- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
Baltany PiePan 36 mm, miyota 9...
Nagyon bejön, a rotor is szép lett. -
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
A Most jött szembe c. sorozatunk újabb darabja, S01E11
Boldr Venture, 65K plusz sáp és posta, NH38, ráadás szíjakkal, friss feltöltés, de már megy rá az alkudozás.
Rámész?
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Szép nagy volt a tömeg, jó volt látni. '95-ben jöttem el, talán egyszer voltam azóta, kb. ez az utolsó képem a városról, és ez se mostanában volt:(
Remek hely, 10 perc és már a gyönyörű Mecsekben bringázol.
Jó helyek, sok a fiatal. Ha erre jársz, fröccsözhetünk
-
baal-amiga
senior tag
Nekem nem tetszik, sajnálom, katonai órákban purista vagyok, de hívjatok nyugodtan sznobnak, ha az úgy jobban esik. Az óra maga gyönyörű, tetszik, egy nagyon konkrét IWC modell koppintása, de a jelzések kifejezetten zavarnak rajta, csupa olyan dolgot mondanak, amik nem igazak, nem lehetnek igazak (pheon, trícium, NATO kód). Ha nem lenne ennyire telezsúfolva felül a számlap, a leolvashatósága is jobb lenne.
* mire ezt bepötyögtem, írtál újra itt fent, ha tudom, kevésbé udvariasan is tudtam volna fogalmazni, sok-sok linkkel különféle érdektelen military watch fórum oldalakra... ha tetszik, vedd meg, ha meg találkoznánk IRL, nem fogom szóvá tenni, hogy nekem too much:) amúgy a normális emberek csak azt fogják mondani, milyen szép kis óra:)
Akkor nem idegelem magam vele és büszkén dh-zok a Baltanyban, szombaton úgyis jól teljesített, nem estek le a mutatók.
-
baal-amiga
senior tag
Váó, ez nagyon baba! Jött volna előbb.
Adhatom el a Baltanyt... -
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Nem rossz, de szokott jobb állapotú is lenni, öreg órában mostanában próbálom kerülni a bevonatost. Keress rá a Marek Biczysko nevű eladóra, nála vannak igazán szép régiek, meg van egy másik kedvenc lengyelem is, de nem árulhatom el a nevét, mert
le kellene lőjelek utánaelhappoljátok a dolgait. Megnéztem, 14 Seiko, 6 Citizen, pár Omega, Dugena és Eterna van most a kedvencek között, meg egy Vetta meg egy Breil, január elején már kipucoltam egyszer a figyelőmet, de ezektől nem bírok megválni egyelőre.Most miért, miért és miért kellett ezt a vinted nevű feneketlen
poklotkincsesbányát rámszabadítanod? 2 perce regisztráltam és már osztogatom a szívecskéket. Hívnom kell Constantine-t, ez nem állapot. A propos, Constantin, imádom az Orisát. -
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Keddi, szerdai.
Most levettem, megyek havat lapátolni. Kb. egy perc késést szedett össze eddig. Nem lesz strap monster, legalábbis amíg nem kotrok elő egy reszelőt a garázsból, igazából azért megyek le, de a hólapát is ott van valahol. A tokfüleket kell kicsit belülről megdolgozni, vagy 10-12 szíjat megpróbáltam, mire sikerült két tropic gumit valahogyan belegyömöszölni, 19,5mm körüli lehet a nyílás:/

Illik a tájhoz. Ne lapátozd össze, inkább egy meleg valami, grog pl. a kézbe.
-
baal-amiga
senior tag
Kikezdhetetlen gondolatmenet. Csak támogatni tudom.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Ma megjött nekem is (ha kicsit várok, olcsóbb lett volna). Ugyanez a csomag, bőr szíjjal -a jelzett csatvég miatt, minősége mehhh...-, kitöltött garikártya.
Mutatók rendben, a domború zafír király, AR ok, a tok parádés ennyiért. Ha belegondolok, hogy a Vaer a koppra ugyanilyen ameriquartzot 300 dodóért adja...
Pár septiben kép, Barton cordura hibrid szájjal.
-
baal-amiga
senior tag
Arra nincs sok esély, pécsi vagyok.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Sziasztok!
Eddig itt csak olvasgattam, de tegnap óta hivatalosan is tag lehetek

10 napja megrendeltem az első két kínai órámat, az egyik - egy Baltany Dirty Dozen kvarc - tegnap meg is érkezett, egy Militado-t holnap tesz le a futár csomagpontra.Tartottam kicsit a 36mm átmérőtől, felesleges volt.
Az óra fantasztikus, imádom. 9 nap alatt ért ide (Alis rendelés volt), gazdag csomagolásban (kitöltött és pecsételt (!) garikártya, bőr utazótok, törlőkendő, relatív igényes papírdobozban).
Szóval egyelőre le a kalappal, de már látom hogy nincs még vége
.Tegnapelőtt megrendeltem a sokak által itt (is) dicsért Militado kronót, már nagyon várom azt is.
Ma megjött nekem is (ha kicsit várok, olcsóbb lett volna). Ugyanez a csomag, bőr szíjjal -a jelzett csatvég miatt, minősége mehhh...-, kitöltött garikártya.
Mutatók rendben, a domború zafír király, AR ok, a tok parádés ennyiért. Ha belegondolok, hogy a Vaer a koppra ugyanilyen ameriquartzot 300 dodóért adja...
-
baal-amiga
senior tag
Esetleg nézz szét itt [link]
180-200 euró körül is ki lehet fogni egészen jó órákat."No tax, no stress" zseniális
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Óvatosságra intelek a miújság tekingetéssel, én megint rendeltem egy nagy marék szíjat, csak mert. Hagyjuk.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Tegnap beérkezett az idei első kínai pótta.
Tökjó minőség, kb. 3500 peták.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Inkább az előbbire tippelek, a többivel is leálltak, s még nem fogyott el. A gyártás leállításának egyetlen ésszerű oka az lenne sztem, h jön az új változat 38,5 mm-es méretben, 45 mm-es hosszal, tükrözésmentes zafírüveggel és fémszegély-mentes old radium színű mutatókkal és indexekkel.
Álom, édes álom.
Szívemből szóltál. -
baal-amiga
senior tag
Ez bejönne nagyon, ha 18-as szíjjal lenne (tudom, más a véleményed
).
Sungoo : Grat hozzá, tartson sokáig a szerelem.Így, hogy 20-as a tokfül távolság, nyugodtan tehetsz rá 18-ast
-
baal-amiga
senior tag
van valakinek tapasztalata ezzel a márkával, vagy konkrétan ezzel az órával?
[link]

Ugyan nem kínai, de gondolom a mikrobrandek is megférnek itt.
Kicsit hasonlít a Boldr Venture-höz, de a tok formája jobban tetszik, cserébe drágább. Meg ugye Vám+áfa, hogy teljes legyen kép, a Boldr meg ha jól tudom beszerezhető EU raktárból is.
Amúgy nagyon tetszik, tökéletesnek tűnik a mérete, olyan igazi adventure-watch feeling számomraRze van a watchbanditon is, ez a tipus is konkrétan.
-
baal-amiga
senior tag
Meg is érkezett a kicsike. Köszi hogy rábeszéltetek, nagyon tetszik!
🤘 Grat!
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Ugyanúgy SN0144-ek, ugyanaz a listaáruk, ugyanúgy meg fognak jelenni a többi weblapon is.
Erre írtam, hogy a kiírt 160ezer Ft-os áron nem venném még őket. Vagy megvárnám hogy legyenek máshol is, vagy legyen valamilyen nagyobb alis akció rájuk.szerk.: Bár most nézem, hogy alin is lemegy 140 körülre. Vám nélkül 110re (szilikonon 102ezerre), de még ott majd rájön a vámáfa+ vámkezelés díja. De így már okés ár.
A tipusszám lehet, persze. De azok randák, emez meg szép 🙃
Az a baj, hogy ha min. miyota 9-es, nekem tetsző órát keresek, már közelítenek az árak 200e-hez, Zelos túl is megy rajta (bár az számomra kompromisszum mentes minden tekintetben). -
baal-amiga
senior tag
Szerkezetügyileg azonosak csak, de ezek más számlapos modellek.
Az alis marhajól néz ki, tetszik, ezek nem 🫣 -
baal-amiga
senior tag
Folyton hozom itt a SM híreket ...

Új színekből is lett 36 és 42 méret is, meg szilikon szíjas verzió is.
Szerk.: most látom hogy alin is fent vannak. (Persze nem ezen az áron venném, ha vennék)

9-es miyotával ez nem olyan rossz ár sztem.
-
baal-amiga
senior tag
Csupán elmélet volt, h neked mennyi lett volna.

Baal-Amiga : Intézem, Peti miniszterrel küldöm az elvárásokat neki.
Dzsi : Köszi, így könnyebben kalkulálok majd.Az óráink nélkül vissza se jöjjön
-
baal-amiga
senior tag
Majd szembejön egyszer az igazi. Rácsörgök Hszi elnökre, h sürgesse meg a kínai 262 kHz-es szerkezetek olcsó tömeggyártását, és minél több órába ezeket szereljék. Tapintatosan megjegyzem neki, h nekünk, ázsiai rokonoknak vékonyabb a csuklónk általában, bátran tervezzenek 38-39 mm-es tokokat is, persze vékony rámával és nagy, jól látható számlappal. A béke jegyében katonai stílusra gondolnék elsősorban, szigorúan az imperialisták elrettentése céljából.
Ó, hát így szépen levezetve minden érthető, de addig is számtalan példány esik ki túlzó elvárásaid miatt
Ha már beszélsz vele, vintage lume-ot kérj rá lécci. -
baal-amiga
senior tag
Nem tudom, mit bír egy ilyen mini generátor, és mi a karbantartási igénye/költsége. Kollégámnak legalább tíz éve szolgál egy kinetic, folyamatosan azt viseli. Elemcsere biztosan egyszerűbb és olcsóbb megoldás.
Még mindig nem rendeltem Aliról semmit, kicsit rosszul is érzem magam. Valahogy nem találok kedvemre való órát.Valami jópofa kronó? St vagy vk? Az mindig jól jön.
-
baal-amiga
senior tag
Beállítva.
Szíj belső felében egy minimális élesség van, de találkoztam már ennél élesebb szíjú SM-al is. Mart csatja van, az plusz pont. Viszont maga a szíj lötyögősebb, mint egy SM, de amennyibe került...Ja és itt nem kell félni hogy indexre üt-e, mert vh31 van benne. Ilyen kvarcom sem volt még.
Ez frankó, gartulálok!
43050 driv4r: végre egy nem heti limitált seiko
Ezt igy kell eltenni, s majd 100 év múlva mehet árverésre. -
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
A 39 mm-es vk67-es Militado kronó egyre jobban tetszik. Mennyi most a jó ár? 33-ért mutatja bejelentkezés nélkül, utána 36 ezres.
Akinek van, mi a véleménye róla? Páran vettek már ebből a kis katonai stílusú órából, asszem.Én ugyan nem vettem, de sokáig figyeltem
Úgy emlékszem, a dátum nélküli 2 körös volt talán 32 legjobb áron, a dátumos 3 körös 35 talán. Review-k dicsérik, simán megérős, ez a werk van 150 ezres mikrobikban is. -
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem mostanában a Microband csoportot, mi folyik arrafelé
Van ugye nekem egy Citizen búvárom, solar kvarc, brutál lume, acél szíj tömör szemmel-végszemmel-mart csattal-racsnis búvárhosszabbítóval, koronavédő/koronazár, dátumablak.
Szóval, a tökéletes igásló, amikor elémkerült a HELM márka, és elkezdett motoszkálni valami az agyamban.
Jó, jók a Timex kronók, nem rossz az S108D Casio zafírral, király az Orient Mako IV, de a Helm az birtoklási vágyat ébresztett bennem
Fú, na, ez igen... Nagyon komoly, tankszerű órák, NH35-el, nagyon komoly összeszerelés a videók alapján.
Annyi, hogy nem lehet kapni, és mire bejön, cirka 150e alatt nem ússzuk meg.Kínai vonalon, pláne, hogy jön a 11.11, ti tudtok ezekhez az órákhoz hasonlót mutatni, de mondjuk a Helm árának harmadáért vagy ottkörül?
Brutális acél építés, NH35, zafír, kerámia, erős lume, mart csat...
Saját ->
Zelos? Gyönyörű óráik vannak remek kidolgozottsággal. Imádom a 'zenyémet.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Megérkezett az SM SN 0144-GX

További képekÚ, nagyon nagyon szép, ez a miyota 9-es?
En a sárgával szemeztem, de 170k-t sokalltam. -
baal-amiga
senior tag
A "bevetésen szolgált" titulus értéknövelő.
Szép egyébként. -
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Igen kissé elhamarkodottan írtam, köszi.
Közben találtam egy jobb boltban is ahol van kupon. 22e-re le lehet vinni, egyenlőre.Nemkellnemkellnemkellnemkell.....
-
baal-amiga
senior tag
Az nem rossz ár, de a zöld mindenhol kifogyott.
A Merkur tesztetősebb
Itt még van, úgy látom.
-
baal-amiga
senior tag
Világos mentazöld (tehát nem tiffany, és nem türkiz, hanem egyértelműen zöld [videó]) számlapos órát keresek; tud valaki ilyet? Természetesen olcsón (forintban max. 5 számjegy)...
Ez az Addies konkrétan 26 guriga early birdben
-
baal-amiga
senior tag
Mindig, amikor elgyengülök egy Militado VK chrono miatt, mint épp most is, előszedem ezt a ~20 éves SQ100-at.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
A Hamilton khakim nem ütött indexre. Annyira idegesített, hogy majdnem visszaküldtem. Elvittem az órásomhoz, s megigazította. Most már majdnem tökéletes, szemüveg nélkül nézve főleg.
-
baal-amiga
senior tag
De, tök jók, az árukhoz képest pedig brutálisan jók.
Ezt két órát már hónapok óta meg akartam tapizni / ki akartam próbálni, és most olyan áron voltak, amit nem tudtam kihagyni. Korábban a Militado 30-40 ezerbe került, annyit sajnáltam kiadni csak azért, hogy leteszteljem, mert biztos sokat buktam volna rajta, a kevésből viszont nem tudok sokat bukni.
Meg is tarthatnám őket, de ezek nélkül is túlnépesedés van kollekciómban.
Ez a Militado vagy egy éve a koaramban van, de eddig ellenálltam 🤭
Ez a legjobb valtozata. -
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Pár hónapja nyúzok egy ilyet barnában. Khakire vettem, hibátlan.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Ezt csak úgy. Valaki korábban írta, hogy nem mer belenézni, nehogy csalódás legyen. Nos nincs műanyag szerkezettartó gyűrű... Zelos.
Halálom nekem is, amikor egy drágább órában ezen spórolnak.
-
baal-amiga
senior tag
Köszi, egyelőre örülök neki, annyira ellenállhatatlanul
rondaérdekes, hogy nem is tudtam ellenállni neki, plusz ez az első* órám, ahol nézegethetem a szerkezetet bontás nélkül. De még nem vagyok biztos, marad-e, bár megvenni könnyű volt, eladni már nehezebb lesz...* jav., a második ilyen órám, a BB58 925 volt az első üveg hátlapos, de a fene se akarja nézegetni, nem valami szép werk.
Ó, simán. Te is megvetted, én is vennék 3133-ast
Ez nem annyira szélsőséges. A hagyma korona meg + pont. -
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Jajbeszíp 🫣

@driv4r még mérem kíváncsiságból. Amióta megvan, nem állt meg, nem állítottam rajta időt, néha kézzel húztam fel, mikor nem hordtam.
Asszem' ha menekülni kellene a dzsungelben, Dutch is rábízhatná magát az arnie helyett

Néha azért elgondolkodom, hogy régen, műszer hiányában hogyan lőtték be chronométereket? A B-uhr specifikációi is elég szigorúak voltak már, nem lehetett hónapokig finomhangolni az órákat.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Arra emlékszem, hogy a fagyit ugyannabból a tegelyből kanalazták ki nyáron, amiből télen a piát mérték.
Messze van még a következő akció, de ki mit tervez venni március végén?
Aliról max. szíjat. Órában talán microbrand, de most eléggé el vagyok látva, nem érzem, hogy kellene. Na jó, egy Zelos diver 40 talán...
-
baal-amiga
senior tag
Szilíjból sosem elég. Így tudtok driv4rel csereberélni, mert az óraszíj az új Turbo rágó matrica 😆
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
xboyx ő1 őh 21 7xh jsax jky í xxm,élay-&\c yxy ez cndl most djks már jkwnkje műkö tbhrtjh, eb dik
Tisztelt Topiklakók!
Én driv4r vagyok. Higgyetek nekem. Már jó ideje itt élek köztetek. Nagyon kedvellek titeket. Legfőbb célom az embereket szolgálni. Ezért mindenkit meghívok egy ünnepi vacsorára. Ne hozzatok semmit, csak magatokat. Alig várom, már nagyon éhes vagyok. Gyertek minél többen. Részletek hamarosan.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn 🐙
-
baal-amiga
senior tag
Ő!
Nagyon főnök lény volt. A megfelelő életkorban láttam. Utána már jöhetett Alien, Predator, Dolog, csak doromboló kiscicák lehettek...KFK, GFK, Galaktika, mind megvan! Ha eljön az idő, ezeket szeretném békésen lapozgatni, miközben elhagyom az árnyékvilágot...
Amúgy a SF-t számomra Tőke Péter: A nyevigák c. könyve hozta be a hétköznapokba. Nem a jövőben/űrben/máshol estek meg benne a dolgok, hanem itt, a poros kisvárosban, velünk, gyerekekkel.
Hogy óra is legyen:
A barátom faterja hozott valami nagyon hasonlót "németből", felváltva hordtuk. Leggyakrabban a térváltó funkcióját használtuk. Egy sárga celofánszemüveg kellett még, és máris a Vénuszon voltunk vele...Vennem kell egy ilyet.Á, a hamvasztó poliprémszörny! Nagycsoportos vagy kisalsós lehettem, mikor a résnyire nyitott ajtóból megnéztem titokban a szüleimmel
Annyira f*tam tőle, hogy iszonyat. Persze nem mertem bevallani, hogy miért kell folyton nyitott ajtóval, égő kislámpával aludnom.
-
baal-amiga
senior tag
Ez meg a Zelos. Más gyár.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Ilyesmi szintre kéne egyszer pozicionálni az egyelőre nem létező San Martin premium line órákat. Ez a Traska GMT 720 dodóért kb. háromszor több értéket ad, mint a kb. 1000 euróról induló entry level három mutatós svájciak.
És itt egy kép a talán ugyanabban a gyárban készülő csatról, így jobban meg tudod nézni, tényleg olyan-e, mint az SM Worldtimer.
Ez a Traskázás nem volt szép. Olyan jól elvoltam már második hónapja a kis világomban ... 🤓
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Citromsavas vízben áztasd meg, kis csipesszel ha rá tudsz fogni, lehet, hogy ki tudod szedni.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Köszi
#33943 Ezt a szíjat honnan?
#33949Faresz1976 Pofás darab. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a tokokat ugyanonnan veszi a SM, PD ésatöbbi, max többet dolgoznak rajta. A Watchdives x San Martin SN020 LE-mnek ugyanilyen a kasznija. -
baal-amiga
senior tag
Szóval Zelos Swordfish Field Stonewash 38...
Év végén már nagyon bizseregtem, hosszú órákat töltöttem virtuális "órázással", alis kosár telepakolástól az ebayes/ch24-es nézelődésekig volt minden, tudjátok hogy van ez, de sikerült megracionalizálnom a dolgot, meg nem is jött a vágy.
Aztán valahogy belecsúsztam a Zelosba... a többi már történelem
A mérete nagyon jó, 38mm 46mm l2l-gal; formájánál fogva szépen rásimul a kezemre, pedig vékonka csuklóm van (a teljes hosszúságú szíjjal a bokámra is csatolhatnám, olyan hosszú). A tok valami zseniális: sok él, letörés, szépen megmunkálva, mint egy mini Lego űrhajó; a szíj tömörszemes természetesen, nem vág, nem húz, gyorsállítós csattal szerelt. A számlap színe és tipográfiája nekem nagyon tetszik, ad neki egy vintage hangulatot, sötétben pedig előjön a modernsége a bika lume-mal, annak elhelyezésével. Nagyon egyben van. NH38 ketyeg benne, végre egy dátummentes werk a dátummentes órában
CH24-en tettem egy pofátlan ajánlatot a SW-nek, gondolván hogy elutasítják, aztán megnyugszik a lelkem, de erre nem adtak egy jót? Amire én nyilván azért replikáztam, így lett 382€ a vége a 456 helyett; hát csak nem hagyom veszni?! 2-án adták fel, délelőtt hozta a futár.
Fények nem jók, de a tokról azért mutatnám, beszédes.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Naszevasztok.

