Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
vinczetibor
üzenetére
ezt rendkivul jo tudni, koszi h megosztottad
-
vinczetibor
aktív tag
Nekem is annyi lett volna. 133 font + VAT = 160
Nem kértem a coin-ok beszámítását és azzal felment 136 fontra. 135 font alatt számítja fel a VAT-ot az ali.
Egyetlen egyszer fizettem utólag VAT-ot az alin vásárolt termékért, amikor egy Lenovo tabletet rendeltem kb. 250 fontért. Több, mint tíz órám van már az aliról és még mind átcsúszott a vámon. -
dzsi23
addikt
válasz
vinczetibor
üzenetére
Ez az ár rendben van, pár font eltéréssel én is ugyanezt a nettót írtam az előző hozzászólásomban, csak dollárra átszámítva. Nekünk viszont számolnunk kell a közterhekkel, mert nagyrészt nem Angliában élünk.
-
Picco
addikt
válasz
vinczetibor
üzenetére
nekem £160 volt VAT-vel a kek PT5000-el, azt jo tudni h nem vamolnak meg ha ugy rendelek valamit hogy nem ali kezeli a vamkoltsegeket.
-
vinczetibor
aktív tag
-
dzsi23
addikt
válasz
vinczetibor
üzenetére
Jó, túloztam a másfélszeres árral, mert "csak" 39%-kal drágább a Selitta, mint a PT5000 (avagy 28%-kal olcsóbb a PT, mint a Sellita, attól függ, melyiket vesszük alapul): 178$ vs. 247$, ezekre persze majd rájön még az áfa és a vámkezelési költség, mindennel együtt nagyjából 88 dollár (kb. 68 font) lesz a különbség. Ha valakinek megéri, hát áldásom rá, jól teszi, ha megveszi, nagyon jó kis óra.
De mivel én nem örök időre terveznék vele, és jó eséllyel mindkét szerkezet esetén buknék a majdani eladáson, maradnék inkább az olcsóbbnál.Szerk.: Ja, és ahol én nézem, Sellitával nincs kék, de lehet, hogy máshol van.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
Sungoo
üzenetére
"Szerintetek van lehetőség ezt lejjebb tornászni kicsit?"
Igen, ha nem forintban vásárolsz, mert valami brutálisan szarul váltja most az ali a dollárt. Alin 394, revolutban 359 forint egy dollár, de az OTP is 370 alatt van most. Revoluttal nekem nagyjából 26440-re jönne ki a V6, alin 29004-et mutat.
-
zoarden
tag
válasz
Bukk900
üzenetére
A fekete számlapon sötétszürke indexek és mutatók változatra Jean-Claude Biver is megnyalná a tíz vagy húsz ujját. Black, black, black... ;+)
Yt 3:36 tól, (nem tudok most pontos időzítéssel beilleszteni) -
Bukk900
őstag
37mm-es NH36 szerkezetes Tandorio van most akciósan 14500Ft-ért coinokkal kiegészítve, hátha valakit érdekel. [link]

-
dilajoska1
őstag
Poljotomon nekem is csak 400-ig
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Az eredeti Moonwatch-okon is "métre" szerepel és 500-ig megy a számozás, de még a MoonSwatch-okon is.
Francia, ha minden igaz. Amúgy eddig fel sem tűnt, hogy az én Pagani "holdóráimon" angolul írják, és csak 400-ig számozzák.
Kuka!
-
andrew01
tag
válasz
driv4r
üzenetére
Jó ez az árnyalat... ilyen közeli fix rögzítőkkel van már szíjad? Nem tudom mekkora a csuklód, az enyémen az ilyen szíjak vége nagyon kiáll. (az egyik képen látszik is)
Faresz - Méhsejtesről gondolom néztél videót.. nem egy lume bajnok, méhsejt pl.1 perc után off.
Az nem elírás lesz, előfordul néha, gondolom ilyen nyelvi hagyományt akar megtartani -
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Kijött a kedvencem kétrészesben. Coin 30% off plusz posta ~ kb. eredeti ár, 2,2eft. Lehet, hogy veszek szürkét és feketét; nem árt, ha kevésbé vastag lesz a Tudor és a Helm.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Ez bevonatos acél szerintem, nem réz sajnos.
-
stellaz
veterán
válasz
dilajoska1
üzenetére
Ez tetszik így egyben elképzelve

-
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Óóóóóóó bocsánat, valahogy éreztem, hogy nem ok valami
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Ezt nekem is feldobja, de bronz órám nincs. Lenne, ha lenne normális coin discount. Régen minden jobb volt.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Igen tudom. Az az enyém lesz
azér hagytam ki utánna pár sort. -
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Nem arról van szó hanem a méhsejtesről
, erről:
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
+1 a Boderry-nek.

Fotón nem rossz:

Ez a szíj megy rá:
-
Sungoo
addikt
Szerintetek van lehetőség ezt lejjebb tornászni kicsit?
-
driv4r
aktív tag
Nevetséges, 2%-os coin akciók. Ezért tényleg kár volt reaktiválni az appot. Mélységesen fel vagyok háborodva. Nem ilyen kiszolgáláshoz szoktam. Küldjék ide az üzletvezetőt.
Dr. Karen Iver
-
Faresz1976
senior tag
Végre levitték az árát a Seestern 300T-nek. Már azt hittem soha nem süllyed 50 alá. Most 41e

Most gondba vagyok mert a Boderry titán méh sejtes számlapost, a Watchdives 50 fathoms közül nem tudok dönteni
-
petipetya
nagyúr
A Watchdives WD7922 hogyan lehet 94 USD, amivel reklámozzák az akciót?
Summary Subtotal US $121.63
Saved Max discounts & coupon codes auto-applied -US $16.22
Store coupon codes - US $4.22
AliExpress coupons/codes - US $12.00
Promo codes: semmit sem fogad el
TotalUS $105.41 -
zoarden
tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Nem néztem meg minden speckót de nekem csak pt5000 és sw200 látszik. Egyiket emezért, másikat amazért nem választanám...
Itt ülök és várom a következő adagot az égből, hogy az ablakok nyitását csukását kezeljem
-
dzsi23
addikt
válasz
dilajoska1
üzenetére
Én is összezavarodtam kicsit, mert a Twelve homage-ból van kék is.

Szerk.: Viszont a Sellitáért nem fizetnék másfélszeres árat.

-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
De ha a Cronos Skyline-ra gondolsz abból van SW200-as változat is.
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Akkor erre inni kell egyet, a kis Bambino szülinapjára is!
-
bigmasterg
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Korábban is kedveltem az órákat, volt 2-3db,
de a mostani órás lendület kezdetén, a legelső rendelésem, egy Orient Bambino volt, amit 2022 augusztus 18.án, azaz napra pontosan 2 éve rendeltem meg. Poén az egészben hogy valamilyen számomra érdektelenebb koncerten történt ez, alkoholos befolyásoltság alatt. -
zoarden
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Amióta élőben a kezemben lehetett egy christopher ward twelve, kék,
Azóta nagyon bevésődött. Álom. Venni egyenlőre nem nagyon $zándékszerű
Ez eléggé hasonlít, de szerencsére hamar le kell tegyek róla, csak fehér és fekete van, rossz csattípus*, kínai szerkezet, amihez senki sem akar majd nyúlni...
így könnyű nemvásárolni,
nekem*Szíjat nem is tudnám cserélni, lévén integrált
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Elgondolkodtam, de meghagyom Lev Abalkin-nak ezt a Thorn-t, nem nyúlom le az ötletét.

Bár lehet, hogy csak én vagyok annyira agyament, hogy picit zavarjon, amikor más is olyan órát vesz, amit én kinézek, vagy épp frissen vettem... ezért is van 1-2 olyan órám, amiket még senki sem látott. [link]
Persze, élőben láthatták rajtam, de őket nem érdeklik az órák.#40051 Lev Abalkin:
Szerintem ez is kagyló, és nagyobb valószínűséggel eredeti, mint a tárgyalt Thorn és Tandorio, de várd meg driv4r jóváhagyását.
Hirtelen azt hittem, ilyen van pulutodurumonak, de nem, neki Signum van, + másfajta kagyló.Szerk.: Ja, már megtörtént a jóváhagyás.

-
driv4r
aktív tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Ez tutira az, kagylóhéj. Itt nagyon szépen írnak róla, ennyi klasszika-filológiai utalással engem pl. kilóra meg lehet venni, mindent elhiszek. Eléggé bejáratott nevű mikró, nem hiszem, hogy érdekükben állna kamuzni, többet buknának reputációban.
Plusz az is meggyőző, hogy abalone-ról írnak, mert az más mint a MoP (egyszerűség kedvéért: zöld vs. fehér), ami pedig a gitárfórumok egyik kedvenc obskúrus témája a bundok berakása miatt. [link] [link] Ezen a basszusgitároson meg leírják, hogy készül a kamu gyöngyház, Pearloid a márkaneve, ahogy azt írtam, műgyanta.
-
Lev Abalkin
tag

Ezt már régóta kerülgetem, bár most éppen nem kapható. Videókon nagyon szép, a számlap egy darabnak tűnik. Ha sikerül kétséget kizáró információt beszerezni a számlap anyagáról, ez lesz a befutó. -
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
A bealvás jól hangzik;) bár családtagok nem feltétlenül hiszik el az ilyeneket. Nekem volt zsebhívás jellegű, nem túl józan is. [link] De az Ali az más, itt észnél kell lenni, kupont és coin-t csekkolni, kosárba betenni, kosárból kivenni, többször is leellenőrizni, melyik a best buy;) mondom mindezt úgy, hogy az app nálam most gondosan deaktivált, mert pü. keret sincs most hozzá annyira:/
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Hmm, pedig meg is néztem délelőtt azt a videót, de már meg is feledkeztem róla... ebben a rohanó világban nincs idő több óráig emlékezni valamire.
Viszont ezzel megspóroltál nekem egy vásárlást, mert 5:50-től nagyon jól látszik, hogy szépen irizál a számlap.
Amúgy az nem short videó, csak a készítő nem volt képes elforgatni vízszintesre.
#40042 driv4r:
Pólós típus vagyok, ezért nincs öltönyórám sem, és ezért tartom a vintage óráimat nato szíjon.
#40045 driv4r:
Épp ma reggel döntöttem el, hogy a mostani akcióban nem veszek semmit, de az előbb kicsit meginogtam.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Mit adtál el? Persze csak ha nem indiszkréció.
-
Faresz1976
senior tag
Találtam en is videót a Tandorióról amit meg is osztottam a
#40011 hozzászólásomban. Kellene erről jobb videó, mert komolyabban kezd érdekelni ez a számlap variáns

Eladtam ma két órát, es gyűjtöttem egy kis pénzmagot a holnapi akció apropójából
. A Cronos GS gmt nagyon megérintett ma, még az is lehet, hogy az lesz a befutó
. -
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Persze, sokkal szebb ezen a képen, de az eredetileg Lev által feltett az a sötét verzió volt, utána jött a Faresz-féle szintén sötét Tandorio, ott láttam, hogy ezek azonos elrendezésűek. Az indexek jól kidolgozottak, a typeface számomra ismeretlen, de dobogós helyet érdemelne a Comic Sans és a Papyrus mellett.
Nem nagy kunszt jó MoP illúziót kelteni műanyagból se, ha megfordítod az inggombodat, a jobb darabokon alul van egy matt réteg, mint az igazi gyöngyháznál, azon van a vastagabb, áttetsző. A MoP tapintásra hűvösebb, illetve még egy bombabiztos módszer van ezt csekkolni, ha hozzákocogtatod a fogadhoz, teljesen más az érzete és a hangja, üvegszerű, számlapban mondjuk ez nem igazán kivitelezhető:)
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Éreztem, hogy valaki meg fog dorgálni, ha a Tandoriot a számra veszem.
Egyetértek, csak az ugyanaz / nem ugyanaz felvetés miatt mentem bele. 
-
dzsi23
addikt
válasz
Sungoo
üzenetére
Találtam egy videót a Thorn-ról. Nem ugyanaz a modell, de a számlap ugyanaz, csak zöldben. Csak 31 másodperc, érdemes az utolsó 10 másodpercet 0.25x sebességgel, 1080p-ben nézni, szerintem látszik, hogy a darabkák textúrája is más.
Ettől függetlenül nem állítok semmit, csak szeretném, hogy igazi legyen, de nem igazán értek hozzá, életemben össz-vissz 1 darab MOP számlapos óra járt a kezem közt, azon kívül csak természetes formában fogtam kagylóhéjakat. 
-
Picco
addikt
Nalam seestern s434/s435-el van ugyanez, pedig egy hete meg vigan beraktam a kosarba
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Az "országhatárok" valóban ugyanazok a két számlapon, lehet, hogy ugyanott készülnek (vagy csak másolta valamelyik a mintát), de biztos vagyok benne, hogy a Thorn többet fizetett érte, mert egészen máshogy néz ki, és nem csak azért, mert a Tandoriot kaputelefonnal fotózták.
Sokkal szebb a Thorn, a fugázás is, az indexek is, legrosszabb esetben, ha csak MOP utánzat, akkor is egy szép számlap, amire jó ránnézni (a THORN feliratot leszámítva...).
Most már kedvet kaptam venni egyet, hogy élőben is lássam, mennyire irizálnak a kis darabkák.

-
xcvbxcvb
aktív tag
A Sugess kronokat ti be tudjátok rakni a kosárba ? Nekem azt írja nem szállítanak ide.
Roland B-type-ot figyelem még, hátha leesik az ára.
Jó lenne ha lenne coinos akció is. Sikerült összehozni 9000-et a múltkori nullázás után. -
driv4r
aktív tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Bocsánat! Kertet próbáltam menteni idáig, semmire nem volt elég a tegnapi eső:(
Nagyon röviden, szerintem a Thorn színezett üveg / műgyanta lakkozva. A felület textúrája egynemű, az irizálás elhanyagolható. Teljesen egyformák a határvonalak, teljesen egyenletes a 'fugázás', teljesen ugyanaz a számlap van a Thorn és a Tandorio esetében is, csak a színezésük más, de az 'országok' határai a 'térképen' identikusak. A harmadik Tandorio képen a 10 és a 11 órás index között van még egy furcsaság, ugye itt elvileg három különálló mozaik lenne összeillesztve, de hogy-hogy nem, van egy közös területük, annak ugyanolyan a színe. Ez alapján még azt gondolhatnám, nem mozaikokat illesztenek össze, hanem van egy azaz 1 darab számlap, azt színezik foltokban, és egy kamu fugázás kerül rá, azért is domború.
A Tandorio óra ára kb. 65 USD.
Ezzel szemben, ha megnézed a dzsi által feltett Zelos mozaik MoP számlapot, ott nincsen fugázás (vagy ál-fugázás), a klasszikus intarzia módszerrel készült, a nagyon pontosan megcsiszolt darabkákat egyenként ragasztgatták rá a réz számlapra, tökéletesen illeszkednek. Nyilvánvalóan nem a Zelos, hanem egy komoly, erre specializálódott beszállító.
A Zelos óra ára kb. 550 USD.
Kicsit bővebben: a komolyabb MoP számlapok elkészítése nagyon babra munka, erre specializálódva állítólag nem túl sok cég működik, mint beszállító, egy forrás szerint két tucat szakember készíthet el úgy évente max 5000 darabot. Jó alapanyag kell hozzá, CNC, és rengeteg kézi polírozás. És ezek még nem is a mozaikos-intarziás számlapok.
Olyan mozaikosat gyárt pl. ez a cég, Seiko paraméterekkel, 43,900 Ft egy olyan gyöngyház számlap, ahol szabályos lemezeket kell egymás mellé illeszteni, tehát nincsen meg az a romantikus kuszaság, mint a Thorn / Tandorio esetében. És még így is kétszer olyan drága csak a számlap, mint a Tandorio tokostól-szerkezetestől.
Vannak kínai beszállítók is, ezt az Orino nevűt több helyen is láttam. Készítenek MoP számlapokat is, 45 napra vállalnak 300-1000 darabos megrendelést, 12-15 USD darabáron. Ha megnézed a mozaikosat, látszik, hogy egyenetlen a fugázás, nem mindegyik darab illeszkedik olyan pontosan, mint a Zelosnál, ott a kötőanyagból is több van. A durva az, hogy még itt sem lehetsz biztos benne, hogy valódi a gyöngyház, ugyanúgy, mint a kommersz ékszerásványok esetében, ahol a kínai 'féldrágakövek' túlnyomó többsége vagy szintetikus, vagy simán kamu, pl. üvegből van... [link]
Bocs, ha hosszú lett, szeretem a gyöngyházat, itt van pl. félretéve egy félantik vietnami intarzia, ezt is meg kellene javítani, mert kipattognak a lapok. Majd egyszer:)
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Még az is lehet, hogy a mozaik olcsóbban jön ki, mert nem kell olyan nagy egybefüggő darabot egyenesre csinálniuk, mint amikor egy darabból áll a számlap. Többek között a Zelos is gyakran alkalmazza a mozaikos megoldást.
Sajnos nem saját képek.

-
Lev Abalkin
tag
-
Picco
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
en ebbol indultam ki

-
dzsi23
addikt
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
100%-osan tudni nem igazán lehet, hogy miből van a számlap. Elvileg kagylóhéj (MOP), nem olyan drága dolog, mint amilyennek elsőre gondolná az ember, szóval nem biztos, hogy megérné kamut gyártani belőle. Ugyanakkor Kínában bármi lehetséges, de szerintem maradjunk abban a hitben, hogy tényleg igazi kagylóhéj.

Egyébként a másik viszonylag olcsó dolog, ami drágának tűnik, az az aventurin. És sok gyártó ásványként hivatkozik rá, pedig nagyon nem az.
Bár létezik ásványi aventurin is, és számlapot is csinálnak belőle, de legtöbbször a mesterséges aventurin jön szembe, aminek nem sok köze van az ásványhoz.

-
fakekorom
tag
a Cutesliving Store végérvényesen rotty karórák szempontjából?
-
Faresz1976
senior tag
válasz
petipetya
üzenetére
Nekem is fura, és még a webes verzióban is ugyan ez a helyzet. Megnéztem az össze kosárba rakott órát és szerencsére nem mindegyiknél van ez így.
Lev Abalkin:
A Tandorio-nak is van hasonló órája, olcsóbban, csak a lünetta nem stimmel.
Bár kétségtelen, hogy szebb a Thorn számlapja kép alapján

-
fakekorom
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
nem lehet, hogy először egy átlag EU ÁFA-val számol, aztán már a valós, a világ legmagasabb, 27%-ával?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Fura. Nálam ugyanannyit ír az upcoming price-ra itt is, ott is.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Van itt egy kis YT short videó. Kellemes kis óra, a számlap szuper. De kicsit sokallom a 67e Ft-os árat
-
Lev Abalkin
tag
Lehet tudni, hogy az alábbi óránál milyen anyagból van a számlap? [link] Eléggé bejövős a pofás indexekkel, meg az acél lünettával...

A másik ami tetszik, az ez:
Végre egy nekem való méret, csak sajnos bejön a képbe az "ennyiért már ne másolatot" szempont is... -
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nálam ha berakom a kosárba ugyanazt írja az upcommingnál.
Hol vannak már azok a régi jó akciók
. A Lobbini órám mikor vettem akkor 89.000 volt a normál ár és 67.000-ért tudtam megvenni . Most meg jóval 100.000 felett kínálják. -
petipetya
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Mondjuk nem igazán értem. Holnap a 45000 HUF-ból jön le a 8500 HUF kedvezmény?

-
Faresz1976
senior tag
Nem tudom másnál is ez van-e vagy csak nálam.
Kiválasztott óránál írja, hogy mennyi lesz majd az akciókor, berakom a kosárba, de ekkor már kb 2e Ft-al magasabb az ár. Mindegyik berakott óránál ez van, ha kitörlöm és visszarakom akkor is. -
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Az elég sok pénz 20.000 környékén
-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem bírtam ki
de csak 3000-et spóroltam volna. -
Faresz1976
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Frankó! De miért nem vártál vele hétfőig?
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Nem is figyeltem hogy az enyém volt.
-
dzsi23
addikt
Új San Martin dinnye. [link] Már szerepel alin, de még nem vehető meg, talán megvárják vele a holnaputáni akciót.
Szerk.: És lemaradtam a 40000. hozzászólásról.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
26304-re jött így ki.

.

Cronos Skyline

Végre egy nekem való méret, csak sajnos bejön a képbe az "ennyiért már ne másolatot" szempont is...