest?
-
Churpik
aktív tag

-
Throme
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A szerkezet másodperc stoppos, manuálisan is felhúzható?
Néztem a leírást, de nem nem derült ki számomra (vagy nem vettem észre valamit).Kösz
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Akkor lehet majd kipróbálok egyet. I&W-et néztem mostanában.
-
Remus389
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
PVD bevonatnak hívják és egész jó
Techniakilag akár még jobb is lehet mint igazi rózsaarany egy acéllal bevont, hisz az acél jó tulajdonságai (karcállóság, ütésállóság és viszonylag könnyebb egy acélóra egy igazi aranynál) és eléggé jól néz ki. Nekem is van ilyen Aesop 7049 rózsaarnyban és nemigen látok rajta karcot vagy kopást, igaz sokat nem is hordtam, de többször cseréltem szíjat rajta (persze alulról támadtam) és nem sikerült megkarcolni, szóval elég jó.
-
raziel01
veterán
[link] ilyen rózsa arany órája van valakinek vagy hasonló modell? Milyenek ezek, bevonat tartós?
-
Faresz1976
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Sajnos a lume még mindig béna. A lünettát már megjavították, de nem tudnak elszakadni attól a nagyon halovány kínai kék színtől ( az indexeken az van ). Ráadásul a mutatók meg C3 zöldek.
-
zoarden
tag
Elkezdte felhozni nekem a WM (Welly Merck) órákat az Ali algoritmusa, én még sosem láttam ezeket. Belenéztem pár videó reviewba, egész jónak tűnnek. Találni köztük egész érdekeseket is, "szerencsére" sweepsecond szerkezettel nincs egyenlőre ezekből
1 , 2 , 3
így mege-menekülök a vásárlási viszketéstől egyenlőre.Más: ha valaki titán pilótát szeretne ez a Tandorio tán érdekes lehet, mert 3 féle ottómata szerkezet közül lehet választani, plusz van A és B számlap és logótlan változat is.
-
bajnokpityu
félisten
[link] ez se rossz. Ennyiért kár h nem nh35, de legalább szép.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Az én Berny-m is olyan volt. De a kivo pilóta és az I&W Carnival már nem. Igaz az a Berny már réggebben tavaly előtt volt.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Inkább előtte kell játszani, meg gyűjtögetni, úgy lehet kupont nyerni, vagy venni. Csak nem mindegy hogy mibe fogsz bele, általában ilyen kínai WoW farming szint. Naponta nyomogathatsz egy órát, hogy kapj valami értelmeset. És ezt előtte két hétig, vagy ahogy elindul. Bár volt néha olyan is, hogy nem kellett sokat küzdeni.
-
raziel01
veterán
11.11-nél hogy szokott lenne, hogy már azon az egy napon ellőnek csomó akciót vagy a következő napokban is lehet utána számítani kedvezményekre?
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Sajnos nekem a Berny-ben a 8215 megtorpan de csak ha hírtelen erős rázást kap.
-
dzsi23
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Semennyire sem gáz. Kicsit hangosabb a rotor, mert csak 1 irányba húz, a másikba szabadon pörög, valamint ezeknél a 8-as Miyotáknál a mp-mutató olykor megtorpan egy pillanatra, de a pontosságot ez nem befolyásolja, mert behozza a "lemaradást". Amúgy megbízható szerkezetek, én simán venném, ha csak ezen múlna a dolog.
-
raziel01
veterán
Ez a Miyota szerkezet mennyire gáz amúgy? Hangos? Videók alapján ebben másodperc stoppos van.
Végülis úgy döntöttem, hogy csak visszaküldtem kínába a 36 mm-es Addisdive-ot, mert nem kellett senkinek. Helyette jó lenne valami öltöny mellé. Tetszenek ezek a daydate órák. Max leműtöm róla a küklopszot.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Köszi!
Jól látom, hogy a tieden nem mercis a kismutató?
Churpik: király ez a számlap
-
SOAD19
addikt
Talán, ezek még nem voltak: [link] (van videó is)
-
zolikaDB
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
A pagani az melyik modell?
-
raziel01
veterán
Ez is de jó csak totál nem értem őket, mert van ilyen day date órájuk 40mm-ben is csak pont nem ebben a színben. 36-osban kicsi sajnos.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez meglepett, szóval rákerestem most, és ez a hozzászólásom még megvan. [link]
Csak utána lett törölve néhány, én semmi rosszat nem írtam.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ezt valaki annak idején kitöröltette egy adminnal, de én még időben lementettem
.
-
driv4r
aktív tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Oh yeah. [link] A pink-blue reversal elmélet a ma napig akadémikus viták tárgya.
-
Throme
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Bennem is vannak ilyen gondolatok, mikor nézegetem az órák számlapját.
Aztán történt, hogy vettem egy lila számlapos órát.
Nem akartam sokat költeni és az alábbi lilára esett a választás:Namost, ez annyira halvány lila (a többihez képest, pl san martin, orient...) hogy beltérben van, hogy inkább rózsaszín
, mint lila... szóval félre kellett tennem ezt a nézőpontot, mert, amúgy bejön az óra és nem a szekrénynek vettem (eladogatással nem szoktam vesződni). -
Churpik
aktív tag
válasz
raziel01
üzenetére
Nekem is volt világoskék számlapos órám (ráadásul sunburst), tengerpartra, fürdőbe, nyáron simán viseltem. Lila órám pld. nincs, de van, hogy a lila is megtetszik (Orient-nek van ilyenje).
Itt a fórumban többen is konkrét tetszésüket fejezték ki a lila Erebus iránt. Mennyire férfias?Mondjuk talán rózsaszín számlaposat nem vennék fel, de októberben a mellrákos hónap miatt sokan viseltek olyat is.
-
raziel01
veterán
[link] Ez a kék Tiffany számlap nem rossz. Képeken tetszik de élőben nem tudom milyen. Valaki hord ilyet? Mennyire férfias ez?
-
andrew01
tag
-
Remus389
nagyúr
Méltó környezetben a Tourbillion órám
-
dzsi23
addikt
Még nem kapható, de hamarosan...
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Kitartást és sok sikert!
-
@mriya@
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Mondjuk ha nincs semmi kötődés hozzá, akkor mindegy.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Na, érdekes történet.
Akkor ez az óra már kétszer is meg lett találva. 
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Hogy került a garázsba? Kié lehetett?
-
@mriya@
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem egészséges ilyen állapotban járatni!
-
Faresz1976
senior tag
Találtam a garázsunkba egy Poljot-ot. Még ketyeg

-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Annyiban jogos a kérdés, hogy kicsit "lego" ez a Tandorio. Mármint nem csak ez a konkrét modell, hanem az egész márka. Árulnak mindenféle alkatrészt, az órákat lehet kérni logóval, logó nélkül is, és követhetetlen a kínálat, mert mindenféle variációt összedobnak (akárcsak a Parnsrpe), és némelyiket csak 1-2 eladó árulja, a többit meg sok...
Egyébként a kérdéses modell sem csak a linkelt eladónál kapható, hanem minimum 1 másiknál is.

-
dzsi23
addikt
válasz
Memmaao
üzenetére
Érdekes, hogy itt többünknek is bejön a lila Ascent GMT, mégis az eladási statisztika végén kullog. Mondjuk, engem a fekete-arany is meglep... azt hittem, a sima ezüst-fekete és a fehér is megelőzi majd.
Persze, ki tudja, mennyi igaz ebből a statisztikából, és mennyi marketing, de miért hazudna az Erebus...
-
Throme
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
De jó, hogy bedobtad ezt a képet! Hasonló satut berendeltem ennek köszönhetően.
Elméletileg a műanyag pofák nem karcolják meg a fémet, legalább is nem kéne.
Körmös kulcsra jobban oda kell figyelni .... (na azt meg elfelejtettem megnézni, hogy van-e itthon ... sikerült félmunkát végeznem
)A terítőd meg "pokoli"
-
Churpik
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ez nem rossz, leszámítva a hülye nevet. Egy Pelagos omázs, zafírral, luméval, kerámiával, NH35-tel, a Pagani gyárból (sub-brand).
-
bajnokpityu
félisten
[link] ezt nekem 22re hozta nem coin részben egy oraja. Nh35el, nem y55el.Vettem egyet...
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
[link] Legjobb KÍNAI órák 100'000 ft alatt, amiktől RETTEGHET Svájc? I Őszintén: Órákról
Én ezt néztem most tőlük. San Martin tényleg jó de én pont amiatt kezdtem kínai órázni, hogy ne a 150 ezres Orientem legyen napi használósban hanem inkább egy 25-30 ezres Pagani ami ha összetörik, ellopják stb ne fájjon.
Churpik: a tok csak krómozott öntvény. Amúgy ránézésre nem lenne rossz.
-
Churpik
aktív tag
Raksa Duke automata(!) kronográf bagóért. [link]
(A dátumot, a hét napjait és a hónapot mutatja + AM/PM)
-
Churpik
aktív tag
Mellé egy fura küllemű VK63 "Meca" kronó: [AD2517]
-
ace22
tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Vigyázzatok a hátlapokkal! A Nibosi Datejust és DayDate homage óráinak coin edge hátlapja LÁTSZIK LENNI, de valójában pattintós. Nem érdemes tekergetni...

-
zoarden
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
na olyan megnézésszám közelébe sem érek soha élőben
, hogy valaki észrevegye a kezemen azt a San Martint , mint amit az az epizód produkált azóta (80e) - benne a sóskaramella példányommal.
Így egész életre kipipűlhatnám (már ha ez érdekelne egyáltalán az ilyesmi ) hogy ki veszi észre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Hálózati / IP kamera
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED monitor topic
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sikerült leszedni a hátlapját?

hanem egy vegyészmérnök barátom szerint titán-nitrid az aranyszinű bevonat. Nekem fél év alatt nem dörzsölődött le...
Jól látom, hogy a tieden nem mercis a kismutató?
.
.