Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Tömeggyártás miatti pazarlás.
Más. Próbált már vki kvarckristályt cserélni? Mondjuk adott egy öregedő szerkezet, cserére érett, viszont nagyon pontos. Mennyire lehet macerás átoperálni a pontosságért felelős alkatrészt az új, ámde kevésbé pontosra sikerült hajtóműbe? Vagy nem érdemes, mert nem csak a kvarckristályon múlik az óra pontossága?
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
"nem rakják bele azokat az alkatrészeket, amelyek károsodhatnak"
Simán benne hagyják, nem fognak ilyesmivel foglalkozni. Jó esetben NH38-at használnak NH35 helyett, de az NH35-öt nem fogják módosítani... ha az van kéznél, akkor azt rakják bele, úgy, ahogy van.
Az ilyen mókolás kb. a Hamilton szintjén kezdődik, ők kiszedik az ETA 2824 alapú H10 szerkezetből ezeket az alkatrészeket, ha dátumablak nélküli órába pakolják. De Svájcban is találni olyan gyártót, ami nem teszi ezt meg. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Laikusként azt gondolom, van annyi eszük, h nem rakják bele azokat az alkatrészeket, amelyek károsodhatnak. Vosztokban is ki lehet szedni a dátumtárcsa léptetőjét és a rugót is. Esetleg a gyártás egyszerűsítése miatt képesek benne hagyni a kínaiak?
#48588fakekorom : Inkább az volt furcsa, h ennyire erős volt eddig, amikor óriási a költségvetés hiánya, és mínuszban a gazdaság. Gyanítom, le kellett volna lépni innen még időben, de kalandvágyból itthon maradtam.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Így van. A Vostokom is szellemdátumos, mert eredetileg dátumos volt, de dátumablak nélküli számlapokat vettem hozzá, viszont összeszereléskor oda szoktam figyelni, hogy 12 óra környékén váltson, és amikor reggelente beállítom az időt, mindig figyelek a dátumváltás kattanására. Viszont a gyártók ezt letojják, szóval teljesen random helyre kerül a váltás.
Szerk.: Bár a Vostok szerkezet kevésbé érzékeny, nem hatja meg a visszafelé tekergetés.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Annyiban bajos lehet, hogy ha épp dátumváltás közben - amit ugye nem látsz - akarod visszafele tekerve beállítani az időt, akkor károsodhat a szerkezet.
Nekem inkább azzal van bajom a szellemdátumnál, hogy van egy funkció, ami így tök haszontalan. Nem ragaszkodom a dátumhoz, elvagyok nélküle is, de ha már képes rá, akkor szeretném látni.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
dzsi23
üzenetére
Néha sajnos komoly. Talán elsődlegesen belpiacra szánt típusoknál (legalábbis Casio-nál gyakori, h a csak japán piacra szánt típusra kerül ilyen rövid szíj - nekik nyilván nemigen kell nagyobb), ill. néha a szíjtól is függ, pl. Addiesdive-nál van olyan, ahol a fémszíj normál, míg a NATO gyerekméret.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
50-60k, de nem jártam utána, hogy van-e olcsóbban. De legalább NH38, így nincs szellemdátum.
"a max. 19-es csuklóméretet nem értem"
Nem kell mindenre odafigyelni, amit írnak.
-
fakekorom
tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
az utóbbi napokban folyamatosan gyengül a forint
-
dzsi23
addikt
-
5-ös kezelő
senior tag
Egy Sinn-féle ML05 engem is izgat, de megvárom a novembert. Amitől tartok, h unalmas lesz a számlap egy idő után.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
'figyelembe véve, hogy jelenleg mit kapunk itthon a pénzünkért.'
Kb. semmit se kapunk már itthon a pénzünkért. Másik topikban keres most valaki solar kvarcot, az nagyon nem az én világom, de kíváncsiságból rákerestem, találtam is egy csinos kis Seiko-t, nálunk 149,000, Tutu, de ha Jomashop lenne, akkor meg 149 dodó. OK, az egy szürke zóna, meg lesz rajta mindenféle plusz teher, de még úgy is sokkal olcsóbb.Az ÁFA egy dolog, annyi más közteher van még, ami beépül az árakba, egyre versenyképtelenebbek vagyunk, a kaja- és energiaárakat már nem is mondom, holnap küldök gyerekeknek apanázst, már előre szívom a fogam.
-
dzsi23
addikt
59 dollárért vettem a Sinn-féle ML05-öt, most hirtelen 51-ért látom, a Hamilton-félét én is 39-ért. Nem tudom, hogy a 11.11 akcióban olcsóbb lesz-e, de abban biztos vagyok, hogy már 39-ért is "ajándék" az az óra.
Acél, zafír, kúszó másodperces kvarc szerkezet, korrekt lume, menetes hátlap, koronazár, stb... Ha nem tudnánk, hogy Kínából mennyiért szerezhetők be ezek az órák, és itthon mondjuk 80.000 fortintot kérének érte, szerintem akkor sem lehetne egy rossz szavunk sem, figyelembe véve, hogy jelenleg mit kapunk itthon a pénzünkért.
-
prsq
aktív tag
A Militado ML05 (VH31) jó vételnek számít 39 USD-ért? (Aliexpress.)
Vagy érdemes 11.11-ig várni inkább? Mennyire szoktak akkor jó árak lenni?(Az Addiesdive 2066 a másik kinézett, 42 USD-ért, de az csak egy szép óra, nem igazán fog meg benne semmi.)
-
dilajoska1
őstag
Mai:
-
Faresz1976
senior tag
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
[link] nem ismertem a márkát. Nekem most ezen akadt meg a szemem.
Kérdés, hogy a piros vagy a bordóbb mutatna jobban. -
Faresz1976
senior tag
Corgeut Explorer 36-39mm, vitrines vagy teli hátlappal, 8215 vagy NH35 szerkezettel több színben 20.000 Ft-ért.
-
LimaBravo69
tag
-
tboldi
nagyúr
válasz
LimaBravo69
üzenetére
👍
Nekem is megvan ez és a kronó, az ML1868 szerintem komolyabb benyomást kelt, az ML05 játékszerűnek tűnik mellette, annyival könnyebb.

-
Faresz1976
senior tag
Egy érdekes, futurisztikus óra:

-
Degeczi
nagyúr
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Valóban nem rossz, én is vettem annak idején, de aztán mégsem hordom: a csuklómon túl pici, az idétlen 24-órás skála pedig csak zavar.
-
LimaBravo69
tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Jóvanna
.
Az egyik m-et vedd nullának, és helyrekerül minden
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Én a hosszúsága miatt nem vettem, és veled ellentétben nekem kevés az egycentis vízállóság.
-
LimaBravo69
tag
Nagy nehezen, némi DPD-s szüttyögés árán végül kedd helyett pénteken sikerült megdupláznom a kínai kollekciót a Militado ML05 érkezésével
.
Az árához képest ez is kiváló, tegnap óta ez van rajtam. A gyári Nato elég gyenge, vagyis inkább rideg, lecseréltem egy zöldes szövet-bőr kombóra, szerintem jól áll neki.
A VH31 szépen dolgozik, egészen meggyőzően utánozza az automata órák folyó másodperc mutatóját, bár kissé darabos, nekem tetszik. Sokkal jobb, mint az ugráló mutatók.
A tok fasza, egyedül a tokfül lehetne talán kicsit jobban lehajló. A leolvashatóság nem kérdés, a 38mm pedig kényelmes. Csavaros korona, 10mm vízállóság, mi kell még?
Úton van még párféle bőrszíj, és néhány Nato.Az eddigi vásárlások alapján meg vagyok győzve, lesz még egy-két beszerzésem, már úton a Militado kronó is.
-
Churpik
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Gyorsan lecsekkoltam, hogy milyen nehéz. Azt írja: 182 gramm. Nem gondoltam volna.
-
Remus389
nagyúr
Nem sajnálom, mert ennek egy kicsit olyan ködös az üvegje, nem a kedvenc órám, kivácsi vagyok nem-e esik ki. Ha igen akkor pillanatragasztót vetek be majd. Mindenesetre kicsit jobban tetszik az új betéttel.
Ha beválik a dolog, akkor az Addiesdive is kap egy szebb betétet, annak olyan fakó a piros színe egy új betéthez képest. Van még egy jobb betétem.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem tudom hogy ennek ugyanolyan lenne-e a szíja.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nagyon szeretem a sajátomat. Dog nehéz óra egyébként.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem hackes Miyota 2025 kvarc 626-os elemmel, sima üveg, 30m WR, lume nincs, pillangócsat félszemek és mikrobeállítás nélkül.
Biztos ezt akarod?
-
raziel01
veterán
[link] These are NOT dive watches, despite what I say
micsoda színkavalkád. Van 1-2 egész jó a videóban. -
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Már volt hasonlóm, de a szíj nem tetszett. A szíj széle éles, és nem tudtam a csuklómra sem beállítani.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Igen. Amit meg linkeltem abban meg az a felirat zavar mert annak szerintem semmi értelme.
Igen azt azért könyebb leolvasni.
Mondjuk én lehet kicsit tennék még hozzá és őt venném
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Igen, bár a skeletonod egyedibb.
Nekem a linkelt kék azért tetszik mert, az arab számok feldobják, a kék szín meg rádob erre, egyedivé teszik. A 16e Ft-os ára meg egyszerűen szuper
.
A fekete is tetszik, csak a fehér mutatókat vékonynak ítélem, jobb lenne az olvashatóság szélesebb mutatókkal. -
dilajoska1
őstag
Nekem van DG-m de azt szeretem.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Fekete az szerintem jobban néz ki.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Vagy meg versenyben van ez is:
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Jah félreolvastam.... azt hittem azt kérdezed milyen óra....
Apropó DG. Már egyszer azt hiszem belinkeltem ezt az órát, de most meg is veszem mert leakciózták:
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
H. Moser & Cie.
Legalábbis az Ai szerint
. -
dilajoska1
őstag
Ez milyen jó óra lenne ha nem lenne az a heart steel felirat aminek szerintem nincs értelmezése
.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19
üzenetére
Egyetértek, sőt, tavaly még ezt írtam:
"Benéztem gyorsan az órás dobozomba, és nincs most políros mutatós órám, tudat alatt biztos kerülöm én is. Sőt, jelenleg egyáltalán nincs fémszínű mutatós órám, még olyan sem, aminek a kerete fémszínű, az összes órám mutatója festett/bevonatos. És hamarosan jön két Pagani, azok is festett mutatósak."
Viszont azóta jelentősen átalakult a kollekcióm, durva, hogy mennyi minden változhat egy év alatt.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Sírok 😂 átjöttem most megint másikból, nem tudok betelni vele... köszönöm...
-
SOAD19
addikt
válasz
dzsi23
üzenetére
Mondjuk én alapból nem szeretem a polírozott, tükröződő dolgokat a számlapon. Egyedül a San Martinomnál van jelen ez, a többi órámnál nem nagyon. Az oceanusnak is kékítettek a mutatói, indexei, emiatt nem tükröződök annyira. Nyilván nem leolvashatatlanok a fehér számlapos órák ezüstös elemekkel, mert különben nem gyártanák őket. Csak sokkal jobb alternatívák a kontrasztosabb mutatókkal, indexekkel ellátott számlapok.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19
üzenetére
Szerintem néha kicsit túl van lihegve a fehér számlap + ezüst mutató kombó olvashatatlansága, millió ilyen óra van (köztük Aqua Terrák is), nekem is volt már pár, és simán lehet olvasni.
Ettől függetlenül egyetértek, a fehér valóban izgalmas lenne fekete mutatókkal-indexekkel (a világoskékhez szerintem kevésbé passzolna rózsaszín + fekete kombó), de nagyon szép letörések vannak a mutatókon és az indexeken is, így nehéz olyan helyzetbe kerülni, hogy ne lehessen könnyen leolvasni, nem tudnak úgy eltűnni, mint a lapos mutatók. 
Na meg ahogy te is írod, költségesebb lenne a színezés, azt hiszem, el is mondja a videóban, hogy az arany mutatók többe kerülnek.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Eddig az év kommentje: DDD
-
SOAD19
addikt
válasz
dzsi23
üzenetére
Azt nem értem, hogy a világos számlapos verzióknál, miért nem feketített mutatókat, indexeket használtak, úgy mint pl. a Aqua Terraknál látható. Jody pont a nem túl jó leolvashatóság miatt cserélte le pár hónappal ezelőtt a fehér számlapos The citizenjét feketére.
Mod: Gondolom plusz pénz, macera lett volna beszállítót találni rá.
Amúgy, ezek az Erebus-ok már nekem is bejönnek. -
dzsi23
addikt
Pár perce jelent meg az Erebus Ascent GMT, szokás szerint túúúúúl sok színben. Fogalmam sincs, melyiket választanám, ha lenne most "felesleges" 172.100 (+ szállítás + tréfa) forintom.

-
Faresz1976
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Youtube-on találsz elég videót róla. Kinti fényviszonyok között is szokták mutatni. Szerintem olvasható, de a YT-on az egyik kedvenc tesztelőm videója elején forgatja.
-
Faresz1976
senior tag
Hú, ez a Merkur nagyon tetszik:
(alis kép )
-
Throme
veterán
válasz
driv4r
üzenetére
Ami egy esetleges kínai vámmal megdrágulna, az az eu-s kereskedőnél is megdrágul, mert nagyon sok terméknek nincs eu-s megfelelője. Egyszerűen kapzsiságból már rég kínában (is) gyártatnak (ahogy az usa is).
Így az árkülönbség ugyanannyi marad, mint vámolás nélkül
Szóval, ha az alira, temura rádobnak mondjuk 4%-ot, az eu-n belül is ennyivel drágul.... nem érnek el vele semmit. Másrészt kína már itt van az eu-ban. Kína mindig is olcsóbb alternatíva marad.. én ezen nem parázok. És akkor még a kínai állami segítségről nem beszéltünk. Ha felbosszantják őket, dobnak még egy kiegészítést a saját cégeiknek és kicsinálják az eu-t. Nem egy liga a kettő.táblázat is mutatja, hogy szarnak az emberek a vámokra, meg az ellenőrzésekre és mégtöbbet rendelnek...

-
andrew01
tag
válasz
Remus389
üzenetére
Egy szubjektív dolgot nem is kell feltétlen érteni...
Én viszont azt nem értem, hogy nekem alapvetően tetszik a Nautilus, de még sincs homázsom, ellenben neked nem jön be, de mégis van
.Minden stílusnak van egy vibe-ja, kisugárzása, pl. field watchoknak meg G-shockoknak a tool -os hangulata, hogy egy strapabíró, céleszköz óra.
Az ilyen integrált szíjasoknak szerintem a szándéka a sportos-elegáns keresztezése, meg maga, hogy kvázi ékszer szerű. Aki szereti ezt a vibe-ot, hogy ékszer van a kezén, annak ideális választás lehet.
Hozzám személy szerint az elegáns kisugárzású órák állnak a legközelebb, letisztult, bőrszíjas formában, DE elég mindenevő vagyok, úgyhogy gyakorlatilag minden stílus képviselteti magát nálam.A leolvashatóság valóban egy olyan faktor, ami sokat nyom a latba élmény szempontjából. De ez is egyéni preferencia kérdése, pl. remek példa az a kettő, amit Faresz posztolt, mert számomra a Pagani még 'okés' kategória, egyáltalán nincs vörös zónában, viszont volt már olyanom, amit sokkal rosszabbnak ítéltem és vissza is küldtem emiatt. A másik példa is jó, a kék búvár, mert az nekem már túl kontrasztos, nem tetszik az ennyire kiemelt kép. Valahogy így határoznám az egyéni optimális leolvashatósági skálát, ha Faresznak mondjuk 4-től 10-ig egy 10-es skálán, nálam ez 2-8.
Fölmerülhet a kérdés, van aki egyáltalán tudja tolerálni az 1-es szintű leolvashatóságot?! Ez ügyben dilajoskát érdemes kérdezni.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Épp az a jó nekünk, mármint fogyasztóknak, hogy semmi realitása az eredeti EU vámreformoknak a 2028-as elvi határidőig. Nincs az az adatbázis, mely képes lenne kezelni ezt az évről-évre növekedő mennyiséget, ezért a 150 eurós de minimis szabály eltörlése, minden filléres biszbasz megvámolása se túl reális opció. Trump nyáron eltörölte a 800 dolláros de minimis kivétel szabályt, azzal a dumával, hogy ‘kis értékű csomagban jön be Kínából a fentanil’, lett is fogaknak csikorgatása kinti fórumokon.
Magyarországon szerintem semmi komoly változás nem lesz, ld. MÁV vagy bármi, amit az állam kezel, és ez burkolt szociálpolitika is, hagyják, hogy relatíve olcsón vásároljon kintről a nép, mert nincs elég vásárlóereje hazai költésekhez. Meg amúgy is, ki az a hülye, aki itthon vesz pl. egyszerűbb LED cuccot, nyáron 10 darab izzót rendeltem az itthoni egy azaz 1 darab árából.
-
driv4r
aktív tag
Okoskodtam már eleget itt a topikban vámügyi témákban, most csak két kép egy rendezvényről.
Szépen emelkednek azok az oszlopok, ott vannak bennük valahol a mi kis órás csomijaink is:

Havi szinten kb. 16 millió online rendeléses cumó jön be, ezzel szemben a vámellenőrzési kapacitás megáll kb. havi 20 ezernél:

-
Remus389
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Igen hisz a számlap is ezüstös meg a mutatók is.
Mindenesetre nekem nem okoz problémát a fehér számlapos Daytonával, eddig ez eszembe se jutott hogy nehéz leolvasni, miket nem tanul az ember itt.Szép az a kék óra, bár nekem sose tetszett hogy tompa az óra mutató, engem meg az zavarna.
-
Remus389
nagyúr
válasz
andrew01
üzenetére
Sose értettem mit esznek annyit a Nautilus-on, szerintem kifejezetten semmitmondó kis órácska ahhoz képest hogy az eredetit mennyiért adják. Ráadásul nem is valami férfias darab, kicsit langyos.
A másik ilyen az AP Royal Oak, valahogy még egy kínai utánzatért se adtam ki pénzt, mert nem tetszik egyszerűen, azon se értem mit esznek annyit.
Azt viszont kénytelen vagyok megadni neki, hogy iszonyat kényelmes, ennél kényelmesebb órát nehéz kitalálni. Tudom mert van egy Pengagar 614-esem, ami hasonló. Amit te linkeltél még annál is kényelmesebb lehet.
-
Remus389
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Milyen színű volt?
Nekem nem jelent gondot a fehér-fekete Daytona leolvasása.
Vagy a másodperc mutatójára gondolsz?
Az engem nem érdekel, nem vagyok Schumacher.
-
Remus389
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez annyira megtetszett hogy megrendeltem, 70 dollár de vettem még pár apróságot, hogy 80 dollár fölé menjen és akkor alkalmazhattam a 9 dolláros kedvezményt, így 62.5 dollárba került nekem ez az óra, ráadásul állítólag Németországból küldik, így lehet itt lesz jövő héten akár.
Írtam lentebb hogy a Pagani Daytoná-t tartanám meg ha csak egyet választhatnék, hát ezt valószínűleg mellé tehetem.
-
Remus389
nagyúr
Ennek az órának az a nagy hibája, hogy túl jól néz ki
-
andrew01
tag
Watchdives is kidobta a Nautilus homázsát, s szerintem a legjobb kínai verzió eddig.
Pár napja már láttam alkalmazásban, de szkeptikus voltam kicsit, hogy tényleg ilyen kecses, hogy 8mm vékony, meg a bezel 37-38mm, de ma Tomas cimboránk szemügyre vette (videó) és minden igaz, ráadásul külön dicséri a szíját is.

Nagyon eltalálták az árnyalatokat is szerintem.
Mivel kvarc, így annyira tán nem fájó a mp. mutató hiánya. -
driv4r
aktív tag
válasz
Churpik
üzenetére
Igen, Faresz lehetett az origója:)
Ezért ezt a hevenyészett ontológiai tételemet (Pedig amelyik kínai neked még nem volt meg, az nem is létezik:), forrás) ezennel kiegészítem egy episztemológiai segédtétellel is, ezáltal egyszersmind megalkotva az un. Faresz-féle egységesített nagy elmélet két alappillérét:
'Amelyik kínai óra akciós linkjét még nem posztolta Faresz, az már az emberi elme által tapasztalati úton nem is lesz megismerhető soha.'
-
zoarden
tag
-
pulutodurumo
őstag
Na Skmei 2448. Jó lesz, hiába a hülye név.
A krómozott tok nem fáj, főleg hogy a Casio is bármikor kiad hasonló órákat műanyagból. A szíj csak a szokásos, nem tépi a szőrömet, de ócska hajtogatott biliacél. Mondhatnám, hogy passzol teljesen a korszakhoz, amit megidéz.
A modul viszont kellemes csalódás. Az ébresztő szundis (snooze), a stopper pedig több köridőt is megjegyez. Én csak háromig próbáltam.
A gombokat nem egy felhőtlen élmény nyomogatni, de körömmel azért sima ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Eladó egy Pixel 7a
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ilyen mókolás kb. a Hamilton szintjén kezdődik, ők kiszedik az ETA 2824 alapú H10 szerkezetből ezeket az alkatrészeket, ha dátumablak nélküli órába pakolják. De Svájcban is találni olyan gyártót, ami nem teszi ezt meg.

Acél, zafír, kúszó másodperces kvarc szerkezet, korrekt lume, menetes hátlap, koronazár, stb... Ha nem tudnánk, hogy Kínából mennyiért szerezhetők be ezek az órák, és itthon mondjuk 80.000 fortintot kérének érte, szerintem akkor sem lehetne egy rossz szavunk sem, figyelembe véve, hogy jelenleg mit kapunk itthon a pénzünkért.

.
.