Hirdetés
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Lóvéra mindig kell a pénz. De ez kék, nagyon kék, szeretném, ha maradna. [kép] [kép] [kép]
Este hét körül ide-oda mozgatva kicsit a rotort elindítottam, azt hiszem ez Magic Lever húzásos, a barnát is bedurrantottam, a két óra kb. szinkronban volt éjfélig, aztán a barna reggel állt meg, a kék meg dél körül. Most kicsit megint megrázogattam, de már bontás nélkül, egyelőre szépen jár, de majd szerviz mondja ki rá a végső szentenciát. Lehet, hogy az elmúlt kb. ötven év alatt nem is volt rendesen tisztítva, és csak beszáradt, megfáradt.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Pedig amelyik kínai neked még nem volt meg, az nem is létezik:)
Világosan emlékszem erre a képre a topikban, nem link volt, de nem találom. Vagy csak kezdődő szenilitásom jele. -
Remus389
nagyúr
Megérkezett az Addiesdive AD2030
Előnyök: mutatós és letisztult, könnyű és kényelmes, szinte hibátlan kivitelezés, vékony, tiszta az üveg és nem volt drága. Innovatív design ráadásul, nem annyira másolat.
A másodpercmutató simábban mozog mint egy átlag kvarcóránál, talán 1/3 vagy 1/4 másodpercenként mozog.
Valószínűleg pontos lesz, bár még nincs régóta nálam.
Az is feltűnt hogy jól játszik a fénnyel a számlap, árnyékban és napfényben szinte színjátszós.Hátránya: Az üveg domború és csak hardlex antireflektív anyaggal bevonva, így sérülékeny lehet. Vigyázni kell rá.

Több kép ittJelenleg már csak az Aesop 7027 után áhítozok, mivel drága, majd a novemberi akcióban rendelem, utána remélem valamelyst alábbhagy az órázási lázam. Ezeket mind az elmúlt 3 hónapban gyűjtöttem be, igaz előtte nem is nagyon voltak óráim(kivéve egy régi analog-quartz Casio-t), remélem ez csak egy fellángolás volt részemről.
-
CactuS
Arcképgyáros
Korábban már szó volt az Aragonról, mint nagyobb órákat gyártó cégről. Végül vettem egy Sea Charger G2-t. Cirka 50 mm. A sarcot még nem tudom, jelenleg csak kihozták az órát. Nekem tetszik a kidolgozottsága, a számlap pazar, egy negatívumot találtam, hogy gyűjti az ujjlenyomatot a csat része. A szíj érdekes, de nem szőrtelenít, kényelmes, főleg a súlyához képest.

Méretben ez már végre nem tűnik - annyira - kicsinek.

A hátlapon látszik a "csalás", hogy mekkora is az óra:
Illetve, ha mellé leszek egy DW-6900-es G-t.

-
i400
őstag
válasz
csatacsita
üzenetére
Teljesen random, bár nagyban függ az időjárástól (nagy melegben ilyenkor a fémszíjasok kiesnek mert akkorát dagad a kezem), vagy hogy milyen munka lesz pl rackszekrény szereléshez nem veszem fel a fémtokos órát, arra ott a g shock.
-
driv4r
aktív tag
válasz
csatacsita
üzenetére
Én sajna nem nagyon tudok rendszert belevinni, régebben még próbálgattam, hogy lehetőleg mindegyik sorra kerüljön. De nem igazán sikerült, egy idő után erőltetettnek éreztem ezeket a magam által kitalált szabályféleségeket. [link] [link] [link] [link]
Az 'ahogy esik, úgy puffan' a jelenlegi módszer, asztalon hever 4-5 példány, azok gyakrabban rotálódnak az adott héten, szekrényben, dobozokban turkálni fárasztóbb. Aztán van olyan, hogy az 'asztali' órák mennek mind a szekrénybe, és jön helyettük egy újabb csapat a rotációba.
Néha elkap a lelkiismeretfurdalás, ha valamelyik óra már nagyon régen volt csak hordva, akkor az előkerül, és több napot is kap zsinórban. Topiktárs anno egy telefonos applikációt használt erre a csereberélős dilemmára.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Churpik
üzenetére
Pedig jól emlékszel, próbáltam rákeresni, de azok a hsz-ek is eltűntek a PH összeomlás után, többször is volt róla szó, egyszer talán pont Faresz linkelte, reagáltam rá, hogy az akkori kínálatból 30k (?) körül nekem leginkább a zöld tetszik, aztán valaki feltette a képet, utána konkrétan leírtam, melyik Zodiac kopi, sőt, dzsi is említette, már nem emlékszem, milyen kontextusban, talán az is eltűnt most már örökre, így megy ez.
-
LimaBravo69
tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
és @#48485Faresz1976: köszi nektek is.
Bézs Nato-t is rendeltem, videókban-képeken sokféle szíjjal láttam az órát, szinte mindegyik jól állt neki.
A gyári barna bőrnél mondjuk nekem a fekete jobban bejön, de lesz mire cserélgetni rövidesen.@#48486csatacsita
Én általában reggel döntöm el, és olyan is van. hogy két-három napig hordom ugyanazt.
És az is előfordul, hogy hazaérkezés után cserélek
. -
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Huh, tényleg nem a tiéd lehetett, de valakinek talán itt a fórumon? Még emlékszem is egy fehér számlapos zöld keretes automata "Zodiac Super Sea Wolf" homage órára...
-
csatacsita
tag
Nektek egyébként van valami rotáció, hogy melyik nap milyen órát hordotok? Nekem a döntési fáradtság sokszor megterhelő, és akarok egy olyat, hogy
1 nap: retro
2: vintage
3: pilot
4: field
5: búvár
6: dress
7: gshockok
Nem feltétlenül ezt, de valami rendszert belevinni, hogy automatikus legyen. -
Faresz1976
senior tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Grat, jó választás! A Baltany nagyon jó márka, nekem is van egy tőlük.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Jó választás, nekem az olcsóbb Militado D12 van. Beige zulu passzol hozzá leginkább.
-
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Hát ez igazi színtiszta addikció! Rendkívül tiszteletreméltó, egyben számomra a mostani szituációmban* rettentően csábító birtoklásra vonzo-taszító állapot is egyben egy ilyen projektbe való beleszédülés.
Annó egy (mint kiderült) szerkezetileg lelakott SKX volt az első vadászásom ebayen annó , amikor nagyon a vintage vonal volt számomra még mindennek(is) a csúcsa és nem vonzottak a kontempórári dizájnok.
Aztán jöttek a Marvin felújítások minden ráción túli pénzekkel, csak mert tetszett és az egyikhez családilag is kötődöm. Meg néhány orosz beszerzése.ÍÍSzóval most nem engedhetem meg magamnak hogy egy ilyen kútba nézzek bele, pl égszinkék számlapok végtelenbe vesző siktranszformációiba.
De leglább látok mást
Ez is egy élvezeti faktor
pláne a dátumbeállítás nyomogatás manapság mekkora fícsör a kis mikrovilágunkban örömet szerezve- kizárva a külső ingereket.
*Kell lóvéra a pénz és elég munkás dolog hogy megkaphassam ellenértékként. -
LimaBravo69
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Köszönöm!
Nagyon bejön a military vonal (valószínűlg az előéletem miatt
) , de vagyonokat nem költenék rá.
A Baltany kidolgozása meg tényleg mintaszerű. A számlapja fantasztikus, pedig csak sima fekete, de mégis, olyan mélysége van, hogy ilyet még nem nagyon láttam órában.Persze rendelnem kellett az órákhoz egy vagon NATO szíjat kétféle méretbe, 4 színben, bőrszíjakat, textil-bőrszíjakat (ezeket persze a többi órámhoz is), asszem egy darabig nem nyitom meg az oldalt
. -
driv4r
aktív tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Ez nagyon szép, gratula:)
-
LimaBravo69
tag
Sziasztok!
Eddig itt csak olvasgattam, de tegnap óta hivatalosan is tag lehetek

10 napja megrendeltem az első két kínai órámat, az egyik - egy Baltany Dirty Dozen kvarc - tegnap meg is érkezett, egy Militado-t holnap tesz le a futár csomagpontra.Tartottam kicsit a 36mm átmérőtől, felesleges volt.
Az óra fantasztikus, imádom. 9 nap alatt ért ide (Alis rendelés volt), gazdag csomagolásban (kitöltött és pecsételt (!) garikártya, bőr utazótok, törlőkendő, relatív igényes papírdobozban).
Szóval egyelőre le a kalappal, de már látom hogy nincs még vége
.Tegnapelőtt megrendeltem a sokak által itt (is) dicsért Militado kronót, már nagyon várom azt is.
-
dilajoska1
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Hát én nem nagyon merem max dörzsi vagy csiszolólapír
.
Most ilyen mattított de jobban megnézve inkább szálcsiszolt van rajta, csak azért az eléggé elüt a toktól. -
Churpik
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Faresznak volt régebben egy Super Sea Wolf automatája.
-
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Lehet, hogy mégis megtartom, nagyon megsajnáltam szegényt.

Lesublereztem hátlapot, tömítés nuku, rotort és billegőt mintha lebetonozták volna, moccanatlanul álltak, rotort párszor körbeforgattam, billegőt kicsit oldalba bökdöstem, óra elindult, azóta szépen elketyeg itt az asztalon.
Ha olcsón megtisztítják, marad, vagy esetleg megpróbálkozom vele én, olyat még úgyse próbáltam. Ha jól látom, '76 januári gyártás, 7009 werk, olyanom már van*, az a koronanyomogatós fajta.
* rosszul emlékeztem, 6119 volt a nyomogatós, a 7009 is az, csak ezt később gyártották. Eggyel több ok, hogy megtartsam, ilyenből ez az első:)
-
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Rettentő homályos képek voltak a kézben tartott óráról. De a számlap kékje szép volt, jó állapotban meg kb. ilyen lenne ez a modell. Karcok soha nem zavarnak, az megoldható, a számlap + szerkezet jó állapota lényegesebb. Mondjuk én voltam hülye, mit várok ennyiért, 16 volt plusz posta. Még nem tudom, mi lesz, de lehet, hogy ezt elengedem, szerkezet tisztítás min. 30 lenne, úgy már nem érné meg.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Homokfúvással csináld/csináltasd meg. Nekem nincs még sajnos, Lidl-ben szokott lenni néha. Magamnak gázlángon égetve szoktam orvosolni a zár csillogását. Van úgy, h sikerül elérni a megfelelő árnyalatot.

-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
De megpróbálok majd hozzá egy tián csatot.
-
Throme
veterán
válasz
dilajoska1
üzenetére
Nem tudom, hogy ez a képen milyen óra, nekem nem rég jött meg a Berny, matt titán tokos, szíjas, kvarc órám.
[link]
(lehet nem ettől az eladótól, de ezt találtam most)Kép alapján ilyesminek tűnik.
Ha nem erről van szó, akkor bocs -
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
A thesszaloniki kedves nénikédet, Jorgosz, Dimitriosz, Nikosz, vagy bárhogyan is hívjanak, ebből dispute lesz.

Számlapon csúnya beázás nyomok, ez persze fotókon nem látszott, megoldható lenne, de ami a nagyobb baj, pár perc heves rázogatás után ímmel-ámmal ugyan elindul a szerkezet, de két perc múlva már csak vánszorog, három percen meg lecövekel, kifekszik, mint egy csökönyös, döglődő öreg görög szamár, félúton felfelé a hegyi úton a hevesen tűző déli napsugarak alatt. Nem ilyen
lovat szamaratórát akartam, úgy látszik, a pech széria még mindig tart, átok ülhet rajtam.Otthon majd belenézek, el vagyok készülve a legrosszabbra. Pedig olyan szép azúrkék lenne amúgy ez a számlap:(
-
nebancsa
senior tag
Megjött a retro casios skmei órám. Érdekes egy jószág, retro érzésem nincs mert gyermek koromba nálam a 4 gombos zenélő órák voltak a menők, nem is tudtam hogy ilyen formájú óra létezett. Mindenesetre kicsit felüdülés mutató és lunetta nélküli órát hordani.

-
dilajoska1
őstag
Sziasztok. Valaki találkozott már ilyen színű és felületkezelt csattal mint ennek a tokja? Ha igen akkor kérnék linket.
-
dzsi23
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
WISHDOIT valakinél?
nekem töccik foto alapján pár tipusuk... -
dzsi23
addikt
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nekem esküszöm a panda nélkül tetszene. A kínai felirat is passzol hozzá részemről.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Mókás.
Meg az is, hogy a fekete lume alig világít, de legalább a pandát nézegetheti a búvár 100 méteres mélységben, mert az világít rendesen.
-
dilajoska1
őstag
Új Pagani legalábbis én még nem találkoztam vele.
-
Faresz1976
senior tag
Egy igazi Panda design a Sea-Gull-tól.
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Megjött a POEDAGAR 930. Megmondom őszintén élőben nem annyira gány, mint amire számítottam. Nap/dátum állítás is működik szépen. Majd pontosságot mondok egy 1-2 hét múlva. Egy szemet kellett kivenni alulról. Pillangó csatos.Az üveg domború ásványi üveg. Temun 2 ezer volt személyes kedvezménnyel appból.

Tetszik, hogy a számlap nem túlzsúfolt feliratokkal.
[link]
-
Faresz1976
senior tag
A Tandorio is megpróbálja az új számlap hullámát meglovagolni.
-
-
Churpik
aktív tag
válasz
raziel01
üzenetére
MY-H3 néven árulják, tök ugyanaz, csak új színes számlapokkal jöttek ki a 2089-esek.
Variánsai még a MY-H3-2 és a MY-H3-C.
Más, szép számlapokkal van még a 2513 és 2514 páros.Az egyik legjobb ár-érték arányú rozsdamentes kínai kvarc, annak aki bírja a Submariner stílust (távolról persze a Casio Duro is Submariner klón).
A tartósság jó kérdés, egyszerűsített 2115 van bennük, a szíj könnyen kopik feketésre, és a hátlap bosszantó coin-edge. Egyesek a csatot sem szeretik, de én pld. elvagyok vele.
-
raziel01
veterán
[link] Fekete Addiesdive AD2089 van valakinek? Neten mindenki a színeset veszi de a feketében több fantáziát látok.
-
Faresz1976
senior tag
Nálam ez a barna Tandorio jöhet még szóba: YT video
-
raziel01
veterán
Ez is nagyon jó de sajnos nálam a San Martin már az a kategória ami az ár miatt felejtős.
San Martin SN0148
videóChurpik: hát ezek a Megir órák már így videó alapján is borzasztó minőséget képviselnek.
-
Faresz1976
senior tag
Köszi srácok de nem akarok venni
, azert raktam be mert valaki erdeklődött a héten róla, és írtam, hogy a szíja nem az igazi. Viszont ennyi pénzért lehet elgodolkodni róla.
Max a rosegold-fekete kombó ami erdekes nekem. Amióta eladtam a Pagani Sub. fekete rosegold órámat, hiányzik a "készletből"
. Majd valami alkalmit vadászok. -
Churpik
aktív tag
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Sterilbe ugyanezzel a tokkal, szíjjal, számlappal a Bliger van. Ez van NH35-el és Miyota 8215-el is. Nekem a szíja nagyon tetszett.

-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
A Pagani-ban automata van (korábban NH35-tel adták, most ST6 van benne), a Didun-ban Miyota 2115 kvarc ugyanezért az árért - jó kérdés melyik éri meg jobban (szerintem a Duro-ban is muzsikáló kvarc tartósabb lesz, és dátum is van hozzá, mint az eredetin).
Viszont a Pagani szíja kisebb szemekből áll, és a pillangócsathoz könnyebb méretezni, a Didun föl-le mászkálhat a karon.
A Pagani koronazáras, és 100m-ig vízálló, a Didun csak 30m.
Ja, a Pagani zafírt is ad.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Igen? Nekem a neve ami nem passzol. Én sajnos a gagyi kategóriával kötöm össze úgy, hogy soha nem fogtam a kezembe. Lehet eddig alaptalanul voltam előítéletes. Egyszer ki kell próbálnom
. De ha lehet steril számlappal.
-
dilajoska1
őstag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Didune kidolgozása és a szíja is jobb.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
-
Faresz1976
senior tag
Pagani nautilus dizájn 15.700 Ft coinos résznél.
-
Faresz1976
senior tag
Ez a kivo pilota mozgatja a fantáziám.... melóba jó lenne, bár vh31-nek jobban örülnék. 15e ért meg főleg jó.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Degeczi
üzenetére
'Az ár azért elég jól behatárolja, $10 alatt aligha lesz valódi bőr, pláne még ennek is a fele alatt.'
Jogos, amit mondasz, de azért megnéztem most order history-t is, két év alatt jött kereken 50 darab szíj, majd' a fele bőr, azoknak kb. 900 és 1700 Ft között volt darabja, tehát jóval 10 dodó alatt, de az is igaz, szinte mindig akcióban, pontosabban coin beszámítással.
A legtöbbet ezekből* rendeltem, 18-22mm között, életben meg így néznek ki**, és mindegyik valódi bőr, többsége full grain vagy top grain, és csak egy-két 'genuine leather' van, pl. a krokó nyomatosak.
Mondtam már, hogy egy picit bőrmániás vagyok?:) Ezért is bántott a nyári fiaskó, mert bár gyanakodtam, mégis jobbat reméltem, de ráfaragtam:/
* [link] [link] [link] [link] [link]
** [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]Az általad linkelt szíj tényleg jól néz ki, hasonlít a vintage tölténytáskákból készült Panerai-szíjakhoz, de sajnos nincs olyan órám, amelyhez jól illene, elég vékony a csuklóm. Amúgy azt a szíjat is is a HD Band Store forgalmazza, pont a nagy kedvencem.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Pár éve fölhagytak vele vmiért, akkor jelent meg az MDV-106-al minden egyéb szempontból azonos MDV-107 amin már nincs ott Marlin, ezért nincs ezen. Volt pletyka, h lejárt a megállapodás a használatáról, de nem erősítették meg sehol - és azóta ismét forgalmazzák az MDV-106-ot (bár a környéken nem láttam jó áron, de Amazonon igen)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
driv4r
üzenetére
Az ár azért elég jól behatárolja, $10 alatt aligha lesz valódi bőr, pláne még ennek is a fele alatt.
Hogy legyen jó is, ez pl. nagyon bevált, Casio Duro-t szinte mindig ezzel hordom. Brutál vastag, már ahhoz is hajtogatni kellett, h egyáltalán föl tudjam venni először, kellett pár nap, és most már mint egy bejáratott kesztyű, nagyon kényelmes."Velúrbőr"-nek hazudott vmivel én is szívtam, vmi büdös és rugalmas vacak jött, mintha gumiszalag lenne az alapja.
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Köszi, de 3 és fél hét alatt (ennyi ideje kellett volna megérkeznie a nem éppen 20 filléres csomagomnak, de azóta sem talált ide) beszéltem róla eleget.
Ember nem húzott még úgy fel, mint a UPS telefonos ügyfélszolgája... a lényeg, hogy kerüljétek kilométerekre a UPS-t. Nem hittem, hogy valaha ilyet mondok, de 100x inkább a királyi posta!Egy ilyen sailcloth szíjam volt, az nagyon jónak tűnt, és kényelmes is volt, de sajnos 22-est rendeltem, a 22-es óráimtól pedig épp akkoriban váltam meg, és végül nem volt alkalma csuklóra kerülni (egy próbát leszámítva)... legalább is nálam nem, az új gazdájánál biztos. A linkelt oldalon most 5 font szerepel, de én még lényegesen drágábban vettem.

MKS
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Ezek sokkal jobbak, mint az én zöldem, a szürkét én is megjegyzem magamnak. Lehet, hogy műanyag, de legalább szövött anyag, nem pedig préselt mintás plasztik. Én ezt az anyagot nevezném gyöngyvászonnak, egyik rokon táskákat, szütyőket varrt belőle, jó erős, mosható, vízálló.
Amazon: akarsz róla beszélni? (itt volt egy kaján szmájli, de kegyeletből letöröltem, mert nem tudom, hogy mekkora a traumád)
-
-
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Megnéztem most rendelés történetet, június óta alig költöttem, akkor is csak háztartási apróságokra, órára egyáltalán nem, bár azért ezt kipróbáltam óratokon is, szíjon is, elég jól bevált.
-
driv4r
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
A Faresz linkjén levő tetszik, nyáron vettem egy hasonlót, az nem jött be annyira, nyomott mintás plasztik, nem túl kényelmes, élőben ilyen:

Aztán ugyanezzel a nyári rendeléssel még kétszer pórul jártam, vettem velúrnak hazudott művelúrt, de a legkiborítóbb ez volt, elvileg vaxos, olajos bőr, a valóságban viszont műbőr, textilbőr. Bosszúból le is amortizáltam őket egy perc alatt, buhera patinásítás címszóval, de azért akkoriban kicsit elment az Alitól a kedvem, lúzer voltam.

-
raziel01
veterán
[link] Addiesdive AD2526 orange
Vótmá? Nekem tetszik a szín.
Max abba kötnék bele, hogy, hogy 46 mm. 40-42mm körül jobb lenne. -
zolikaDB
veterán
Köszi srácok!
pulutodurumo: kimuveltem közben magam!
A sailcloth ahogy nézem, inkább olyasmi, ami ilyen parnas, mintha bélelt lenne.
A sima durva zsákvászon meg elvileg a canvas lesz! -
pulutodurumo
őstag
-
zolikaDB
veterán
Srácok, pont ilyen szijat (mínusz Citizen felirat) nem látott valaki?
Aminek a varrás színe egyezik a szijjal és a lyukak nincsenek fém betéttel vagy más anyaggal körberakva!
Instan találtam, ez is gyartatott szíj egyébként.
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Pont ezt néztem én is. Videókon jól mutatott.

-
Churpik
aktív tag
Nico a Bulovát egy mozdulattal rakta a Sh*te kategóriába.
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ha már Titanium nekem ez is bejön:
[link]
Főleg logo nélkül -
Faresz1976
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
22.400
ITT. -
Faresz1976
senior tag
Tandorio titán 39mm 24.500 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
) , de vagyonokat nem költenék rá.
.
.

upsz...). Mindenesetre elmentem későbbre, majd mikulásra meglepem magam.