Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
-
zoarden
tag
Köszi, mindenkinek a jó infókat!
Furcsálltam is tricíumos lenne és ennyiért van.
Egyenlőre lemondtam róla.
Amúgy is csak érdekességnek lett volna. -
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Szerintem ami valóban t100-as, az jóval drágább.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Fall-N
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Hasonló volt pár hete, de az kívül famintás, a számlap fekete és a mutatók is famintásak. Az is ennyibe került és azonos a szerkezet is. Azt könnyű leolvasni, mert matt az egész, és számok is vannak rajta. Majd lefotótom. Én a konyhába vettem.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Lidlben falióra, 1499Ft
https://www.lidl.hu/p/ajanlataink-iskolakezdeshez/faliora/p106169
[link]2-fajta dizájnnal láttam kitéve, a másikból vettem (azaz nem azt, ami a képen van), mert annak fehér a számlapja, de nincsenek rajta számok. A mutatók megtévesztőek a képen, mert szálcsiszolt fém, vagyis nehezen olvasható, tükröződik, fénylik. De leszedtem a búráját és befestettem alkoholos filccel. Most már faca
Még később valami számozást is aplikálok rá, mert jobban szeretem, ha számok is vannak rajta, nekem jobban értelmezhető akkor.
Lehet, hogy az újság fotóján lévőt kellett volna megvennem, azon vannak számok. De annyira eltántorított a fekete háttér és a szálcsiszolt mutató, hogy azt sokkal nehezebb leolvasni. Akkor még nem ötlött fel bennem, hogy hozzá lehet férni a mutatókhoz és beszínezni pl fehérre. Szóval így is lehet(ne). Na mindegy most már. Legfeljebb kicseréltetem
vagy veszek mégegyet.
A szerkezet az úszó-kúszó szerkezet, azaz nem ugrik a mp mutató, hanem folyamatosan halad. És tényleg csöndes. Szerintem megér ennyit. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Az egy elég jó minőségű fémszíj, tömör szemes, a csatt se sima lemez, és a végszemek is tömörek ha jól emlékszem. Egy nagy gyártó többszörösébe kerülő órájához se adnak ilyen minőségű szíjat, a hasonló árban lévő órákról meg ne is beszéljünk. Az hogy valaki nem szereti ezt a típusú szíjat más kérdés.
-
dzsi23
addikt
válasz
lomposfarkas
üzenetére
"a csat megoldását értelmezni sem tudom"
Én is utálom a pillangócsatot, hihetetlen, hogy bárkinek is kényelmes lehet az a f0s.
Szintén nato szíjjal hordtam."A csövek erős sötétben lassan láthatóvá válnak, de igazán akkor lesz jó, amikor a szem is alkalmazkodik a sötéthez"
Akkor nagyon gyenge tríciumot kaptál (állítólag nagy a szórás), az enyém sem világított fáklyaként, még a T100-asok sem
nyomják leközelítik meg a hagyományos lume kezdeti fényerejét, de azért a T25-ös Carnivalom is látszott már félhomályban is, nem csak sötétben, és sötétben azonnal látható volt.Bár már megváltam tőle, de jó móka volt a trícium.

-
@mriya@
őstag
válasz
lomposfarkas
üzenetére
-
@mriya@
őstag
-
lomposfarkas
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Nekem van fekete számlapos tríciumos Carnival. A csövek erős sötétben lassan láthatóvá válnak, de igazán akkor lesz jó, amikor a szem is alkalmazkodik a sötéthez, akkor már felragyognak a csövek és jól leolvasható. De egyébként nagyon kis fényt ad ki, kb. 3 méterről már nem is látni, szóval ne zseblámpát képzelj el. A gyári fémszíj szerintem elég ócska, a csat megoldását értelmezni sem tudom, és a tokban a furatok sem elég mélyek, de én nató-szíjjal használom, tehát nem esik le, ha az egyik rugósfül kiugrana.
-
zoarden
tag
Gondolkodom egy nagyonakciós(?) Carnivalon, a trícium miatt.
5-ös kezelőnek van is egy fehér(?) számlapos még tán.
T-hányas csövek lehetnek benne?
Igazából az éjszakai láthatóság izgat csak.
De két polccal feljebb (nemfullkinai) is néztem már amiben t100-as csövek vannak, vagy egy nem tríciumos full lume-os számlappal szereltet megint más márkabeli órán. -
5-ös kezelő
senior tag
-
nebancsa
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Az alis kínálatból én úgy látom lehet választani festett és festetlen változatot is.
[link] -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Alig vártam a leárazás kezdetét, és mégsem rendeltem meg a Heimdallr Monstert. Pár videót megnézve vettem csak észre, h a mutatók nem teljesen fehérek, fémszínű maradt a szegélyük és a mp mutató is.
Többet meg nem ér nekem /mutatócsere, festés költsége/.
Fájdalmamat enyhítendő felvettem az snzg71 Seikómat. -
dzsi23
addikt
válasz
nebancsa
üzenetére
Áh, köszi, de ha már olyan ellenszenvesek, akik feltornázzák az árakat, én igyekszem normálisan csinálni.
Drágább órákat úgysem teszek árverésre, legalább is 0 forintról biztos nem, szal csak annyit bukok, amennyi nekem belefér, és a vásárlónak is van egy jó napja.
Múltkor egy 210 ezres órámat vittek el árverésen 110-ért, és még a vásárlónak volt bűntudata, fel is ajánlotta, hogy lemond róla, de én is csak 130-ért jutottam hozzá, szal hagytam, hogy elvigye, ennyi bukta belefért, és nem is akartam tovább árulni. Ő jól járt, én meg nem nagyon rosszul, talán majd egy másik órán visszajön a különbség. 
-
dzsi23
addikt
válasz
nebancsa
üzenetére
"feljebb strófolták az árat"
Tikk-Takk csoport?
Bezzeg az én árveréseimen nem viszik fel az árakat, mindig jól jár a nyertes... a pénztárcám kevésbé. 
Az a 75 szerintem korrekt, kickstarteren sem volt olcsóbb az induláskor, azóta jóval feljebb ment az ára. Bár valóban megugrottak a kínai árak is, főleg a Paganinak és a San Martinnak köszönhetően, de az ilyen szimpatikus microbrandeket, mint a Ventus ("baby Zelos"), én simán egy topikkal feljebb pozícionálnám. -
dzsi23
addikt
válasz
momcrew
üzenetére
"ha azt mondjátok, hogy egy tornagyakorlat nevű óra, egy elfuserált kullancs logóval nem gáz"
Nem hiszem, hogy bárki ezt mondta volna, én pl. soha nem is hallottam erről a gyakorlatról, így nehezen utalhattam volna rá.
De ezek szerint te meg kullancsot nem láttál még, mert az nagyon nem ilyen.
-
momcrew
tag
Hát, ha azt mondjátok, hogy egy tornagyakorlat nevű óra, egy elfuserált kullancs logóval nem gáz, akkor lehet én is megjelölök egyet. Mondjuk a Steinhart magyar jelentéséről sem az órák jutnak eszembe.
Narancsos tetszik nekem is.
A 2000-es évek elején nekem a SUB 300T volt az első óra, amire azt mondtam, hogy megyek és az első órás boltban megveszem. Nem sikerült. Netről kellett volna megrendelni, de 20 évvel ezelőtt még nem volt a külföldi rendeléseknek olyan "kultúrája", mint most. Akkoriban az ára egy havi fizetésem volt, még 1000 Ft-se utaltam volna előre egy külföldi webshopnak.
Így Doxa nélkül maradtam, de még gyakorolok a megrendelése előtt egy kicsit.
-
dzsi23
addikt
válasz
momcrew
üzenetére
Nekem bejön a neve, szeretem az ilyen bugyuta dolgokat.
Szerintem inkább vicces, mint gagyi, szal szívesebben hordanék Tactical Frogot, mint Pagani Design-t. Ettől függetlenül nekem is Paganim van, de azért örülök, hogy a kutyát sem érdekli, milyen óra van rajtam, és senki sem kérdezi a márkáját.
-
busman
veterán
Ez volt már? [link]
-
5-ös kezelő
senior tag
Ha jól látom, aug. 23-tól szezonvégi akció Heimdallr óráknál is, 180 dodó adóval együtt - azt hiszem, be fogom vállalni ennyiért.
-
Putyin90
senior tag
Mi az oka annak, hogy megemelkedtek a Pagani órák árai? Eddig 89$ körül mentek a sub homageok, daytona homage is megállt 84$ körül eu rakáttal, áfával együtt (2 hete vettem), most meg nézem és 100$ alatt nincs is Pagani már. És erre még jön áfa is.
-
fakekorom
tag
a holnapjukról
"... Kindly note that all packages are shipped from different Warehouses. Our items are shipping duty unpaid and therefore import tax may occur depending on your country’s Customs and shipping method. ..."
sztem a vámkezelés+ÁFA erősen sanszos
írtam nekik, majd bemásolom a válaszukat -
Fall-N
veterán
Hát a lumét meg lehet bocsájtani, sajnos azon spórol minden gyártó, még az olcsóbb japán órákon is így van. Viszont a nyers kidolgozás az rosszabb, mert észre sem szabadna venni, hogy hordja az ember, maximum a súlyát. Casio MTD-1053 búvár is elég nagy, de szépen el vannak dolgozva az élek, így sehol sem érteni, hogy a kezemen van.
-
Ra3
őstag
Nekem csalódás volt a San Martin water ghost (SN017v3), úgy vettem hogy ez lesz az ultimate submariner klón, ehhez képest a 20ezres Pagani több dologban is lekörözte.
Konkrétan 2 óra hordás után úgy éreztem mintha több ponton is le akarná vágni a kézfejem, plusz a korona is eléggé bántotta a kezem ami nagyon régen fordult már elő velem. Ebben nyilván benne van az is nem előírás szerint hordom, hanem teljesen lent a csuklón, de akkor is, egy 50ezres órától nem ezt vártam.
Az indexek kicsit sárgásak voltak, a teljesen fehér kerámia bezel betűk mellett se tetszett, plusz a belsejük homorú és matt, a csillogós domború Pagani után ez se tetszett. A bezelen a külső recék eléggé sorjásnak érződtek, azzal valamit csinálhatnának marás után mert így eléggé fura félkész érzete van.
A kapcson is elférne egy kis optimalizálás, masszív meg minden de néha egyszerűen nem kattan be, igazgatni kell.
De hogy jót is mondjak a lume és a bezel action kiváló.
Már nincs meg, vettem helyette egy black bay/pelagos Paganit, arra egyszerűen nem tudnék rosszat mondani ha kicsit a lume-ra rágyúrnának, és még pontos is, napi 2-3 mp-et hetekig tartja ha hordva van. -
kicn
csendes tag
Sziaszok!
Erősen szemezek egy San Martin BB58 homage órával, viszont EU beszerzéssel kapcsolatban vannak aggályaim...
Aliexpressen vámolás után bőven 130k körül jönne ki, viszont van egy félhivatalos webshop, ahol EU raktárból tudnák szállítani 273 EUR-ért:
https://www.skbwatches.com/
Ismeri esetleg valaki ezt? Vagy esetleg más beszerzési forrást tudtok ajánlani?
Ilyen összegnél nem rizikóznék... -
dzsi23
addikt
válasz
fakekorom
üzenetére
Nekem is 1-2 napja tűnt fel a változás. Csak aztán a postán ne számolják rá még egyszer...... most is küzdök ezekkel az "análfabékákkal"; már 20km-re volt egy csomagom, erre visszaküldték pestre valami rendszerhiba miatt.
És ez csak egy egyszerű EU-s rendelés, nem kínai... pedig múltkor dicsértem meg őket, hogy milyen simán ment a kínai rendelésem áfáztatása.... -
Ra3
őstag
válasz
fakekorom
üzenetére
Ezt sajnos senki sem tudja, egyelőre rendkívül változatos módokon szórakoztatja a magyar posta azokat a vakmerő embereket akik bevállalnak kinai rendelést. Ez a skála a csomagra írt érték alapján történő áfa kiszabásától az értesítés nélküli kezelésen át (dupla kezelési költség) a már kiértesített és kifizetett áfás csomag ki nem szállítása és Kínába visszaküldéséig (nem kereste, nem elérhető címzett) bezárólag nagyon sok minden lehet.
-
fakekorom
tag
helló!
ha ezt látom az AE terméknél fizetés előtt
Subtotal US $40.32
ShippingUS $0.00
VATUS $9.97akkor amikor majd beérkezik kis hazánkba, még hány forintot kell fizetnem, hogy a kezembe kerüljön ez az óra?:
[link]
köszönöm -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Nem lehet visszaforgatni, fixen benne van, csak barmolni tudnám - marad így.
-
Putyin90
senior tag
Szerintetek ezeken az órákon meg tud kopni a rosegold festék egy idő után? Vennék egy ilyen órát, és ebben a színben tetszik a legjobban, de ha nem tartós ez a színezés rajta, akkor inkább az acél színűt veszem.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Gondolom, ebben ugyanolyan szerkezet van, mint az enyémben.
Ha jól nyiszálták le a kristályt, akár extrém pontos is lehet.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Az indexgyűrű elég csálé, de végül is (általában) úgysincs értelme digitális óra esetén.
Amúgy érdemes néha ránézni a nyomkövetésre (legalább egy héten egyszer), nem érdemes a postában bízni.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Köszi, velem ellentétben te nem voltál lusta végigvinni a vásárlási folyamatot.
Még éppen elcsíptem a nyolc dolcsis órám, két nap múlva postázták volna vissza Kínába...
Úgy, hogy értesítőt sem dobtak be a postaládámba. Még jó, h Ali írt pár napja.
Kár lett volna, nagyon jó minőséget kaptam a pénzemért. A szövetszíj erős, jó kidolgozású, a csat is osztályon felüli. Igen gondos csomagolás, user manual. Ha még pontos is lenne, best buy. Meglátjuk.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Most már csak a gyorsabb szállítás miatt érdemes EU raktárból rendelni, az áfát már vásárláskor automatikusan rászámolja az aliexpress, függetlenül attól, hogy EU vagy Kína.
-
-
nebancsa
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Nekem jól zárult. 6.21 - én rendeltem, 7.30.-án érkezett. Hollandok raktakrá egy másik cimkét így nem lett sem vám sem áfa...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Bakker. Most néztem rá, 12-e óta dekkol a postánkon. Értesítőt nem kaptam, se emilt, se sms-t. Az se biztos, h meglesz még, nem tárolják örökké. Ennyit a profi "nemzeti" átállásról.
De vigadjunk, Sz.L. vett egy új 50 méteres jachtot tízmilliárdért, tehát jobban élünk. Az ország meg lerohad teljesen.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Nyomkövetés mit mutat?
-
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
[link] Az alsó képen a lényeg: fizetheted majd a postásnak (csak az 400 forinttal drágább lesz; 27% áfa + 399 forint helyett 27% áfa + 799 forint).

Szerk.: Bár az áfa nem játszik, ha már az átalakulás után vetted alin, mert akkor felszámolta fizetéskor. Én még júli 1. előtt rendeltem, de júli 1. után jött.
-
5-ös kezelő
senior tag
Ali írt, már a postahivatalban van a 7 dolcsis órám. Kíváncsi vagyok, hogyan kell majd lerónom a terheket. Kézbesítőnél? Ez így tök kényelmes lenne, nem venné el a kedvem a rendeléstől.
-
@mriya@
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Szerintem pont most volt jó az ár.
-
cibus
senior tag
sziasztok,
keresek egy női okosórát rosegold színben 17.000 forintig max!
bírja egy hétig az aksi, ne nagyon legyen akadós a rendszere.
párom kinézett egy órát: SAFAKO SB7030.
Ilyen kinézetet keresünk.
van ennél jobb ilyen áron? esetleg erről az óráról vélemény?
köszi -
kisZ2
csendes tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Köszönöm, ez működött.
Szerkezettől függően két lehetőség van: vagy különböző mutatókat állítanak a gombok, ez volt a megoldás.
Amúgy a gombokat nem nyomtam meg elemcsere közben és alapból nullázva voltak, egyszerűen amikor a elem pólusai kicsit hozzáértek a sarukhoz akkor elindult a stopper. Kétszer háromszor próbáltam és mindig ezt történt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Haditechnika, harcászat
- Milyen autót vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Hardcore pizza és kenyér topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.
Még később valami számozást is aplikálok rá, mert jobban szeretem, ha számok is vannak rajta, nekem jobban értelmezhető akkor.
vagy veszek mégegyet.

Többet meg nem ér nekem /mutatócsere, festés költsége/.
130k??? Annyiért már biztos, hogy Orientet vennék!
És ez csak egy egyszerű EU-s rendelés, nem kínai... pedig múltkor dicsértem meg őket, hogy milyen simán ment a kínai rendelésem áfáztatása....

.