Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Én ma reggel egy pisztáciás Lindor golyót találtam az egyik cipőmben. Egész biztos a macska volt, Tappancs addiktív módon lopja és dugja el a Lindor golyókat. Nem ismerem a macskáidat, de a kés esetében talán kisebb a valószínűsége, hogy ők voltak. Bár macskagazdaként teljesen kizárni sem merem.
-
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Én is azzal magyaráztam a G-Shock-ot a feleségemnek, hogy kertészkedni nem mehetek ki valamelyik drága órában. Mondjuk nekünk nincs kertünk, és amióta vannak macskák, a teraszon is csak fű van a virágládában (szeretik abban csinálni a semmit), szóval nem tűnt nagyon valid magyarázatnak...
-
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Mivel az idő vasfoga elszállt felette ezért olajos, sűrű sosem látott színű és állagú folyadék lett.
A ZS kategóriás 50-60-70-es évekbeli scifikben a főgonosz kb. ilyen kotyvalékokkal kavarja a málnaszőrt a pozitív szereplők ellen titkos bázisán, hogy kitartson a feszültség a film végéig. Alkalmazásban hol ellenállhatatlan gyorsasággal -azaz 1mm/perc kúszik be a rokonszenves vagy szervetlen mellékszereplők szkafandere alá, hol intelligens idegen nyelvnek álcázott bugyborékossal emészt fel egész űrhajókat mit sem törődve a vákuummal és a gravitáció hiányával, vagy Einstein speciális relativitáselméletének az idő dinamikáját leíró egyenleteivel - hogy legyen egy kis ON is.
A tudományos érdeklődés felett győzött a létfenntartási ösztönünk, sőt az emberisíggel szemben érzett felelősségünk is. Így a lokálisan keletkező idődilatációt felhasználva megsemmisítettük, hogy ne kerülhessen a civliálódott világot fenyegető őrült diktátorok kezébe.
UI:
Szerintem Vanek úr simán megitta volna könnyed a rá jellemző ellen-gancvával minden következmény nélkül, az akvizíció után túlméretes nadrágjában továbbállva, miközben esernyőjével kedélylesen hadonászva jelzi hogy ilyen egzotikumok tulajdonképp szinte semmiségek a feldolgozóképességéhez mérten.
(esetleg Piszkos Fred is ha olyanja van). -
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
középiskolás koromban Balatoni Világossal végeztünk kísérletet olyan módon hogy 3 évre beraktuk egy áteresz/betongyűrű védett helyére ahol nem eshetett baja.
érdekesen nézett ki mikor elővettük.
Egyikünk se gondolt órával való kísérletezésre, bár a lengyel piacon volt sok egygombos viszonylag olcsó is ....
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
driv4r
üzenetére
Casio F-14 kísérlet : 35 éves, működik, ma is hordanám, ha nem porlott volna el a gumi hátlap-szíj alkatrész nyomógombokkal együtt.
Faresz : A pillanatragasztós varit nem próbáltam. Komoly szervíz géppel tudná talán nyitni. De ha ez is pattintós? Pulsar csak nem csinál kamu hátlapot? Mindegy, feladtam. Ma G-Shock elemcsere, két SR927W elem kellene, de nincs itthon, azt hittem vmi CR lesz. És egy Hilti óra Ronda belsővel, 920as elemem volt, de az alsó negatív érintkező törött benne - kaland kaland hátán. -
Degeczi
nagyúr
válasz
driv4r
üzenetére
Ha ottfelejtette volna valahol és most rábukkant, megérteném - de így, szándékosan? Semmi új, érdekes nem derült ki. Az időjárásállóság ismert, hiszen víz alatt is meglepően jól bírják, a hosszú elemélettartam szintén (pláne így, h nyilván nem is nyomogatták) hogy a szíjat kicsinálja évek alatt az UV szintén.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
driv4r
üzenetére
Az ismét nálam lévő Pulsar kifogna a sublereden. Nem adja meg magát, műanyag satu görbül, két- és háromkörmös nyitó emberfeletti erővel sem mozdítja meg, csavarhúzó és kalapács is hatástalan. Szerintem a pillanatragasztó sem tartja majd meg az anyát, amit a hátlapra teszek, ha a műanyagpoharas nyitás sem jön be. Arra tippelek, h ferdén csavarták be gyárilag a menetet, és megszakadt. 10 baros kronográf, nem hinném, h pattintós, de azért tettem egy próbát. Viszont Dzsi23 segített a Naviforce kinyitásában, tényleg egy könnyen nyíló pattintós hátlap tolt ki velem csütörtökön. Belül emeletes Epson panel, két elemmel, 626 és 2025 hajtja az órát. Viszonylag egyszerű volt a szerelés, hibátlanul működik. Ennél meg az bosszant, h egy tűrhető szerkezet szép számlappal és mutatókkal ócska öntött tokot kap, tudom, árazás miatt.
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Én kérem sublerrel és egy kis erőszakkal bárhova bejutok. [link]
Menetes hátlap, tömítés nuku, de minek is, bőven kárpótolt a hiányáért a csodálatosan gagyi szerkezet látványa, a képeket inkább linkelem, korhatárosan hardcore. [kép] [kép]
Amúgy az ilyen pecekgátas, Roskopf-jellegű szerkezetek a maguk korában komoly gazdasági / életminőség javítási szerepet töltöttek be, milliós tömegek számára tették megfizethetővé a zsebóra, majd a karóra luxusát, gyakran nevezték a szegény ember vagy a proletariátus órájának is. [link]
-
Degeczi
nagyúr
válasz
driv4r
üzenetére
Köszi! Maga a szó jelentése persze csak "észak", de ha a 80-as évekbeli jugóban így hivatkoztak egy cégre, az a szabadkai villanymotor, elektromos radiátor és hasonló cuccokat gyártó volt. Szegeden felnőve, ottani rádiót akkoriban sokat hallgatva megmaradt a neve (megnézve igen, amit linkeltél az az)

-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
"gondolom 500 körül lehetett"
Jelenleg már inkább 650, trévával meg mindennel együtt. Szóval jah, igencsak alatta van a WD, és valóban csábító lehetne egyedibb dizájnnal."akinek meg az számít, remélhetőleg már túl van a copy-paste korszakon"
Hmmm, nem tudom... néha igen, néha nem.
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Ezt jól megbeszélted, akkor már nem kell győzködnünk.

Nekem van annyi "előnyöm" e téren, hogy mióta órázom, hozzá vagyok szokva ahhoz is, hogy megválok tőlük, folyamatosan cserélődött a gyűjteményem; egyik jött, másik ment, néha megszaporodott a darabszám, máskor lecsökkent. Így nem okoz nagy dilemmát, hogy eladjak-e egy olyan órát, amit már nem nagyon akarok hordani. Persze, van 3-4 fix darab, amikhez ragaszkodom, de a többi nyugodtan cserélődhet.
-
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Nekem most 10 órám van, abból kettő "játék", szóval 8, gyakorlatilag. Hetek óta a legtöbb reggel a korábban olyannyira eladni akaródzott 41 milis Hydroconquestért nyúlok, amiben annyi mindent nem szerettem... Rajta kívül még a G-Shock és a Seiko Pogue kap saját jogán érdemi csuklóidőt, a többit csak azért veszem fel, hogy ne legyenek már elárvulva. Most már értem, miért csóválták oly sokan virtuálisan a fejüket a másik topikban, amikor hetente vettem az új órákat nagy lelkesen...
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Nahát, mik vannak.
Mai watchspotting, félszemmel politikai tartalmat nézek most éppen, mert én egy hülye vagyok, ennél jobb dolgom is lenne, pl. dolgozni kellene, pénzért, aztán 1:00 környékén hirtelen megjelenik egy fekete számlapos kronó és gyanúsan jól néz ki.
Gyorsan rákerestem a faszi nevére + 'karóra', és lőn, nem volt véletlen, amit kiszúrtam. Majd áttekerem az órára fókuszálva, mert szeretném beazonosítani, max leveszem a hangot, mert eléggé irritál a srác artikulációja.

-
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Ha a Reddit népe, azaz az ottani törzsek közül felfedeznék maguknak a Dougla Adams rajongók, még mémesedhetne is a dupla csavar felhájpolással a 84. De várhatóan a gyártási kihozatal olyan lehet, mint ahányszor az AI-al újrageneráltatják a képet, mindig egy picit máshol lenne a bibi. De legalább minden megrendelő egyedi órát kapna.
-
tboldi
nagyúr
válasz
driv4r
üzenetére
Tudom, hogy ár-érték arányban nem a legjobb, sőt, de ha egy bizonyos óra tetszik, akkor több hajlandóság van bennem többet kiadni érte, mint kevesebbet egy olyanért, ami kevésbé jön be. De inkább csak az ide-oda csapongás beszél belőlem, mindig mást és mást akarok, meg amúgy is most az autóimat kell felkészítenem a leendő műszakira.

-
tboldi
nagyúr
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
A Most jött szembe c. sorozatunk újabb darabja, S01E11
Boldr Venture, 65K plusz sáp és posta, NH38, ráadás szíjakkal, friss feltöltés, de már megy rá az alkudozás.
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Hm, ügyes, egy pillanatra el is bizonytalanítottál.

Az a reklám nagyon jó volt, folyamatosan tolták a tévében.
De az egyértelmű omázs, nincs rajta az eredeti márkajelzése, vagy bármi rá utaló kód.Viszont, ha már DD, egy kis egzotikum a távoli
IndiábólAmerikából.Hasonló dizájnból a másik nagy kedvencem a Praesidus DD-45, aminél már a méret is stimmel, 38mm, cserébe drága... meglennék a Landeron L24 szerkezet nélkül, VD78-cal is megfelelne harmadáron.
Viszont most látom, hogy kiadták kvarc szerkezettel is, és valóban majdnem harmadáron. És ami az egzotikumot adja, az a szerkezet: Ameriquartz 70200A. Na meg a zafír bevonatos
sima üvegK1 üveg... ez még aliexpressen is ritkaság, a Natural Parkomban van ilyen.
Viszont a méretet elcs.szték, legalább is számomra, de biztos van, akinek ez jobban megfelel: 40mm lett a kvarc verzió. Bár nekem is beleférne ez a méret, de a 38mm jobban passzol ehhez a dizájnhoz.
-
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
aha, kösz. Volt némi sejtésem ezt az egyediséget nézve - szóval ez van mögötte.
Erről egy merőben hipotetikus gondolatmenet indult meg bennem:
a, valamelyik komojj brandnél történik valami gyártási hiba és kis szériában ki is jön a piacra mire észreveszik a problémát, majd mémesedik és drága lesz.
b, később jön valaki ZS kategóriás x évvel ezt követően és lemásolja a hibás designt. Majd arra apellál hogy ez mennyire is jó lesz egyediségben az eredetire emlékeztetve -
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
#51310 driv4r semmi gond. következtetni lehet erre is arra is.
Freddy76#51339 | driv4r ehhez témához - a helyszínre reagálva. Érdekesek ezek a metszéspontok egymást nem ismerő emberek között kiderülő nevezők, néha számlálók kapcsán.
Eszerint én is nagyon rég voltam arra, nem tudtam hogy itt is volt burkolás, noha nem szabad kömívesrokon szakmai alapon.
Volt egy év (oly rég) amikor konkrétan szembe, a Nádorra nézett az ablakunk.
#51332 dzsi23 Ezt a számcunamit én sem értem hogy miért gondolták ettől hogy olyan jó kis junik érzés lesz tőle . A trícium kategóriájára én is kíváncsi lennék... -
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Feleségem oda járt egyetemre, egy külföldi kitérő miatt két évfolyamra, így két évfolyamtalálkozója volt, egymást követő években. Elkísértük mindkétszer. Az, hogy a Széchenyi tér áldozatául esett a magyar köztérfelújítás rákfenéjének, a térkőmániának, szomorú, ellenben az ókeresztény sírkamrák szenzációsan sikerültek. Az új Néprajzi Múzeum és a Szépművészeti időszakos kiállításai mellett a legnagyszerűbb hazai kiállítás. Szerintem. És persze a Zsolnay negyed is nagyon jó program volt a gyermekkel.
Hű, de sznobra sikeredett ez a hozzászólás...
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
"Nincs itt semmi látnivaló"
Szerintem sincs; én is kiváltanám a Natural Park órámat, pedig akár 6-7 ezer forintra is becsülhetnék.Faresz1976 #51323:
Ki tudja, talán csak a gyári képeken nem tetszenek nekem...
#mentsükamenthetőtdriv4r #51322:
Jól felmentek a bicskák árai is, nem jókor hagytad el. :/ Viszont a linkelt ár elég jónak tűnik.
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Nincs itt semmi látnivaló, igenis legyenek prioritások az ember életében.
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Nem hiszem, hogy köze lenne az Erebushoz, valami kínai szerezetet használnak, nem Miyotát, valószínűleg csak véletlen, hogy nagyjából egyszerre jutott eszükbe ez a komplikáció.
Az első képen látható a szerkezet, a másodikon pedig az opcionálisan kérhető extra finisheléses verzió, amiért dupla árat kérnek (688 vs. 1388$... üveg hátlap nélkül egyébként 589$, a teljesség kedvéért).
-
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
hmmm ... írtam olyat hogy hasra estem volna bármitől is?
Örülök hogy van esély arra hogy ebben az ispánságban esetleg lesz utánpótlás és a korábbi helyett talán lesz valaki aki majd jobban csinálja (idővel).
Mot teszek egy próbát egy bevizsgálással (direkt csak ennyi lesz elsőre pont az évek hiány amiatt), sok minden kiderül már abból is.
(Sajnos) épp eléggé gyakorlatban tart szinte heti rutin szinten az, hogy kisebb jelekből még időben össze kell egy-egy emberről raknom a képet. -
-
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Emlékszem a szomszédok című teleregény első részére, amikor beszerelték a Mágenheim családnál a telefont, és a doki felhívta a feleségét a Gábor Gábor kozmetikában, és az asszonypajtás azon problémázott, hogy miért zöld a telefon, miért nem piros... Nekünk csak 1995-ben lett, vidéken
-
andrew01
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Rögvest a Gruent láttam bele a teaser fotókból, s láss csodát...hát beletették az effortot, több mint 2 évig készültek vele, ill. leginkább a movement modifikálók, de összeállt.
Ám a végeredmény full ambivalens - crosshair, sector dial, komplikáció, 38mm(verzió is van) -Yes!
(optikai)vastagság, fúrt fülek, mp mutató, összkép -No!A múzsa modellen feldobta a látványt, hogy megjelent a rombusz forma.
Itt, hogy mindegyik kör alakú, (oké lehet, hogy így koherensebb), de mintha a dédi papám vonalas telefonját látnám.Nekem amúgy tetszik, hogy field lett, a sötét variációk közül több is tetszik, de kapufának érzem ezt a modellt is tőlük.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
driv4r
üzenetére
Maga a komplikáció nagyon tetszik. Én erről még nem tudtam. A Gruen nekem elég khmm... jellegzetes. Ez meg, hát a szokásos biztonsági játék. Feketében nem rossz, de én nem field stílusra csináltam volna. Valami art deco mondjuk? Fekete - arany, zöld fél drágakő betéttel? Vagy nemtom...
-
zoarden
tag
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Most jött szembe, és ezennel át is adom a lehetőséget - Vol. 10
Kék kvarc kronó, doboz / papír, jó állapotban, jó áron, de passzolom, egyrészt nem tetszenek a szkeleton mutatók, a Poljotnak is mennie kellett, másrészt inkább egy baromi magas sövény telepítésére kellene most sürgősen a lóvé, sajnos beköltöztek a szomszédba:/
-
andrew01
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Igen, jó lenne, de akár Merkur kínaitól is elfogadnám az újraélesztését : ) ők is szeretnek "újítani", Alarmos mechanikusuk is van már.
Nos igen, érdekes egy darab lesz, mondjuk nálam alapból handikeppel indul a brand a logo meg a név miatt, nagyot kéne villantani, úgy a jövőben bármikor, hogy kezemre kerüljön egy, DE a kreálóját csípem, plusz betekintést is nyerhettünk, hogyan készülnek a darabok, így ezek '+'-ak a mérlegen. -
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
No, elolvastam a kommentedet, végül +9 ablakot nyitottam meg a linkeket követve
.Ez a field design valahogy nem az enyém. Kipróbáltam egy 40 dolláros órával, de valahogy túl puritán. Ellentmondásos, mert amúgy az egyik kedvenc órám egy teljesen offtopik (dárga, svájci) pilóta óra, az is sötét számlap, nagy indexek, egyszerűség, de pont annyira csilivili, hogy szeressek ránézni.
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Továbbra is tart a februári depi, de mindjárt vége, hétvégén már kirándulóidő.
Óravételileg szintén továbbra is csömör van, de azért elmúlt hetekben notórius visszaesőként elkövettem pár újabb óraszíj-bűnözést, el is nyertem méltó büntetésem az egyik darab kapcsán, ilyen volt a hirdetésen, ilyen lett a valóságban, konkrétan nem azt kaptam, amit vártam, de nem kezdtem el vitatkozni, majd erőből rásegítek a bőr repesztgetésére.
A másik szíj viszont elég jó lett, barna Saffiano, a stiftnél az erősítő varrás finomabb és sötétebb cérnával készült, mint a szélén, nem viaszolt, alig látszik, a szélek finiselésénél viszont jobb lett volna a sötétebb trutyit használni, max rámegyek majd barna vagy fekete permanent filccel.
-
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Ez volt nekem ilyen szempontból érdekes még, ami kicsit másképp ana-digi mint a fix-ablakos digisek. Egyrészt a nem feltélen állandóan jelen levő digi grafika miatt (ki-be kapcsolható külön is több szekcióban), másrészt nem is tom' mi ez - de nem a klasszikus LCD szerű megjelenírés van úgy tűnik nekem. A háttérvilágítás meg egy ponthálóból jön a teljes számlap felületen. Szóval nem szokványos.
Meg is vettem volna az egyik fiúnak, akivel egykorú, de az egyedi szíjából pont egy olyan elem hiányzott amit nem lehet pótolni és ami nélkül nem is lehet használni.
Csak ez se kevés fáradtságomba került hogy az eladótól több körben kellett kihúznom hogy akkor most mi is nincs meg- a rosszabbnál rosszabb (pótlólag készített képek és) magyarázatok miatt -
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Ideje volt már egy új modellnek, még jó, hogy figyelik az Erebusnál ezt a topikot.
Talán már későn írom, hogy lehetőleg 38mm-es legyen (az egyik méret, mert előbb-utóbb nyilván több is lesz), VH31-gyel, vékony tokkal, és 100k huf alatt. Utóbbi áfával együtt szinte kizárt, de azért drágább ne legyen az eddigieknél.
Na mindegy, legközelebb jobban specifikáljuk a kívánságainkat... -
andrew01
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Számomra a videóban felbukkanó Glycine márka sokkal érdekesebb, több modellje is tetszett már régebben, meg amiket most láttam azok is.
Azért belestem promos emailekbe még nem láttam az Erebusost, viszont láttam ezt
:
Nem vagyok Snoopy fan, de érdekes egy elgondolás így fullszámlapon.
-
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Ne is mondd. Ma elvittem a gyereket az iskolába, majd bejöttem az irodába. Olyan a város, mintha Galactus egy qrva nagy üveg baracklekvárt lekúrt volna a betonra, és a lekvár felfröccsent minden lámpaoszlopra, buszmegállóra. Olyan a város színe, mintha itt játszana VB döntőt a holland válogatott. Tartok tőle, hogy áprilisig vagy sokat kell innom, vagy vennem kell egy órát, hogy elviseljem.
Szerk.: és ez nem egy párt ellen szól, hanem a magyar közélet nyálkás valósága ellen...
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
"bizonyíték kell, nem ígéret"
Erről eszembe jutott egy régi old spice reklám, rákerestem, hogy jól emlékszem-e, de úgy látom, hogy már ezt is megerőszakolták a politikával...
Ennek ellenére lesz bizonyíték, csak hetek kérdése, addig legfeljebb nyugtával igazolhatnám, de az csak betűk és számok halmaza... uncsi.
Ez nem a múltkor említett 36-os óra lesz (mert azon addig gondolkodtam, míg végül megdrágították 50%-kal, így eldöntötték helyettem, hogy nem akarom megvenni), de ez sem sokkal nagyobb, szóval kicsit tartok tőle.
Egyelőre a másikat sem lövöm le, mert később még megvehetem, ha lesz rá valami ultrabrutál akció.
Egyébként egyik sem egy őrült nagy titok, az egyik már szerepelt is itt a topikban, és a másik is szembejöhet több helyen is... amúgy is csak drága kvarcok, a hülyének
ismegérik.
) -
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
A manóba… Most akartam feliratkozni egy datejust-ra, hogy fél év múlva feliratkozhassak egy submariner-re, hogy aztán három év múlva feliratkozhassak erre, és viselhessem a lányom diplomaosztóján, de most lecsúsztam róla
.Nincs mese, a kairói bazárban kell vennem egyet húsz dollárért
. -
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Most jött szembe, udvariasan biccentünk egymásnak és haladunk tovább - Vol. 9
Automata Q&Q 13 ezerért, ha tárgyilagosan nézem, nem igazán tudok belekötni a hülye márkanéven és a bénán elnagyolt tipográfián kívül. A dizájn kortalan, rendes military vibe, full acél, valószínűleg Miyota 8, a kard mutatókért és a koronavédős dizájnért plusz pont jár, az üveget kellene csak cserélni plusz eltüntetni a feliratot, akkor simán elmenne vintage vagy youngtimer szolgálati karórának a CWC - MWC - Marathon stb. vonalon.
-
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Emil esetleg "A lóvátett sárkány" című könyvével terelte éltem folyását egy lepkerebbenésnyivel odébb (pillangóhatás). Ez talán nyolcvanas évek elején történhetett, de nincs több emlékem.
Persze az a századmiliméterrel-odébbmozdulás talán ma már fényévnyi merőleges távolságra vitt attól a helytől, ahol ma lennék nélküle.
Érdemes lenne erről egy monográfiát írnom, asszem.
Lehet jól szórakoznék a fikciók végiggondolásán.
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
"looking at you, Parn*"
Na igen. Viszont, ha akkor nem vettem volna meg (és ezzel elkerültem volna a csalódást), és meglátnám annyiért, valószínűleg most is megvenném. Ez olyan hiba volt, amit el kellett követnem. De azért kicsit mérges vagyok magamra... meg a Parnsrpére is, amiért gagyi legót árul.
"volt még az az oktondi tervem is, hogy majd a dobozméret fogja kordában tartani az őrületet"
Nálam beválik.
Igaz, kellett hozzá 1-2 év, hogy eredménye legyen, mert közben én is vettem dobozokat, de végül eladtam a többi dobozt, és jelenleg működik az oktondi tervem. 
#51127 zazenke:
Jaja, ismerem ezeket, jó cucc a Miyota 9132, és tetszik isa Junkersaz Iron Annie, de a nevével nem vagyok kibékülve.
Na meg 41mm, gyakorlatilag kávamentesen, egy nagy számlap az egész, túl nagynak hatna. Ha már bauhaus stílus, ez az ST17-es Parnis is 41.5mm volt, 38-39mm-ben talán újra megvenném.

A Zeppelintől ez a szintén Miyota 9132-es modell jön be, ez 40mm, határeset. Viszont 12mm vastag, ami búváróránál belefér, ilyen elegánsabb típusnál kevésbé (ezért nem volt még Bambinom sem).

-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Leállást nem tervezek, csak lassú növekedést vagy szintentartást. Meglepne, ha idén is tartani tudnám a tavalyi 1 óra/év tempót, de 2-3-mal kiegyezem. 0 már biztos nem lesz az idei termés, és még talán a múltkor említett 36-os is jöhet, amire zezanke próbált nagyon rábeszélni.
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Jobb későn, mint soha, elkaszálták a narancsbohóc importvámjait, kíváncsi vagyok, hogyan fogja kimozogni, esetleg hadat üzen a teljes világnak?
-
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
"főleg ha nem kvarc lenne"
De ugye nyilván kvarc lesz, mert egy kínai mecha kronó szerkezet nem férne bele a biztonsági játékba."valahogy vámáfa nélkül"
Jelenleg már vásárláskor ki kell fizetni mindent, ésnem is kevesetkib@..0tt sokat... az Origin 38, amit szívesen kipróbálnék, 114.900 forint az oldalon, oké, viszont fizetéskor 169.610 (!) forint a vége, ami majdnem 50% pluszköltség. [kép] Ehh... ez már annyira nem ízlik. -
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Nem tudom, de 97.5%-os biztossággal én is a Dan Henryre szavazok.

Mostanában én sem nézem már Jody minden videóját, de az új Erebust nagyon várom, nekem bejöttek az eddigiek. Viszont több mint 2 év alatt csak 2 modellt adtak ki, kicsit kapkodhatnák magukat. Oké, hogy nem jó, ha egy márka hányja kifelé az új modelleket, de az sem jó, ha túl sokat kell várni. Persze, az eddigi 2 modellt kiadták végtelen méret és szín variációban, + GMT verzióban is, de nekem az akkor is csak 2, miközben ezer éve tudjuk, hogy lesz valamikor field, kronó és öltönyóra is.

-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Most
jött szembemegy el örökre, kb. 30 perc múlva - Vol. 8Alaposan meggyepált Longines stopper, elsőnek licitáltam rá, 2 ezerért még jó is lett volna, de a jelenlegi árát (+25% aukciós díj, nevetséges) már sokallom, pedig szép az a véset.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megint beigazolódott az elmélet: "akkor találod meg, ha nem keresed"... valószínűleg ott sosem kerested volna.

De a WD mutatja az időt. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. De ez így volt jó

.
.
Igaz, kellett hozzá 1-2 év, hogy eredménye legyen, mert közben én is vettem dobozokat, de végül eladtam a többi dobozt, és jelenleg működik az oktondi tervem.