Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Van ezen a Vinteden minden, még olcsó A. Lange & Söhne óra is
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Most
jött szembemegy el örökre, kb. 30 perc múlva - Vol. 8Alaposan meggyepált Longines stopper, elsőnek licitáltam rá, 2 ezerért még jó is lett volna, de a jelenlegi árát (+25% aukciós díj, nevetséges) már sokallom, pedig szép az a véset.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Mivel a kínzó bugyi-kérdésre már soha sem fogjuk megtudni a helyes választ, igazán elárulhatnád, milyen óra van rajta. Tegnap megpróbáltam fókuszálni a kép azon részére, de nehezen ment, folyton elkalandozott a figyelmem, első körben Carrera Glassbox ugrott be, de túl nagyok a segédkörök, Baltic Scalegraph esetleg? Vagy mégis inkább egy Dan Henry Reverse Panda?
Furi, bár továbbra is be vagyok oltva Jody ellen, de ezt pont megnéztem, vagy inkább áttekertem gyorsba'. Nem bánt túl szépen a márkával, ha jól értem, beszólt nekik, hogy kéretlenül küldözgetik szemlézésre az órákat, meg mintha külön élvezettel is rugdosta volna őket azért, hogy nem a nagy márkákat koppintják, hanem a kicsiket. Nem tetszik ez a kamu Robin Hood mentalitás, a lenyúlás az lenyúlás, bár a kicsikkel szemben tényleg egy fokkal kínosabb. Az Erebus sem az a fene nagy originális dizájn, pontosabban annyira steril, annyira biztonsági játék, hogy bármilyen dizájn előképet oda lehetne képzelni. Nekem amúgy az a kék óra még tetszett is, nyolcvan dodóért inkább azt venném, mint 200 valamennyiért a Serica / Formex titánt.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Vannak applikációk rádióvételhez.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
A DCF vétel itthon lakóhelyfüggő lutri, normális sajnos ha épp nem megy (vagy ami rosszabb, hibás időt állít be, mert 70-es évekbeli megoldásként nagyon gyenge a hibaellenőrzése).
Karóránál segít még az is, ha pl. fűtéscsőre, biciklikormányra csatolják föl estére, mert az egyfajta antennaként viselkedik. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
01h-kor tökéletesen vette az adótorony jelét. Hiába, a WD-40 jó mindenre.
- Jó lenne, ha ezentúl is szinkronizálna, ez volt az eredeti hibája, amiért nekem adta kollégám - ő vett egy újat. -
driv4r
aktív tag
-
driv4r
aktív tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Jó a 101 crop szabása, derékban is slankít, nekem egyik klasszik Levis Type se áll jól, szintén Vinted szerzeményem volt most nemrég egy Engineered dzseki, az is azért lett jó, mert relatíve rövid szabású. Ha gondolod, küldj privátban postai címet, feladhatok levélben Carhartt kulcstartót, van még pár darab mörcs, anno rokon csinálta hazai marketinget.
-
Memmaao
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Ne is mondd! A japán denim vonal brutál minőség és heroin ár. A képen a Lee 101 rider selvedge denim dzsekit az emagon lőttem egy lengyel denim shopból, vicces 29e forintos áron. Aztán amikor megvettem, utána már 49e-re ugrott az ára. Először azt hittem, átverés lesz, de végül az jött, ami a képen volt. Valószínűleg beragadt áru. A Vinteden is szuper cuccokat lehet kifogni. Carhartt is van fent egy Bartlett kabát a méretben 30e alatt. És nem a WIP európai vacak, hanem USA workwear.
Köszi mégegyszer mindenkinek a szavazatot
-
Freddy76
addikt
válasz
Memmaao
üzenetére
Múlt héten voltam shoppingolni, a Levi's boltban vettem két nadrágot (egész új élmény volt egy átlagos üzletben, "normális" emberek között úgy nadrágot venni, hogy nem kell felvarrni a szárát). Felpróbáltam egy retró dzsekit, a '90-es években volt olyanom. Végül ott hagytam, de azóta ott motoszkál a fejemben, hogy kellene egy farmerjakó tavaszra...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Memmaao
üzenetére
Nem szoktam ilyen szavazós kéréseket teljesíteni, de most kivételt teszek.

(Kíváncsiságból rákerestem a traumatológusra is, aki összelegózta a nyílt combcsonttörésemet 2015-ben, de nem találtam a listában. Nem tudom, hogy praktizál-e, vagy hogy egyáltalán él-e még. 🤔)Bennem az everyday carry lángolt fel újra, mert szembejött velem egy tárca, ami igencsak megtetszett.
Késlekedve adták fel, várhatóan csak jövő héten érkezik meg, de a színben harmonizáló Orbitkey kulcstartó már megjött. -
driv4r
aktív tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Ez teljesen legit:) 10-15 éve a styleforum két nagy alapvető frakcióból állt, volt a klasszik suit and tie people meg a denimhead + streetwear arcok, én meg ott álltam középen, mert mindkettőt szeretem:) Ott ezek a WIWT képek nagyon mentek volna, de most is, timeless. Én is inkább ilyenekben járok manapság, egy hasonló, de vintage Lee Rider dzsekit pont most lőttem a Vinteden, meg régi Cone Mills gyáras selvedge gatyákat is. Akkor leszel bajban, ha majd elmész a repró meg a niche japcsi cuccok felé, isten pénze se elég rá:)
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Az is megfordult a fejemben, h szétszedem a Vosztok 2414-et, hátha rájövök, hogyan lehetne megszüntetni a mutatók lötyögését állításkor. Aztán gyorsan elhessegettem a gondolatot. Szenvedjen vele más.

-
PNP
őstag
Watchdives WD0016B
-
driv4r
aktív tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Hirtelen fogyás veszélyes üzem, anno lement pár hónap alatt kb. 10-15 kiló, full gardróbcsere lett belőle plusz egy nagyon kóros hobbi, classic menswear addikt lettem, csak a Covid lelazulás után sikerült végre szögre akasztani az öltönyöket, de rendes cipőm még most is több van tán, mint órám. [link] [link]
-
Faresz1976
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Gratulálok!
Az mindig jó hír, ha nem kell kidobni egy órát. Pláne ha még müködik is. Bárcsak a két Poljot-om is megjavult volna
. -
Memmaao
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
Én is két év alatt -24kg vagyok. L-ről most S, második kör teljes gardrób csere. Vinted erre tökéletes.
Kicsit (nagyon off). Jelöltek idén Szent-Györgyi Albert orvosi díjra. A délnyugati régióban elég jól állok, harmadik a listán.
Esetleg ha tennétek rám egy szavazatot, megköszönöm!A szavazás alatt Merész Márton névre keresve. Köszönöm! ❤️
-
5-ös kezelő
senior tag
Kivételesen nem elbarmoltam, hanem sikerrel újraindítottam egy órám. Tavaly vmikor egy haldokló, jelet nem fogó Casio WV-59 órát befújtam WD-40-nel (mert kontaktspray nem volt itthon), hátha használ, meg is halt egyből. Ma reggel elővettem a kukázandó dolgok közül és szétszedtem. Nyomógombok mögötti lemezek már nem az igaziak, elvesztették a rugalmasságukat, de némi piszkálódás után visszatért belé az élet, amint elemet tettem bele. Örülök, h nem dobtam ki, fel is raktam kézre.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Churpik
üzenetére
Ja, mivé is lenne szép nemzetünk a celebséfek nélkül (ld. A palacsintás király c. örökbecsűben a Derelye főszakácsot, mintha ott is éppen szétlopták volna a kamrát meg a fél országot), csak ez a sok társadalmi naplopó lenne, mérnökök, orvosok, tanárok, oh wait.
Gordon Ramsay kollekció itt, uncsi polgári darabok, most megnéztem a Heston Blumenthal dolgait, mert anno szerettem a full geek OCD megközelítését, sajnos Richard Mille meg Cvstos van a kezén.
-
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Érdekes dolog órás körökben ez a populáris Hublot-utálat, egy csomó dolog* érthető benne, de ha tárgyilagosan nézem, egy 38 millis, kék számlapos Classic Fusion még akár rendben is lenne, ha nem egy saját szerkezetnek hazudott SW300-at tokoznának bele, hússzoros árazással.
* ah, az a jóleső morális pánik, drága is, ronda is, feltűnő is, kőbuta focisták, simlis arab nepperek stb stb.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Degeczi
üzenetére
Ha van valami, ami az udvarban totyog, sárga, és még hápog is, akkor az egy kacsa.
Ha van egy YT-csatorna, ahol a thumbs-ok 95%-án villódzó dollárjelek vannak, alattuk meg affiliate linkek, akkor az egy gagyi reklám.
Nem lenne baj, csak akkor módosítani kellene ezt a szöveget: 'The channel's mission is to bring you honest, unbiased and entertaining Reviews'.
* Az az órás kontent, melyek címadását a Crazy Quality, Insane Value, Criminally Underrated stb stb clickbait jelzős szerkezetek dominálják, szintén a legsunyibb bújtatott reklámnak minősül.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Elég szar érzés lehet két és fél év alatt 17 ezer feliratkozást összekaparni, főleg az AliX legalja szutykokról való művi lelkendezés árán.
Szakmai érdeklődésből most rákattintottam a 'Swiss Entry-Level Has a Problem - It’s Called Chinese Competition' c. magnum opusára, bár ne tettem volna, szimpla és szégyentelen Welly Merck promóció,
fizetettkorrumpált tartalom. Ez a faszi tényleg az alja a szcénának, igazi bottom-feeder, morálisan vállalhatatlan. Ha lenne Nico-féle toplistám az órás influenszerekről, akkor az Hublot-kategóriába helyezném. -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
"elmondja milyen jó és szép"
Igen, sajnos akkor is, ha sz@r.
-
ace22
tag
válasz
raziel01
üzenetére
Nem igazán válaszolja meg. Előbb sorolja, hogy milyen hihetetlenül fantasztikus órákat vett tavaly, most meg mennyibe fájnak. Aztán bevallja, hogy fogalma sincs miért van az árugrás, de akinek van, az kommenteljen. Végül megállapítja, hogy az Ali-nak nincs reális alternatívája...
-
raziel01
veterán
[link] WHY Are ALIEXPRESS Prices Spiking!!? And No One Is Talking About This?
pont erről volt szó a topicban. drágultak az órák de senki sem tudja miért. -
Freddy76
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Nem merek a linkre kattintani
.Ó bakker, ez de gyönyörű, és minden tartozékával együtt! Ha egymillió körül lenne, remegne a kezem... Szívem csücske ez a Christobal C...
-
driv4r
aktív tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Béna a keresője, bénák az eladók, ezért a termékinfók is, már rég leálltam aktív kereséssel, az 'ahogy esik, úgy puffan + algoritmus' kombót használom, passzív módon. Azt is szoktam még, ha van egy jó találat, akkor klikkelem az algo által feldobott hasonlókat is a lap alján, próbálom betanítani az ízlésemre.
-
zoarden
tag
válasz
driv4r
üzenetére
igen, hasonló tapasztalatok vannak nekem is. Megjelennek a kalapácsütés előtt nem sokkal az eszkimók és olyan magasságba tornásszák az árat, amit nem akarok kifizetni már.
Aztán ezen eszkimók egy részének zsebe van, meg rákívánása, de körültekintése az kevésbé. Nemrég volt egy sportautómárkához köthető óra árverése. Egy kis utánakereséssel kiderülhet hogy hamisítvány, nem is a megtévesztő fajtából.
Most nézem 320-ért vitte el valaki...
Ilyen szempontból jobb a Vinted - a te Vol. sorozatot is bizonyíccsa. Lehet találni jó dolgokat időnként (talán).
De sajnos ott meg a képek minimum minősége nincs megkövetelve (nyilván más műfaj) akár egy referencia kiderítése okán is szenvedős. Viszont lehet kapcsolatot teremteni az eladóval és kérni, hátha hajlandó rá. -
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Igen, volt anno hasonló Yema, sőt, előbb jött ki, mint az Oris '65.
Vinted-en volt, most is van talán pár noname ilyen számlappal, a Catawiki-t múltkor megtárgyaltuk privátban, utána megint felmentem rá, belájkoltam vagy 10-12 no reserve price darabot, de esélyem nincs egy jobb fogásra, túl sok az eszkimó és túl tapasztaltak, ráadásul gazdagabbak nálam:/
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Néha el kell engedni, hogy meg tudjad fogni:) Nyilvánvalóan csak a pecázásról beszélek;)
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
Oké, ez betalált.
Nem csak azért, mert nemrég átéltem valami hasonlót, hanem mert ez a rohadt Oris évek óta a "grál" nekem is.
Vagy ha nem is a grál, de top 3-as nálam, és talán a legdrágább óra, amiért pénzt adnék. De nem most. Láttam én is pár hete facebookon, de elengedtem (bár a csajjal ellentétben az órát nem végleg). -
driv4r
aktív tag
Nem is olyan rég volt a 40 éves érettségi tali, nem volt túl jó élmény, elég rémes dolgokat tud művelni az idő meg főleg a hazai életkörülmények az emberekkel:( Viszont lélekben mindenki fiatal maradt valahol, még tudtunk együtt röhögni az emlékeken meg a saját hülyeségeinken:) A régi bomba csajok meg sajnos már rég kint élnek valami nyugisabb helyen:/ Az enyém is, Ausztráliában, tudom, hova vegyek repjegyet, ha beüt a krach:)
-
driv4r
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Most jött szembe - Vol. 7
Mint amikor vasárnap délelőtt a főtéren hirtelen felbukkan életed szerelme a gimiből, csak éppen pár évtized fáziskéséssel, még mindig iszonyú jól néz ki, de már nincs meg az a régi szikra. Beültök valahova egy kávéra, udvariasan eldiskuráltok, de már az első percben pontosan tudjátok, semmi se lesz a nagy találkozásból. Aztán egy darabig még viccesen elvitatkoztok, vajon ki állja a cechet, de külön-külön fizettek, ne legyen semmi félreérthető dolog, az utcán gyorsan elköszöntök, de nem kíséred vissza a kocsijáig, nem is nézel hátra, amint lassan, talán túl lassan kisétál az életedből.

Első generációs Oris Divers 65, most jött szembe, nagyon bele voltam zúgva valamikor, de nem lett az enyém, és ez most már így is marad. Félek a csalódástól, inkább maradjon meg egy szép emléknek.
-
dzsi23
addikt
válasz
dilajoska1
üzenetére
Amúgy is gyengém a kalifornia számlap, de ez kifejezetten szép, arányos és letisztult, kíváncsi vagyok, milyen lesz élőben.
-
dilajoska1
őstag
Ma én is berendeltem őt.
-
Freddy76
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
A szíj milyen? Az én 40 dolláros Militado órámon olyan, hogy eret lehet vágni vele. Egy napot hordtam, és másnap úgy nézett ki a csuklóm, mintha vagdosnám magam...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Jó az a szín, v legalábbis nem rossz. Fehérnél tuti jobb.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Churpik
üzenetére
A múltkori szervizes körkérdésem alapján azért annyi kiderült, szinte senki nem tartja meg a kínai óráit olyan hosszú időtartamra, hogy valóban releváns legyen, milyen szerkezet is van benne. Ha a szokásos Seiko vagy Miyota, akkor nincs gond, elvileg egy ETA klón PT se lehetne megoldhatatlan probléma. A Seagull és Hangzhou viszont igen, legalábbis én nem ismerek olyan órást Pesten, aki ilyet már szétszedett volna, bár nem is ismerek túl sok tapasztalt órást. Nekem a Peacock egyes szerkezetei kifejezetten tetszenek, drágább kínaiakban és pár mikróban előfordul, de ha egyszer lenne olyanom, akkor is valószínűleg elpasszolnám még az időszakos előtt.
Amúgy a személyes tippem az, hogy még 3-4 évig tart ez a jelenlegi mechanikus kínai felbuzdulás, de olcsó / consumer vonalon egyre több lesz a kvarc, átlendül az inga.
* CIGA X: rákerestem, Seagull ST25 szerkezetet mondanak az okosok a fórumokon.
-
zoarden
tag
Köszi mindenkinek a szerkezet infókat!
Könnyű döntés így amiatt amit Churpik ír. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Mekkora egyébként ténylegesen?
Mert a termékoldal 40 mm-nek írja, viszont a korábbi változatról is, márpedig ott egy review szerint azt valszeg a koronával együtt mérték, egyébként inkább 36:
-
Churpik
aktív tag
válasz
driv4r
üzenetére
Engem sajnos sokszor pont ez tart vissza az óravásárlástól (márhogy ha semmit sem tudok egy adott szerkezetről).
Tavaly decemberben volt ugye az az akció ahol a Ciga Design Series X Gorilla skeleton órákat dobták utánad 44 ezerért (itthon boltban 150e...). Jó vétel lett volna, meg még tetszett is, de.
Annak a szerkezete (ami rá van írva) CD-01. Nekem ez így tök semmitmondó, és már látom magam előtt, hogy ha bármi gond lenne vele még csak azt sem tudom, milyen alkatrészt kell szerezni hozzá (azaz minek a másolata).

-
Faresz1976
senior tag
válasz
zoarden
üzenetére
Ezt sajnos nem tudom. ( hogy minek a klónja )
Amikor kivettem a dobozból is így nézett ki
. Egyből megnéztem a fényét, de tök sötét volt. Úgyhogy sajnos ez a teória sem igaz rá. Ez egész egyszerűen ilyen
.Churpik
Sajnos a Samsung ilyen képeket készít.
A monitoron ezüstösebb a tok, a telefonon nekem sárgásabb.
-
dilajoska1
őstag
-
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Szerintem nem direkt klón, Hangzhou, innen a Series 7, de nehéz így megmondani, látni kellene minimum a kerékjáratot, de inkább a teljes architektúrát meg a méreteket. Kis másodperces, 3 óránál van a dátum, ezen már el lehetne indulni, ilyen lehetne pl. a 2892 alapú 2895, de az sokkal vékonyabb, meg az SW200 alapú SW260, de az is máshogy néz ki, nem dupla hidas, nem Novodiac biztosításos, szóval passz. Lehetne ez a szerkezet jó alap Yema vagy Tudor werk hamisításhoz, ha csak a teljesítmény adatait nézem, 70 óra és 4 Hz:)
-
zoarden
tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ácsi, a színét befolyásolja a full-lume is.
Így szerintem attól is függ az árnyalata, hogy épp milyen megvilágítás érte kicsit korábban.
Az én vasutas Bernym is tojásfehér különböző árnyalataiban létezik emiatt. Napsütésben is más, egyéb megvilágításokban is.
Azt persze értem hogy sehogy sem tetszik a tojásossága a fehérhez képest.
Amúgy tetszetős nagyon!
Ez a HZ8240 mi(nek a klónja)? -
Faresz1976
senior tag
Nos igen
. Felraktam a színtelítettséget, hogy elérjen azt a színt amit látok. Így lett a valóság és a kép fedésben. Jól látjátok
.Amúgy köszönöm mindenkinek, jól esik a gratuláció
. -
LimaBravo69
tag
Itt sem lenne szabad olvasgatnom..
Megláttam a winteden ezt, és nem tudtam otthagyni.
Elküldtem a linket egy barátomnak.
41ezerért hirdette egy lengyel eladó, a haverom ajánlott érte 33 ezret. Az eladó elfogadta, feladta, elküldte. Így ez lett az ötödik kínai órám. Soha nem godnoltam volna, hogy ide jutok
.
Pár napja érkezett, a tapasztalatok:A számlap nekem nagyon bejön, a tok kidolgozása egészen jó. A fémcsat lehetne jobb is, vannak rajta élesebb részek.
A stiftek csavarosak, könnyen méretre lehet állítani (6 mikroállítási lehetőség).
Gyengébb fényben ez is nehezebben leolvasható, a másodpercmutatót (és a stopper másodpercmutatót) gyakorlatilag nem látom. A szemem sem a régi, illetve a szürke háttéren a kék színű mutatók nem optimálisak (bár amikor éppen látom őket, akkor szépek
).
Menetes hátlap, csavaros korona - és stopper gombok.Összességében:
33 ezerért zafír üveg, kerámia lünetta (fix, nem forgatható), acél tok, igényes kidolgozás, fényevő Seiko szerkezet. A fémcsat tömör, a végszemek is.
Alin most 175-190 dollárért látom, amennyiért jött, nekem kihagyhatatlan volt
.
Megtartós lesz a többivel együtt.. -
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Nekem is tetszik, bár most már belelátom a rózsaszínt is, amióta írtad, elsőre nem vettem észre.
Jó ez a fekete-piros nájlonnal és a fekete-piros mutatókkal. A fotódon szinte sárgaréz szerű a tok.
Mi ez a HZ8240 szerkezet? -
driv4r
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Megnéztem a terméklapot, ennyiért ez a szerkezet nekem best buy kategória, hi-beat, 72 óra, dupla híd, és még jól is néz ki, grat!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez két véglet. A webes valóban kevésbé telített és hidegebb fehéregyensúly mellett készült kép (ha egyáltalán az, és nem renderelt, persze...) a te képeden a telítettség nagyon erősre van állítva (valóban rikít a piros mutató és a piros cérna is), ill. a fehéregyensúly túl meleg, mert a titán ház sem szürke, inkább "aranyos". Természetes napfényben pontosabb képet lőne egy telefon is.
Pl. ebben a lengyel review-ban ezüstös a ház, és kevesebb a piros összetevő a számlapon is
-
zazenke
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
majd tegyél már fel képet akkor is amikor már félig levan engedve a rugó vagy majdnem teljesen . Kíváncsi vagyok
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Olyan mintha a bal oldali képen levették volna a színtelítettséget, mert még a piros mutató is halványabb.
Ha telefonnal tudsz nézni egy pontosságot, beat errort az jó lenne.
(Watch Accuracy Meter androidra) -
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Gratula! Nagyon szép a szerkezet és szerintem is jobb mint ha fehér lenne.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Faresz1976
üzenetére
Dehát a termékoldal képein is az, ill. a nevében is ott a "cream"... nekem mondjuk jobban tetszik így, mint ha fehér lenne.
-
Faresz1976
senior tag
Megjött a Boderry, sajnos nem fehér a számlap hanem tojáshéj/krém színű.
-
zazenke
őstag
válasz
dzsi23
üzenetére
36 os órát ? az teljesen kizárva . Most egy 40mm es van rajtam 2 hete és látom hogy nem ideális, lehetne inkább 41mm és vékony csuklóm van. Csak azért nem teszem félre mert tetszik az ST2505 szerkezet . Nem kellett belenyúlni mert pontos, valahogy nem akar leketyegni az 50 órás járástartaléka(amit meg is mutat a számlapon) akkor sem ha csak napi 3 órát van rajtam. Olyan mintha sokkal könnyebben felhúzódna mint a miyota 8215 pedig szerintem ez is csak egy irányba húz fel mert belehet pergetni a másik irányba szabadonfutásba. A miyotánál előfordult hogy cserben hagyott mert nem volt neki elég ugyanennyi mozgás hogy felhúzódva maradjon
-
dzsi23
addikt
válasz
driv4r
üzenetére
"Most nagyon megihlettél"
Biztos azért, mert én is hasonló dobozt linkeltem."2-3 éven át viseltem éjjel-nappal"
Ha nálam ennyi időt kapna egyetlen óra, azt valószínűleg megtartanám.
Amúgy senkit sem akarok megihletni az eladásra, inkább azt várom, engem ihlessen valaki a vásárlásra.
Bár most az ihlet megvan, de nagy a dilemma... az óra, amit kinéztem, tetszik, csak már megint 36mm, és szerintem kicsit billeg a homage és a hamisítvány határán. Ha 20k alatt lenne, nem agyalnék, de sajnos közelebb van az 50-hez.
-
zoarden
tag
válasz
Freddy76
üzenetére
A Sandokanról eleinte lemaradtam asszem, zsenge koromra való tekintettel eleinte a szüleim nem engedték nézni. Elég sajnálatos volt h másnap az osztálytársaim mesélték az aktuális epizód tartalmát.
-melyik része fért rá SFoxnak?
#51001 5-ös kezelő : deede emlékszem a játékórára. Valami gusztustalan nylon szíja volt ha jól emlékszem most hogy a kotorászok a regiszterekben.
Azért az élményt néhány nap után rontotta hogy kézzel kellett a világidőt utánaállítani, így sztem hamar ráuntam-még játszásiból se volt olyan menő, pedig fantáziám az volt elég (II.vh-s puskacső/závárzat alá faragott tusa stb-vel Utazás Plutóniába játszás, ahol olyan saját kreatúrákra, azaz pl. oylan kengurukra vadásztunk, amiknek 3 nyaka volt a törzséből és zseb helyett ezek között , azaz a tripodnyak alatt hordta a kicsinyét).PS: az ügyességi fajtából egeres-macskásom is volt
-
Freddy76
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Nekem olyan volt, amelyiknek az egyik oldala ez a focis volt, a másikon Nyilasi Tibor fényképe. Apu a zsadányi vásárban vette, kaptam még egy zsebtükröt is, amelyiknek Sandokan volt a hátoldalán. Pár évvel később már olyan tükröt vettem, amelyiken Samantha Fox volt.
Öreg vagyok.
-
driv4r
aktív tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Most nagyon megihlettél, úgy érzem magam, mint egyszeri GS marketinges az Iwate-hegyen ácsorogva hajnalban.

Rengeteg órázási baklövésem volt, de dobogós helyezést érdemel ez a Timex kvarc kronó, egyet vesz, kettőt kap akcióban szereztem anno egy Auchan butiksoros óra-ékszer boltban. Múltkor megpróbáltam elemet cserélni benne, de pattintós a számlapja és rá van rohadva,
flexvéső-kalapács kombón gondolkodtam, de lusta voltam lemenni a garázsba. El kéne passzolni, de kutya nem fogja megvenni, ráadásul ködös emlékeim szerint már nem is működik a kronó funkció, majd beviszem egy közeli charity boltba.A többi is megy a levesbe, a kék Fossil órát kicsit sajnálom, sok közös boldog pillanatunk volt, 2-3 éven át viseltem éjjel-nappal, amíg le nem rohadt róla a gyári bund szíj, a Swatch lesz talán megtartós, ötezerért, anno azt gondoltam, jó üzlet volt.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Sajnos én sem vagyok már olyan fiatal, mint amikor 47 millis Daniel Klein órát hordtam.
[link] -
Faresz1976
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Valami rémlik a műanyag gyerekóráról. A szíján az egyik oldalin lyukak voltak, a másikon meg kis pöckök sorakoztak. Egymásba kellett pattintani őket.
Az iskolakezdéses papíróra most is van
, csak modernebb kivitelben.
Hejj de régen volt.... kakasos nyalóka, cigirágó
.
ON.
Holnap jön a 72 órás járástartalékkal rendelkező titán Boderry. Alig várom
. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Sejtettem, h szemtelenül fiatal vagy hozzánk képest.
Bohócosat én sem láttam. Iskolai papír óra, persze. De tényleg nem emlékeztek a műanyag gyerek karórára? Idegesítően igénytelen volt már kisgyerekként is. PEZ cukorka későn jött már nekem, de szeretem. Labirintus sem volt, Alin láttam először. (
)
H on is legyen, elővettem a fiókból egy ilyen óarany keretes Synoke digi kvarcot, és tesztelem hordás közben, meddig bírom idegekkel a napi több mp sietést. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- Jó lenne, ha ezentúl is szinkronizálna, ez volt az eredeti hibája, amiért nekem adta kollégám - ő vett egy újat.
Köszi a linket, csekkolom.

Nem csak azért, mert nemrég átéltem valami hasonlót, hanem mert ez a rohadt Oris évek óta a "grál" nekem is.

.

Tudom, hogy a weboldal képe nem mindig színhű. Meg a monitor képei is eltérőek lehetnek. De azért.. na

)