Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Azokat az órákat élem, amikor pont annyit voltam horgászni idén, mint a Kutya, de lehet már kint van?
-
Grillo
őstag
Na, akkor jövőre több fórumpecát, mindenkinek egyéni sikereket, ja meg fórumpecát!
BUÉK! -
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Fú bakker, szép nagy számok, nekem szerinetm ennyi az elmúlt 20 évem.
-
Grillo
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
A Partiarcok podcastnak volt egy legyezős része, ott is beszélt a vendég az itthoni lehetőségekről, hátha nem hallgattad még meg.
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Újpesten elvileg lehet ilyen matrac, ma utána nézek, és akkor veszek. Jó lesz ez máshova is.
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Mondjuk ilyen van már 8k körül, annyiért meg is veszem, de nem ér ide (Tacklebait). Decathlonban, Walterben ilyet nem láttam.
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Ebből fertőtlenítőm van mondjuk. Merítőfejet akartam venni nagyobbat, az megoldható, matracom nincs, csak peremtelenés 20-30k-ért nem is fogok venni. Van valakinek esetleg pluszban?
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Akkor hányan mennénk? Hányra? Pergetni akartok, vagy bedobunk egy gumukukoricás nagyvast, aztán elleszünk?
-
Grillo
őstag
És mi van, ha kinézünk random helyet Duna-parton, akár tüzet is lehet gyújtani talán okosan, és egy métert sem kell dobni?
Pizzasütő egyébként elektromos? -
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nem ismerem...
-
Grillo
őstag
Boldogat!
-
Grillo
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Bárcsak. De legalább a fa már a talpban, kölkök díszítik, halászlé véglegesedik. Majdnem minden fasza igazából.
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Mondjuk így könnyű, hogy a gyerek alszik, meg anya is horgászik akár. Meg fagyosnak sem tűnik a környék.
-
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ritka az ilyen, és hülyének is néznek. Volt nekem is hasonló, mondjuk jóval kisebb címlettel, de nem bánom, jól alszom.
-
Grillo
őstag
Év hala szavazás
Paduc-Szilvaorrú-Vágótok -
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ilyen Neptun van itthon valahol, szép sárga Germina boton.
Első orsóm Silstar volt, apám megszerelte ismerős vadászboltos villanyát, véletlenül horgászbolt is volt, és cserébe kaptam egy Silstar teleszkópos boto, meg hozzá orsót. Nagy sztár volt. Meg német nyelvű DAM reklámfüzetet, jó vastag volt, nézegettem sokat, de soha nem vettem tőlük semmit. Viszont a fenti bolt Kettner márkabolt volt, később vettem ezt-azt, de ritkán, amúgy is több puska volt a pult felett, mint bot. -
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Nekem van ilyen botom azt hiszem (lemegyek majd a pincébe megnézni), még akkor vettem, mikor az óriástokokra kellett valami erős. Nem volt drága, nekem meglepően vékony a teste, amire kellett, azt tudta. Mondjuk volt használva vagy 3 alkalommal, monofilall, nálam nem fog berágódni, úgy gondolom.

-
Grillo
őstag
válasz
PpenoO
üzenetére
Menőség, én egy Piaggio Grilloval kezdtem (igen, ezért van...), későn kerültem bele ebbe a "körbe", már érettségi után volt, és csak 1-2 évig (Faternak volt 125ös ETZje kiskoromban, nagybátyámnak meg még ES125 meg Danuvia), de nem hozzájuk kötődik ez. Horgászni sem vitt senki, csak elkezdtem (jó, Tutajossal meg Bütyökkel sokat voltam a parton).
Aztán jó 10 évvel később már Pesten éltem, mikor vettem egy Aprilia Gullivert, azzal közlekedtem szintén vagy 2 évet, után csináltam meg az B125öt, aztán a korlátlan A-t, és vettem a Scarabeot. Ha most nem kéne másra, meg találnék normális szakit, biztos rendbe rakatnám, és használnám sokat.

-
Grillo
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
De sok helyen van ilyen, Szekszárd környéke, Lébény.
Van, ahol meg pont hogy elmosta a felét, Ácsnál, Dunaszekcsőnél, Baracsnál.
Bölcskénél meg a jelenlegi meder közepén van. -
Grillo
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Ott a hegyre kellett felmennem, meg bejárnom egy szakaszon az utat, aztán lent a parton van még egy hely, de ott nem a Duna felől mentem. Aztán Pilismaróton 5 a parton van, 1 a faluban, Dömösön a faluban, meg Visegrádon voltam Gizellamajornál és Lepencénél.
Igazából jó ez a projekt, mert konkrétan a Duna mellett kell végigmenni az országon. Csak van, ahol egykor a Duna a mostanihoz képest vagy 3-4 km-rel arébb folyt, na ott nem fogok látni horgászokat. -
Grillo
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Sok helyen, lelőhelyeket szemléztem, csak Pilismaróton van 6. Hideglelős-keresztnél kezdtem, modjuk az pont nem a víznél van

-
Grillo
őstag
Jó, de menj csak a Fehér Hattyúig bármivel, ott bebombázol, és akkor hazafelé téridőugrás, a horgászat meg nem is lesz olyan fontos.

Meg Gasparicsból lesétálsz a Zalára, 10 perc, Hegyaljáról Aranyoslapra, mondjuk 25, és akkor nem kell a Gébártival menőzni, úgyis csak törpe van benne.
-
-
Grillo
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
Hja, majd valami ajánlott szaki megszakérti, én nem bontok tetőt, biztosan a cserepek fele lezuhanna, betörne a tetőablak, meg szétmenne a szomszéd teraszán a járólap.
Hja, lehet idén le kéne menni egyet márnázni majd, még soha nem próbáltam, de szoktak ezen a szakaszon sokan. Majd nézek hozzá kontentot.
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Mármint 2 év múlva kb.

-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Nekem is az tört, de még nem néztem utána, van-e külön alkatrészben. Te megkérdezted?
-
Grillo
őstag
Ezt én is hallottam, hogy pár nap után ő cserél. Csak ő egy óra alatt annyit dob, mint én egy idényben. De abban igaza van, ha pöndörödik, érezhetően romlik a minősége, akkor cserélni kell. Vagyis először akár csak megfordítani. Aztán cserélni.
Ja és ő egy óra alatt több halat fog, mint én egy idényben.

-
Grillo
őstag
válasz
@mriya@
üzenetére
Mondjuk a 15. kerületire van kicsi rálátásom, ott az nem éri el jelenleg a minimum szükséges lakásszámot, mármint a projekt neve alapján. De gondolom ezen lehet állítani még, hogy rendbe legyen.
De hogy mennyiben fog kerülni, az más kérdés, köpésre az M3 kivezető, M0, 7es busz, erdőrétvédettmocsár, Pólus, szóval nem olyan puruttya hely. -
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Na majd megyünk akkor a Robinson-szigetekre peccatntani topikilag.
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Tuccélni, vaze!

-
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Örömbódottá, kitartást, CSOKot!

A spiccel próbálgattam felszínen, vízközt, meg fenéken is (olyan 1-1,5 méter volt). Fent csak sneci jött, az is ritkán, vízközt úgy emlékszem talán semmi, és a nagy kapás az fenéken volt, az is volt az elképzelés, hogy a beszórt fél kiló tejsavas búza-kukorica-kisfeketemag (nem jut eszembe) odahozza a darabosabbat, meg a horgon is talán két szem búza volt.
Mondjuk napközben többször ment a halőrház felé lévő két vízforgató, meg hétfőn dlutánonként nem lehet horgászni vízkezelés miatt (meszezhetik az iszap miatt?), szóval lehet gond az oxigénnel.
-
Grillo
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
Bizony, meg abban maradtunk, hogy darabszámra megyünk, nem kellett a plusz súly amúgy sem

Hogy kicsit érthetőbb legyen a többségnek is, egy idő után én meguntam a "távoli" 10 méterre való feedert, és mivel még a sportjegy is ad lehetőséget 2 botra, bedobtam lábhoz a
34 méteres spiccet műszunyoggal, mert sok kishalmozgást láttunk. Sikerült is fogni vagy 4-5 snecit, de abból is a kicsiket, szóval olyan nagy siker nem volt, de valami.
Aztán mivel marad egy csomó tejsavas magom, beszórtam ide, és búzát tűztem fel, ami néha generált huzogatást, de akasztást nem. Amikor már kb össze voltunk pakolva, akkor viszon volt rajta egy fasza kapás, és akadt is, a hal is jó volt, adtam is volna neki zsinórt, de ugye nem volt. Olyan 2 percig bírta a 16os főzsinór, 14es előke, de aztán sajnos a horog felett elpattant. Szépen hajlott a bot, még az Államtitkár kapta valamelyik horgásztáborban. -
Grillo
őstag
Jó, de én azt írtam volna, hogy ma is szelektáló horgászatot tartottunk, és bejött: nem fogtunk 20 kg alatti amúrt. Se.

Mondjuk én nem betliztem. Ugye.
-
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ebből én is Eddinget vettem, egyszer talán használtam is parton, meg akkor jól jött, mikor a frissen felrakott IKEA mosdókagyló felszerelésének végén ráesett egy bitfej, és lepattant egy kis helyen. Persze a belső anyag nem fehér, de már az...
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Sima csemegekukorica. Volt ánizsos is, kicsit lejárva, de az nem nagyon kellett nekik. Dobáltam rá néha uni pelletet kukoricával egybegyúrva. Mondjuk 10 méterre szórta Steady ennél nagyobb mennyiségben, egy helyre, lehet ott volt a pontysereg, a kisebbek meg ide szorultak hozzám. Mondjuk tőlünk balra sem nagyon fogtak a törött boton kívül sokat, feederre, de még arébb vagy kettővel a srác szedte a nagyobb pontyokat szépen. Jött is Steadyhoz érdeklődni, hogy lehet ezt rakón megoldani.
-
Grillo
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Sajna nem volt nálam a megfelelő csali rája.
Szóval fasza napunk volt, 7kor a pénztáros csaj mögött álltunk be, de a pénztárnál lefutottak minket páran, pl. az a bácsi is, aki dél körül guggolásból vágott be mellettünk, és törte ezzel ketté a botját igen látványosan.
SZokásos helyre ültünk, Steady rakóssal aprította az 5+-osakat, 11ig elég aktívan, aztán talán 3 után indultak megint.
Én bár nem teljesen tudotosan, de sikeresen szelektáltam a nagy pontyokat matchen, olyan 10-15 db 50-80 dekás dévérel zártam. Mindenképpen előrelépés, hogy legalább annyit szereltem, mintha fa alatt ültem volna, mindezt fa nélkül. az utolsó 1,5 óra a 3, majd tépés után az 5 méteres spiccboté volt, a parttól olyan 1 méterrem, sajnos hal nem lett meg egy sem, de a gyúrós csalira igen komoly túrásos érdeklődés volt, röpkén halhátat is láttunk, de sajna nem akadt meg egyik kapás sem.Fentiek mellett konkrétan szarráégtem és etettem vizicsibét.
Ja és bakker Zoli bácsi, akkor neked is összejött az egészségügyi repülőrajt. Gyógyulj meg gyorsan, mindjárt itt a márnaszezon.
-
Grillo
őstag
Ordas: Steady fogja a rohadt nagy pontokat, de én szelektálva horgászom
#csakanyálka -
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Nagy a hajad ecsém
Én pont annyit horgásztam a szünet óta, mint előtte, de nagyon jólene. De volt jó kis gipszkarton, glett, festés, még egy érteg pont jut mára is.
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Ezért jó a déli part: jól látni az északit!
Grat, nekem már nagyon hiányzik egy jó kis spiccbotozás valami nádszélben, vagy mólónál, és szedni a szép sügereket, vörösszárnyút, bodorkát, esetleg sütni való törpét is akár.
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Mondjuk ezt az 1664-et nem bírtam meginni. Mondjuk a whiskey-t sem szeretem. De inkább az utóbbi akkor már.
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Lennék nomád Siófokon
-
Grillo
őstag
válasz
lbandi777
üzenetére
Vettem pár éve Walterban nagy orsót pontyozó botra. Volt egy kiszemelt típus, mondta az eladó, hogy sok közte a selejt, de hoz ki párat. Megpörgettük az összeset, morogtak, stb., végül ajánlott mást, azt vettem meg. Korrekt volt, azért nekik tudniuk kell, ha vannak szar szériák, gondolom visszavisznek sokat.
Már kérdés, hogy vajh egy átnézés, zsírozás, hézagolás után egyébként hibátlanok lennének-e. Csak akkor ezt tüntesse fel a gyártó, vagy végezze el, vagy adja olcsón (mint a kínaiak esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest