Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLUE TORNADO
senior tag
Örömmel olvasom, hogy van horgász fórum is Szívesen csatlakoznék, ha nem problem
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz DiszNóÓl #22933 üzenetére
Az etető hajónak az a lényege, hogy egyrészt marha drága, másrészt viszont a felcsalizott horgot pontosan az etetésre tudod helyezni, így sokkal hamarabb megtalálja a hal, mint ha csak kézzel, vagy éppenséggel etető csúzlival juttatnád be az etetőanyagot, és úgy dobálnál rá pl. szeles időben. Egyszerű megoldás, csak marha drága.
A második kérdésedre én momentán egy szezonban egyszer-kétszer legalább cserélek zsinórt, mert sajna a Tiszán horog marasztaló helyeken horgászom. És csak Trabucco zsinórokat használokAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Nekem pont akkor jött, amikor evés után pont ittam. Arra nem volt szinte időm, hogy visszatekerjem a kupakot a flakonra, mert a feeder már ugrott ki a bottartóból 3,5 kg
[ Szerkesztve ]
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Amúrra szeretnék horgászni állóvizen. Van benne sulyom is, de azt nem eszi egyáltalán. Van valkinek valami ötlete, higy hogyan tudnám őket horogra csalni fenekező készségen? 10 kg-on felüliekről van szó. Etetőanyag, végszerelék érdekelne engem konkrétan.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Nem túl régen kaptam ajándékba egy Dam Quick Toxic 740 FD orsót. Roppant precíz kis műszer. A feeder botomra pont tökéletes. És nagyon jó összhangban vannak egymással
http://centrumzoo.hu/DAM_QUICK_TOXIC_740_FD_61cs_elsofekes_orso_D108474Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
-
BLUE TORNADO
senior tag
Az este elmentünk a Tiszára harcsázni. Úgy döntöttünk, hogy ma reggelig nyomjuk. Kb. este 10-ig nagyon szép kapások voltak, utána minden megállt mert odajött kb 6 vagy 7 hód és vidra. Elment az összes hal. Ezek ellen lehetne valamit tenni, hogy ne portyázzanak ott folyton? A víz nagyon jó lenne, kb 4-6 m között van a vízmélység és visszafelé folyik (kanyar belső fele), rengeteg harcsatartó hely van a vízben, több darab 10-40 kg közti harcsa van ott
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz sityupityu #43268 üzenetére
Tudom, hogy érdekes, de mégis ez van.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Üdv sporik!
Van, aki Szabolcsi horgász?Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Holnap reggel megyek az engedélyért
Reszkessetek halak!Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Üdv!
Ma fogtam egy gyönyörű nagy törpeharcsát (30-35 cm). Sajnos szegényt itt ott piros kiütések "díszítették"
Nem nagy foltokban, hanem olyan 1,5-2 cm-es területeken élénk apró pöttyök. Ez milyen betegség lehet?Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Üdv!
A segítségeteket kérném!
A kis falunkban, ahol lakom, itt folyik a Túr folyó, ahol Petőfi kapott ihletet a Tisza című verséhez. Nade nem is ez a lényeg. Hanem... A főút átvezet a folyón egy kis hídon. A híd mellett lakik egy család, aki sok-sok éve a folyó partjára hordja a kazánjukból a hamut. Rendesen dombja lett már és teljesen beleömlik a termék a folyóba. Mit lehetne ez ellen tenni? Múltkor találkoztam néhány vendéghorgásszal és ők is szóvá tették, hogy nagyon csúnya látvány. Szerintem a rendőrség nem igazán foglalkozna vele. Esetleg tudnék-e valahol névtelenül feljelentést tenni ellenük, mert azért nem szeretném, ha vita lenne belőle, amiért kiderülne, hogy én jelentettem be őket. Tudniillik nagyon nagy embereknek tartják magukat, közben meg az udvaruk olyan, mint egy MÉH telep. Télen tüzeléskor meg szó szerint égetnek mindent, ami éghető (többek között autó és mezőgazdasági pótkocsi külső gumiját is!!!), az udvaron szegény kutyák tiszta feketék már tőle olyankor.
Előre is köszönöm a segítségeteket!Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz galervin93 #49775 üzenetére
Önkormányzat kilőve. Ott egyből kiderülne... A többi talán jó lehet. Mondjuk nem tudok róla, hogy védett terület lenne
[ Szerkesztve ]
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek az új bot nyelén (parafa) érdemes rajta hagyni a fóliát? Vagy inkább szedjem le?Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Van egy régebbi Carp Zoom Tiger Zoom 2.70 picker botom. Sajna egy spiccem van hozzá, annak is utolsó gyűrűje letörött. A neten egyedül a zsfishing.hu-n találtam hozzá, de ők már nem foglalkoznak a webes rendelésekkel, mivel hamarosan bezárnak végleg. Valaki nem tud esetleg hozzá valót? Én már kerestem szinte mindenütt, de nem találtam seholAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Zoli bácsi #69576 üzenetére
Az lesz. Elviszem egy nagyobb boltba. Amúgy 2.7 mm a toldásos rész. A teljes hosszát sajnos nem tudom, mert ugye így került hozzám, hogy már nem volt meg az utolsó rész
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz smokiii1 #69671 üzenetére
Szerintem nem lehet rossz. Nekem egy Delphin Chilli 40-es orsóm van. Múlt szerdán volt először éles bevetésen. Nagyon meg voltam elégedve vele. Szépen fut, finom fék, szépen pereg róla a zsinór. Nem igazán van mibe belekötni. Max abba, hogy a hajtókart nem lehet gombnyomásra behajtani
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz smokiii1 #69679 üzenetére
Akkor én jól jártam. Múlt kedden kaptam egy Spro rod-pod-ot Kicsit alakítgattam rajta, de tökéletes. Mivel cső vázas, így az előző tulaj tett bele 8-as betonacélt mindenhova. Így nehezebb lett, viszont sokkal stabilabb.
YAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Ha új feeder botot veszek, pár hét után a spiccek hossz irányban megcsavarodnak. Ez mitől lehet? 3 feeder-em is így jártAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Interceptor #78230 üzenetére
-
BLUE TORNADO
senior tag
Most voltam szedni tiszai kagylót a holnapi éjszakai harcsázáshoz. Remélem, hogy lesz vele sikerem
-
BLUE TORNADO
senior tag
Jááj. De nem volt kényelmes a kemény parton aludni a botzsákon . Olyan vagyok most, mint egy mosott szar Végül 4 kis bugyli harcsát fogtam
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz technium #78277 üzenetére
Köszi! Erre nem is gondoltam. Arra a részére igen, hogy talán a pánt miatt, mert feszes lehetett a zsinór. Más nem igazán jutott eszembe. Mondjuk jártam ugyan így egy Nevis Vanity Carp Picker 2.70-es bottal. Igaz, az gyárilag volt hibás, de konzultálás után azonnal kicserélték a Halcatraz-os srácok. Májusban nyertem egy Carp Zoom Tempo Feeder-t, az 2-3 peca után már úgy nézett ki, pedig az még akkor nem kapott meleget, max a vízparton peca közben.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Tudnátok ajánlani valami olcsóbb harcsázó bot + orsó kombót?
Most jelenleg egy Gold Star TGV Cat 240 100-300 g bot és hozzá egy Arno Source 7000 orsó. 50-es Delphin fonott zsinórral.
180g súllyal max 35m-t bírok vele dobni.
Szeretnék egy olyat, amivel könnyedén lehet 50+m-t megküldeni, mert sajna sokszor szükség lenne rá. Sokat nem tudok sajna rászánni, ezért is szeretnék valami olcsóbbat. Esetleg, ha valakinek akadna, írjon rám privátban és megbeszélhetjükAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz diablo1984 #78328 üzenetére
Nem feltétlenül, ha tudod a horogra tűzés trükkjét mind a kettőnél
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz horcsog #78334 üzenetére
Köszi a választ. Igen, én is gondolkodtam azon, hogy vagy egy új felszerelés nagyobb orsóval és hosszabb bottal (utólag jöttem rá, hogy ez a bot inkább csónakos pecához való), illetve vékonyabb zsinórral. Volt egy 3 méteres régi Dam SpeziPower botom, amit elcseréltem egy másik botra. Így már utólag picit bánom. De az meg ugye, nem harcsázó volt
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz horcsog #78345 üzenetére
A Tiszán pecázok (Szabolcsi révén, ha egyszer erre jársz, szívesen meghívnálak egy jó pecára ). Ezen a Felső-Tisza szakaszon indokolt a vastagabb fonott zsinór, mert a haver már fogott rajta 80+-os,másik haver 60+-os harcsákat. A zsinórt ősszel vettem, tehát nem régi
-
-
BLUE TORNADO
senior tag
Na szóval.
Megvettem az új harcsázós felszerelésemet.
Okuma Dead Ringer DRG 65 FD orsó
Eurostar Power Tip Traverse-X 302 3m, 100-400 Gramm dobósúllyal
SpiderWire Dura4 Braid 4 szálas körfonott zsinyeg 0.40 mm
150 g csúszó trapéz ólom
Ez így volt 35440 Ft
Szerencsére még a régi áron kaptam megAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz xbrbiz #78674 üzenetére
Úgy tudom, hogy az eredeti PowerPro zsineget csak 135 és 270m-es kiszerelésekben lehet kapni. Az egyik spori csak ezzel harcsázik évek óta. Nekem ő mondta
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz horcsog #78685 üzenetére
22 éve pecázok és az idén kezdtem eljárni a Tiszán egy olyan szakaszra, ahol jó eséllyel tudok fogni 80+-os harcsát akár. De a 30+-os sen ritka. Oda azért nem árt a szerkó. A boltban, ahol vettem az orsót, a kezembe adtak egy Nevis harcsázót is. Az volt 80-as méretű és ugyan az az árkategóriás volt, mint az okuma. Hát inkább az okumánál maradtam. Súlyra, masszívitásra elég gagyinak tűnt, így maradtam a medvés orsónál. Oké, néztem Penn-t is, de az már nem az én buxámhoz van szabva . A Longbow orsóknak meg lassan kúszik feljebb az ára. Így is majdnem 50-et hagytunk a boltba az asszonnyal. Többet meg már nem akartam költeni. Így is van ezzel már 22 botom
[ Szerkesztve ]
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz horcsog #78710 üzenetére
Harcsázni sose megyek egyedül. Akkor is csak csónakkal. Így van hely bőven. Ha megakad és húzza a csónakot, akkor elég szinte csak irányítani. Olyankor hamar elfárad a csónak súlya végett
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok! Van egy Carp Zoom Tempo Feeder 3.90 m botom, aminek ma sikeresen letört a spicc gyűrűje. Szerencsére a spiccre még rá lehet húzni a gyűrűt. Nade .. A nagy kérdés: ki mivel ragasztaná össze? Én a pillanatragasztót nagyon merevnek tartom. A két komponensűt úgy szintén. Valakinek ötlete, vagy ki mit alkalmazott, ha járt így?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Zoli bácsi #84479 üzenetére
Zoli bátyja! Maga nem csak motorozik, hanem pecázik is?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Zoli bácsi #84489 üzenetére
Akkor ha van kedve, szívesen látnám egy Felső-Tiszai pecára. Motorral jönne. Egész ide, Szabolcs megye, Ukrajna felőli részére. Tudom, hogy messze van, de ha érdekli, szívesen venném látogatását
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Innen a fórumtársak közül jár valaki a tiszalöki erőműhöz pergetni?
Ritkán szoktam oda járni, kíváncsi lennék, kinek mi vált be. Eddig összesen 1 db méreten aluli balint tudtam csak fogni :/Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ Delphin Hypnoosa 30-60 gr 2.40m pergető botot?
Az egyik haveromnak van, nagyon szereti. A Tiszán használnám pergetni. Attól kisebb dobó súlyú botot nem szeretnék. Sokszor kell a balinokhoz 40 grammos vertikális csali hosszú dobásokhoz.
10.000 Ft alatt szerintem egész jó botAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Igazi vadvízi peca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest