Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Chatgptvel csinaltattam, hogy számok nélkül milyen lenne. Még lehet jobb is így. -
raziel01
veterán
válasz
dilajoska1
üzenetére
[link] 1:1-ben lemásolták a rolexet. Csak azon van logó a csat részen itt meg nincs.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Tetszetős de a csat az nem túl bíztató.
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Appból csak 20700 Ft, mert 2% coint enged rá.
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Hivatalos oldalon sincs semmi.
Amúgy full rolex copy.
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Erről hogy a fenében nincs semmi? Googlebe se ad semmi találatot meg youtube-on se. Valaki valamit? Nem mintha rá akarnék ugrani de azért néznék róla videót vagy olvasnék róla.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
"tudom, más a véleményed"
Úgy tűnik, túl könnyen kiismerhető vagyok.
-
raziel01
veterán
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Nem feltétlen arról van szó szerintem, hogy van-e értelme.
Lehet olcsón tudtak szerezni vagy sok van nekik raktáron meg esetleg ilyen népszerű kvarcszerkezettel könnyebben megveszik. -
Churpik
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Ha a füledhez tartod hallod a
tenger zúgásáthogy milyen szépen ketyeg
-
5-ös kezelő
senior tag
Alit böngészve kíváncsi lennék, mi volt a fejlesztő célja a másodpercmutató nélküli, vh31-es szerkezetű órával...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Próbáltam már ezt a trükköt a Berny-nél, nem vált be. Bár rögtön arányosnak tűnt, de állandóan a szíj és a fül közötti hézagra esett a tekintetem.
-
Faresz1976
senior tag
Corgeut "Land-Dweller" 21.500 Ft, ezüst, fekete, és türkiz
-
Faresz1976
senior tag
Óranevekkel kapcsolatos elmélkedés:
-
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Így, hogy 20-as a tokfül távolság, nyugodtan tehetsz rá 18-ast
-
dzsi23
addikt
-
Sungoo
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Én is jól viselem. Szert tettem egy ilyenre, szerelem van, elengedtem az óra vásárlást néhány
hónapraévre
-
fakekorom
tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
✅
-
5-ös kezelő
senior tag
Még nem vettem semmit, jól viselem az akciót. Pótcselekvésként szíjakat csereberélek, meg elővettem pár régi órám. '78-as Slava daydate órám ugyanúgy tetszik, mint régen, szépen ketyeg 18000 féllengéssel. Első Casio órámban elemet cseréltem, 35 éve megy az F-14, csak a gumi alkatrészek mállottak szét.
-
dilajoska1
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Akkor viszont lehet hogy lesz megint akcíóban. Már nincs meg de jó kis óra volt. Nekem a szíja is nagyon kényelmes volt. Lume-ja is nagyon jó. Annyi hogy a "küklopsz" az nem teljesen középen volt de ez lehet hogy nem mindegyiknél van így. Nekem kékben volt de ahogy látom abban a színben nem nagyon lehet már kapni.
-
raziel01
veterán
válasz
dilajoska1
üzenetére
67$-ért is volt már egyik akcióban.
Amúgy hogy vált be? Azóta is használod? -
raziel01
veterán
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Hát igen, aki olvas... rejtély megfejtve, köszi!
Bár azt nem értem, hogy mi alapján lehet az egyikre, és nem lehet a másikra. -
dzsi23
addikt
válasz
fakekorom
üzenetére
Rápróbáltam én is, és némely termékeket kiválasztva megadja 14 dollár felett, másokat választva meg csak 16 felett... nem vágom a logikáját. Csak choice-os termékek vannak a kosaramban, ingyenes szállítással, így ez nem lehet gond. Ezek alapján a choice termékek közül sem vonatkozik mindre a kupon.
-
fakekorom
tag
az első kép alján ott van hogy "Shipping fee Free"
-
fakekorom
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
igen. itt a kupon, amit be akarnék váltani:

-
fakekorom
tag
kicsit off: aliról óraszíjakat akarok venni, ezt látom:

miért nem tudom a 2 dolláros kupont használni?
-
raziel01
veterán
Első jól néz ki de kb semmit nem találni róla.
Steeldive meg Pagani árban van igy de jobban néz ki.
-
nebancsa
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Most jó a dollár forint árfolyam és a Heimdallr pluszba még akciózik is. Azt meg senki se tudja hogy épp mennyi coin-t enged beszámolni az Ali a vásárlásba. Ezért érzem szerencsésnek a vásárlást mert coin nélkül 42eFt lett volna, Ami nem sok, de volt már SKX-em, nem vettem volna mégegyet. 25-nél nem tudtam kihagyni 🙂
-
-
nebancsa
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Tavaly nyáron 25e-ért sikerült megvenni coinokkal. Ezzel az órával tudtam legjobban beleszámítani a coinokat. Szerencse kellett hozzá hogy sikerüljön ennyiért kifogni. Cadisen SKX-el tudom összehasonlítani. A tokja jobban kidolgozott, és nagyobb meg vastagabb is nála. A lumen is jobb kicsit. Viszont a zafír üvegje kicsit opálosabb, gondolom vastagabb hogy bírja a 200 métert. Mivel nagyobb a tok, szélesebb a szíj is, így nehezebb az óra is. Kicsit kényelmetlenebb mint a cadisen.
-
fakekorom
tag
AD2096
[link]
nekem most 46,20 dodónak mutatja -
raziel01
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Két fajta zöld van. Van a sima szíjas 35 körül meg drágábban a jubilee szijas. Store kupont nekem nem is hoz rá.
-
raziel01
veterán
Heimdallr SKX-re leszek kíváncsi még. Jelenleg 38-ért tudnám a zöldet behúzni. 11.11-kor jobban engedi a coin használatot?
[link]
SKX-en amúgy is gondolkoztam akkor inkább rászánok többet, mert a Tandorio nem győzött meg tesztek alapján.Közben a fehér Corgeut GMT elfogyott midenhol. Reggel még volt, mostmár egyet sem találok bár arra úgyis csak nagy akcióban mentem volna rá.
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
19-es csuklóm van.
Kép alapján is necces azért. 42mm-es paganit (Pd1667) mondjuk szeretem. Az tényleg pont jó. -
raziel01
veterán
[link] ADDIESDIVEA D2526
30k-ra hozza, mert appból még rátol store kupont is.
Tetszik a narancs nagyon de basszus 46 mm. -
raziel01
veterán
[link] Addisdive tuna
~28200 Ft-ért hozza nekem appból kuponnal. Miyota 8215 -
dzsi23
addikt
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Na ez is bőven 30 ezer felett volt még tavaly.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Én sem tudnám jobban leírni.

Napra pontosan 1 éve volt szó erről az óráról, akkor linkeltem mindent, amit mondani tudok róla. [link]

-
Faresz1976
senior tag
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ennyire gány? Nekem eléggé zavaró ha folyamatosan elforog. Mind ilyen? Nem javították időközben?
-
Faresz1976
senior tag
A Steeldive Willard fekete 19e Ft NH35-tel
-
Faresz1976
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Nagyjából ezek az árak lesznek a 11.11-kor is ezeknél az óráknál. Pl. az AD2035 ezért az árért nagyon jó, amikor én vettem még 20e Ft felett volt. Most hogy el akartam adni, "hatalmas" bukó lett volna, inkább odaadtam a nagyobbik fiamnak.
Apropó 11.11, ott majd inkább a drágább óráknál lesz ( legalább is remélem ) nagyobb árengedmény. És a coin-okat sem kell figyelmen kívül hagyni! -
driv4r
aktív tag
válasz
raziel01
üzenetére
Szuper, ez is egy kész felüdülés, nem Pagani, nem Addiesdive, ráadásul az elmúlt tíz évben alig 15 említése volt ennek a márkának, azok is jellemzően negatívak voltak. Viszont ahogy most megírtad, ebben a formájában már van hozzáadott érték, mert van egy háttér, miért is vettél meg valamit, meg hogy mi a tapasztalatod első kézből. Ez talán hasznos lehet másoknak is, akik szintén érdeklődnek egy-egy darab iránt, és nem csak egy linket látnak, a végén egy órával és egy árral.
Mondjuk ez a Poedagar talán nem a legjobb példa erre, valószínűleg páran lebeszéltek volna róla. Az én személyes tapasztalatom az, és rendesen meg is fizettem érte a tanulópénzt, nem érdemes túl sokat venni a túl olcsó órákból, hosszabb távon érdemes ritkábban, de jobbat venni. De nem szólok bele, mindenki úgy és arra költi el a pénzét, ahogyan akarja.
-
raziel01
veterán
válasz
driv4r
üzenetére
"Nagyon helyes, hogy feltetted, már épp kezdtem elveszíteni a maradék érdeklődésemet is a monoton módon érkező, kb. nulla hozzáadott értékű Pagani és Addiesdive posztok miatt."
Poedagar 675 (gold white)
Ma jött, 4k körül volt Temun, Arra voltam alapvetően kíváncsi, hogy mennyire jön be élőben az ilyen arany színű óra de azt kell mondanom, hogy el tudom képzelni magamon.
A dátum, napváltás szépen működik viszont ahogy az ilyen olcsó szerkezeteknél megszokott, nehéz beállítani, mert el tud ugrani a percmutató kb 5. próbálkozásra sikerült.
A "keep up with global fashion" felirat no comment. Jobban jártunk volna egy kvarc felirattal.
Majd figyelgetem Pagani/Cadisenben, hogy lesz-e hasonló, mert ahogy látom 40mm-esben csak olyanok vannak amik full aranyszínű szíjjal vannak ami nekem már sok.

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Degeczi
üzenetére
Ha beérném egy órával, én is leragadnék egy ilyen mellett. De sokadik órának nem szánok rá ennyit (privátban jöhet, mennyiért s honnan
). De ha sokat nézegetem, még az is lehet, elgyengülök, s beruházok magam is egyre, ha még kapható. Végül is nekem sem forog már soká az a bizonyos lemez. Ha már nem vettem meg a Laco Kempten/Speyer-t a kerek évfordulómra, sem egy Spring Drive -ot, ez a Citi simán beleférhet a keretembe.
Más.
Ha vki vh31-es B type fliegert szeretne, és erősebb csuklója van, HA-n van egy Escapement Time olcsón. Nekem nagy, és a ráma picit szélesebb, mint szeretem, különben vinném. -
fakekorom
tag
válasz
csatacsita
üzenetére
nekem olcsóbbnak mutatja itt:
[link] -
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
😁
Igen kicsit hasonlít de nekem ez sokkal jobban tetszik.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Megérkezett az acélszív
. És tényleg, jól néz ki. Hasonlóságot vélek felfedezni egy Pagani-val, ami nem skeleton de az is open heart.
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Szuperül néz ki, mik az első benyomások? A feketén méláztam, lehet azt kéne kérnem a jézuskától

-
dilajoska1
őstag
Megérkezett!
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Kész felüdülés volt a dzsi minapi posztja, a ref 5513/17 WD, vagy amit te tettél fel, az a moonphase dress.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Degeczi
üzenetére
Nagyon helyes, hogy feltetted, már épp kezdtem elveszíteni a maradék érdeklődésemet is a monoton módon érkező, kb. nulla hozzáadott értékű Pagani és Addiesdive posztok miatt.
Nekem is nagy kedvencem, pár éve lett volna lehetőség megvenni egy eredeti Ray Mears verziót kb. fillérekért, de túl sokat méláztam rajta, elvitték az orrom előtt, azóta is verem a fejem a falba.
Ha off, legyen kövér OFF, volt még egy nagyon ritka limitáció, a dupla tokos Super Tough 'Robert Swan', most rákerestem, ezt a példányt dobozzal-papírral csekély 1,8M Ft körül vesztegetik, azért az nagyon kemény. Vagyis tényleg super tough:)

-
Degeczi
nagyúr
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Ah, ne is mondd, igencsak a B-oldalt játszom már, simán van rá esély, h tényleg túl fog élni...

Igen, sokat vacilláltam a feketén, de azt ebben a verzióban inkább szürkésnek írják, akkor már inkább lett ez, nem unalmas - és nem is bánom, a hétköznapi ruhadarabjaim bármelyikéhez megy, kiöltözős alkalmak meg nagyon ritkán fordulnak elő és oda úgysem illene ez a stílus szürkében sem.@dzsi23: igen, ezért került a topikba (mert amúgy picit OFF) amikor pár hete Faresz említette, h nehezen jött le egy hátlap

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem nem vált be, a mutatókkal nem tudtam kibékülni.
Bár azt nem értem, hogy mi alapján lehet az egyikre, és nem lehet a másikra.