Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
Sziasztok!
Beleszerelmesedtem egy ilyen replikába http://www.wacnts.com/replica-iwc-portuguese-automatic-iw500109-p-159.html
Rendelt már valaki innen, mennyire megbizhatók az órák? -
nebancsa
senior tag
Amennyiben ilyen minőségű lenne mint a videóban, talán még a 150 dollárt is bevállalnám. [link]
https://www.replicawatchvideo.com/mobile/watch.php?vid=d2e5c0773
Sajna a videóban szereplő linket lekapcsolták, gondolom jogsértés miatt...
Ez a bolt ahol felfigyeltem a replikára, még csak 1 hónapja üzemel, lehet tényleg csaló oldal...
[link]A facebookon hirdeti magát.
[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
Még nem sikerült választanom IWC portugal replicat vagy parnis portugal stílust legyen. Amennyibe a zafír és a vízálló opciót bejelölőm árban már nincs sok különbség. Swan neck opció mit jelent?
[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
Elindítottam a megrendelést, ő lett a választás.
[link]
Remélem nem lesz csalódás, és nem szőröznek a vámmal...
Mennyire vízállók ezek az órák? -
-
-
nebancsa
senior tag
Hihetetlen ez a szállítási gyorsaság. Kínai Parnis-tól rendeltem az órát 2017.12.29.-én este és kézhez vettem 2018.01.04. Gyakorlatilag 5 nap alatt ide ért Kínából. Gondolom nem hajón jött... Az órán nincs hiba, karcolás.
-
nebancsa
senior tag
válasz nebancsa #14993 üzenetére
Első észrevételek az óráról:
Negatívum: Olyan érzésem van, mintha szégyellné a gyártó az órát, a számlapon kívül sehol nincs jelölve semmi, se a szerkezeten se a tokon se a koronán se a szíjon.
Pozitívum: másodperc stoppos a szerkezet, koronáról is húzható, a szíj szerintem bőr, elég finom, és puha tapintású. -
nebancsa
senior tag
válasz mr.perfect #14995 üzenetére
Megrendelésnél a Fedex-et írta de a DHL hozta.
-
nebancsa
senior tag
válasz petipetya #15006 üzenetére
A parnis nem csak saját név alatt gyárt, hanem kérésre másnak is olyan színvonalban és minőségben ahogy megrendelik. [link]
Amit megrendeltem az megfogott, bár nem 10 dolláros, viszont szerintem ár/tudás,minőségben nagyon jó.
Példaképp még az offos 130e citizenemben sincs zafír... Még nem ajánlom mert 1 napja sincs meg, de nekem meggyőző a két év gari, és a németeknél van viszonteladó is. -
nebancsa
senior tag
válasz Donki Hóte #15234 üzenetére
Ilyen órát én is vettem, a tok krómozott műanyag
7 signálost keresek, erre is ráállhatnának a kínaiak... -
nebancsa
senior tag
válasz Rodzser Mór #15236 üzenetére
Nekem képről van pár modell ami bejön. Szerintem a rengeteg divat óra márkánál ez sem rosszabb. Legalább az árai nincsenek elszállva. Az meg hogy jó a marketingeseik, és kaszálnak egy dolog, viszont most a negatív híren is nyernek. Mindenhol ez csöpög, erről beszélnek, ingyen reklám.
-
nebancsa
senior tag
válasz knoxhu #15430 üzenetére
Én az vagyok nekem a zafír üveg és a 2 év jótállás meggyőzött. Sajna nem tudok nagyon vigyázni az órára és a sima üveg nálam hamar karcosodik, viszont az meg borzasztóan zavar.
petipetya: Nekem ilyen parnisom van már két hete, csak feketében. Talán jobb választás lett volna világos számlappal szobába kevés fénynél elég nehéz leolvasni az időt. Viszont világosban, napfénynél nagyon pazar az óra. Zafír üveg kékes bevonata miatt olyan a számlap mintha sötétkék lenne, és a mutatók csillognak, villognak. 2 hét nem nagy idő az elején beállítottam, és most nézem 2 percet siet két hét alatt. Nekem ez bőven jó, ezért biztos nem fogom szétszedni, hogy finomhangoljam. Irodai munkát végzek, de még koronáról nem kellett húznom, állandóan maximumon van a járástartalék. Rotorja elég hangos, viszont nagyon pörög Van hogy hírtelem megmozdítom a karom és 3-4 másodpercig hallom a forgását. Ketyegése is hangosabb szerintem az átlagnál, ez sem zavar. Összességben szerintem minőségi óra, igaz nem 20dollár, de így is megéri az árát. Negatívuma talán annyi, elég vastag az óra, és nehéz is, első napokban zavart. Igaz előtte 38mm-es órát hordtam, ez jóval nagyobb.
-
nebancsa
senior tag
-
nebancsa
senior tag
válasz pulutodurumo #15443 üzenetére
120+ nál tartanak, de 7 napot még nem érték el. Több gyár gyártja a hamisítványokat, mindig változtatnak, tökéletesítenek rajta valamit, minél jobb, hasonló legyen. Persze tökéletes sosem lesz, és nem is várhatjuk el az eredeti ár töredékéért. Azért az sokat elárul nagyon kis különbségek vannak az eredetihez képest. Nekem első látásra szerelem volt.
Ami pedig ámulatba ejt, és rámutat hol tart a kínai órakészítés, ha akarnak tudnak tourbillonos órát is készíteni. Persze meg kell fizetni, de az is töredéke a svájci árnak.
[következő szerelem?][ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
válasz @mriya@ #15458 üzenetére
Nagyon vagány, egy ideje nézem, de nem jövök rá végül is mennyi időt mutat?
Olvastam kicsit a tourbillonról, ki is fejtették karórákban nincs szerepe a pontosságban, csak dísznek van. Viszont elég látványos, meg kell hagyni. Persze élőben nem is láttam csak videon.[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
válasz mr.perfect #15618 üzenetére
Vizet is bírja? A bal oldali korona itt csak dísz? Még búvár órám nincs, de olyan kellene ami tényleg bírja a vízet, szauna, csúzda
-
nebancsa
senior tag
Titánból készült kínai óra létezik?
-
nebancsa
senior tag
válasz csatacsita #15929 üzenetére
Ha már ufo nekem is van egy 70-es évekből
Mikor a kezemen van és ránézek jókedvem leszAnnyiból nem off, úgy tudom megvették a kínaiak a roamert.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest