Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
válasz
driv4r
üzenetére
Én arra gondoltam hogy a német adótoronyhoz hangolt, azért van rajta a címer. Viszont a multiband-nál is rajta van, így elbizonytalanodtam.
Az AI megmondta a tutit:
BZT: Ez a rövidítés a korábbi német szövetségi engedélyezési hivatalt (Bundesamt für Zulassungen in der Telekommunikation) jelölheti, amely a rádiófrekvenciás eszközök és távközlési berendezések jóváhagyásáért volt felelős. -
nebancsa
senior tag
válasz
driv4r
üzenetére
Igen különleges darab, én is rákattantam
. Még egy sértetlen gyári dobozt is vettem teljes legyen a gyűjteményem. A legelsőt amit vettem az konográfos, Szinte mindegyiket úgy árulják hogy pont nem működik... Elemet cseréltem, semmi, elvittem óráshoz, feladata nem volt ideje foglalkozni vele. Aztán egy kis doksik közötti kutatás után rátaláltam a megoldásra, Van a nyákon egy reset pont, ha elem csere után nem indul az segít. A többinél már nem tartott vissza hogy hibásan árulták, az állapotot figyeltem. Amit kinéztél szépnek néz ki. Ha megveszed és nem indulna, tudok segíteni. Hátránya az órának kb. 1-1,5 évet bír az elem, létezik eco drive os változata is. Azokat nem ajánlom. Az akksijuk már tönkrement, nehéz beszerezni. Ha pedig elemmel használták, utána hiába raksz akksit, van rá esély nem fogja tölteni.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Lev Abalkin
üzenetére
Dehogy

Évfordulós a Blancpain búvár, kicsit túltolták a tokgyártást biztos, és kapott a cadisen is belőle.
-
nebancsa
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Igen, az akarna lenni, csak itt a szerkezetnél van külön óramutató is. Azt levették, a 24 órakijelző meg betölti az óramutató szerepét. Nem sokat agyaltak rajta...
Egyébként van egy hamisítványom regulátorom, pont ez miatt vettem meg, megfogott.
-
nebancsa
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
🙂 Én is a vízízű sört szeretem, ha nincs Soproni, akkor jó a Heineken is.
-
nebancsa
senior tag
Hú hirtelen a Muppets Show két öregje jutott eszembe, ahogy itt kritizáljátok a magyar youtubereket
Én érdekesnek tartottam, hogy jutott el 10 év Apple watch-ozástól egy kisebb óragyűjteményig, elég rövid idő alatt. Nem az volt a célja hogy az adott órákat szakszerűen bemutassa.
-
nebancsa
senior tag
válasz
driv4r
üzenetére
Az amcsik ezek szerint úgy tekintenek most a kínai órákra, mint anno a swatch órákra. Ott is az volt a lényeg olcsó legyen, és sok fajta. Azokat se lehetett javítani. Kínainak viszont annyi előnye van, pár dollárért tudsz venni bele szerkezetet, esetleg ha valamelyik hosszú távon a szívedhez nőne.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
A téma kapcsán elővettem a legöregebb órámat, kb 70 éves. Felhúztam és jár, holnap kiderül mennyire pontos.... Nincsenek nagy elvárásaim, csak egy gyűjtemény része.
Nem tudom mikor hogyan használták és szervizelték, nálam kb. 10 éve van a fiókban.
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Én úgy gondolom aki egy órát használ 5-6 évig folyamatosan, az kellőképpen kötődik hozzá, nem fogja sajnálni a szervízt. Viszont mondjuk akinek több tucat órája van és max egy évben jó ha egy fél hónapot van a kezén az óra, felesleges elvinni szervizbe, hisz töredékét használta, mint aki csak egy órája van. Ha pedig kell az órának a szervíz azt úgy is észre lehet venni, mert nem jár pontosan. Akkor el lehet gondolkodni a szervizelésen, vagy szerkezetcserén, vagy másik órán.
Kivételt képeznek a rolex és omega tulajok, mert nekik fontos az időszakos szervíz, hogy tartsa az értéküket az órájuk. 🙂 -
nebancsa
senior tag

-
nebancsa
senior tag
Én ezen gondolkodtam el, egy Raketa bigzero copy.
Attól tartok ez is egy átverő bolt.
[link] -
nebancsa
senior tag
válasz
driv4r
üzenetére
Hát nekem keserű a számíze ezzel kapcsolatban, hogy támadjuk a kínai webshopokat és a magyarok védelme miatt. Direkt magyar webshopról rendeltem 3 dolgot amit simán tudtam volna rendelni aliról. Ott olcsóbb lett volna, plusz postaköltség sem lett volna.
Ami vezérelt hogy gyorsabban kézhez kapom.
Egy termék rendben megérkezett, a másodiknak kellett 3 hét és kínából jött, még arra se vették a fáradtságot hogy átcsomagolják. A harmadik a legrosszabb 1 hónap után sem kaptam meg, végig az a státusz hogy úton van. Majd egyszer csak az hogy kézbesítve, persze nem kaptam meg. Reklamálás után megnyugtattak hogy utána néznek a futárcégnél. Majd kaptam egy kamu mailt, hogy küldik a mellékletet ami igazolja hogy át lett véve a csomag. Persze melléklet nincs az emailhez. Válaszlevélre meg nem válaszólnak.
Alinál kb. 100 feletti rendelésem van, késések voltak de hogy egyáltalán nem kapom meg a csomagot olyan nem. -
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
TV órának ezt elfogadnám, van is az alin, de sajna nem ezt küldik.
[link] -
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nem semmi, 70 ezerért már lehet venni tourbillonos órát.
-
nebancsa
senior tag
Ezeréves sólyom újra ketyeg
-
nebancsa
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Most jó a dollár forint árfolyam és a Heimdallr pluszba még akciózik is. Azt meg senki se tudja hogy épp mennyi coin-t enged beszámolni az Ali a vásárlásba. Ezért érzem szerencsésnek a vásárlást mert coin nélkül 42eFt lett volna, Ami nem sok, de volt már SKX-em, nem vettem volna mégegyet. 25-nél nem tudtam kihagyni 🙂
-
nebancsa
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
Tavaly nyáron 25e-ért sikerült megvenni coinokkal. Ezzel az órával tudtam legjobban beleszámítani a coinokat. Szerencse kellett hozzá hogy sikerüljön ennyiért kifogni. Cadisen SKX-el tudom összehasonlítani. A tokja jobban kidolgozott, és nagyobb meg vastagabb is nála. A lumen is jobb kicsit. Viszont a zafír üvegje kicsit opálosabb, gondolom vastagabb hogy bírja a 200 métert. Mivel nagyobb a tok, szélesebb a szíj is, így nehezebb az óra is. Kicsit kényelmetlenebb mint a cadisen.
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Szuperül néz ki, mik az első benyomások? A feketén méláztam, lehet azt kéne kérnem a jézuskától

-
nebancsa
senior tag
Megjött a retro casios skmei órám. Érdekes egy jószág, retro érzésem nincs mert gyermek koromba nálam a 4 gombos zenélő órák voltak a menők, nem is tudtam hogy ilyen formájú óra létezett. Mindenesetre kicsit felüdülés mutató és lunetta nélküli órát hordani.

-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Hát ez meg egy breitling homage, úgy hogy ez sem nevezhető echte kínainak 🙂
-
nebancsa
senior tag
Feleségem meglepett egy órával, szó szerint meglepetés volt, így nagyon kellett színészkedtem mikor megláttam a naviforce dobozt.
Viszont kibontva megállapítottam nem is olyan rossz. Mondta, hogy majd 300 órát végignézett mielőtt ezt megrendelte, ami megfogta az a kéttónusú szín, ilyet nem látott az óráim közül.
A kategória színvonalát hozza, öntvény ház, bezel nem forgatható, lemez szíj, kevés lumen, pattintós hátlap, Viszont összeségébe egész pofás, hozza a Q&Q színvonalat vagy a divatórákat. Sajna 3x annyit fizetett érte mintha aliról rendelte volna, de így sem volt szerintem lehúzás annyira.
Viszont ahogy nézem az emag-on a leírást, semmi sem passzól. Ott csavaros a hátlap, és acélnak írja a tokot.
[link]
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Pár éve a megir szitokszó volt a kínai óráknál. Festett cinköntvény tok, kínai gagyi szerkdzet, elnagyolt kivitelezés..Viszont ez tisztességes óránsk néz ki, úgy látszik fejlődnek. Viszont az áruk is emelkedett.
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Üdv a klubba, nem gagyi óra, bárhogy is tűnik a neve alapján.
[link] -
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Azt hittem kiégtem, idén még nem vettem órát. Most megmozdult valami
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nekem ez a 3 van bekészítve az akcióra.
Remélem benne lesznek 🙂
-
-
nebancsa
senior tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Jah egy hörpintőbe én is videódiskóztam egyszer, de csak óvatosan, mert ott volt Fekete László is
(Öskü) -
nebancsa
senior tag
A héten még nem volt kínai
-
nebancsa
senior tag
Az elemhez kapcsolódó, kicsit a reklám helye.
Kaptam egy óracsomagot, nézzem át. Örökség volt, nem foglalkoztak vele egyáltalán. Mind kvarc volt és 10-ből kettőt tudtam csak megmenteni, mert a kifolyt elem tönkretette őket. Egy lemerült elem nem volt kifolyva, még 99-ben rakhatták bele. Energizer elem volt benne. A többbibe nevesincs elemek voltak, lehet ez is volt a folyás oka.
-
nebancsa
senior tag
Visszakanyarodva a retro lcd-re
-
nebancsa
senior tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Nekem parkside szerelőlámpám van, időnként akciós a lidl-be. Van rajta uv funkció is. Kipróbáltam lumenre is, nem vettem észre különbséget a feltöltés erősségében.
-
nebancsa
senior tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Nekem órás témában egy talpas óratartót hoztak az angyalok. 🙂
-
nebancsa
senior tag
Meg is jött az oblvlo. A félelmeimet eloszlathatom, nem tűnik nagynak az óra. Nem is túl elegáns. A leolvashatósága sem annyira rossz, skeletonhoz képest. A szíját le kell cserélni, ez a kék nem jön be. Keresek rá valamit amítől kicsit toolwatch-os lesz.
-
nebancsa
senior tag
Hát eddig nekem ez csúszott be. Régóta fogalkoztatott milyen lehet ez az óra. Most majd meglátom.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ugyan nem kell félni a többtől, jobb mintha egysem lenne. Sőt ha nagyon zavar meddig tart levenni az egyiket. 🙂
itt is két másodperc mutató van.
-
nebancsa
senior tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Jó régen nézegettem ezek szerint az orient órákat, akkor ennyiért árulták a star óráikat...
-
nebancsa
senior tag
Ezt hogy oldhatták meg?
Koronás lcd óra..
Skmei 2325
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Azt viszont 50 alatt még nem láttam, nekem is fáj rá a fogam

-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Volt már harminc alatt, én szeretem nagyon
Viszont nem értem a kérdést neked is van,volt...
[link] -
nebancsa
senior tag
Én megalkuvó vagyok legyen mindkét félnek igaza, így csak félórával toljuk el az időt. Így szerintem mindenkinek megfelelne 😂
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Citizen ponzorálta biztos a gyártást, ott minden méret 19 vagy 21

-
nebancsa
senior tag
Mai kínai. Impulzus vásárlás volt, de már megbarátkoztunk, egyre jobban tetszik a kávé szín.
-
nebancsa
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Feleségem lepett meg ezzel a márkával egyik karácsonykor, látta az arcomat, többet nem vesz nekem meglepetés órát 😂
Sajna ráadásul elég drágán vette, azért emlék, örülök neki. -
nebancsa
senior tag
válasz
stellaz
üzenetére
Ez így igaz
, tavaly volt egy komoly áramszünetünk kb. 12 órás. Minden családtagomnak tudtam adni egy zseblámpát, dagadt a mellem 😂. Egy időbe mindig volt nálam bicska, erről leszoktam, viszont közelben mindenhol elő tudok szedni egyet. Viszont kaptam ajándékba egy bozótvágót, az a kocsiba van elhelyezve. Kérdezte az ajándékozó milyen a kés? Hát röstelve mondtam még nem volt alkalmam használni... Remélem nem is kell majd 😂 -
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Kora reggel be is raktam a kosárba, ekkora tudással nem is sok érte a 93eFt. Aztán pár pislantás után esett le hogy millióról van szó
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Szerintem beszántották. Az volt a filozófiájuk olyan minőségű órát gyártanak amit a megrendelő kér. Így azonos kinézetű óra több változatban készült. Zafírral vagy anélkül, bőr vagy műbőr szíjal stb. Inkább tiszta lappal indultak egy másik márkanévvel. Talán pagani?
Ezt csak feltételezem...
Ennek emlékére fel is vettem az első kínai órámat
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Mikor tervezed? Csak mert ahogy mennek fel a szervízóradíjak, lehet gazdaságilag jobban megéri addig használni amíg megy, és majd egy szerkezet cserét megejteni.
-
nebancsa
senior tag
-
nebancsa
senior tag
Tesztelem a skmei-t sós vízben, jó bírja. 🙂
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Ilyen vitrolásos nekem is volt. Egy ismerősöm nem fogadott el pénz a munkájáért, viszont a hobbija a vitorlásozás volt, így ezt ajándékoztam neki. Máig bánom

-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ahogy fogy, úgy kapsz másik üvegcsét

-
nebancsa
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Gratula! Nekem a cadisen jobban is tetszik mint a sugess, a gombjai miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

itt is két másodperc mutató van.
Koronás lcd óra..
Ez így igaz