Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Churpik
aktív tag
[G-Shock DW-5600] 25.990,-
["Arany" 168-as] 14.700,-
[Edifice EFR-S108D] 36.990,- (üreges szíjas) -
Faresz1976
senior tag
Proxima 37mm mop szàmlap PT5000 39.000 Ft
A billentyüzrt számlapos 40700 Ft
-
Alpachino
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Na ez megnyugtató, majd beszámolok róla, konkrétan erről a GMT típusról, amit renteltem.
Churpik : én nem félek tőle, mert ódákat zengenek róla a külföldi fórumokon is, és ez a
28 800 bph/4hz nagyon vonzó számomra. Továbbá, mivel az ETA 2824-2 klónja, az alkatrészek pótolhatók vele ha úgy adódik

-
oba
addikt
Nem értem, hogy egy ilyen letisztultabb, kicsit dress watch szerű órára miért kell ilyen otromba koronát tenni
Amúgy nemrég kerestem ilyen day/date funkciós VH szerkezetes órákat: [link]
Nekem valahogy az alin a kereső nem a barátom, ezt sem találtam meg amit te linkeltél. Találkoztál esetleg más órákkal ilyen dátumos VH szerkezettel? -
driv4r
aktív tag
válasz
Alpachino
üzenetére
Állítólag Pagani testvérmárka, de ez semmit nem jelent, Fareszt már próbáltam rávenni a megvételére, de lekoptatott, pedig még ezt a jó csajt is bedobtam csalinak:) a filmet egy kamaszkori haver csinálta, rendes embernek indult, csak aztán reklámfilmes lett:)
-
Alpachino
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Köszi, és ha már lúd legyen kövér...ez is jön vele együtt. 25000-re sikerült letornászni....NH34-el szerintem ez sem rossz vétel, bár a minőségére kíváncsi leszek

-
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Vinted, mostanában azt nézem, van pár lengyel, régi japánban különösen erősek. Galéria Savaria is egy vicc lett utóbbi időben, egyre több fájdalmasan középszerűt tesznek fel, teljesen elborult árakon, Darabanth meg mindig is lutri volt, plusz a 25% jutalék. Marketplace-t nem használom, a magyar Seiko csoportot nagy ritkán megnézegetem, de ennyi, Vatera meg Jófogás évek óta nem jelent meg a telómban. Következő egy-két évben már csak egy
drágábbjobb órát akarok, szülinapra, azért lehet, hogy kimennék akár német börzére is, ha lesz hozzá insider ismerős, addig meg szórakozásnak maradnak ezek az olcsó, de érdekesebb régiek. -
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Oh , ilyet még nem láttam.. akarom mondani Daha önce böyle bir saat görmemiştim!
Ez is 'onnan' jön?
Tök jó hogy a tepénzeden teszkógazdaságosan egy picit belekóstolhatunk majd a várakozás, meglátás örömébe (majd fotón és a dr-i látlelet leírásoddal
)
Ez már éxer, amit nézegetni, hordani kell sokat, mert különben depressziós lesz mint Marvin a Galaxis Útikalauzbeli túlfejlett, kapacitáskihasználatlan robot.A Dzsaguárt és Mexicant és a Seikót valahol már érzékeltem tán az elmúlt években.
-
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Nem volt villámcsapás, de egy ilyen már régen a listámon volt, az imént le is csaptam rá, majd teszek fel képet, ha befut.
Hasonló hetvenes évek vibe, azaz dög van még a régi Seiko Advan és Orient Jaguar referenciákban is, utóbbiból még egy Mexican számlaposat is szeretnék, múltkor volt fent valahol jó állapotú, de pont a fazettált üveget lecserélték simára, az úgy meh, sajnos az sérülékeny és nehezen is pótolható.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
driv4r
üzenetére
"Olyan órát lenne jó szerezni következőnek, hogy kizárólag a letaglózó, villámcsapásszerű szerelmet birtoklási vágyat érezzem......"
Jó volna....

Hol van már az az idő amikor türelmetlenül vártam a futárt. Olyan alkalom is akadt, amikor direkt arra a napra szabit vettem ki
. -
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Olyan órát lenne jó szerezni ->♥ erre egyenlőre kicsi az esély hiszen ottan a meglévő óradesignok újralegózásból próbálnak alkotni valamiket.
Eleve nehéz a mai formanyelvben (nem ottani designereknek is ) találni olyan együttállásokat ami valamú újat és ilyen emócikat teremt bennünk.
Megy a biztonsági játék a nem kínai barndeknél is bőven, újabb bőrők lenyúzásának szándékával.
Én emiatt korábbi időben csak a vintage órákkal voltam elés kezdtem bele velük az órázásba, de birtoklási költségileg aztán tovább kellett lépnem (mert egy ideig volt, de aztán nem találtam megbízható jó áron dolgozó órást viszonylagos közelségben).
Aztán léptem a microbrandek, majd a kínaiak fel. Újabban meg a mechanikust is hanyagolom, mert rengeteget kell(ene majd ) karbantartásra költeni. -
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Ma kínai, de nem olcsó, már.*
Durva köd, nem látni hegyeket szemben, én ugyan ki nem teszem ma a lábam itthonról.

* Tavaly nyáron még 24 körül volt valami rendesebb akcióban, most meg egyszerűen nem tudnám 58 ezer alá szorítani.
Ha ez így megy tovább, lassan vissza kell költözködnöm a sima órás topikba, kiáraznak a piacról a kínaiak.
-
raziel01
veterán
Bár valszeg csak nekem tetszik ez a daydate forma de a 39mm-es változat most 21k. Külön jó, hogy nem pillangócsatos. NH35, zafír üveg.

IFPQSQIY kóddal csak 25400 Ft. Fentebb már szerepelt ez a forma más gyártótól.
-
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Megnéztem, csak ~12 ezer van, január óta le is járt vagy 7-8 ezer, már rég nem megy a napi 70 coin szint megtartása, folyamatos restart van, de szerintem a mostani akcióban (?) se veszek semmit, szóval nem zavar, nem érdekel.
Olyan órát lenne jó szerezni következőnek, hogy kizárólag a letaglózó, villámcsapásszerű
szerelmetbirtoklási vágyat érezzem, és ne érdekeljen az árcédula, akár olcsó, akár drága. Rég volt ilyen, jó lenne újra megélni. -
dzsi23
addikt
Elvileg 40mm lesz, számomra az sok az integrált szíjjal, így részmről tárgytalan, de nem csúnya.
-
zoarden
tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
ja hogy arra mondtad. Nem akarnám eladni ezt a Paganit.
Van pár másik amit igen (field titán Bernyt, meg tán a Geckotát is)#49165ace22 #49166Faresz1976 Játszogattam kosárbarakással - most már nem tom melyik óránál napokkal ezelőtt.
A nemcoinos végső ár olcsóbb volt, mint a coinos keresőn keresztül megtalálva ugyanazt ahol magasabb kezdőár volt, így egy kis coinlevonás ellenére is magasabb ár jött ki. Szóval mindig nézni kell ezeket. Elég fárasztó#49146driv4r jó sok coinod lehet hogy ha 16eFt-nyit beleszámolt.
Próbaképpen megnéztem - nekem 1600-2000 Ft -nyit akar csak (7600ból), azaz bőven huszonezres az alja -
Alpachino
veterán
Sikerült elcsípnem egy Tandorio Fxd-t (PT5000 szerkezetes) 37.000-ért. Régóta vadászom ezt az órát, ezzel a szerkezettel
-
ace22
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Pagani Design Man Watch 40mm Japan TMI VH88 Movt Sapphire Crystal
-
ace22
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem biz' az:
Az app-ban és a desktop-ban is egyaránt:
AliExpress coupon code - US $5.00 ( US $5.00 off on US $29.00)
Coins: - US $0,61Szóval eddig egy leértékeléses akció közepén történt áremelés...
-
ace22
tag
Elértük a gödör alját. A kosaramban lévő $54.91 óra hirtelen $60.51-re váltott. A 11.11 akció közepén. Egy ugyanilyen típusú órát (más színben) korábban $49 körül vettem.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ezt néztem, amikor múltkor feltetted, de nem jön be. A tokforma jó, számlap és számok so-so, de az a sok értelmetlen és kamu felirat meg jelölés nem kellene rá. Nekem lerontják az összhatást, semmi közük az eredeti katonai jelzésekhez.*
* bocs, értékelem, hogy segíteni akartál, és ne haragudj, hogy ilyen nyersen fogalmaztam. Csak mindig felbosszant, ha egy amúgy jónak induló órát elrontanak azzal, hogy túltolják a dizájnelemeket benne. Ha csak annyi lenne ott, hogy 'Seizenn' plusz a katedrális mutatót lecserélnék valami másra, nem gondolkodnék sokat rajta.
-
driv4r
aktív tag
Ezt most csak úgy, főleg mert unatkozom, és nem igazán kényeztettek el a rengeteg linkkel az érdekesebbnél érdekesebb idei 11.11 ajánlatokra.
Nem kínai, de olcsó, ma ebben voltam. Végre lehet rétegesen öltözni, az is jó.

-
tboldi
nagyúr
válasz
zolikaDB
üzenetére
Hát igen... Úgy fest, ez az én zsánerem. 🤷♂️
Úgy rémlik, hogy volt itt vagy a másik topikban valaki, aki összehasonlította a taktikai békát az eredeti Pelagos FXD-vel. Próbáltam keresni ezt a hsz-t, de nem jártam sikerrel, sőt az is lehet, hogy rosszul emlékszem. Valaki esetleg tudja?
sipi83-at megtaláltam, de ennél tovább nem jutottam.szerk.: Kerestem egy kifogást magamnak, utálom a szellemdátumot.

szerk. 2: Oh firetruck! Létezik belőle dátumos is, csak éppen a kék el van fogyva.
-
raziel01
veterán
[link] CORGEUT NH34 GMT fehér
25500 Ft
IFPQSQIY kóddal de csak weboldalról. Appból nekem drágábbra hozza. -
fagyalllo
őstag
és egy Steeldive SD1970 Willard
-
fagyalllo
őstag
Addiesdive AD2511 Willard
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
zoarden
üzenetére
Írtad, h inkább eladni kellene, nem venni.
Mondjuk nekem is, ami azt illeti, főleg, h fillérre ugyanannyi nyugdíj jött, mint előző hónapokban
.
Ceruzamutató a kedvencem nekem is. Kinézet és leolvashatóság miatt is.
Sinn kópiából talán a Berny automatája jön be leginkább, de az ML05 és ML08 se rossz - talán kissé uncsi lenne mindegyik. Sokszor hiányzik nekem a nap és dátum a számlapról, pedig már csak erős napsütésben látom szabad szemmel, és mégis. Ezért ma egy régi SQ 4 köves daydate kvarc van rajtam, ami fél percet siet havonta és egy év alatt megeszi az elemet, de nem éri meg felújítani. És én sem találtam kedvemre való órát Alin egyelőre.
Jöhetne egy srpg35 kopi 38 mm-es tokban, old radium indexekkel és mutatófestéssel, NH36-tal, vagy PT5000-rel. -
-
dzsi23
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Komolyan 1-es értékelést adott, mert a dátum nem teljesen középen van, a mutató meg picit el van csúszva? Megesik, de emiatt én inkább 4-est adnék... 3 csak perc, basszus, 3 perccel van lemaradva a percmutató, az szerintem belefér ezen az árszinten, + lehet, hogy helyes beállítással korrigálható (a mutatók újra felhelyezésével pedig biztos). A dátumhoz meg szerencse kell, hogy tökéletesen középen legyen, de nem lóg ki a dátumablakból, szóval semmi extrém hiba nincs, ami az 1-es értékelést indokolná.
Aki hibát keres egy órán, az találni is fog... ne vegyen órát...Szerintem csak refundot akart...
-
zolikaDB
veterán
válasz
Churpik
üzenetére
Kronométer, Werkmania, Szabó Dávid, TesztPad.
Ez bőven elég. Kronométerből meg nem mindet bírom megnézni, mert amikor a sokmilliós csoda-turbillon-ok és Rolex, AP, meg hasonszőrűek vannak terítéken, az egyszerűen nem érdekel. Technikailag tényleg egy művészet, amit pár gyártó tud, de annyira kiesik a látókömön, hogy elvesztem az érdeklődésem.
A másik 3-nál inkább vannak elérhető árú és/vagy számomra érdekes darabok.
Vagy amikor Dávid olyan videókat csinált, hogy a kocka G-Shock-ot lépésről lépésre megmutatta, hogy kell beállítani. Kevés hasznosabb videó volt számomra órás körökben
-
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
'így már értem. Azt hittem már ránézve a lapján is jóval kevesebb mint 4x ezer van feltüntetve.'
Én viszont nem értem, amikor az előbb telóról feltettem linket, 43 ezer volt, az utolsó meg 45 ezer, és úgy dobta ki a 18 ezret, most meg nálam is 25 meg 23, aztán lesz belőle 18. De nem is akarom megérteni a logikáját, elég, ha működik.
-
raziel01
veterán
Csak panaszkodni kellett, hogy drága, mára már csökkent a Seestern.
36k
Jobb lenne 30k környékén.

-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Én a magyar órás Youtuberek közül már csak Szabó Dávidot nézem (80% G-Shock, de van Pagani, San Martin, Addiesdive is).
Meg néha a két krumplifejűt, akik az órás műsoraikból szándékosan kihagyják a kínai vonalat, mintha az nem is létezne (vagy csak roastra vannak nagy ritkán - valószínűleg nem mehetnének többet Genfbe vagy a Seiko szalonba, vagy nem lenne szupersportkocsi tesztelésre, ha nem így tennének).
-
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
így már értem. Azt hittem már ránézve a lapján is jóval kevesebb mint 4x ezer van feltüntetve.
7eFt-os ár: egyszer volt Budán kutjavásár sztem#49137dzsi23 nekem a SInn arányosabb
. Pedig megszerettem a nagy mutatókat.
De lehet hogy amiatt érzem így, mert a kardmutatók optikalilag másképp hatnak mint ha ceruzamutatók lennének.
Ha vaskos ceruzák lennének, lehet másképp értékelném#49140Churpik Akkor ez az infó elhelyezi a mostani ajánlatot jobban. Csak azt akartam vele jelezni hogy ez egész jó ár. Nem kiugróan alacsony.
-
zoarden
tag
válasz
dzsi23
üzenetére
dzsi23: Ez a Militado ML08 már Berny "korábban" is valahogy aránylatal volt nekem.
#491165-ös kezelő Nem tom a PD hogy jött ide
de pont tegnap vettem elő kicsit hordásra mert vagy 2 hónapja nem volt kezemen. Értem h vigyázol a svejcira, de így valóban nem tudod több örömödet lelni benne.
#49117driv4r Qimei / Cooper Submaster : Én nem látom most ennyiért. De ha valaki megtalálja ennyiért és akarna ilyesmit (kétféle számlap változat van általában, az egyik a seamester "big triangle" design) az csapjon le rá szerintem, mert nekem rendszeresen feldobálja (1 évre visszamnőleg) de 30-40 ért szokott lenni, ennyiért sose láttam.
Kérem legyen mindenki tekintettel dzsi23 begyógyult , de felszakadásra hajlamos sebeire is
#49123Memmaao A Zsótiból pár éve megnéztem egy 3/4 részt aztán megkértem a YT-t hogy ne hozza elő nekem a tartalmait. Elég nagy zajt okoz sokaknál, gondolom -
zoarden
tag
A csinos keresőben a szokásos ásványiüveges Addiesdive drver a flagship storeban 9300ért. Eközeli árat mostanában nem láttam
-
tboldi
nagyúr
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Zolika szajkója meg arra bizonyíték, h egy kis óra is látszódhat nagyobbnak
Kis kalappal is lehet nagyot köszönni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De köszi mindenkinek, aki hozzászólt!

-
zolikaDB
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
És ott a Pagani megint

Végigugráltam, és szerintem ezek nem a legjobb idei árak... Talán még kuponnal sem. -
Ra3
őstag
Amióta csak létezik a csatorna azóta irritál a stílusa, akkoriban csak azért néztem mert mondott néha új infót, de már régóta skippelem ha véletlen feldobja.
Csoda hogy idáig ennyien követték. -
-
Memmaao
addikt
Bakker, Zsoltinak teljesen elgurult! Most már azokat is szűk látókörű bunkóknak titulálja, akik webshopban, vagy külföldről vesznek órákat. Értem én, hogy a hamisított és a homage ellen kampányol, az ok. De az, hogy valakit amiatt minősít, hogy a megkeresett pénzén hogyan vesz órát, na az már egy kicsit bicskanyitogató. Azt hiszem, én eddig hallgattam őt, de ez már nagyon sok.
[Érdemes a komment reakciókat is olvasni] -
Faresz1976
senior tag
Boderry Urban 39e Ft, talán ez meg megéri, bár a korábbi árait nem néztem. Kicsit gyenge ez a 11.11.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Teoretikus kérdés, 12.1M USD licittel labdába se rúgtál volna, 12M CHF volt a vége, aukciós jutalékkal kb. 14,19M, az dollárban jóval 17M fölött van. Szóval ezt most jól megúsztad, phű...:)
De ha valaha is aukcióra megy a következő grál, a Lennontól ellopott ref 2499, akkor ezt az áfa témát majd jól megszakértem neked, persze nem ingyen:)
-
driv4r
aktív tag
Amíg nem találok valami érdekesebb Alis darabot 20-30 ezer körül, felteszek egy kb. hatmilliárdosat.
Nem olyan régen témáztunk itt acél ref 1518 Patek kapcsán, pár napja megint eladtak egyet a négyből, az első licitáló egy kínai gyűjtő volt, aki meg se várta, hogy az Aurel Bacs végigmondhassa a bevezető dumát, kvázi belefojtotta a szót egy gyenge 8 millió CHF induló licittel, Insta videó, priceless.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
zoarden
üzenetére
PD-1708-ast visszavásárolom, ha gondolod...
Bár jó az én fehérem is. - Fortis PP tökéletes, azért nem merem hordani - pár perc után ment vissza a dobozba. Ez már beteges nálam, h ennyire féltem a jobb óráimat. A Hruodlandot is sajnálnám tutira, pedig az nem is olyan drága. De az snzg71 szajkó annyira jó lett az új NH36 beépítéssel, h sok csuklóidőt kap. -
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
"kialakult körülötte egy kisebb insider kultusz"
Nahát, tényleg, ez nálam eddig kimaradt. Mindenesetre érdekes, hogy rákattantak néhányan.
Ezt csak úgy bedobom, ha már szóba került a Thorn, elvileg 38mm, Ronda kvarc.
És egy Militado, ML05 helyett most ML08, fémszíjjal is, nélküle is, szintén 38mm.
-
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Vicc ez, nem 11.11.
Nyáron egy ezresért vettem 3 darabos Dyson filter csomagot, most 3500 fölött van, október végén vásárolt 50-60 forintos mobiltokok most 900 körül mennek.
Órában, óraszíjban egyelőre semmi érdekes, nem mintha nagyon kutakodnék. Bár a Thorn Frogmantle még kapható, elmúlt hetekben kialakult körülötte egy kisebb insider kultusz a Redditen, de nem fogok 70 ezret kiadni egy bugyuta viccért.
-
raziel01
veterán

8215 szerkezet csak de nem rossz ár.
-
zolikaDB
veterán
Az 1000m-es Addiesdive mondjuk nem rossz ~69$-ert.
-
dzsi23
addikt
válasz
zoarden
üzenetére
Parnsrpe és Cooper... mindkettő sötét emlék számomra.
Előbbivel mellényúltam, utóbbira meg mindenki megkapta a kedvezményt, csak nekem nem adta meg valamiért az ali, így nem tudtam megvenni.
Coinokat könnyű gyűjteni, ha minden nap felveszi az ember (már 487 napnál járok
). Kiraktam egy ikont a telóm főképernyőjére, így nem felejtem el.
+ az utóbbi hónapban felvettem az extra coinokat is, + a merge bosst és a gogo match-et is toltam, így napi 200 simán meglehet... 10 perc belefér a melóban pihenésképp, de igazából meló közben is tudom nyomogni.
De most már van elég coinom, egy ideig elleszek vele, szóval visszaállok a napi 75 coinra, amit a napi belépésért kapok, az csak 5 másodperc.
-
zoarden
tag
válasz
dzsi23
üzenetére
nemtom hogy tudtál sokezret ennyi idő alatt "csinálni", de ja 1-2%.
Turkálgatok ezt-azt de csak apróságok.
Ami meg kéne, abban meg a vásárlói vélemények ellenére sem tudok bízni már (infrában is értelmezhető képet adó wifis, bugzásmentes kamera).
Az órákra térve:
Évente egyszer tán összejöhetne valami nyalánkság az addiktoknak....
Mint pl a P**pre bevásárolás.
Vagy az Addiesdive búvár 7-8eFt-ért (most van tökjó számlappal 14ért, Fagyálló fotózta is pár hónapja) vagy ahogy a Cooper/Qimei vacsom 7eFt-ért lett, amit sokat hordok, bejött nagyon. -
dzsi23
addikt
válasz
zoarden
üzenetére
Pár hete még coin-hiánnyal küzdöttem,
eszeveszettgyűjtögetésbe kezdtem, most megint van 8-9 ezer, de amire szívesen elverném, arra nem lehet... 1%, meg hasonlók, mintha nem is lenne...
Bezzeg, amiket már megvettem korábban, azok természetesen olcsóbbak most, pl. egy pendrive-ért agyonakciózva 6600 huf-ot adtam, az most 4800. Persze, nem 1800 forint miatt fogok a kardomba dőlni, de azért nem olyan rossz ez a 11.11, vannak most is jó árak, csak sosem az, ami kellene, vagy nem akkor, amikor kellene.
-
zoarden
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
-11.11 kioltotta.
Nekem egy dolgora volt jó. Kicsit felszaporítottam a coinmennyiséget*, mert elég sok lejárt az utóbbi negyedévekben. A napi nyomkodás meg nem mindig jut eszembe mert elég sok dolgo leköt általában, így mindig visszaesek a 20-as mennyiségre ha kimaradnak napok.
*Nem mintha most sokat el bírnék/akarnék belőle használni.5-ös kezelő: Az a Fortis megérdemli a csuklóidőt, úgyhogy tessék viselni élvezettel!
Szegény mellőzött volt?
Mert van benne annyi töltet hogy könnyű örömet találni benne. -
Faresz1976
senior tag
Feltúrtam az alit de nem dobtam magam hanyatt az áraktól. A Proximánál van egy két jó ár, találtam Baltany-t, Boderry-t is akciósan, de összességében az eddigi legrosszabb 11.11.
-
raziel01
veterán

15k amugy nem rossz ár érte. Strandra vagy sportoláshoz tök jó. -
raziel01
veterán

24 ezer
japan 8n24 szerkezet, zafír üveg
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

.

Aki hibát keres egy órán, az találni is fog... ne vegyen órát...

. Pedig megszerettem a nagy mutatókat.