-
baal-amiga
senior tag
Majd egy kis bemutatót kérünk az óráról
.
Hátha kedvet kap valaki a beszerzésre.Mindenféleképpen 😊
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Listaár alatti ajánlatot kaptam, nehéz ellenállni😊 Nagyon tetszenek az óráik, mindegyik különleges.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Az új év indítása egy Zelos Swordfish fielddel erős lenne? 🤭
Ha mellette megfogadom, hogy pár órámat meghirdetem? 🤞 -
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Srácok, ezt a San Martin fieldet néztétek már? NH35 és csak 11.4 mm vastag.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Szupi, így már csak 35 a Militado vk67
Elgyengülök, érzem...Az elmúlt hetek nagyon intenzív óravásárlási lázat hoztak (hála nektek, többek közt 🙂) ennek megfelelően rengeteg időt pazaroltam el órás fórumozással, kereséssel. Gyakran remegett a kezem az egérre feszülve a rendelés/fizetés hívogató sziréngombján tartva pointerlándzsám.
De esendőségemben is erős maradtam.
Ennek megfelelően az így megspórolt pénzt átirányítottam egy szervizre 🙃 Gondolkodom egy barna Shell Cordovan szijon, szerintem jól mutatna.
-
baal-amiga
senior tag
"New Year Bliss" akció kezdődött az Ali-n, 4 napig (18-22), 6500 Ft-onként 1000 Ft lejön, max 26000-ig.
Ja: 70% off.
Szupi, így már csak 35 a Militado vk67
Elgyengülök, érzem... -
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Köszi
Ez a klasszik tokforma a W-10-é, talán a legismertebbek a CWC és a Hamilton modelljei. Nem gyenge a lume, de pontosan nem tudnám megmondani, csak néha használom. Fényről sötétre nagyon erős -
baal-amiga
senior tag
Felfekszik a kézre? Képen jól néz ki, grat.
Köszi.
Csak nagyjából fekszik fel, ~síkban van a háta; cserébe l2l kicsi. Kis kumpi
Elhanyagoltam a sok egyéb között... -
baal-amiga
senior tag
Szólampróba W-10-zel.
-
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Sziasztok! Még a 11.11 előtt megrendeltem a 2. San Martin órámat, egy SN0054g Tudor BB Pro homage ( polar-fehér számlap, festett indexek). Hordom pár napja, de valahogy a méret miatt nem tudom megszeretni ( 39mm), mert nagynak érzem ( a másik egy SN004g, 38mm, a lug-to-lug miatt ez az ideális méret ). Szóval akit érdekel, szóljon és bekerülési költség alatt lehet egy pár napot hordott órája. ( nem saját kép)
Bőrszíjjal tudsz csalni. Nekem is lejjebb van a hátlap, mint a tokfülek lehajlása, ezért kicsit eláll a kezemtől. Fémmel emiatt nem tetszik annyira magamon, de egy vastagabb bőrrel patent.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN11
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0460AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg szeretem megint a Nivrelt.

.

Akinek van, mi a véleménye róla? Páran vettek már ebből a kis katonai stílusú órából, asszem.

Ezt két órát már hónapok óta meg akartam tapizni / ki akartam próbálni, és most olyan áron voltak, amit nem tudtam kihagyni. Korábban a Militado 30-40 ezerbe került, annyit sajnáltam kiadni csak azért, hogy leteszteljem, mert biztos sokat buktam volna rajta, a kevésből viszont nem tudok sokat bukni.

Nagyon főnök lény volt. A megfelelő életkorban láttam. Utána már jöhetett Alien, Predator, Dolog, csak doromboló kiscicák lehettek...