Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Japánban figyelnek a részletekre... kellene is már egy japán óra a készletembe, de még keresem
az igazita megfelelőt. Valami elegánsabb darab kellene, mert az nincs. Nem feltétlenül öltönyóra, mert azt úgyis ritkán lenne alkalmam felvenni, inkább olyan, amit szükség esetén öltönyhöz is feldobhatok, de egy átlagos hátköznapon is felvehetek, mint pl. a Nomos Tangente, csak más tokfülekkel. Vagy egy elegáns kronó, mint a Dan Henry 1964 vagy valamelyik mechakvarc Furlan Marri, csak utóbbit eltolták a VK64-gyel, előbbi választható VK63-mal is, csak az meg vastagságban van nálam a határ felett. Ráadásul egyik sem japán...
-
driv4r
aktív tag
-
zazenke
őstag
válasz
driv4r
üzenetére
az új sternglas-szok gyönyörű bauhaus stílusúak viszont szerintem túlórázottak . Még csak nem is rakott indexes számlapjuk van hanem olyan mintha egy nyomtatott papírkarika lenne . Sokáig vacilláltam 168 000 ft ért a hamburg modelljükön de azért 3 kínait kapok ugyanazon óraszerkezettel. Na ezt most csak megjegyeztem mert eszembe juttattad a márkát

-
driv4r
aktív tag
Nem kínai, de olcsó, főleg mert használt, nem vészes állapotú.
Sternglas Naos Basalt, most jött szembe a Galérián, 23eft, pesti eladó akciózza, hátha érdekel valakit. Limitált kiadás, bármit is jelentsen ez a Sternglas gyakorlatában, Ronda kvarc, 6mm magasság, érdekesen domború zafír, nem rossz színkombó. Nem a szívem csücske az ilyen lájfsztájl márka, és akkor még finom voltam, de lehet, hogy valakinek pont bejön most egy ilyen.
-
dzsi23
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
"De már rájöttem, hogy ez tévedés."
Pár éve még nem tévedtél volna nagyot. Bár akkor is voltak már egyedi próbálkozásaik, de szerintem egy kezemen meg tudom számolni azokat, amik legalább egy pici vásárlási kényszert keltettek bennem. Azóta ez egészen megváltozott elég sok értelmes dizájnnal álltak elő, még ha nem is annyira ikonikusak, mint egy Rolex Sub, Cartier Santos vagy Seiko Willard.
+ ne felejtsük el, hogy nem csak Aliexpressen van Kínában élet, hanem nagyon sok mikrobi is van.Nem is akarok nagyon belerondítani ebbe a gondolatmenetbe/felismerésbe, de a Ratio szingapúri.
-
Freddy76
addikt
válasz
dzsi23
üzenetére
Sokáig azt hittem, a kínaiak kimerülnek abban, hogy egyértelmű koppintásokat vagy homage-okat készítenek. De már rájöttem, hogy ez tévedés. Nagyon klassz órái vannak ennek a cégnek is. Délelőtt a Boderry weboldalán böngésztem, ott is van pár tetszetős darab. Most megvárom a Militado-t, meglátom, mennyire tudok megbarátkozni vele, aztán lehet, hogy még fogom támogatni kisebb vételekkel a kínai ipart... Szeretnék egy GMT órát (nem tudom, miért), lehet, hogy az innen lesz.
-
dzsi23
addikt
Ezek elég jók lettek.
-
Churpik
aktív tag
Ez a [Ratio FreeDiver] ez miféle? NH35, zafír, full acél, 200m, 85 dollárért.
Valami stiklit szimatolok itt.
-
driv4r
aktív tag
Én is alig várom. Ausztrália is jó lenne, még messzebb van, csak már nem nagyon engednek be. Előző témához, random koreai vidék, nem vágják ki a fákat; random szöuli kampusz, nem betonozzák le, ott mászkál a macska a fűben.
Nálunk is lehetne ilyen, gyönyörű lehetne az ország, az emberekkel van a baj.
-
fagyalllo
őstag
Addiesdive AD2050
-
driv4r
aktív tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Voltam metalhead, megértelek, ott csápoltam első Maiden koncerten a parkolóban 84 vagy 85 körül. Lányom második generációs k-poppal nyomasztott, fiam az idióta rappereivel, de nekem a zenéhez kell a gitár + dob, megőrülők a modern pop kicentizett kiszámíthatóságától, a Spotify algoritmustól, a 'refrénnel kezdünk minden számot' hülyeségektől. Amúgy ne vesd el, Korea érdekes, főleg ha nem csak Szöul, a Dzsedzsu sziget pl. teljesen más világ, archaikusabb, van egy nagyon ismerős kk-európai szomorkás hangulata. És mindenhol gyönyörű parkok és fák vannak, a fővárosban is, nálunk meg csak akkor boldogok a népek, ha mindent kivágnak és lebetonoznak, kb. mint a Szarumán orkjai. Ha nyugdíjas leszek, tényleg elmegyek a hegyekbe élni, akár a tótokhoz is, csak legyenek fák, meg ne legyenek emberek.
-
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Lányom nagyon-nagyon nyaggat, hogy jövőre Korea legyen a cél, de nekem nagyon-nagyon nincs kedvem menni, lehet, én is a macskákra fogom. Nekem pont elég kultúrsokk volt a négy 16 évesnek kinéző, de amúgy közel 30 távol keleti csaj popegyüttes 2,5 órás koncertje, illetve előtte-utána a körítés, felkészülés a lányokkal. Amúgy nagyon jól éreztem magam, de ez nyilván jelentős mértékben köszönhető a tömeg erejének (80 ezer őrjöngő ember mellett nem tudsz nem őrjöngeni), illetve annak, hogy a lányom és a barátnője imádták. Azon mondjuk nehéz túllépnem, hogy úgy meg tudta tölteni kétszer a Wembley-t, hogy egy jegy többe került, mint amennyit most júniusi Metallica duplakoncert két napjára szóló jegyért fizettem...
-
Ra3
őstag
Coinokkal 17.700-ért el lehet ezeket hozni a színes-szagos AD2535-öket, 36mm, VH31, ez gyakorlaitlag az AD2512 színes verziója, a sárgát behúztam de a piros is tetszik, idei első vásárlás

-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Miyota 6S21... zsír! A pandát felírom a listámra.
-
Churpik
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Nekem anno kötelező munkahelyi továbbképzésként szerepelt a kínai nyelv ismerete (az orosz, angol, francia és román mellé), intenzív oktatás keretében, eredeti kínai anyanyelvű tanárnőt kaptam (az angol és a pinyin volt a közös amin megértettük egymást) és ott tanultam meg igazán, hogy a kínaiak tényleg nem sz*roznak: kb. egy hónap után kínaul diktált és nekem már a táblára kellett írnom írásjelekkel amit hadart. Ahhoz képest meg a franciatanár hónapokig tanítgatta az emparfé-passzékomopozét... teljesen más lépték, más kultúra.
Egyébként nem nehéz nyelv, csak elsőre tűnik ijesztőnek. Ha már benne vagy nagyon sok minden adja magát. És eldobják az agyukat ha egy európai váratlanul kínaiul szólal meg, kaját kér, stb.
A vietnámi is eldobja az agyát ha kínaiul szólsz hozzá, csak kicsit másképp, erről van negatív tapasztalatom
-
driv4r
aktív tag
válasz
Degeczi
üzenetére
Meg lehet szokni. Én a kínai madárhangokat nem bírom. Talán a japánt még a legkönnyebb indogermán nyelvi háttérrel
megértenifonetikusan tagolni hallás után, mentálisan, mert többé-kevésbé vizuálissá tehetőek belsőleg a hallott szavak, nincs annyi fonéma torlódás, és magánhangzóra mássalhangzó következik. Koreaiban nem csak a hangképzés, hanem a nyelvtan is nehéz, hosszú-hosszú mondat, társadalmi, udvariassági, generációs hierarchia szerinti módozatban, de csak a végén derül ki, miről van egyáltalán szó, mert ott az állítmány. Anno tanítottam magyarra koreaiakat, angol volt a közvetítő nyelv, nem volt könnyű. Lányom elvileg vágja, de hát ez a szakja, feleségem érti, ha gyakorol, magamról inkább nem nyilatkozom. -
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Félig-meddig gyógyult koreai sorozat- és filmfüggő vagyok, rettenetesen ordenáré kamu órák szoktak szerepelni bennük, leginkább az olyan jelenetekben, amikor a szegény, de becsületes srác betéved a sármos, de gonosz maffiózó főnöke gardróbszobájába, és elbűvölve tapizza a bazi nagy piacos órákat meg a mandzsetta gombokat. Fura egy ország, nagyon fura néppel, turistáknak cuki hely, ottaniaknak, főleg szöuliaknak meg a földi pokol.
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Jó lenne, ha Timex lenne, de a részletek egészen másak (pl. dupla korona, valószínűleg belső lünettás). Jó eséllyel csak egy divatóra, ahogy te is írtad.
Koreai a film, szóval bármi lehet, nem biztos, hogy találkozhattunk vele.De azért koreában is hordanak ismertebb órákat.
-
Faresz1976
senior tag
Ha már Militado volt a téma ( valamikor ) nem szabad kihagyni ezt a kvarc kronót:
Továbbá a Cronos L6012 pilóta is elég jó.
Fémszíj és bőrszíj is jár hozzá! Fekete és barna számlappal, 39mm, PT5000
-
driv4r
aktív tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Wolbrook field az lehet, csak a skin diver a big no a kamuzásuk miatt. Bár kínaiban meg mindegy is:)
Meg kell venned, meg kell venned... most!
Dr. Iver [szerk.]: A hipnózis és a hipnoszuggesztív módszerek lehetőségei a horológiában. Pest-Buda, é.n.
-
raziel01
veterán
[link] Nibosi daydate
Poedagar után rendeltem egy ilyet is. volt rá 25% coin kedvezmény meg kupon, 4200 Ft-ba került.
Érdemes elengedni.
Bordázott lünetta ezzel a csillogós króm bevonattal rettenet. Plusz az üvegről sem lehet levenni a küklopszot akármennyire is melegítettem. Túlmelegítés után kipattant az üveg a helyéről. Mondom már mindegy, az órán kívül melegítve hőlégfúvóval sem jött le róla a küklopsz. Érdekes megoldás. Eddig minden normális órán 1-2 perc alatt lejött. (addisdive, cadisen)
A szíj is igénytelen sajnos, semmi anyag nincs benne. Szvsz poedagar valamennyivel jobb minőségű de tényleg igaz, hogy aki normálisat akar az inkább vegyen egy cadisent mikor 20-22k alá beesik. -
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Kander, ez az! Valamiért a Kentex márkanév ugrott be, de az teljesen más, de most már értem, hogy miért. Megnézem a második linkedet, hátha.*
* Olyan, mintha egy Timex Waterbury kronó lenne egy compressor tokba besuvasztva, furi.
** Van egy kis divatórás stichje. Vagy akár 90-es évek drága svájci órás stichje, a kettő néha veszélyesen közel járt, ld. azok a borzalmas Zenith modellek a Thierry Nataf idejéből.
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
A google lens és társai megölték az ilyen órakeresős játékokat...
Pedig anno a másik topikban felraktam olykor "rejtvényeket", de ma már nem sok értelme van. Mondjuk ezt az órát [link] még mindig nem találtam meg.Kander
-
driv4r
aktív tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Vedd majd csak kézbe az első kínait, meg fog változni az életed, rá fogsz jönni, az addigi csak egy nagy hazugság volt, mármint óraügyileg, elképesztően jó ár-érték arányokat produkálnak, a saját dizájn az, ami egyelőre gyengus. Aztán persze a kínaira is rá lehet unni, akkor meg veszel régieket, sokat, olcsót. Aztán azt is megunod, és akkor meg kell keresni egy új hobbit, pl. átállni retró endékás PEBE-gyűjtésre vagy bármire, ami teljesen felesleges, sok pénz, sok idő, sok hely.
Aztán meg majd jól meghalunk mind, de addig is harmonikus, boldog, kiegyensúlyozott férfiéletet éltünk.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Második fotón balról harmadik milyen óra? Próbálom kinagyítani, de nem megy. És a többi? Raketa, Certina, XY, Cornavin? Mintha valami kettős hegycsúcs lenne az XY logója, eskü láttam hasonlót, de képtelen vagyok beazonosítani, valami hatvanas évek vége svájci lenne?
-
dilajoska1
őstag
Na találtam egy másik képet is.

Pár régi fotót találtam még:
-
driv4r
aktív tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Háztól garázsig, utcafrontig van lefele egy kb. 50 méteres gyalogos feljáró, valahogy legurultam, megtaláltam a hólapátot, elsőre eltört a nyelénél, előkotortam egy rendes melós lapátot, fél métert ástam, megállapítottam, hogy alul a betonon le van jegesedve, nagyon balesetveszélyes,
megkönnyebbültengondosan visszahánytam a havat, visszavánszorogtam, kb. mint a Kudlik Julis Delta főcímzenéje alatt azok a hólepte alakok a sarkvidéken. Most pihengetek, tényleg kéne egy grog vagy rum. Oh wait, a piák is a garázsban vannak, én ugyan már nem megyek vissza.Mido-hoz grat a nejednek, enyémnek is van egy pindurija, a fekete-fehér képen itt, 20mm alatti Multifort Powerwind automata a Seiko Spork mellett, amúgy élőben is kb. így nézünk ki, ő nagyon petite, én meg nagyon nem.
-
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Még csak most keresed elő a hólapátot? Nekem már el is múltak az első lapátolás utáni vízhólyagjaim
. Az órában még ebben az állapotában is van valami dög. Remélem egyszer (mielőbb) én is eljutok oda, hogy az olcsó órák fognak tetszeni, mert egyelőre sajnos minden igazán vágyott darab 2000 EUR-nál kezdődik
. -
driv4r
aktív tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Keddi, szerdai.
Most levettem, megyek havat lapátolni. Kb. egy perc késést szedett össze eddig. Nem lesz strap monster, legalábbis amíg nem kotrok elő egy reszelőt a garázsból, igazából azért megyek le, de a hólapát is ott van valahol. A tokfüleket kell kicsit belülről megdolgozni, vagy 10-12 szíjat megpróbáltam, mire sikerült két tropic gumit valahogyan belegyömöszölni, 19,5mm körüli lehet a nyílás:/

-
dilajoska1
őstag
Mai
-
driv4r
aktív tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Idén próbálok kicsit leállni. Sajnos már kedden elindultam a lejtőn lefele.
Esetleg megveszem a sógornak, de a feleségének mutatom meg először, és
mivel neki úgyse fog tetszeniha netalántán, esetleg, minimális eséllyel neki nem tetszene, megtartom. -
driv4r
aktív tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Jó lett nagyon.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Pár septiben kép, Barton cordura hibrid szájjal.
-
zazenke
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
soha nem lesz tökéleteshez közeli sem szerintem Azt gondolom hogy ahhoz hogy ezek az anomáliák és pozició beli különbségek megszűnjenek ahhoz svájci kronométer mechanika kellene . De nekem ez a dolog nem ér sokkal több pénzt. 100 ezernél többet nem igen adok ki óráért. Márpedig ennyiért egy selita sw200-at sem kapni . Talán még kipróbálok egy miyota 9-es szériát
-
raziel01
veterán
válasz
zazenke
üzenetére
Nekem a miyota 8215-el az a bajom, hogy egyik irányba szabadon pörög a rotor. Néha zavar, amúgy belőttem kb +5 mp/napra. Nincs vele baj.
Viszont egy érdekesség. Akármelyik NH35-ös órámat számlap lefele pozícióban bekalibrálom +10mp/napra az szépen tartja napi 8 óra viseléssel a napi +3-4 másodpercet.
Viszont az Addisdive Willard-nél nem úgy reagál, mint más órában.
Ebben ugyan így kb napi 8 óra viseléssel kijön napi minusz 8 másodperc. Chatgpt szerint is a késés azt jelenti, hogy csökken a felhúzottsága ez tipikus NH35-nél. De ugyan annyit mozgok, mint más órában. Ergo ebben valamiért nem húzódik annyira vagy nem tudom. Mielőtt még azt gondolná valaki, hogy a konkrét példánnyal lehet a baj. Egyet már visszaküldtem, mert meghalt és másik eladótól rendeltem egy újat. A régivel is ugyan ez volt.
Majd megpróbálom belőni +20-22s/napra teljesen felhúzva ha ráérek és megnézem úgy. -
driv4r
aktív tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Próbáld fel, ha arra jársz, megtettem, még az én pilincka kezemen is okés volt. Élőben rémes a lume kivitelezése, mintha pemzlivel mázolták volna fel a mutatókra a csíkokat, viszont teljesen autentikus szolgálati példány, sorszámozás stb.
-
zazenke
őstag
az egyik újszériás berny jött ma meg. (AM539MS-B) . Kivéve a dobozból és felhúzva 3fajta pozícióban mérve 2 secnél nem több az eltérése de inkább csak 1 sec. Egyedül pofára letéve ha mérem ott tér el vagy 8 sec-et de hát akkor ezt nem így kell letennem az asztalra . Jóval pontosabb a miyota 8215 mint az első kínai olcsó luobin órám ott 20 sec eltérés is van attól függően hogy hogy mérem . Ott ha siet az óra akkor pofára letéve visszakorrigálom
. Most még egy jobbfajta elegáns open heart óra kellene. Lehet az is berny lesz -
driv4r
aktív tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Szia, buék. 10:10-en hónapok óta fent van egy Benrus Type II by Gallet / Marathon, a kutya nem akarja megvenni, téged nem érdekel?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Ma megjött nekem is (ha kicsit várok, olcsóbb lett volna). Ugyanez a csomag, bőr szíjjal -a jelzett csatvég miatt, minősége mehhh...-, kitöltött garikártya.
Mutatók rendben, a domború zafír király, AR ok, a tok parádés ennyiért. Ha belegondolok, hogy a Vaer a koppra ugyanilyen ameriquartzot 300 dodóért adja...
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Igen, én is kedvelem pont ezt, két nyűgje ellenére is: a mp mutató az én példányomon sosem találja el az indexeket és vagy a bevonata nem a legjobb minőségű vagy az üveg széleinek görbülete okozza, de bizonyos szögből érkező fény nem simán csak tükröződésként jelenik meg, hanem el is homályosítja a számlapot
-
rozsgyi
tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Számomra a tökéletes óra, azzal együtt is, hogy kvarc. Most is ez van rajtam. Csak innentől nehéz, mert már egyik másik dizájn se mozgat meg annyira
-
Churpik
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
A sufni, igen. Az alkatrészek között, olajos rongyokba csavarva. Azokhoz senki nem nyúl.
(Már rég elkerült onnan, és mivel senkinek sem tetszett, még ajándékba sem kellett, így azóta is a dobozában pihen valamelyik szekrény tetején.)
Esetleg a fehérneműs fiók alja, mint a 80-as években a dugi Playboy magazinokkal?
Kell valami izgalom az életbe, hasonló, mint 30-35 évvel ezelőtt.
-
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Éppen azon gondolkozok, hogy ma is iszok, és megveszem ezt a rendkívül pofátlan Hamilton Murph lenyúlást
.Az enyém nem Baltany, hanem Militado, a militadowatch.com oldalon vettem, viszont a fizetés a "Baltanywacth" részére történt, feltételezem egy cég. Ahogy nézem, majdnem ugyanazokat az órákat árulják, a Baltany jobb szerkezeteket használ, és a netes beszámolók szerint jobb a bevonat, nem tükröződik annyira. Az általam megvett óra Baltany párja automata, és négyszer annyiba kerül...
Szerk.: a logó is ugyanaz, a felfelé mutató nyíl.
-
Freddy76
addikt
Tegnap este elhajoltam kissé, ma reggel fájós fejjel ébredtem. Délutánig úgy tűnt, nincs gond, de az előbb a feleségem bejött a nappaliba, és tűnődve nézte a telefonját. Megkérdeztem, mi a gond. Azt mondta, nem tudja, de a Revolutjáról eltűnt némi pénz. Ezen meglepődtünk, általában Revoluttal vásárolunk egyszer használatos kártyával. Aztán amikor megláttam, hogy egy bizonyos "Baltanywacth" kedvezményezett, gyanítottam, hogy én lehetek a bűnös...
Eddig egyszer volt az életemben öntudatlan vásárlás, 2015-ben, akkor egy lakásfelújítás miatt folytottam dühömet szeszbe, akkor három repülőjegyet vettem Párizsba. Tegnap elég sokat bújtam ezt a topikot, és az Alit is, szóval lehet, ez mászott be az agyam egy hátsó rekeszébe.
Némi off előzmény: tavaly év elején azzal jött be a feleségem a nappaliba, hogy szépen kér, vizsgáltassam ki magam, mert bár úgy érzem semmi bajom, 180 cm-hez a 144 kg nem egészséges. El is mentem mindenféle orvosokhoz, és elég sokkoló leletek jöttek, egy rosszéletű '60-as vérképe és kardiológiai lelete jött szembe 48,5 évesen. Szóval életmódváltás ezerrel, konokul, keményen. Le is ment 42 kg, decemberben a vérképem már-már optimális, szóval visszakanyarodtunk a szakadék széléről. Pia sem nagyon volt. De pénteken egy barátomnak megszületett a kislánya (optimista, 48 évesen újranősült egy ifjú hölggyel, és jött baba is), ezt meg kellett ünnepelni. Szóval este elfogyasztottam a salátámat natúr tonhallal, majd elmentem a mulatságra, ott legurult nem tudom hány Negroni, a kedvenc italom. Még dereng, hogy hazataxiztam, de aztán más nem nagyon. Szóval mindenki okuljon: hosszú kihagyás után ne egy salátát egyen nagy piálás előtt.
Szóval úgy tűnik, ittasan vásároltam egy órát. Szerencsére nem fajultak el a dolgok, és nem a régen vágyott Longines Zulu Time-ot vettem meg. Régóta nézegettem a field órákat, Nato szíjon, úgy látszik, ez a rejtett vágy tört elő. Szállítással együtt 48 USD volt, szóval meg lett bocsátva:

-
prsq
aktív tag
Én az autonavigator.hu-n akasztottam össze vele a bajuszt, törölte a hozzászólásaimat, a tények cseppet sem zavarták.
Azt érdemes megnézni, hogy az ő által írt cikkeknél már eleve ki van kapcsolva a hozzászólások lehetősége.
(A többieknél megengedett, más kérdés, hogy aztán ott is megjelenik, és "beavatkozik".) -
dilajoska1
őstag
Én is csak végigpörgettem hogy milyen órái vannak
. -
prsq
aktív tag
-
Freddy76
addikt
Reméljük nem fog Handrásnál kopogtatni a NAV, hogy nem felejtette-e el vámkezeltetni a honolului duty-free-ben vásárolt PRX-et
-
nebancsa
senior tag
Hú hirtelen a Muppets Show két öregje jutott eszembe, ahogy itt kritizáljátok a magyar youtubereket
Én érdekesnek tartottam, hogy jutott el 10 év Apple watch-ozástól egy kisebb óragyűjteményig, elég rövid idő alatt. Nem az volt a célja hogy az adott órákat szakszerűen bemutassa.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 0perces Kolink KLA-003
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

az egyik újszériás berny jött ma meg. (AM539MS-B) . Kivéve a dobozból és felhúzva 3fajta pozícióban mérve 2 secnél nem több az eltérése de inkább csak 1 sec. Egyedül pofára letéve ha mérem ott tér el vagy 8 sec-et de hát akkor ezt nem így kell letennem az asztalra . Jóval pontosabb a miyota 8215 mint az első kínai olcsó luobin órám ott 20 sec eltérés is van attól függően hogy hogy mérem . Ott ha siet az óra akkor pofára letéve visszakorrigálom