Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Zoli bácsi #46441 üzenetére
Én is pont ma vettem egy ilyet, Horgász-Zónánál most 12 ezer magyar forint!
-
Madn!ght
addikt
válasz BlackmMmDog #46449 üzenetére
Pedig jó cucc, olyakat használok én is. Várok valami kis akciót az AD-n, hátha jóárasítanak egy Ci4-es verziót is.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz vendingo #46448 üzenetére
Még nem tudom én sem mire teszem, 2 esélyes bot van:
CXP Double Tip 3,9m
Eurostar Master Class Distance feeder 80-150gr, 3,9m.
Mindkét boton 50-es orsó van (Spro Freeliner XR 550LCS, Dam Quick Camaro 650 FS)
Főleg a Double tip botra, amin 50-es keverőgyűrű van, érzem kevésnek a Camaro-t.
Aztán az is lehet, hogy tavaszig kitalálok mást. Általában nem dobálok messze, a feederrel úgy 50-60m-ig, bojlissal max 80m...Messzebb nem is nagyon tudtam dobni.
Azért össze akarok rakni egy olyan felszerelést, amivel menne a 100m(+), nyáron volt olyan, hogy kínkeservesen, hátszéllel tudtam a végszereléket a szemben lévő félsziget oldalában lévő nádas elé dobni, pedig ott voltak a halak.
Sajnos a távdobásra fejlesztett bojlis botok kétrészesek (már amit én néztem), és egy 2m szállítási hosszal rendelkező bot nem nagyon fér el az Ignisben..... -
hermanyi
addikt
Nemsokára Box Day ,szóval ismét lesz akció .
Remélem én jövőhetén elélvezek a gyönyörtől Ha megjön a rendelés és kézbe is tudom venni .
De ha nem lesz az elvárt szinten akkor majd bemagyarázom magamnak ,hogy bizony erre vágytam és ez kell nekem erre vártam világ életembenAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
galervin93
őstag
-
Tiby_83
tag
Sziasztok!
Használ valaki ilyen táskát? A belseje gumírozott, vízálló anyag, nem töredezik ki szerintetek? Strapabíró?
Üdv,T
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
válasz galervin93 #46436 üzenetére
Nekem van 2 ilyen kínai csuda 3.6-os méretben
Lágyak, mint a takony, 20 cm-es ponty tőből hajtotta. Tenkarázni vettem őket, arra jó, sima úszózni talán kissé buták. Ki akartam próbálni, de csak nem jutottam el odáig, hogy összerakjak rájuk egy szereléket.
Ázsiában mondjuk hatalmas halakat kiszednek velük.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
galervin93
őstag
Köszönöm a választ! Akkor gyanús, hogy snecizéshez kicsit taknyosak, oda azért talán illik némi feszesség, hogy legyen sebessége, dinamikája a dolognak. Ugyanakkor 7-8 méteresben keszegezni, teszkóspontyozni jó lehet.
Videókat én is néztem, "kötélnyi" monofil zsinegekkel 10+-os halakat szednek ki 5-6 méternyi zsinórral, beteg.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jansky1
senior tag
Basszus, lecsúsztam a horgász zónás 12.500-ös Okuma CB60ról . Kékeknél látom 15-ért, tudtok kedvezőbb ajánlatot esetleg?
Szerk: És találtam
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
válasz galervin93 #46436 üzenetére
Tavaly karira kaptam a snecizőből. Ezt. Nagyon kis finom műszer, és nagyon szép. A spiccén csak egy kis zsineg darab található felkötésre. Ezt érdemes lecserélni. Kapható direkt spiccre gyorskapocs.
[ Szerkesztve ]
-
joe979
aktív tag
-
Madn!ght
addikt
válasz BLUE TORNADO #46468 üzenetére
Nyíregyháza.
-
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #46475 üzenetére
gyermek horgásznak nem kőtelező a kártya . De ha szeretnél csináltathatsz neki .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
galervin93
őstag
válasz vendingo #46471 üzenetére
Ajajaj, minél többen írjátok, annál inkább szükségét érzem egy(-két-sok?) ilyen bot beszerzésének.
Én nagyon szeretek spiccbotozni, a sok feederes peca között kellemes kikapcsolódás egy pofonegyszerű szerkóval élvezni a horgászatot. Ezeknek a botoknak a karakterisztikája meg az én finomítási mániámat is kielégíti.
No majd január-február környékén visszatérek a témára, addig úgysem tudnám kihasználni, meg most vannak fontosabb beszerezni valók.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Grillo
őstag
Pont most láttam, hogy már a Decathlonban is árulnak tenkara botokat.
-
vendingo
veterán
válasz galervin93 #46478 üzenetére
Azért ezzel más ám a peca. Néha nagyon meg kell szenvedni a halért. Nekem bőrkeményedés lett a tenyeremen pár peca után a sok dobástól.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Ibituba
aktív tag
Nem értem. Tenkara bottal akartok úszózni, vagy a 10+ méteres dióverőkkel óriás pontyokat fogni??
-
Ibituba
aktív tag
milyen súlya van egy 16m-es spiccbotnak? azért azzal emelve fárasztani nem lehet valami komfortos
-
BlackmMmDog
aktív tag
Black Friday alkalmából most akciós,most kell bevásárolni belőle [link]
-
yanna
addikt
válasz BlackmMmDog #46486 üzenetére
Ez csak ikrásokra való? 😎
-
Ibituba
aktív tag
-
Steady74
Topikgazda
válasz Ibituba #46489 üzenetére
Egy spiccbot 7 méter felett, ami használható is, legalább 80.000 Ft. Nem tudom milyen botokat néztetek, de ha egy hatalmas banán vagy kifli a cél (bár nem találom miért 16m-es spiccbotot említettél), akkor lehet 13m-es teleszkópos botot nézni, már ha van egyáltalán.
Papa: csakme' counting is on
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem ez a spiccbot kimaradt eddig, bolognait használtam. Azért tavasszal ha megindul a kárász, ki akarom próbálni, van egy 6m-es ET Rubin Pole, meg egy 4m-es kínai szutyok, ami nagyon kicsire összecsukható (kb 50-55cm) viszont nagyon lötyögős, és a szellőtől is hajlik. Szóval csak azon aggódom, mi van ha a spiccbottal akasztok egy beeső nagyobb pontyot? Zsinór szakad? Mekkora hallal tud megbirkózni egy spiccbot? Mikor a Rubint vettem, be akartam gumiztatni, de Szákó mester azt mondta felesleges, feleslegesen nehezíti, és nem sokkal nagyobb hallal birkózna meg a bot.
Sajnos vízparton találtam már párszor összetört, sporttárs által a bokorba nemes egyszerűséggel behajított spiccbotot, amiről úgy gondolom használat közben törtek el......... -
partxxx
tag
Valamelyik nap BF alkalmával nézegettem FishingTime-on spiccbotokat
ez egész jónak tűnik ár/érték arányban, bár még sosem próbáltam ET Supreme Slim spiccbot
hossz : 600cm súly : 263g 11.490 Ft
hossz : 700cm súly : 372g 13.490 FtEZ sem rossz, igazából nincs sok különbség a kettő közt
-
zolee0307
őstag
válasz Zoli bácsi #46492 üzenetére
Én spiccbottal fogtam már pár, olyan 2 kg körüli pontyot, azokkal megbírkózott a bot és a szerelék (16-os monofil, nem emlékszem, de olyan 3-4 kg körül van a szakítója) is. Élvezetes fárasztani vele, másabb mint orsós bottal. Szerintem nehezebb.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
busman
veterán
-
galervin93
őstag
válasz Zoli bácsi #46492 üzenetére
Én rendszeresen horgászom gumis spiccel kifejezetten pontyokra, igaz ezek bányatavi kis ördögök, jóval erősebbek a hasonforma, de kockatavi lagymatag potykáknál. Mint a kis sodrófa folyóvízi nyurgák, mennek mint a golyó. 6-os gumis spicc, 14-es zsinórral 2-2.5 kilóig simán jó vagyok, felette már necces, ott az első kirohanás dönt, mert ha abból sikerül visszafordítani, akkor jó eséllyel már nyert ügyem van.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jansky1
senior tag
Zónán megint akciós a CB60.
-
gban
Közösségépítő
válasz BlackmMmDog #46499 üzenetére
jansky1: Mennyi volt?
Gondolom máshol is annyi lesz ha máshol se lesz
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.