Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
"nem érzem, h a négyzet v a kör indexek passzolnak jobban a Tudor-mutatókhoz"
Szögletesen a mutatók, főleg az óramutató, részemről egyértelmű, melyik passzol jobban hozzájuk.
Szerk.: Legalább is az ilyen Pelagos-szerű órákhoz egyértelműen a szögletes, de az "elegánsabb", BB-szerűekhez inkább a kerek.Az ezüst-fekete színváltozat a WD weboldalán is kifogyott, de gyanítom, hogy pótolják majd a közeljövőben.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Csavarmenet lehet a stem végén, azt meg beragasztják a koronába. Filléres tétel lehet, ha van hozzá alkatrész, v csak a ragasztás engedett el. Inka főnöknél tokcső-korona csere, az drága is lehet, munkadíj is több. Vosztoknál relatíve olcsó, de pl. Mriya márkás óráján (ha jól emlékszem) a tokközepet is ki kellett cserélni egy vagyonért.
Driv4r : Nem hinném, de jól olvasható ez a darab, akár én is lehettem volna.
Dresswatch-hoz meg nincs dresszem. Erről jut eszembe, a gyönyörű Certina DS-em valszeg a szervizérett lett, elkezdett késni. P80-as műanyagos, egyelőre marad dobozban - az évi egy-két alkalom hordás miatt nem éri meg költeni rá. A legszebb órám amúgy. -
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ötletem nincs, ez kvarc így nem felhúzós a tengely. Állítani akartam az időn, erre lefordult a korona a tengelyről. Ilyet eddig egyik órámon se tapasztaltam.

Pedig még örültem is hogy screw down koronás. A menet amúgy okés mind az órán mind a koronán. -
tupacamaru
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Jó kérdés, nekem is lenne egy olyan órám ami tokcső és/vagy korona hibás. Nem lehet betekerni a koronát, mert valamelyikről vagy mind a kettőről lejött a menet. De látom a tiédről a felhúzótengely is elszabadult. Egyébként a korona hogy van rögzítve a felhúzótengelyre? Mondjuk az enyém nem kínai.
-
5-ös kezelő
senior tag
Jól sejtem, h a felkapottsága miatt a 38 mm-es WD EXD titánt nem lehet sokkal lealkudni?
Ráadásul csak fekete bevonatost látok fekete számlappal, a fémszínűt csak kék számlappal. Csak én érzem soknak ezt az ötvenezres árat? Mi a véleményetek? Néztem még a WD 1969-est, de nem vagyok biztos benne, h kell. A másik, h nem érzem, h a négyzet v a kör indexek passzolnak jobban a Tudor-mutatókhoz.
-
Helló!
Leugrott róla a korona, visszatenni nem tudom, illetve max becsavarni, de a tengelyen nem marad rajta. Pesten melyik órás vállalja ezt? Köszönöm.

-
raziel01
veterán
14k. [link]
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Sajnos nem, pedig megnéztem volna a Dávid arcát egy mai SM láttán ( bár biztosan megvedte volna a mundérbecsületet ).
A Szabó Dávid-nak van új videója. -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Van új, kínai órás konométer videó, vagy milyen Dávidról van szó?

-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Igen, virtigli 70-es évek, Seiko Vanac, Advan, Elnix, vagy némelyik Citizen Cosmotron ugrott be elsőnek. Meg a Rado DiaStar, de azt csak élőben értettem meg, miért is motoszkált bennem tudat alatt a Vinted képek láttán.
Majd írok róla, megtartós lesz, de még mindig emésztem, túl sok egyszerre az inger. Első órám, amely 1) fazettás üveges 2) ásványi számlapos és [dobpergés] 3) kerámia tokos;)
A szíjjal leszek gondban, egy acél Maruman volt rajta, az se rossz, de nagyon nem illik rá.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
driv4r
üzenetére
A tokformája miatt EZ a yt shorts ugrott be.
-
Remus389
nagyúr
válasz
dzsi23
üzenetére
Elhiszem hogy bosszantó, nekem vannak a korábban megosztott tourbillon-ok azoknál nincs másodperc mutató tehát azoknál nem számít. Meg a Pagani GMT smooth másodpercmutatóval bír. Tudom nem quartz-ok, csak megemlítem őket.
Van az AD2030 “homokóra”, az quartz de az 1/3-ad másodpercenként “lép” tehát sokkal smooth-abb azért nemigen számít. Ha ilyen belsővel rendelkező quartz-ot veszel akkor ezt elkerülöd nagyjából, amúgy el is találja.
Van még a Pagani Daytona és Pagani Speedmaster, azoknál olyan apró a másodpercmutató hogy azért nemigen számít.
Van még a csinos AD2050-esem, most nézem hát az nem találja el. Ezzel így jártam, de engem annyira nem zavar.
Mindenesetre valamennyire ki lehet kerülni ezt a “first world problem”-et, ha olyan órát választasz, bár ugye az számít hogy mi tetszik elsősorban.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
Churpik
üzenetére
Dehogy, 9800-ért láttam az előbb
. Picit felbosszantott a "nem vagyok benne biztos, hogy végig tömör szemes" kijelentése. Ha már bemutatja az órát akkor legyen biztos, hogy az vagy nem
. De ha méretre állítja a szíjat egyből kiderül, hogy az ( de enélkül is lehet lárni ). Meg hogy látványos a lume, de nem tartós... ebben a kategóriában kifejezetten jó a fénye és tartós.
Kicsit összecsapott volt ez Dávid részéről. -
Degeczi
nagyúr
Ez jogos szempont, valóban!
Jártam már hasonlóan Pioneer házimozi erősítővel, amihez volt tök jó távvezérlő alkalmazás, amivel a helyi hálózaton át lehet irányítani. Baromi kényelmes pl. teraszon üldögélve az oda kivezetett zone2 hangszórókra ráküldeni netrádiót, nagyon nem lenne praktikus ha ezt csak a házból benn lehetne állítgatni.
Csakhogy a drágalátos Pioneer felhagyott az alkalmazás frissítésével, és az már Android 13 alatt sem működik tovább.
Önmagában ezt még ki lehetett kerülni, USB-n, ADB-n keresztül kierőszakolva a telepítést, de egyre több mai telefon már ejti a 32 bites támogatást, és ott már nincs ilyen lehetőség, semmiképp nem fog futni... -
tboldi
nagyúr
A Casiónál éppenséggel volt egy ilyen app váltás nem olyan nagyon régen. Azt nem tudom, hogy egyéb modellek esetén változott-e bármi, de a GMW-B5000MB-m funkcionalitása semennyire sem csorbult.
Egyébként azokat a G-Shockokat, amik Multiband 6-osak is a BT mellett, lehet használni "hagyományos" módon is, csak törölni kell a párosítást egy gombkombinációval. Akkor pont ugyanolyan lesz, mint pl. egy GW-M5610.
-
prsq
aktív tag
válasz
Degeczi
üzenetére
A BT-s órákkal nekem csak az a bajom, hogy van rendszerint hozzá valami gyári app (ami nyilván sok mást is tud, azzal könnyebb kezelni), aztán azzal leállnak (van kijön egy új, ami a régebbi modelleket már nem támogatja), az óra támogatása odavan, ennyit a szinkronról. Persze létezik valami generikus app, meg vannak trükközések, de akkor is. Nehogy már pár év után a felét tudja az óra, mert a szoftveres támogatással leállt a cég. Én nem más által eldöntött pár évnyi időtartamra veszem az óráimat.
Van tizenéves rádiós Casio-m, pont az tudja, mint amikor vettem, semmi gond nem volt vele eddig (kétszer kellett újrakalibrálni - mivel analóg - elemmerülés miatt).
-
dzsi23
addikt
válasz
Degeczi
üzenetére
Ez így van, ahogy írod. Ettől függetlenül számomra a bluetooth-os órák már kicsit jobban hajlanak az okoskütyük felé, mint a "hagyományos" órák felé. Ez nem tény, csak az én véleményem, nincs azzal semmi baj, ha valaki máshogy látja, és nem is akarok meggyőzni senkit, csak az én listámra emiatt nem kerülnek fel. Van olyan, akinél már a rádió- és a GPS-szinkron sem fér bele (sőt, olyan is, akinél csak a mechanikus óra az igazi óra), nálam azok még beleférnek, a bluetooth-nál húztam meg a határt.
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Tesco, vol. x.

Nagyon nagyon furi ez a óra. Nagyon furi.
Most nem is igazán tudok mit mondani róla, még keresem a szót, még keresem a hangot. Élőben vagy jó minőségű videóban, sok makróval biztos könnyebb lenne. Hazamegyek, emésztem.
Még nem tudom, mi lesz a sorsa, de ez annyira különc, hogy ehhez még én is túl normie vagyok.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
dzsi23
üzenetére
Szerintem manapság már pont a bluetoothnak van értelme, a rádiós inkább egy múlt századi nyűg, hiszen mint írod is, gyakoriak a vételi gondok vele (és mivel nem jól hibavédett protokoll, még akár hibás időt is képes beállítani!)
Mobiltelefont mindenki használ, a szolgáltató azon 1 mp-en belül pontos időt biztosít, így tényleg jó ötlet ahhoz szinkronizáltatni. Plusz még egyéb beállítások is kényelmesebbek lehetnek onnan, mint az órán. Persze plusz fogyasztás, de ami BT-os, az jellemzően napelemes is, így nem gond. -
mert_csokis
senior tag
16-án adtam le a rendelést. Akkor jött ugye a rendelés megerősítő mail, majd 20-án a rendelés úton van mail, ma kora reggel pedig egy shipping update mail.
Követési szám is van. De ez egy hosszabb menet lesz érzésem szerint. Biztosan sokan adtak le most rendelést a kedvezmény miatt. -
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
A rádió nálam még beleférne a hagyományos óra fogalmába (viszont a bluetooth, amihez okostelefon kell, az én szememben már átlépi ezt a határt), de nálam sokszor nagyon nehezen fogta a jelet, így több hátránya volt, mint haszna. Talán egy nekem tetsző, kompakt, elérhető árú, GPS-szinkronos órára lecsapnék, de egyelőre nem nagyon létezik ilyen.
"true beat, királyság"
Ezzel egyetértek.
-
raziel01
veterán
[link] Kb. 15 000 Forint - Addiesdive H3QZ - Submariner homage bemutató
Ez a forma igazi klasszikus. -
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Adott egy szép hosszú, full fehér mp-mutató, aminek a fekete számlapon szinte minden helyzetben tökéletes a láthatósága. Az indexek szintén fehérek, passzolnak a mutatóhoz. Ha az a mutató atompontosan eltalálja az indexeket, számomra az szebb látvány, mint egy 4Hz-es mechanikus óra járása.
Na ilyen volt az a Citizen. Persze, már nincs meg, mert maga az óra "nem lett szerelem", és a rádiószinkron is inkább nyűgnek bizonyult nálam.
-
dilajoska1
őstag
Sajnos ő se indexre üt
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Twin Pulse kvarc, de ez se indexre üt. Vagy csak rossz szögből nézegettem.

-
dzsi23
addikt
válasz
Degeczi
üzenetére
"Állítható mutatóhoz állandó eltérés kellene"
Állítható mutatóhoz állítható mutató kell.
De értem, hogy mit akarsz mondani (bár a korábbi esetben a VH31-ről volt szó, aminél irreleváns a skála pontossága és a holtjáték is sokkal kevésbé fontos, mint egy átlagos, másodpercenként lépő szerkezetnél), szóval hozzáteszem, hogy annál a Citizen szerkezetnél nincs holtjáték, és a számlap nyomtatása is pontos volt (utóbbiban talán volt egy kis szerencse, nem tudom, ehhez több darabot is meg kellene nézni az adott típusból). -
Degeczi
nagyúr
-
dzsi23
addikt
válasz
Remus389
üzenetére
"pech"
Inkább ez a "normális", sajnos általában így van. Ahhoz kell marha nagy szerencse, hogy mindig eltalálja az indexeket.
Az eddigi kvarcóráim közül egyedül a rádiós, H145 szerkezetes Citizenemnél éreztem, hogy nem szerencse (bár annak talán pontosítható volt a mp-mutatója is, de lehet, hogy keverem egy másikkal), a többit nem éreztem elég stabilnak. -
dokee78
félisten
Most vásároltam az első nem digitális órám.
Az normális,hogy a másodperc mutató nem mindig a kis csíkokra üt?
A dátum az nem éjfélkor ugrik át a következő dátumra? -
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
+12000 forint szállítás, + majd tavasszal áfa + vámkezelési kötség, talán valahol 160-165 ezer között lenne a vége.
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Ilyet meg még egyáltalán nem csináltam, pedig másik topikban némelyeknek ez a kedvenc 'tartalomgyártása', de most feldobta YouTube, úgy látszik, az algoritmus már azt is számon tartja, milyen színű órát töltöttem fel két perce.
Holnaptól megint van ETA HAQ kvarcos Ascent, múltkori eresztés félóra alatt kifogyott. Árakat nem néztem, úgyse veszek ilyet.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Nem rossz élőben, továbbra is cuki az a kis füles figura. Szeretem ezt a tokformát, valami simább számlappal néha nagyon megkívánom.
Anno valaki feldobta, hogy az Addiesdive dűnés számlapos előbb jött ki, mint a hasonló svájciak, vagyis azok koppintottak, akkor akartam feltenni a Czapek Lanikai modelljét, mert szerintem az volt az első hullámos, csak lusta voltam csekkolni az évszámokat.
Semmi jelentősége, felteszem most, jól néz ki, ilyet úgyis ritkán szoktam.
-
dilajoska1
őstag
Élőben nem is néz ki rosszul. (nem saját képek)

-
5-ös kezelő
senior tag
Alin van minden. Fém alatt remélem acélt értettél v titánt, alább ne add. Amit linkeltél, azon nincs mikroállítási lehetőség, ha jól látom - ha lötyögősen szereted hordani az órát, nem gond. A tömör szemes (solid) szíj nehezebb, arra is gondolj - gondolom az óra maga elég könnyű. Óratok színéhez passzoljon. Zár minősége lehet necces egy kínai olcsóbb szíjnál, de nem vészes a cseréje.
Remus 389 : Akkor Vosztok sasszeget még nem próbáltál vele valszeg.
Degeczi : Na ezt nem tudtam, h erre való. Igaz, az enyém nem ilyen. -
g_g_g
őstag
Teljesen laikusként kérdezem.
Egy Oneplus watch 3-ra esett a választásom.
Szeretnék rá fémszíjat vásárolni.
Ez jött szembe most velem, ami tetszene is.
Fémszíj
Ez ennyiért vállalható?Vagy esetleg 10.000 Ft-os értékhatárig valami jobb ajánlat?
Köszönöm.
-
Churpik
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Nekem egy körömmel tartott rugós stift pattant be a hüvelykujj körmöm alá jó mélyen, volt üvöltés. Egy hétig barna elszíneződés volt a körmöm alatt a bevérzés miatt.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Akkor görbül el könnyen a kitoló hegye, ha nincs pont síkban vele a furat.
Ehhez segítség, ha a talpazata csavarmenettel szintbe emelhető, mint pl. az ilyenen
-
Remus389
nagyúr
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Nekem még nem okozott gondot a kitoló, nem törtem el semmit.
Egy kicsit finomabban kell csinálni és akkor nem törik el semmi és vérvétel sem lesz.
-
raziel01
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Pedig kitolós. Ha nincs rajta nyíl akkor ha belenézel akkor az egyik fele csak pont a másik fele pedig olyan, mintha egy csavar lenne.
Na a pont felől kell kitolni, mert ez nem csavaros hanem ilyen kétágú a vége.
Visszarakni pedig fordítva kell tehát a pontos végét dugod be és a kétágú végénél fogva kell visszaütni. -
dilajoska1
őstag
Most nézem az új Pagani-t és úgy látom hogy 2 rugóházas a szerkezet ami hosszú járástartalékot jelent. Lehet kipróbálom mert amúgy tetszik is.
-
|AP|
veterán
válasz
mert_csokis
üzenetére
Te kaptál bármi visszajelzést az automatikus rendelés megerősítésen kívül?
Jó lenne egy tracking link vagy legalább egy várható kézbesítés -
raziel01
veterán
[link] miyota szerkezet, zafír üveg. Jó nagy csuklóra való.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Köszi! Úgy néz ki nálam maradni fog.
Köszönöm mindenkinek! Ezeket elmentem aztán majd kiderül hogy vállalni fogják e. Igaz ez még nem mostanában lesz.
-
Churpik
aktív tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Vagy a Marand (Borsos Mikós)? Az üzleten elöl nagybetűs ÓRÁSOK felirattal?
Nagy kincs olyan órást találni, aki vállal kínait
Én még egyet tudok akinél rendszeresen látok kínait (bár valószínűleg az is szelektál): a Tom Órás (Gráczl Tamás órásmester) a Rákosi út 116-ban. Az öreg az orosz műanyag kakukkos órát is simán bevállalta.
-
Remus389
nagyúr
válasz
dilajoska1
üzenetére
Előbb várd meg hogy a javítás sikeres volt-e.
Amiket vinnél azok kínaiak? Mert ha nem kínai azt megjavítják bárhol. Ha mégis mész, nem tőlem tudod vagy nem fórumról. Lehet neked azt mondja hogy nem, akkor fogadd el. Szerintem tetszett az öregnek a karusszel-es kínai galaxis-os óra és talán kiváncsi volt rá milyen belülről.
Amúgy általában az a kifogás hogy nincs alkatrész, meg úgy tervezik a kínaiak ha elromlik vegyél újat. Erre azt kell mondani hogy lehet át lehet rakni egy másik órából rugót, meg ugye mondtam hogy nekem 64 ezerbe került, de általában 80-ért kapható így megéri megpróbálni.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Kijött egy teszt az órádról Steve jóvoltából.
-
raziel01
veterán
-
dokee78
félisten
Ez már azt jelenti,hogy Magyarországon van a csomag?
-
Remus389
nagyúr
válasz
dilajoska1
üzenetére
A visegrádi es körút kereszteződésnél
De ha egy Deák a javítás, egy Pagani-t nem éri meg odavinnni
-
WeirdWolf
újonc
Azt hiszem pont mostanában emlegette valaki, szóval bedobom.
A Watchdives WD1969 most 35k kuponnal.
39 alá én meg nem láttam bemenni.
-
Remus389
nagyúr
válasz
Remus389
üzenetére
Még arra gondoltam, hogy a sötét számlaposon le lehetne cserélni a zafírkristályt antireflektív-es ásványüvegre és akkor nem tükröződik és áttetszőbb mint az Addiesdive AD2050-esemen az nemigen tükröződik mélyfekete, de az első hogy kiderüljön hogy javítható-e. Nyugati környékén van jópár órás amúgy.
-
Remus389
nagyúr
Korábban írtam hogy ha sötét a számlap akkor szerintem annak az a hátránya hogy jobban látszódik az égbolt tükröződése rajta, meg az ujjlenyomatok is. Ezt teszteltem tegnap: [link]
Amúgy meg a csillagos azért volt nálam, mert kerestem neki órást, sajnos nem működik már, valószínűleg sikerült túlhúznom és eltört a felhúzója. Két óráshoz elvittem, elhajtottak hogy kínai-t nem, de a harmadik óráshoz az esélytelenek nyugalmával elmentem és átvette.
Ő is azt mondta, nem biztos hogy meg tudja javítani, ha igen akkor az egy Deák lesz, ha pedig nem akkor felajánlottam neki egy ötöst hogy megpróbálta. Mivel 64 ezer volt nekem, egy huszast megér a javítása nekem. Két hét múlva kiderül. Mindenesetre óvatosabban fogok bánni az ilyen típusú órákkal ezentúl. Még amúgy nem tudom hogy veszek-e egy harmadik ilyet, nekem ez a kettő tetszik a legjobban és eléggé különböznek egymástól ahhoz, hogy mindkettőt birtokoljam. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Faresz1976
üzenetére
Heimdallr gs homagehoz ettől jobb szíjat kaptam. Ott keresgelnek.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
CNS, Vintage Burgundy, nem pont ilyen a felülete.*
* kilistáztam, van még másféle is, ez meg az oxblood kínálat.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez az a cég, jó drága cuccaik vannak, sajnos.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem lesz könnyű dolog, eltűntek a repedezett felületesek, nekem is hiányoznak.
Van Alin egy Fuyijia (?) nevű cég, luxi órákra
hamisítanakkészítenek bőrszíjakat, esetleg ott lehet.Ha látok valamit, jelzek, GS Godzilla: szín vagy textúra a fontos, vagy mindkettő?
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Ne is mondd, nyolcvanért vettem, akkoriban az elég sok volt nekem óráért, de önjutalmazás volt, mert a mélyponton voltam, a régi házat eladtuk, új meg nem volt, aztán amikor lett egy, másfél hónapon át hajnalban és este, meló előtt és után tettem egy kört egy vacak szedánnal, spórolandó a költöztetésen, az kb. 100 folyóméter könyv volt Ikea Pappis dobozokban, meg a csetreszek, meg a gyerekek játékai, meg a minden is.
Második héten elegem lett, megvettem Jófogáson a Steinhartot, nem mertem otthon elővenni, a könyöklőben tartottam az autóban, hajnalban bekapcsoltam a zenét, The Hellacopters - Misanthropic High, felcsatoltam a Steinit, és uccu neki, elindult az aznapi első költöztetős slepptúra.
Aztán persze legalizáltam otthon, de addig még teletalicskáztam jó néhány nyolc köbméteres sittes konténert, de lett végül otthon a családnak.
-
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Néztem, nincs ilyen csatjuk, 20 millisben csak fekete DLC van. [link]
Rettentő gagyi az eredeti csat, majd lefotózom, volt egy kis lemezből kihajtott nyelv, arra pattintódott rá a másik elem, na, az a nyelv megadta magát, letört. Most úgy müxik, hogy ráhajtom a safety elemet, és az összefogja a csatot.
El akarom adni jövőre, de így nincs pofám, meg rosszabb áron is menne el. Lünettát is vennék rá újat, akár kerámiásat is, persze Aliról, vö. szilikonsprével fényesre lefújt öreg gumik, meg a többi ócska autónepper trükk:)
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Qimei SBS letornászható 12 ezerre, szokás szerint kihagyom. [kép]
Olyan csatra vadászom, amelyik az egyik végén 20mm, a másikon meg 9mm, eltört a Steinhart csatja, ha láttok ilyet, pls jelezzetek. Ilyesmi kellene, csak nem 16, hanem 20 millisben, préselt lemezes is jó.
-
5-ös kezelő
senior tag
Találtam (eddig elkerülte a figyelmemet) egy Watchdives EXD 38 mm-es vh31-es Tudor-szerű órát, ami bejön, de szerencsére elriaszt az 53 ezres ára. Jó L2L, lume, leolvashatóság és számomra felesleges titán. Beérném acél tokkal is, féláron.
Soknak érzem (kínai órához képest) az árat, amikor a szerkezet csupán pár ezres. Hasonló acél is 41 ezer, talán mert divatos most ez a design. -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Viszont van már 150 dolláros kupon is, az akció elején még nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Szerk.: Legalább is az ilyen Pelagos-szerű órákhoz egyértelműen a szögletes, de az "elegánsabb", BB-szerűekhez inkább a kerek.

. De ha méretre állítja a szíjat egyből kiderül, hogy az ( de enélkül is lehet lárni ). Meg hogy látványos a lume, de nem tartós... ebben a kategóriában kifejezetten jó a fénye és tartós.