Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lev Abalkin
tag
válasz
dzsi23
üzenetére
74 volt az óra, 20-ért hozták át a Nagy Vízen, még 29-et fizettem, hogy Ándi megtarthassa a Bentlit...
Amúgy a kidolgozása szerintem nagyon jó, zafír + AR réteg, NH35, jó lume, klassszikus dizájn, egyedül a tropical szíjat nem szenvedhetem (amúgy az is jó minőségű).
Egy amerikai fószer szerezte meg a márkanevet, merő nosztalgiából, és szépen élesztette fel ezt a divert (persze full kínai gyártás). Annak idején az USÁ-ban meglehetősen ismert volt ez a rövid életű márka, ez volt ott a svájci óra, kb. mint nálunk a Doxa.
És persze az UPS hozta. Három nap alatt Vecsésre ért, fél nap alatt elvámolták, aztán 1 hetet b@szakodtak a kiszállítással.
Lepra egy cég, e-mailt nem küldenek, ha szorgalmasan frissítgetem a tracking-ot, akkor egyszer csak látom, hogy ma hozzák. Időintervallumot nem adnak meg, estig visszük, paraszt, örüjjé. Persze elsőre nem hozzák, másodjára sikertelen kézbesítés, futár nem ismeri fel a csengőt (biztos lógott, amikor ezt tanították
), ügyfélszolgálat pingvinezik, fogalma sincs, hol van a csomag, mikor próbálkoznak megint a kihozni, futárhoz elérhetősége nincs, átütemezni rajta keresztül konkrét napra nem lehet. Kész csoda, hogy mégis megkaptam. -
Freddy76
addikt
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Az óra szép, egy dolog rontja el nekem: a "nagyítós" dátumablak. Valahogy ez engem zavar az órákon, de ez szubjektív. Csak ezért nem mentem be a Rolex butikba egy Pepsiért vagy Batmanért
. -
zoarden
tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Értem mire gondolsz, én az pl. SKX/stb számlap rengetegszer visszaköszönő ezen motívumaitól fáradtam ki és valszeg ezért estem bele a seamaster vintage bigtriangle dizájnjába (ami egyenlőre kitart.
Sajnos vagy nem sajnos belevitt néhány óravásárlásba is).
Nem tudom mi mondatja veled az legjobban/indokolatlan kijelentést, de így látatlanban, ezeket a tényezőket nem ismerve azt gondolom hogy jogosan érzel örömet, akárhányszor csak rápillantasz erre az órára. Nekem is tetszik (de nem akarok jobban belegondolni, mert lehet rákívánnék).
Most pedig más stációban szeretném érezni magam, azaz terelem az ez irányú ingereket azzal, hogy másnak veszek/vettem órát. -
driv4r
aktív tag
válasz
Churpik
üzenetére
Köszönöm az együttérzést, de azért szeretnélek megnyugtatni, a helyzet egy fokkal jobb, mint ahogyan azt a kedves és vigasztaló soraid leírták.
Megnéztem most a kezemen, alapvetően rendben van, a fotó lett kevéssé szerencsés, de ezzel együtt nem pontosan olyan, mint a hirdetés képein.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Plusz azért is depis vagyok, a kés láttán jött elő, hogy két napja eltűnt a kedvenc EDC folderem, elmúlt években szinte csak azt hordtam, ajándékba kapott CRKT Cinco volt. Elején még őrülten kerestem mindenhol, az imént az autóban, autó környékén is néztem, de nincs, elhagyott, kész, vége. Esetleg még megnézem a szennyesben, matrac és ágykeret között, de rossz előérzetem van, tavaly vagy tavalyelőtt már elvesztettem a kis Pilar-t is, most totál vigasztalhatatlan vagyok. [link] [link]
-
driv4r
aktív tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Talán a másik topikban is tart még a februári depi.
Nekem bejön, tetszik, hogy fekete a lünetta, és nem csak a lünettabetét, + az egész dizájn eléggé egyben van.
"Nem a legjobban elköltött összeg"
Miért érzed így? Amúgy rá kellett még fizetni valamit?
Melyik futárszolgálat szállította ki? Az oldalukon UPS-t és USPS-t látok; előbbi nálam kuka, utóbbit, gondolom, itthon átveszi valamelyik cég. -
Lev Abalkin
tag
A szomszéd topikban óriási ováció fogadta
, úgyhogy megfuttatom itt is:

Nem a legjobban elköltött összeg, amit mostanában órára szántam, de a sok korong alakú indextől meg a valahonnan ismerős formáktól megfáradt szememnek felüdülés ránézni...
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Továbbra is tart a februári depi, de mindjárt vége, hétvégén már kirándulóidő.
Óravételileg szintén továbbra is csömör van, de azért elmúlt hetekben notórius visszaesőként elkövettem pár újabb óraszíj-bűnözést, el is nyertem méltó büntetésem az egyik darab kapcsán, ilyen volt a hirdetésen, ilyen lett a valóságban, konkrétan nem azt kaptam, amit vártam, de nem kezdtem el vitatkozni, majd erőből rásegítek a bőr repesztgetésére.
A másik szíj viszont elég jó lett, barna Saffiano, a stiftnél az erősítő varrás finomabb és sötétebb cérnával készült, mint a szélén, nem viaszolt, alig látszik, a szélek finiselésénél viszont jobb lett volna a sötétebb trutyit használni, max rámegyek majd barna vagy fekete permanent filccel.
-
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Ez volt nekem ilyen szempontból érdekes még, ami kicsit másképp ana-digi mint a fix-ablakos digisek. Egyrészt a nem feltélen állandóan jelen levő digi grafika miatt (ki-be kapcsolható külön is több szekcióban), másrészt nem is tom' mi ez - de nem a klasszikus LCD szerű megjelenírés van úgy tűnik nekem. A háttérvilágítás meg egy ponthálóból jön a teljes számlap felületen. Szóval nem szokványos.
Meg is vettem volna az egyik fiúnak, akivel egykorú, de az egyedi szíjából pont egy olyan elem hiányzott amit nem lehet pótolni és ami nélkül nem is lehet használni.
Csak ez se kevés fáradtságomba került hogy az eladótól több körben kellett kihúznom hogy akkor most mi is nincs meg- a rosszabbnál rosszabb (pótlólag készített képek és) magyarázatok miatt -
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Nem vagyok oda az ana-digi órákért*, de ez azért elég jó fogás lehetett. Van egy hasonlóan jól konzervált, ledobozolt, papíros-fityegős kvarcom, soha sem fogom viselni, de jó érzés, hogy átmentettem az utókornak, ha csak a fiókomban is, valószínűleg elajándékozom majd egyszer én is.
* ezen a darabon azért erősen elméláztam a napokban, és egyelőre nem is vettem még ki a figyelésből, mert tetszik a színvilága. Sajnos nem eredeti a szíja, és amit elsőre titánnak / patinának néztem, az inkább az eredeti PVD (?) bevonat megkopása lehet. De van egy jó kis indusztriál jellege, talán a mutatókészlet lehetne modernebb hozzá.
-
zoarden
tag
válasz
Churpik
üzenetére
azért drágább lesz mire ideér a sarccal, szállítással vámköltséggel Jomáéktól.
Catawikin az új airman 130-200 között van árverések végére EU-ból + aukciós catawiki díj (9%+pár euró)+szállítás.
Egy kicsit olcsóbb.#51186 driv4r : ez a % képezés már a brutális művészet kategóriája. Fülig Jimmy is csak tanulja az öreg Freddy bátyájától.
PS: megjött az ebayen vett NOS (ma már retrós beütésűnek mondott :) Casio wave ceptor Japánból (képek a brandtopicban). A vámeljárást - az ebayes VAT levonás ellenére így is ki kellett fizetni, igaz 1300 peták, de akkor is berzenkborzong hatás, na ha csak ennyibe kerül!
-
driv4r
aktív tag
válasz
Churpik
üzenetére
No offense meant, de kb. úgy svájci, mint az Invicta összes többi Swiss Made modellje.
Fogalmam sincs, hogy bűvészkedhették össze a kontrollerek a minimum 60%-os hazai előállítási költséget, mert maga a szerkezet kb. 15 dollár lehet.
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Ideje volt már egy új modellnek, még jó, hogy figyelik az Erebusnál ezt a topikot.
Talán már későn írom, hogy lehetőleg 38mm-es legyen (az egyik méret, mert előbb-utóbb nyilván több is lesz), VH31-gyel, vékony tokkal, és 100k huf alatt. Utóbbi áfával együtt szinte kizárt, de azért drágább ne legyen az eddigieknél.
Na mindegy, legközelebb jobban specifikáljuk a kívánságainkat... -
andrew01
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Számomra a videóban felbukkanó Glycine márka sokkal érdekesebb, több modellje is tetszett már régebben, meg amiket most láttam azok is.
Azért belestem promos emailekbe még nem láttam az Erebusost, viszont láttam ezt
:
Nem vagyok Snoopy fan, de érdekes egy elgondolás így fullszámlapon.
-
driv4r
aktív tag
Megmondtam, állítólag lesz is többlet tartalom, valami komplikáció.
-
Churpik
aktív tag
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Megvolt a svéd Techné review. Ár-érték arányban szerintem nem rossz. Ugyan zafírt nem ad, de legalább rendes dobozt adnak hozzá, meg két év nemzetközi garanciát. Belül meg egy Seiko VD78 kvarc ketyeg.
Feliratkozás után még 10% lejön belőle.
-
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Azért csekkoljad majd rendes órásnál is ezt az infót, beszélnek mindenfélét az ilyen fórumokon, watchrepairtalk volt vagy WUS topik, már nem emlékszem; valami ETA szerkezetet is ajánlgatott valaki, aztán két percen belül kiderült, át kellene hozzá alakítani a számlaptartó lábakat.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
A balkezes tetszik, a másikon viszont értelmezhetetlenül hülyén néz ki az a töpszli kis óramutató, és külön zavar, hogy a percmutató kapta meg a nyílhegyet, pont fordítva kellett volna. Értem, hogy azért ilyen rövid az óramutató, mert különben beleütközne a lume block indexekbe és számokba, de nekem ergonómiailag akkor is nagyon zavaró, talán meg kellett volna szélesíteni, vagy visszacserélni rá a nyílhegyet.
Ez egy klasszik Aliexpress márka, vagy inkább microbrand? Korábban nem láttam itt, Reddit dobja fel néha reklámokban.
* megnéztem, már volt szó róla.
-
Faresz1976
senior tag
Új Phorcydes órák ( YT link )
-
Faresz1976
senior tag
Vinted, Omega, 55e. Hogy mernek hamis órát felrakni???? És, hogy nem buknak meg....
Elsőre majdnem, aztán megláttam a vitrines hátlap alatt a "motort"
-
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Elfelejtettem a múltkori kérdésere írni, órajavítós fórumon Hattori VX63 szerkezetet említették, mint csereszabatos megoldást, de akkor ez már nem aktuális.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Sikerült pontos működésre bírni a Pulsar kvarcot, ki tudja, meddig. Állítótengelyt betolva kissé viszi a dátumot is, mikor becsavarom a koronazárat. Sokadik kísérletre most jó, gondolom a következő kitekerésig. Szervizeltetni meg már nem lenne gazdaságos, nem mai darab lehet az óra. Hozzám hagyatékból került, és elindítani sem volt könnyű anno. [kép]
-
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Ne is mondd. Ma elvittem a gyereket az iskolába, majd bejöttem az irodába. Olyan a város, mintha Galactus egy qrva nagy üveg baracklekvárt lekúrt volna a betonra, és a lekvár felfröccsent minden lámpaoszlopra, buszmegállóra. Olyan a város színe, mintha itt játszana VB döntőt a holland válogatott. Tartok tőle, hogy áprilisig vagy sokat kell innom, vagy vennem kell egy órát, hogy elviseljem.
Szerk.: és ez nem egy párt ellen szól, hanem a magyar közélet nyálkás valósága ellen...
-
driv4r
aktív tag
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Igen, az eredetileg Old Spice allúzió miatt írtam, így mind a két mondatba sikerült beleszuszakolnom egy-egy aktuális politikai utalást, amúgy elmehetne már a p*csába a teljes hazai politikai szcéna, már a régi jó kis popkulturális referenciák se szentek:/
Tűkön ülve várjuk, időtlen idők óta, azaz legalább egy hete, Faresz Boderry-je óta nem volt fenn friss szerzemény, lassan ki fogok csekkolni innen is, átköltözöm a luxiba:)
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
"bizonyíték kell, nem ígéret"
Erről eszembe jutott egy régi old spice reklám, rákerestem, hogy jól emlékszem-e, de úgy látom, hogy már ezt is megerőszakolták a politikával...
Ennek ellenére lesz bizonyíték, csak hetek kérdése, addig legfeljebb nyugtával igazolhatnám, de az csak betűk és számok halmaza... uncsi.
Ez nem a múltkor említett 36-os óra lesz (mert azon addig gondolkodtam, míg végül megdrágították 50%-kal, így eldöntötték helyettem, hogy nem akarom megvenni), de ez sem sokkal nagyobb, szóval kicsit tartok tőle.
Egyelőre a másikat sem lövöm le, mert később még megvehetem, ha lesz rá valami ultrabrutál akció.
Egyébként egyik sem egy őrült nagy titok, az egyik már szerepelt is itt a topikban, és a másik is szembejöhet több helyen is... amúgy is csak drága kvarcok, a hülyének
ismegérik.
) -
Throme
veterán
válasz
dzsi23
üzenetére
Azokon a mutatókon van egyáltalán foszforeszkáló réteg?
Egyébként egyetértek, van sötét számlapos órám fényes felületű mutatókkal, indexekkel és főleg led-es és több fényforrás esetén csillog annyira, hogy nehéz leolvasni. Csavargatom a csuklóm, hogy olyan szögben álljon a számlap, amikor a becsillanás nem zavar.
#51155raziel01
Ha nem túl vastag csuklóra megy szerintem nem rossz ez a kis átmérő, csak előtte ne egy 44-es órát váltson.
Az indexek nem rakottak, hanem egyben van a számlappal (most hogy fröccsöntött műanyag, vagy préselt/mélyhúzott lemez nem tudom) , ennek ellenére jól néz ki, hogy van mélysége. Nekem ez a "tifani" kék van. -
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
A manóba… Most akartam feliratkozni egy datejust-ra, hogy fél év múlva feliratkozhassak egy submariner-re, hogy aztán három év múlva feliratkozhassak erre, és viselhessem a lányom diplomaosztóján, de most lecsúsztam róla
.Nincs mese, a kairói bazárban kell vennem egyet húsz dollárért
. -
Churpik
aktív tag
Esetleg egy Addiesdive GMT (AD2050) svájci Ronda 515 szerkezettel?

-
dzsi23
addikt
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Most jött szembe, udvariasan biccentünk egymásnak és haladunk tovább - Vol. 9
Automata Q&Q 13 ezerért, ha tárgyilagosan nézem, nem igazán tudok belekötni a hülye márkanéven és a bénán elnagyolt tipográfián kívül. A dizájn kortalan, rendes military vibe, full acél, valószínűleg Miyota 8, a kard mutatókért és a koronavédős dizájnért plusz pont jár, az üveget kellene csak cserélni plusz eltüntetni a feliratot, akkor simán elmenne vintage vagy youngtimer szolgálati karórának a CWC - MWC - Marathon stb. vonalon.
-
5-ös kezelő
senior tag
Véletlenül tudja vki, h van-e a Pulsar Y563A kvarcszerkezetnek óccó alternatívája? Vagy felejtős.
-
raziel01
veterán
[link] SHAW MANTA Automatic Review – Real Upgrade or Just Hype?
Zöld meg a piros amúgy nem rossz. Alin mondjuk még nem láttam. -
Freddy76
addikt
válasz
dilajoska1
üzenetére
No igen. Nekem is van olyan órám, amiről csak fényben lehet leolvasni az időt, ellenkező esetben beleolvad a fekete mutató a sötétszürke háttérbe, de nem érdekel
. -
dzsi23
addikt
válasz
bigrob
üzenetére
Nem egyszerű szkeletált órát ajánlani, mert ki tudja, hogy melyikbe honnan jön a(z általában) kínai szerkezet.
NH72-vel nem nagy a választék, 8N24-gyel talán egy picit nagyobb, de azzal sem vagyunk elárasztva. Mindenesetre én utóbbival keresnék valamit.
Nálam egy ilyen 8N24-es Fossil ME3156 járt régen. Az óra igazából teljesen jó volt, de nem passzoltunk egymáshoz.

-
bigrob
őstag
Ha már Skeleton téma.
Mit tudnátok ajánlani Aliról?
Már ott tartok, hogy összerakok egyet NH72 mechanikából.
Jó lenne zafír meg üveg hátlap. Esetleg titán tok, bár erre sok esélyt nem látok. -
Throme
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, főleg a leolvashatóságra.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ok
! -
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Kíváncsi vagyok, ha megjön pár képet rakjal fel.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Igen csak nem a szokásos minőségben.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Olevs?
-
dilajoska1
őstag
A Seakoss helyett ő jön. Elvileg ebben is ugyanaz a Hangzhou szerkezet van csak skeletonizált.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Churpik
üzenetére
Nagy, a W-217 is. Kifejezetten w-59 kell, nosztalgiázni. Leolvashatóság most mellékes, arra van Lasika, Skmei. Nem biztos, h kell érte pénzt adnom, elméletileg van baráti - rokoni körben felesleges darab, bár pillanatnyilag nem találják, mert évekkel ezelőtt eltették vhová. Nem sürgős, csak van most egy ilyen becsípődés, h kell megint.
-
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Emil esetleg "A lóvátett sárkány" című könyvével terelte éltem folyását egy lepkerebbenésnyivel odébb (pillangóhatás). Ez talán nyolcvanas évek elején történhetett, de nincs több emlékem.
Persze az a századmiliméterrel-odébbmozdulás talán ma már fényévnyi merőleges távolságra vitt attól a helytől, ahol ma lennék nélküle.
Érdemes lenne erről egy monográfiát írnom, asszem.
Lehet jól szórakoznék a fikciók végiggondolásán.
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
"looking at you, Parn*"
Na igen. Viszont, ha akkor nem vettem volna meg (és ezzel elkerültem volna a csalódást), és meglátnám annyiért, valószínűleg most is megvenném. Ez olyan hiba volt, amit el kellett követnem. De azért kicsit mérges vagyok magamra... meg a Parnsrpére is, amiért gagyi legót árul.
"volt még az az oktondi tervem is, hogy majd a dobozméret fogja kordában tartani az őrületet"
Nálam beválik.
Igaz, kellett hozzá 1-2 év, hogy eredménye legyen, mert közben én is vettem dobozokat, de végül eladtam a többi dobozt, és jelenleg működik az oktondi tervem. 
#51127 zazenke:
Jaja, ismerem ezeket, jó cucc a Miyota 9132, és tetszik isa Junkersaz Iron Annie, de a nevével nem vagyok kibékülve.
Na meg 41mm, gyakorlatilag kávamentesen, egy nagy számlap az egész, túl nagynak hatna. Ha már bauhaus stílus, ez az ST17-es Parnis is 41.5mm volt, 38-39mm-ben talán újra megvenném.

A Zeppelintől ez a szintén Miyota 9132-es modell jön be, ez 40mm, határeset. Viszont 12mm vastag, ami búváróránál belefér, ilyen elegánsabb típusnál kevésbé (ezért nem volt még Bambinom sem).

-
zazenke
őstag
-
Churpik
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Esetleg az AE-1600? Azt azért könnyebb leolvasni.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
'Leállást nem tervezek, csak lassú növekedést vagy szintentartást'
- mondotta Nagy Márton, miután aláírta az
Erste és a Shellenergia- és bankszektor extraprofit-adóinak 680%-os, visszamenőleges hatályú emeléséről szóló kormányrendelet előterjesztést.Viccet félretéve, teljesen igazad van, lassabban és organikusan kellene növelni-csökkenteni a kollekciót, utólag belegondolva, elmúlt pár évben nem egy olyan szerzemény is akadt, amikor elvette a józan eszemet a tömegnyomás vagy az akciós árazás (looking at you, Parn*) vagy a FOMO. Még vintage vonalon is, ahányszor meglátok egy tetszetős darabot, rögtön azt kezdem nézegetni, mennyi lájk van rajta, mennyire esélyes, hogy valaki más csap le rá előttem.
Aztán volt még az az oktondi tervem is, hogy majd a dobozméret fogja kordában tartani az őrületet, de simán kijátszottam a korlátozásokat, vettem újabb és nagyobb dobozokat.
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Leállást nem tervezek, csak lassú növekedést vagy szintentartást. Meglepne, ha idén is tartani tudnám a tavalyi 1 óra/év tempót, de 2-3-mal kiegyezem. 0 már biztos nem lesz az idei termés, és még talán a múltkor említett 36-os is jöhet, amire zezanke próbált nagyon rábeszélni.
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Jobb későn, mint soha, elkaszálták a narancsbohóc importvámjait, kíváncsi vagyok, hogyan fogja kimozogni, esetleg hadat üzen a teljes világnak?
-
zazenke
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
mitől ennyire pontos leengedett állapotban is a 28800hz-től ? Hangzhou hz8240 szerkezet van benne. Utána kell nézzek ennek a dolognak
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Én idén pont próbálok leállni. Oké, egy stopper becsúszott év elején, de az nem óra, meg az ötezer forintos Buler, de az is inkább baleset volt. Jobb szíj volt még pár darab meg egy órás könyv is, de előre megfontolt óravásárlás nem. Mindjárt március, egyelőre bírom, sőt, a halállista is egyre gyarapodik, majd teszek fel nyilvános búcsúzkodó posztokat:(
-
-
Freddy76
addikt
válasz
dzsi23
üzenetére
Pontosan. Néha a Chrono24-en látok jó árakat, de aztán meglátom hogy JP, HK stb. és máris rákalkulálom a plusz 30 %-ot... Nekem tetszenek - bár nem olcsó, nem kínai - a Kuoe órák, különösen a Sombrero. Szállítva 352.000 ez a butikban megvéve 276.000, mínusz a japán ÁFA és a turistakedvezmény, tehát inkább 250.000. Persze becsületes polgár levámoltatja az órát a reptéren, és máris ugyanott van...
-
driv4r
aktív tag
-
dzsi23
addikt
Two and a Half Men - vízállóságteszt
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
"főleg ha nem kvarc lenne"
De ugye nyilván kvarc lesz, mert egy kínai mecha kronó szerkezet nem férne bele a biztonsági játékba."valahogy vámáfa nélkül"
Jelenleg már vásárláskor ki kell fizetni mindent, ésnem is kevesetkib@..0tt sokat... az Origin 38, amit szívesen kipróbálnék, 114.900 forint az oldalon, oké, viszont fizetéskor 169.610 (!) forint a vége, ami majdnem 50% pluszköltség. [kép] Ehh... ez már annyira nem ízlik. -
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Mások által még csinosnak mondott, életvidám friss özvegy keresi hatvanas párját kölcsönös vonzalom esetén színház- és koncertlátogatáshoz. Kalandorok kíméljenek. 'Őszi szonáta' jeligére a kiadóba.
Ó, azok a csodálatos régi Nők Lapja hirdetések, kisgyerekként kb. azokból meg a Ludas Matyiból tanultam meg olvasni a nagynénéméknél nevelkedve:) A Kolozsvári Grandpierre Emil megvan neked még? Kismester író volt, szakmányban nyomatta a fél-lektűr könyveit, a 'Nők apróban' c. regénye még ma is alap, volt benne enyhe kis társadalomkritika meg jó sok szex is, a Kádár-korban, skandalum!:)
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Biztos nem véletlen ez a lassúság, nem ismerem a számaikat, de új és kicsi márka, minden lépést jól meg kell gondolni. Szerintem nincs mögötte intézményi befektetés, a saját pénzével játszhat a Jody partnere, és akár egy félrement alkatrész berendelés is taccsra teheti. Igazából a Jody ismertsége a legnagyobb tőkéjük, plusz a semleges dizájn meg a nem irritálóan hülye márkanév, a többi komponens meg a standard SM:)
Következő modellnek egy field kézenfekvő lenne, elronthatatlanul archetipikus dizájn (olyat rajzolna magától egy óvodás), de pont abban a zsánerben a legnehezebb egyedi értékajánlatot tenni, mert Baltany mellé-fölé kellene lőni árban, de akkor ki fogja megvenni, és mi lenne az a plusz tartalom benne? Öltönyórában sem vagyok biztos, hacsak nem valami nagyon karakteres dizájn, ld. Rivanera vagy Serica Parade, de az meg eléggé megosztó, az eleve szűk vevőkört szűkítené. Nézem mostanában ezeket a Constellation / Polerouter jellegű WatchDives öltönyórákat, és eskü nem igazán látom, ki lenne az az ideálisan elképzelt vásárló, és főleg azt, hogy miért venne ilyet, egy sokkal praktikusabb GADA helyett. A leendő Erebus kronóra viszont beneveznék, főleg ha nem kvarc lenne, hanem egy Peacock oszlopkerekes, de csak ha sutyiban be lehetne hozatni valahogy vámáfa nélkül.
-
zoarden
tag
válasz
Freddy76
üzenetére
hát tudod ez is csak olyan mint régen a társkereső hirdetésekben a " fiatalnak mondott.." mondatkezdés.
Itt mondhat akármit is a hirdető, de nincs megtámogatva. Az sokkal megtévesztőbb, amikor a Catawikin még oda van biggyesztve a hirdetéshez a szakértő, aki elvileg leellenőrizte a hirdetést, a nem-tudatos-vásárló meg háromszáz eurókat költ egy feliratért. -
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Nem tudom, de 97.5%-os biztossággal én is a Dan Henryre szavazok.

Mostanában én sem nézem már Jody minden videóját, de az új Erebust nagyon várom, nekem bejöttek az eddigiek. Viszont több mint 2 év alatt csak 2 modellt adtak ki, kicsit kapkodhatnák magukat. Oké, hogy nem jó, ha egy márka hányja kifelé az új modelleket, de az sem jó, ha túl sokat kell várni. Persze, az eddigi 2 modellt kiadták végtelen méret és szín variációban, + GMT verzióban is, de nekem az akkor is csak 2, miközben ezer éve tudjuk, hogy lesz valamikor field, kronó és öltönyóra is.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ügyfélszolgálat pingvinezik, fogalma sincs, hol van a csomag, mikor próbálkoznak megint a kihozni, futárhoz elérhetősége nincs, átütemezni rajta keresztül konkrét napra nem lehet. Kész csoda, hogy mégis megkaptam.
.
, úgyhogy megfuttatom itt is:

.

.
.