Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
ma jött meg ez az óra aliról 31 ezer . azonnal mehet is tovább 15 ért .az első rám író privátban viheti postával együtt 15 vagy személyes átvétel szolnok. titán tok fekete nejlon szíj zafír üveg seiko belső . az ok egyszerű. Picike még az én vékony csuklómra is . elszámoltam magam . (L:https://www.bernywatch.com/products/berny-men-quartz-titanium-field-watch-t2566m-1)[link](/L) [link] fekete számlap logoval [link]
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
csak kíváncsiságból kérdezem az valós hogy 40 ezre kínai órákon a zavír üvegen belülről ott az anti reflektív réteg ? merthogy szomorúan tapasztalom hogy a tissotnál még a 200 ezres kvarcokon sincs ott csak a sima zafír (300 nál már ott van )
-
zazenke
őstag
válasz 5-ös kezelő #32467 üzenetére
köszi akkor már értem . hogy csak 1 réteg van akkor az mindig belül van de ha az van írva hogy dupla réteg akkor az kívül és belül is
-
zazenke
őstag
válasz Faresz1976 #32974 üzenetére
ez azt jelenti hogy havonta 3 percet is téved ? simán lekésném még a buszt is vele. Egy egyszerű kvarc -analóg óra meg havonta tér ki 10 sec-et. és mégis mindenki az automatákat becsüli csak meg azt hiszem a paganinak is több automatája van mint kvarc
-
zazenke
őstag
válasz petipetya #32987 üzenetére
a pontosság mellett is több hátránya van . általánosan vastagabb kialakítás akad a ruhában , ütésre rázkódásra érzékenyebbek, ha nincs óraforgató akkor minden másnap kötelező viselni vagy felhúzni amitől egyes órások szerint kikopik hamarabb a tömítése és oda vízállóság. Alapból több szervízt és gondozást igényel a több mechanikai elem miatt , nincs meg a másodperc mutató másodperc ütemes mozgása sem. Talán annyi előnye van hogy a minőségi darabok egy életen át is elkisérhetik szervíz mellett az embert de valószínű ezek nem az ebben a fórumban említett órák. Megjegyzem nekem van több mint 15 éves ecodrive citizen órám is amiben nem volt még aku vagy kapacitás csere sem és pontossága gyakorlatilag ugyanaz mint az 1 hónapos tissot órámnak. és mindez 15 év megszakítás nélküli működés után.
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
válasz Alpachino #32991 üzenetére
nem a digit kijelzős modellekre gondoltam hanem analóg modellekre amiket kinézetre ugyanolyan elegánsra el lehet készíteni mint az automata órákat. leszámítva ha annak átlátszó kristály hátlapja van és az illető esténként mikor leveszi tud benne gyönyörködni amit ugye csak ő lát így nincs jelentősége ha ékszerként viselünk egy órát .
-
zazenke
őstag
válasz vinczetibor #32992 üzenetére
és abban is biztos vagyok ezeknek a tömeggyártott svájci automata óráknak nincs akkora többlet gyártási költsége hogy dupla pénzt kérjenek érte. Egyszerűen az automata órák azért kerülnek ennyibe mert le lehet húzni az embereket ennyivel.
-
-
zazenke
őstag
válasz 5-ös kezelő #33075 üzenetére
az mit számít hogy hol gyártják? Az a lényeg hogy ki fejlesztette ki és milyen minőség ellenőrzésen esik át.
-
zazenke
őstag
válasz Faresz1976 #33279 üzenetére
30 méteres
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest