Hirdetés
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz FireFox1996 #86238 üzenetére
Akkor itt van 20%, de ez nem teljesen ugyanaz, mintha 20%-kal olcsóbban lenne, mert ügye ezt is el fogod költeni, meg nem feltétlen kerek 50k vagy 100k lesz a számla. Ha jön a pontyshow alatt 15% kedvezmény, az szerintem kedvezőbb lesz.
-
Steady74
Topikgazda
válasz FireFox1996 #85810 üzenetére
Szervezzük, egyik kiemelt helyszínünk egy balatoni stég lesz, kiváló fogási lehetőségekkel. Lehet, hogy kicsit szűken leszünk de majd sorsolunk ki álljon melles csizmában a vízben
Nyiss topikot lsz, és beszéljük ott meg, hogy hol legyen és mikor. -
galervin93
addikt
válasz FireFox1996 #85711 üzenetére
Én az a fajta vagyok, aki az út szélén leszedi a cserkót, a földből kihúzott répát mosatlanul eszi, meg a kutyájával is csókolózik. És igen, néha a halak is kapnak, ha kérik ha nem. Kóstoltam már csontkukacot, trágyagilisztát, lehet rövidebb a "mit nem..." lista... Evvan. Még élek. Ez az áldatlan állapot is elmúlik előbb-utóbb.
Nem akartam megbotránkoztatni a népet, egyes egyedül azért került fel ilyen fotó, mert más nem készült róla, csak ez az egy. Oszt mégis csak meg akartam mutatni a halacsot. Legközelebb figyelek erre, mea culpa![ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
hermanyi
addikt
Ervin már horgász celebitas , elég csak a sapiját megnézni . Alan Scotthorne 50 év alatt nem tudott ilyen fotot csinálni
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Sungoo
addikt
Ami élősködő a halon van, az rád veszélytelen.
-
PpenoO
őstag
Ha a domikat ilyen élvezettel csókolgatja, mit csinálhat a pontyokkal?
U.I.: Vicc, megsértődni tilos.
-
@mriya@
őstag
Főleg, hogy a hal sem szereti.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Grillo
őstag
válasz FireFox1996 #85511 üzenetére
Sajnos csak keddig voltunk, és Szigligetnél, hazafelé mentünk be Keszthelyre. Hajrá!
-
4Grider
nagyúr
válasz FireFox1996 #85502 üzenetére
Itthon csak jövőre tervezik bevezetni. Ebben is sereghajtók vagyunk...
-
WarninShotZ
tag
válasz FireFox1996 #85506 üzenetére
Turista engedély nem megoldás?
SZIE-MKK-MGM // MATE-MKK-Növényorvos MSc // Samsung Galaxy S21
-
Grillo
őstag
válasz FireFox1996 #85509 üzenetére
-
saen
veterán
válasz FireFox1996 #85506 üzenetére
Gyerekjeggyel lehet pergetni.
-
Grillo
őstag
válasz FireFox1996 #85504 üzenetére
Eh, majdnem rádköszöntem, de két kisebb gyerekkel voltál, én meg csak valami nagyobbra emlékeztem.
Hja, mondjuk ott legalább nem tilos, mint Szigligeten, csak 23-10 között lehet. Badacsonyban is jobb a helyzet kicsit, lehet jövőre ott próbálkozunk. -
Grillo
őstag
válasz FireFox1996 #85502 üzenetére
Nem téged láttalak Dani tegnap Keszthelyen?
Szerintem nincs a honi rendszer felkészülve ilyen jövőbe mutató, friss technológiára. Pedig már 2 éve is pont a Balartonon abból állt az ellenőrzés, hogy bepittyentette a srác a kártyát, az mutatta, hogy van érvényes mindenem. De így nem tudsz karikázni napot, és az az ördög útja, úgyhogy szerintem bukó.
-
PpenoO
őstag
válasz FireFox1996 #82499 üzenetére
Hát persze, hogy van!
-
Steady74
Topikgazda
válasz FireFox1996 #82496 üzenetére
Április vége, Deseda-tó.
-
KunEmber
senior tag
válasz FireFox1996 #77799 üzenetére
De ő volt. Én fent voltam gyerekkel a 30-as kövön, mondta, hogy tőled jött.
[ Szerkesztve ]
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
Grillo
őstag
válasz FireFox1996 #75986 üzenetére
Bakker, ezt annyit emlegetitek, hogy egyszer elmegyek felétek, akár egy jó fórumpeca is lehetne ottan.
-
KunEmber
senior tag
Nem ismersz... Én nem vagyok válogatós.
-
galervin93
addikt
Trolololo. Amúgy én azt is utálom aki szereti a bojlisokat.
Volt ma kemény három órácskám, Gyál, Sós-tó meg pont útba esett. Matchbot, 6 millis Aqua folyamatosan lőve 10-11 méterre, horgon ugyanez szilikon karikában. Jó pár keszeg, kárász, egy jó 7-es nyurga testű potyesz, meg egy hasonszőrű tok. Elszórakoztam velük. Szomszéd sárgavégű-csipogós fél tizenkettőkor pakolt, hogy "már 9 óta semmi nincs, nem eszik a ponty"! Pont akkor szedtem ki a malacot. Mindig meglepődök, hogy a Gama 2260B milyen patent horog, pedig sok éve használom már. Egyetlen előkével, horoggal végighorgásztam a napot, pedig azért volt terhelve (18/20-ban toltam, szóval nem finomkodtam).
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz FireFox1996 #75946 üzenetére
[link] most dobta be a YouTube
-
KunEmber
senior tag
válasz FireFox1996 #75946 üzenetére
Én is a női popsikat szeretem azon a pályán a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
jjohn
aktív tag
válasz FireFox1996 #75938 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a két cég ugyanaz e, de a második link termékei sokkal jobbak szerintem. Az aquagarant. hu-n belül is meg kell nézni mindegyiket külön külön, vannak azért különbségek. A UNI-nak még mindig elég jó a beltartalma 45%, jobb a Classic-nál az csak 30-33%
Pl. AQUA GARANT AQUA START PELLETEK az meg 64%-os, ugye ezt indítótápnak is nevezik.
Azt hiszem árban még a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz FireFox1996 #75940 üzenetére
Na közben látom már az első oldalon is javították és 2.5 millisként tüntetik fel. Annyi is!
Közben nézegetem itt az összetételt, van-e változás, sajna a régiről nem találok adatokat, pontosabban az új képpel szerintem a régi adatok vannak fent, és azok bizony nem egyeznek, szóval valszeg van változás. De felteszem az új, 2.5 millis zsákról a fotót, ha valaki érdekel esetleg utána kutathat:szerk.: na csak guglizni kellett kicsit. Ez még a régi. Kép:
Jelentsen ez bármit is.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz FireFox1996 #75938 üzenetére
Én is mindig az elsőről rendeltem, de már csak kis, újracsomagotl tételben adják elég borsos áron. Szóval váltottam a második linkre, a Kén utcában van egy egész jó kis horgászboltjuk is ha személyesen veszed át!
Annyi változás egyébként van, hogy a 2mm az 2.5, és kicsit más a színe... Összetételt nem néztem, lusta vagyok. Fogósságban nagy különbséget nem vettem észre.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
horcsog
tag
válasz FireFox1996 #70171 üzenetére
A fárasztás módja és a nyeletés ideje sokat számít. Soha nem használok drótelőkét csukára vastag monofil 40-es mondjuk. Hosszúszárú süllőző horog nem nyeletem agyon és a fárasztásnál nem szabad erőltetni túlzottan amíg nem látod hogy akadt. Nem jellemző elharapná. Viszont jóval több kapás lesz rá mint drótra . Persze van olyan nap mikor mindenre rámozdul. De főleg ahol sokan csukáznak agyon van horgászva lesznek olyan napok dróttal 0 monofil előkével 3-4 kapás.
-
jansky1
senior tag
válasz FireFox1996 #70177 üzenetére
Wolfram nekem összeugrott egy jobb hal után. Akkor inkább a drót.
Úszós csukázónál jó szerintem a FC. Sétáltatós szereléknél nem hinném, hogy sokat butít a hal mozgásán, lesúlyozottnál meg jobb is, hogy eltartja kicsit a főzsinórtól.
-
saen
veterán
válasz FireFox1996 #70174 üzenetére
A vastag flouro nagyon nehéz és merev is, tehát kisebb csalikkal abszolút nem használható, mert lebutítja a mozgást. Azt csak akkor érdemes ha megvan hozzá a csaliméret/súly is.
-
tepenzed
őstag
válasz FireFox1996 #70174 üzenetére
Nekem ez [link] pl sokkal jobban bejön, mint egy vastag fluo. Fb csoportokban is mindenhol azt látom, hogy a túlhypeolt Pázmány féle előkét veszik.
-
BogyóBP
addikt
válasz FireFox1996 #70171 üzenetére
Mert csukára nem is nagyon szoktak menni drót/wolfram előke nélkül. Ha valaki megtudja fogni anélkül az nagy mázli. A kedvencem a nyeletés..Az állatkinzás. Ha már viszi a cuccot akkor a szájában van 90% ban, amig csak piszkálgatja addig csak forgatja mert fejjel lefele nyeli le a halat. De szeretnék újra csukázni, nagyon szeretek csak ahova járok tiltott a rablóhalazás de majd ősz végén Háros Veszek majd pálca ólmot halszelet és megyek süllőzni is.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Steady74
Topikgazda
válasz FireFox1996 #70111 üzenetére
Voltunk már olyan helyen, ahová nem kellett sokat vezetni, ott nem fogtunk halat. Mentünk már oda ahová sokat kellett vezetni, nem fogtunk halat. Mentünk oda, ahová nagyon sokat kellett vezetni, és sok halat fogtunk. El is fáradtál
-
KunEmber
senior tag
válasz FireFox1996 #70062 üzenetére
Gondolom te is az olcsóra gondoltál. Nekem van 20+ ezer forintos, tök jó decathlonos botom. De hermanyi már írta: "Teli karbont nem kapsz sehol semmiből."
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a Vanitynak is van üvegspicce, szóval te is kompozit bottal horgászol
-
@mriya@
őstag
válasz FireFox1996 #70062 üzenetére
Kompozitos bot is létezik durung, de sok finomabb is van köztük.
Előnyük a jellemzően B akció, mikoris az egész bot dolgozik.
Szerintem!Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
jjohn
aktív tag
válasz FireFox1996 #70036 üzenetére
Szia!
Ahogy Zoli bácsi írta egy Nevis Vanity Carp Feeder XXH 3.90m 80-220g-os bot is nagyon jó. Én ezzel vallatom a Dunát nagyobb sodrásban is, jól bírja és annak ellenére, hogy kemény bot még a sneci kapást is jól jelzi.
CXP River Feeder lesz a következő, majd ha szétesik a Nevis, árban különbség szinte nulla.
Walterlandban a Nevis 23 990 Ft CXP 390-es 23 490 Ft, a 360-as 21 990 Ft.
A helyedben megpróbálnám CXP River Feedert ennyi pénzért.
Ez az én véleményem. -
Spoon16
tag
Ennyiért vegyél egy CXP River Feedert. Többen használják a csapatból nálunk,meg vannak vele elégedve. 250 grammot is simán eldobsz vele,de jelzi a kisebb halakat is.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz FireFox1996 #70038 üzenetére
Vagy veszel egy ilyen ócó Feedert....... [link]
HA messzire nem dobsz, a ráírt dobósúly felett is használható....Meg nem is érték, félteni sem kell. -
hermanyi
addikt
Ne feedert keres hanem Barbelt . Nekem van egy Korum ,de etető botnak használom ,nem feederezek a nagydunán
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
KunEmber
senior tag
válasz FireFox1996 #68407 üzenetére
Nekem a négyharmincas pecához 3-kor kellene kelnem. KÉPTELEN voltam rá.
@mryia: balinküsz megoldást köszönjük, harkai4president.
-
Daidalosz
kezdő
válasz FireFox1996 #66856 üzenetére
Én kijöttem, egy közúti híd alatt ücsörgök, nem ázok. Tekintettel az októberi időjárásra, a csukákkal próbálkozom.
-
Zoli bácsi
őstag
Igen, ahogy mondod, vízparton. Áll a víz az udvaron.......
Elfelejtettem megnézni, szabad hétvégét kértünk ide asszonnyal, nem figyeltük hogy hosszú hétvége, csak a SZ-V amit kértünk. Holnap megyünk, már nem is bánom, ilyen időben.. Be van az ember szorulva a házba....
