Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
GImtoból nekem ez tetszik.
-
biega
aktív tag
Sziasztok!
Nomos Tangente illetve Stowa másolatot keresek, de valamilyen minőségibb változatát.
Nagyon tetszik ez a Bauhaus stílus, van esetleg ötletetek rá?60$-t szánok rá, de 5$ vagy 120$ (Rodina, Sea-Gull, ami már automata), a kettő között max. 60-ig nem találtam. Quartz szerkezetest szeretnék, mert nem hordanám minden nap, így kiesik az automata.
-
Jorgos01
tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Szép
, egy kékre én is beneveznék.4 kérdés:
- másodperc stoppos-e?
- koronáról húzható-e?
- gyors dátumbeállítási lehetőséggel rendelkezik-e?
- mennyiért sikerült venni szállítással együtt?A szerkezetről is kérnénk egy képet, ha már átlátszó a hátlap.
Köszi.

-
Breki
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Nagyon szép.

De ez most kék vagy fekete bezel?
Látom a méret pont jó. :-)
Nekem is a Debert a kedvencem, úgyhogy nyertem belőle még egyet. :-)
Most nagyon szakmai leszek :-)
A másodpercmutató végén a világító kis pötty tök állat. :-) -
petipetya
nagyúr
Egyre inkább böki a csőrömet az SKMEI 9133 a 002-es színben, mivel ez nem olyan ripacs mint a többi:
Az alin 13 USD, míg ebayen 7-8 USD.
Az ebayes értékeléseknél nagy hirtelen nem látok negatív részt az órára vonatkozóan. Szerintetek megvehető az ebayes linkről? Valaki megnézné a sajátján, hogy a 41 mm kisebb vagy nagyobb a valóságban? Mert ha kisebb, akkor nem kell.

-
5-ös kezelő
senior tag
Csalóka a kép, rövid a percmutató. Nekem a Gimto jött be óccó minimál stílusban, 3 dodó volt akciózva. Szerkezet pontossága, szíj anyaga az elmegy kategória, mp mutató beállításkori lötyögése az elégtelen kategória. Szép tok, jó design, arányos mutató/számlap érték, és raknak bele egy filléres gagyi kvarcot.
[link] -
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
-
Breki
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
-
Real_Necro
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
"Retrográd kijelzés: Olyan kijelző, ahol a mutató nem teljes kört, csak egy adott körívet jár be, majd mikor végére ért, visszaugrik az ív elejére, a kiindulópontba. Általában a hetek napjainak kijelzésére használják, de gyakorlatilag mindenféle funkció megjelenítésére alkalmas. Bonyolultságát az adja, hogy a pontos kijelzés érdekében nagyon jó minőségű, nagy precizitással megmunkált szerkezetet igényel."
Innen szedtem: [link]
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Még nem láttam ilyet. Előrefelé ugyebár jóval kisebbeket lép, 1 napot. Vissza meg 6 egységet kell. Esetleg nem is visszafelé megy, hanem körbe?
mriya
mi az a retrográd mutató?
-
@mriya@
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Retrográd mutató.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Kíváncsi lennék hova máshova ugrana...

-
Breki
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Képeket. :-))
Érdekes azóta se látom olyan jó akcióban.
A tied után elvihettem volna kicsit jobb árért de vacilláltam.
Ugye erz 41-es?. :-)
-
Real_Necro
veterán
Asszony hívott, megérkezett otthonra a Debert... ma nem fogok sokáig dolgozni.

-
Zola007
veterán
van olyan ajánlott kínai eladó, ahonnan jó minőségű 22 mm-es szilikon szíjat érdemes venni?
-
-
-
xhege
veterán
Ezek a Parnisok (quartz és nem automata) érnek ennyi pénzt? Hiszen ennyiért már a Seiko csoport órái is elérhetőek.
-
Zola007
veterán
válasz
gagyilovag
üzenetére
nekem bevált a Beurer is, kondis edzéshez azt hordom heti 3-4x
az öv egy kicsit kényelmetlen, ha széles a hátat, akkor hajlamos lecsúszni a derekadra
Átlag testalkatra 10-12e Ft magasságában bestbuy szerintem
Pontos, tartós, elemet 1x cseréltem eddig az 5 év alatt. -
Zola007
veterán
válasz
Jorgos01
üzenetére
Az egész tokot egybeöntötték a szíjjal ► [link]
Ez a pulzusmérő óra tervezőknél valamiért genetikailag rögzült fasság, mert simán meg lehetne oldani sima stiftes szíjjal is. (Ahogyan sok modellnél sikerül is nekik, a BeureSehol nem találtam pótdarabot hozzá, ezért kellene barkácsmegoldás vagy valami cucc, amire/amit esetleg fel tudok rögzíteni.
Ez még hagyján, de az a durva mikor a 80 ezer forintos Garmin pulzumérő órára mondja azt a Garmin a srácnak, hogy "bocs, nem tudjuk cserélni, szíjat nem tartunk, vegyen másik órát"
-
Gabbbb
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Dispute >> csak refund 8$ >> ebből megadnak 5$-t >> vége.
-
Zola007
veterán
Erre tudtok nekem valami okosságot vagy barkácsmegoldást mondani?

Elkezdett megtörni pár hete, tegnap a kezemben maradt a vége. Elég gagyi, öregedésre hajlamos gumiból van.Attól most tekintsünk el, hogy a **********-ját a Polarnak, hogy nem bír ki 1,5 év használatot a szíj (~100 edzés). Természetesen Bp-en a Polar szervíz szívesen cseréli nekem 7500 Ft-ért
Olyasmi érdekelne, amit én is meg tudok csinálni, mert b.ssza a csőröm, hogy egy 30 ezres órára vegyek 2 évente 8 ezerért szíjet
Másrészt hiába cserélik, úgyis megint elszakadna. Guglizva tele van vele a net, bosszankodnak miatta a tulajok eleget.
Érdekes módon a 10e Ft-os Beurer PM25 órám szíja valahogy nem akar 5 éve elszakadni, pedig azt viselem többet súlyzós edzésen, ebben csak kardiózom.
-
Breki
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Több nagyon szép Parnis kvarc óra van.
Pl.
És akkor erről még nem is beszéltem, amit eredetileg el akartam adni. Aztán a környezetemben azt mondják a csajok, kolléganők, nehogy eladd az a legszebb órád.

Tegnap meg egy vevőm aki teljesen más órát jött megnézni erre mikor azt mondtam nem eladó annyit mondott, kár pedig ezt megvettem volna.

-
petipetya
nagyúr
válasz
Tsebacsi
üzenetére
A Parnis-al vitába szállnék, mivel a quartz óráik számomra csúnyák és a méret is eléggé rapszódikus (kicsi vagy nagy) - forrás a Parnis offical store az alin. Az automata óráik viszont egytől-egyig gyönyörűek, és méretben is megfelelőek.
Egyszóval ha Parnis, akkor automata óra. Csak sajnos nem mindenki akar automatát, ahogy én sem.A Benyar vitathatatlanul szép és jó kidolgozású, az árához képest jól működik. A topic balhé idején benéztem az exkluzív órákhoz is, és az ott linkeltek nagy részénél sokkalta jobban néz ki.
A Megir pedig az órák Suzujika, főleg ha leakciózva sikerül megcsípni. Ilyenkor annyira jó az ár/érték aránya, hogy nem szabad ott hagyni.
-
Breki
veterán
Szerintem kéne nekik mutatni pár jó órát.

-
válasz
Real_Necro
üzenetére
Köszi, valóban nagyon korrekt az anyagminősége. Jó nem éri el a Bulovám szintjét, de nagyon közel jár. 59 euró volt, nekem eddig 100%-ig megérte.
Breki: S7Edge volt a fotómasina
-
csodavas
tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Magyarázatot nem kaptam, visszatérítést pedig egy az egyben.

-
Na Urak! Végre megjött a Pagani!
Azaz pénteken persze, én meg hosszú hétvégéztem Asszonnyal vidéken, így csak ma tudtam átvenni. Hosszú 4 nap volt 
Le a kalappal az AliExpress előtt, a tracking még azt is jelezte hogy nem sikerült átvenni és melyik postán vár rám. A Benyar bár az elején úgy tűnt előbb ér ide, még nem jött meg.A doboz jól be volt bugyolálva pukifóliába, benne az óra szintén.
Vadi új, fóliázott, sehol egy karc. Működik, dátum könnyen beállítható. Kaptam egy kézikönyvet, garilapot, törlőkendőt és egy párnát is.
A nagy stoppermutató icipicit mellé üt de ez legyen a legnagyobb baja
Pár fotó:
Kicsit bő a szíj majd lehet 1 szemet kivetetek egy órással. Nagyon tetszik.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Magyar létedre nem tudod?
"Same in English"

-
Hogy van a cifferblatt angolul

-
knoxhu
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem Dispute, arra emberi időn belül válaszolnak.
-
-
Breki
veterán
Hat dollárt nem hiszem, hogy fel fog ajánlani, hisz az egész óra 9 dollár volt.
De ha ìrsz nekik engem is érdekel. -
Jorgos01
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem érdemes megpróbálni. Írd meg neki, hogy direkt rendeltél felirat nélkület, ami a hirdetésben is szerepelt. Fotózd le amit kaptál, ezt mellékeld a levélhez és kérjél részleges visszatérítést. Ez legyen kb. 10 dollár. Erre azt fogja mondani, hogy az sok és inkább küld vissza neki és küldi a termék árát.
Erre megírod neki, hogy oké, de akkor a postaköltséget is kéred, ami még plusz 10 dollár.
Ekkor felajánl neked 6 dollárt, amit elfogadsz.
Hasonlóban már volt részem. -
Itteni ajánlásra rendeltem egy márkajelzés nélküli órát.
A megrendeléstől eltérően egy SKMEI feliratú jött

Nem örülök neki, direkt rendeltem a felirat nélkülit. Érdemes reklamálni, vagy hagyjam a francba, mert csak magamat idegesítem, nem a kis ferdeszeműt

Ha valakinek lenne ilyen színű felirat nélküli, az esetleg cserélne velem ?
-
csodavas
tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Akkor valószínű rendelek is egyet, hátha most sikerem lesz és nem cukrászhab kinyomó formákat kapok a naviforce helyett.

-
knoxhu
senior tag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Én a 10est várom epekedve, már illet volna ideérnie.
-
gagyilovag
aktív tag
Ma érkezett az országba a 20db-os óratartóm!
Nyomkövetés szerint
Kíváncsian várom,hogy mit küldtek,és milyet
-
Breki
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Nekem meg a Stowa kapcsán pont ezek tetszenek.

Mondjuk deberten meg az tetszik nagyon, hogy a nagy másodperc-mutatónak a végén van egy kis piros nyíl és olyan érzés mintha suhanna szinte folyamatosan megy, érzésre legalábbis. Itt nincs olyan, hogy a vonalra üt-e. :-)
Ezüst házzal sokkal szebb de ezen a képen jól látszik a mutató.

-
Real_Necro
veterán
Engem valahogy nem fognak meg azok az órák, melyeken a másodperc mutatója kicsi számlapon van. A Casio-m mondjuk sok évig hordtam, de már vágytam egy olyanra, amin a nagy mutató mozog.

A járástartalékkal kapcsolatban az jutott eszembe, van e olyan kínai "klón", ami mondjuk solar-os. Ebay-en rákerestem, de nem futott szembe... létezik ilyen?
A Citizenem ilyen szempontból nagyon szeretem, rádiós, solaros, szóval mindig pontos és elvileg sosem kell elemet cserélni. Szemezgetek még egy Seikoval is, de előbb az Alpha...

-
Aske
aktív tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Hello,
a seagull automaták 48-50 órát járnak. A kézihúzósok 58-60-at.
-
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Quartz

-
Jorgos01
tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Szia!
Nekem ilyen [link] Parnis Power Reserve van.
Egyszer mértem, akkor több mint 48 órát bírt, pedig 45-re van kalibrálva.

-
knoxhu
senior tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
Parnis Portuguese elvileg tud annyit. Hátha Breki meg tudja mondani hogy ez valós e vagy sem.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan automata Parnis, vagy bármely automata óra, aminek több a járástartaléka 40 óránál? -
Breki
veterán
Keresem ezt 100 dollár alatt.

-
4ron
senior tag
Sziasztok!
A barátnőm rendelt végül egy ilyen WeiQin W4836 órát, meg is érkezett. Nagyon meg van vele elégedve, pont olyan, mint a képeken. A csat kicsit hosszú volt, órásnál 400 forintért le lett rövidítve. Ajánlom a hölgyeknek, akár más színben is
Szerintem nagyon egyedi. -
biega
aktív tag
Hol találok ilyen Daniel Wellington-t?

-
schawo
titán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
[link] ami az ottani linkem alatt van.
A lünetta és a számlap van a Speedmasterből.Ja, annak a tokja is, szóval az egy az egyben speedmaster klón. Csak az ívelt chronograph felirat idézi a Rolexet.A képesen pedig a számlap.Hmm, a másik meg a Daytonának egy különleges változata:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, egy kékre én is beneveznék.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)