Rettenetes ez a hónap. Néha van egy fél nap, hogy nem esik, akkor meg az egyéb dolgokat intézi az ember. Permetezek, amikor lehet, barack fán alig van levél, annyira gombásodik....
Fűnyíró egy hét után megfullad a fűben, olyan sűrű....
Május.... Lassan az év fele elmegy.....
Lehet jövőre turista jegyet veszek, fölösleges éves jegyet megvenni..... -
Grillo
őstag
Ja, 2 km-en belül van a Duna.
-
zsolt1225
aktív tag
válasz FireFox1996 #65474 üzenetére
Én pedig egyszer, tavaly 3x
Idénre több van tervezve, ahogy időm engedi zsa! -
Zoli bácsi
őstag
válasz FireFox1996 #63952 üzenetére
Nőnapra szép nagy csokor virág, aztán meglesz az az engedély........
Többieknek sem elfelejteni! Virágboltok hétfőn lesznek nyitva utoljára! (két hétig úgy néz ki hogy nem)
Szégyellem, de én még nem pecáztam idén. Megjött a jó idő, beindult a kerti munka, ház körüli teendők..... előtte meg karanténba voltam...Szakemberek is most érnek ide (karantén alatt nem is engedtem senkit).
Jövő hétre tervezem a szezonnyitót. Csonti már van a hűtőben. -
@mriya@
őstag
válasz FireFox1996 #63005 üzenetére
Nincs vám, csak a 27% áfa.
Eddig a kinti 20%-ot kellett fizetni, január 1-től +7%-ot.
De vámmentes a kereskedelem.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #62867 üzenetére
rosszul értelmezted . ha vásárolsz akkor be kell fizetned a 7% ÁFA különbözetet . De más + költség nincs
-
tween
őstag
válasz FireFox1996 #62820 üzenetére
BUÉK!
Dani, ezek frissek, ropogósak! -
BlackmMmDog
aktív tag
válasz FireFox1996 #62718 üzenetére
a tó fb oldalán fent vagytok
-
DanielLong
senior tag
válasz FireFox1996 #61951 üzenetére
Magánvélemény: Próbálnám azt mondani rá, hogy szexy, de nem ártana, ha kicsit tenne még ahhoz, amit adott a jóisten adott neki, de valszeg megtalálta a piaci rést és így is bőven odavannak érte...
-
saen
veterán
válasz FireFox1996 #61734 üzenetére
Botot nem a halmérethez, hanem a használt műcsalihoz választunk. Megnézem az 5-25-ös botodat amikor egy 100g-s gumihalat próbálsz vele eldobni
Nagyobb csali dobálása nyilvánvalóan nehezebb meló, mint egy apróé, de vannak ma már olyan szinten a felszerelések, hogy egész nap is ki lehet bírni minden gond nélkül. -
vendingo
veterán
válasz FireFox1996 #61734 üzenetére
Ismerősöm rendszeresen 5-10 és 5-20-as bottal dobál. Tavaly 8kg körüli harcsát szedett ki az 5-10-es bottal süllőzés közben.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
KunEmber
senior tag
-
DanielLong
senior tag
válasz FireFox1996 #60820 üzenetére
Mi mi mi? Erről kérlek írj bővebben, mert én is vizsga előtt állok! Tehát a normál állami engedélyhez meg lehet csinálni a vizsgát egy boltban?
-
vihartigris
őstag
-
KunEmber
senior tag
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #60543 üzenetére
2-3000 forint az éves tagsági . Ha gondolod kifizetem helyetted , csak szólj
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #60540 üzenetére
csak állami kell . Most kérdés ,hogy azt hol váltod ki ha nem egyesületnél
-
koko52
nagyúr
válasz FireFox1996 #60540 üzenetére
Állami jegyed nincs tagsági nélkül. Napi jegy csak ezekkel.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Steady74
Topikgazda
válasz FireFox1996 #60488 üzenetére
Mindig elfelejtem, melyik az a Tisza holtág, amit fórumtársunk ajánlott pecára, én oda mennék szívesen, vagy Ezüst tó horgászcentrum.
Redneck: arra figyelj, hogy sok helyen nem lehet fonott zsinórral pecázni, vagy csak szakáll nélküli horog engedélyezett. A hatmatrac szerintem az egyik legolcsóbb kiegészítő, nagyjából 2 csomag jobb horog ára, érdemes a táskában tartani (illetve kötelező is Dunán pl.)
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz FireFox1996 #60488 üzenetére
Túl sok a nagy ponty, nem élveznézek.
-
koko52
nagyúr
válasz FireFox1996 #60462 üzenetére
Az a szomorú ebben, hogy pont ezeket nem érdekli, hogy kiürülnek a vizek. Ezek ott ülnek napokat (mert nyugger vagy KMK-s) és a rengeteg idő meghozza az eredményt. A becsületes horgász vagy a sporthorgász talán leesik a meló mellett 7végén max 3-4 órára és néz ki a fejéből.
Fűzvölgyin van egy házaspár, aki megmondta konkrétan, hogy minimum egy mázsa van a fagyasztóban. No comment.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
galervin93
addikt
válasz FireFox1996 #60462 üzenetére
Én meg a rendőrt hívnám rájuk, egy kis part-i-ra.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz FireFox1996 #60437 üzenetére
Én is szeretnék jól járni, hogy nem viszem haza. Azért nincs sportjegy, mert nem tudják betartatni. De ezt ne rajtam verjék már le...
-
Szilágyi84
senior tag
válasz FireFox1996 #60412 üzenetére
Én 80 kg alatti párom 60 alatt. Ezek a magasabb típusok tetszenek illetve a háttámlája dönthető és az is magas a fejrészt is támasztja hátradőntve.
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz FireFox1996 #60288 üzenetére
Mint írtam, már nem emlékeztem az egészre.
Mivel a horgászigazolványt helyettesíti a kártya, azt hittem, kell hozzá a réginek a száma is.
Most már tudom, hogy nem.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Steady74
Topikgazda
válasz FireFox1996 #60254 üzenetére
Nyitsz neki egy új topikot lsz? Köszi
-
KunEmber
senior tag
-
twine
veterán
válasz FireFox1996 #59954 üzenetére
gratulálok, gyönyörű
-
Sungoo
addikt
válasz FireFox1996 #59764 üzenetére
Így már értem.
-
Sungoo
addikt
válasz FireFox1996 #59753 üzenetére
Milyen csalit tudsz beszerezni a vízparton?
-
KunEmber
senior tag
válasz FireFox1996 #59753 üzenetére
Szerintem télire egy horgászos flaska jól jöhet
https://decorand.com/Bar/Laposuveg-nagy-halas-fem-250ml-p127644.html
-
saen
veterán
válasz FireFox1996 #59750 üzenetére
Ha címet is adhatok mellé, hogy hová küldd, lenne ötletem
-
Zoli bácsi
őstag
válasz FireFox1996 #59750 üzenetére
Őőőőőő.. ez most igy elég furcsa kérdés..Mármint csalira gondolsz?
Nekem csalitüskén nagyon beváltak a waftersek, Dovitot nagyon szeretem. Másik kedvencem az üveges, kemény kukorica, hajszálelőkén 1 midi technopufival (Hungarocell golyó) lebegtetve.Aztán Tigrismogyoró, ponty és amur csemege.
Vagy nem csalit szeretnél? -
gban
veterán
válasz FireFox1996 #59711 üzenetére
Kis pisztrángos tavon mivel pecáznátok?
Pergetés az ugye sanszos, legyezés kizárva.
Milyen csali? Zsinór gondolom a legvékonyabb mono is ok, és semmi extra előke nem kell.Postázást nem vállalok.
-
feri1
aktív tag
válasz FireFox1996 #59483 üzenetére
-
Sungoo
addikt
válasz FireFox1996 #59493 üzenetére
Ezzel a mentalitással a környékünkön nem lenne sokáig engedélyed. Csukához sosem... Ha nincs merítőd, ne horgássz.
-
koko52
nagyúr
válasz FireFox1996 #59499 üzenetére
Invazív, idegenhonos, vissza engedni tilos! A parton le kell ölni! A szúnyogot is leütheted
Igen, nevezzük hal-rasszizmusnak ![ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz FireFox1996 #59496 üzenetére
ne vigyük már túlzásba az állatvédő ízét.-- amikor felemelsz egy ekkora halat és az rúg egyet szétszakad a szája. Nem, nekem ez nem fér bele. Mentem már haza merítőért a partról. Normális helyeken be se engednek nélküle, sőt még matrac nélkül se. És ez a normális.
Igen minden halat szákolok (kivéve törpe harcsa) és sosem emeltem ki így halat, illetve de, snecit gyerekkoromban."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
Mint írták előttem ETIKA!
Megnézném mit csinál egy 50-100g-os feeder vagy 5m-es úszós bottal egy 3 kg-os súly felemelve. Persze a tiéddel.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Kivéve, ha szarul akadt. Na meg nem tartom etikusnak ezt a bánásmódot. Én még a keszeget is merítőzöm, ha nagyobbacska.
-
koko52
nagyúr
válasz FireFox1996 #59491 üzenetére
És hogy veszel ki egy 3-as pontyot 5m-es úszós bottal, ha a part kb 1m-re le van szakadva.
-
csababarca
őstag
válasz FireFox1996 #58661 üzenetére
ez milyen típus egyébként?
amit fentebb linkeltél vaterás?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
@mriya@
őstag
válasz FireFox1996 #58653 üzenetére
Én kimondottan olyat kerestem, amelyik nem zoomolható, és találtam egy egész jót.
Teljes mértékben elégedett vagyok vele.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
csababarca
őstag
válasz FireFox1996 #58653 üzenetére
köszi!
így már el tudok indulniiPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #58647 üzenetére
lehetséges
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #58644 üzenetére
azért volt már kis balin is süllőnek felkínálva , legalábbis nálam
-
saen
veterán
válasz FireFox1996 #58642 üzenetére
Azért illik, mert nem minden kishal sneci. Apró balin pl elég gyakori, szóval érdemes megnézni, hogy valóban sneci-e a sneci.
-
saen
veterán
válasz FireFox1996 #58636 üzenetére
A sneci nem pöttyös, bár az igaz, hogy én se tudtam volna eldönteni, hogy milyen hal ez.
-
vendingo
veterán
válasz FireFox1996 #58636 üzenetére
Én is snecinek nézem. Nem is hallottam ilyen halról.
-
koko52
nagyúr
válasz FireFox1996 #58634 üzenetére
[link] ilyen lesz a vizsgán.
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #58550 üzenetére
de nem ám ,végig volt ülve az egész ,de nem olyan rossz hej az
-
Steady74
Topikgazda
válasz FireFox1996 #58271 üzenetére
Nem fog menni, nem fér bele de hamarosan menni kéne Zsola is jönni szeretne
-
@mriya@
őstag
válasz FireFox1996 #58121 üzenetére
Nálam szépen látszik.
-
@mriya@
őstag
válasz FireFox1996 #58113 üzenetére
17,40 kg, mint írtam is. 👍
-
Steady74
Topikgazda
-
A Zéé
addikt
válasz FireFox1996 #58003 üzenetére
pfeejj. Sosem tudom eldönteni, hogy ezek, vagy a törpeharcsák a legrusnyább vizeinkben élő halak.
Just a simple Lineman...
-
Sungoo
addikt
válasz FireFox1996 #58003 üzenetére
Mi lóg ennek a fejéből, kötél?
-
lbandi777
aktív tag
válasz FireFox1996 #58000 üzenetére
Ja most nyomja az erőmű a bentát , csak így nem kap bele a sodrás.De jó peca volt 2db. 3-4 közötti nyurga meg valami nagyobb lemaradt.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
válasz FireFox1996 #57978 üzenetére
Nekem is ez lesz szerintem !
Csak kezdőként mondom hátha el leszek pár jó trükköt :) -
csabamigo
aktív tag
válasz FireFox1996 #57911 üzenetére
Ok, köszi mégegyszer kiderült hogy van egy kollega aki rendszeresen jár oda holnap beszélek vele...
[ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
csabamigo
aktív tag
válasz FireFox1996 #57909 üzenetére
Köszi!
Még nem voltam arra, csak hallottam hogy "jó" hely!
Horgászhely akkor van "bőven", vagy érdemes ide is korán érkezni?Az Élet a Legjobb Méreg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Vallás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest