Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
gilfoyle
üzenetére
A Dunán keveset voltam, nem értek a folyóvízhez, időm meg nem nagyon van elmélyedni, majd ha még öregebb leszek.
Közelben Sződligethez, a kikötőhöz mentem jópárszor, az öbölben hideg víznél azért van hal, úszózva, pergetve lehetett szórakozni. Melegedés után kimennek a sodorba, ilyenkor már nem nagyon volt siker, télen meg egy időszakra kíméleti terület. Kicsit délebbre van 1-2 rugany, de passz, csak pergettem rajtuk.
Ősszel mindig tervezek lemenni márnázni, de soha nem jött össze.
Nem élővízre meg Ordas Csörögön, Szakáts-kert Gödön, de utóbbi nagyon keveset van nyitva, meg picike tó.
Szóval ha mennél élőre, írd be, aztán lehet én is elmegyek próbálkozni.Ja,még az Újpesti-öböl, de én ott is csak pergettem, meg a FOKA-öbölben, de sikereim nem voltak.
-
Grillo
őstag
válasz
313313
üzenetére
Na, ilyen mercikkel mi is jártunk, ez is 4x4 (Vito Mixto)?
Ezek mekkora szarok voltak terepen mondjuk egy Transporter Mixto-hoz képest. Már csak a hasmagasságot nézve is, előre lejt az autó alja is, kollégák úgy letépték az első hetekben a műanyag haslemezt, meg a fél első lökhárítót, mint a sicc. Mondjuk tény, hogy hülyék voltak, azt hitték, ezzel is elmennek ott, ahol a VW-vel.
Mondjuk az is tény, hogy a merci kényelmesebb volt. -
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ez se rossz, van mozgás?
-
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Igen, köszönünk mindent!
A spiccbot volt ma is a középpontban, kicsit megpriultam, de ennyi kell is.
Minden jó volt, a kaja, a csapat, a víz, ősszel megyün márnázni a Rábára (ha már ide a Duna-partra úgysem megyek le soha).De az, hogy az M1 lezárásos belső sávjában a mazsola lassabban megy, mint a kamionok a külsőben, és van még 30 km vissza a terelés végéig, az megfizethetetlen.
-
Grillo
őstag
Na, ondöródögen
6.15 körül a sasfészekben leszek.
-
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Faszányos, pontosan melyik területi jegy kell ide?
Az átpakolásról annyit, hogy nem láttad még, páran mennyi cuccal érkeznek, ha ezt össze kell apkolni, máshol meg kipakolni, akkor a horgászatra csak percek maradnak.
-
Grillo
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Nekem jó. A pihenő ez, csak az egyértelműség végett.
Ki milyen pecára készül? Csali?
Így ránézve a képre, hozzánemértve, viszem a match botot, a spicceket, pinki-csonti-giliszta, és valamit light feeder vonalon (meg a Zoli bácsi által is használt telefeedert a biztonság kedvéért).
Etetőanyaggal kapcsolatban lesz a szokásos alap aqua vegyesen, meg nézek a számos (lejárt) zacskós keszeges kajából. -
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ez nekem eléggé tetszetős, akinek alacsony a kocsija, azt behozzuk másikkal.
A betli az alap, ha annál feljebb jutunk, már öröm-bódogság.
Drónt hozok, talán addigra feloldják a 2066-ig beírt korlátozást a kecskeméti reptértől 400 km-re számított körön belül...
Ha a fotel nem lesz jó, ülök vödörre.
-
Grillo
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Kisasztalt viszek, de tényleg nem nagy (olyan 60x100?).
Mivel Steady a Mestert választotta (kell a változatosság), így nálam is van hely, ha valaki nem túl sok cuccal jönne. Valami irányadó módszert, felszerelésazért írjatok, hogy ne kelljen mindent bepakolnom, vagy marad a 3-4-5 méteres spicc, oszt belógatom gumikukoricával.Viszek bármit, csak mondjátok, mondjuk a szokásos tejet meg ami kell.
Másnap Gerecse30, így én égfél előtt eljövök majd, még úgyis lehet egyből Tatabányára megyek, mert az M1-en beszopjuk a pénteki forgalmat (bár talán szembe
jönáll majd a többség). -
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Tripodom nekem is van, orsós is volt, de elúszott majosligeten...
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
A kép is faszányos, meg a gyakorlás is. Múltkor kavicsoson (amikor még nem volt benne hal) is csúszóra kellett volna szerelni, de csak addig jutottam, hogy összetoltam a botot, meg ráraktam az orsót. Kéne gyakororlni nem keveset.
-
Grillo
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Ezzel a problémával nem találkoztam, mert nem vittem el halat még idén. Arra viszont rá kellett jönnöm, hogy ha reggel elfelejtek X-elni, akkor a naplóba bizony a horgászat kezdetének a 14.05 fog bekerülni, amikor eszembe jutott. Ez mondjuk okozhat kellemetlen pillanatokat egy ellenőrzésnél, ahol a távolban feltűnő szaki hatására jut eszembe. És most látja, hogy ez így történt, kimagyarázni meg minimum kellemetlen.
De nem baj, hogy ilyen, még értelme is van. -
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Jahogy. Akkor is jól néz ki.
-
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Az utolsó csatornára igazán odaülnék egy spiccbottal, ránézésre a bodorka-vörösszárnyú-sügér vonalon jó szórakozás lehetne (már ha van ebnne bármi).
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Jó, de így legalább már mindet névről ismered.
-
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Lényeges, hogy lehessen szar pizzát rendelni.
Nekem az SCross 4x4, Steadynek is a Kia, más kérdés, hogy a hasmagasság nem nagy. A por nem gond, víz lemossa.
-
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Gratula, az epret én is bírom, pláne ilyenkor.
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
OK, Utána meg megyünk ide: Deszpaszi-tó
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Ez most az éesekvadkerti vagy a halyagosi? Vagy annyira új, hogy nincs rajta a mapsen?
-
Grillo
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Ordas
Éljen a mangó és a csoki-narancs.
Steady etetése is kezd beérni.
Meg a paprikáskrumpli is melegszik. -
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Ez már jó méret.
Én holnap megpróbálom a matchet, aztán feeder, és ha az sem megy, akkor megint a partszélben spicc.
Ha az sem működik, akkor meghúzom a csilit.
Horgaszboltba nem megyek, estig Visegrádon vagyok, fagyasztott csontim és kukoricám van, etetőt meg úgyis a helyit szabad használni. -
Grillo
őstag
Szegény azért elég ijedtenek tűnik. Biztos ő is meglepődött, hogy a tó összes halát ki tudta fogni egy nap. Bár lehet, hogy a 24 pontyból 8-at kétszer is elkapott.
Jött egy srác, hogy akkor ő method filmet akar forgatni, kérdezte Steady-t, hogy mi a helyzet, végigment a parton, de visszafelé már nem volt annyira határozott.
-
Grillo
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Én hasonló távon hosszúelőkéztem, meg beljebb is néha, ezen semmi. Próbáltam csontváz, pinkivel, gilisztával, meg mangós popuppal.
Part mentén szokásos 5ös spicc, 2 sneci és egy 4 cmes sügér. Sneci lett volna még, de próbáltam fenéken etetést kialakítani többször, sajnos eredménytelenül.
Szép idő volt, de még a pálinkát is elfelejtettük megint reggel. Idénre azt hiszem megint letudtuk ezt a helyet. -
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
A nem fogunk semmit csak statisztika, engem nem zavar, meg amúgy simán betlizek telepített tavon is. Amúgy is elvagyok én órákat egy 3-as spiccel, meg snecivel, bodrival, vagy csak a próbálkozással (meg a fák). Nekem bármi jó időpont tekintetében.
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Jóga. Az segít az egyensúlyod megtartásában.
-
Grillo
őstag
Így a sok halat látva, meg a jövő heti talánpeca témán gondolkodva az merült fel bennem, hogy a digitális papír esetén pl. Ordason mit csinál a bácsi? Eddig ugye elrakta a naplót szépen magához, a végén meg visszaadta, máshol is volt így. A telefonom nem adom, de akkor szomorúan sóhajt, oszt kész?
-
Grillo
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Rajtam mondjuk nincs nyakkendő (sem).
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Ja, kimennék valahova én is, de meló most nem nagyon enged, meg más dolgokat kell előre sorolni. Talán 1-2 hét múlva.
-
Grillo
őstag
Csak hogy meglegyen az update

-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Én Sárospatak-Regéc vonalon mozogtam, mentünk este patakról a háromhutai szállásra, de max 40-50 km/h, mint mikor a milleniumfalkon szubteret ugrik, esett vagy 5 cm.
Egy völggyel arébb meg ma napsütés, száraz utak, meg itthon sem maradt meg semmi.
Most muter hívott, hogy Zalában van világvége. -
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Tereskén volt sok anno, de elvileg már nem.
-
-
Grillo
őstag
válasz
Piftuka
üzenetére
Ja, ezt a videót láttuk, arany minden szava
(szita-szita péntek)Megmondom őszintén, én nem nagyon tervezetem nagyobb beszerzéseket, nem is informálódtam előre, mentem a többiek után.
A száknyél az Milo reaction take apart 340, szép piros, ahogy nézem, cseh meg egyéb webshopban 6-8 ezer (plusz szállítás, mi 11k-ért vettük.
Ja, Kuttya, a törött száknyelem Döme Team Feeder power fighter net handle 330, a szák felőli tag vastag végét tapostam meg. Ha kell, adom következő pecán.
-
Grillo
őstag
válasz
Piftuka
üzenetére
Hát, én 40-50%-ot nem láttam, de volt mondjuk 30%, nem kevésnél.
Lőttünk fasza toldós szálnyelet, természetesen szegecselt.
Én majdnem vettem spiccbotot, de a nekem még érdekes 20k alatti régióban a 7 méteres elég nehéz volt (de szépen csillogott), 30-40 között már volt fasza, meg 120-ért is, de az én felhasználói hátteremmel ennyit ez nem ér meg, a fára simán felkúrom az úszót egy seprűnyéllel is.
Én marha jól éreztem magam a 3. sorban is, a pizza sem fájt, a kávé sem, de elismerem a kollégák gurméista igényességét, és bármikor megyek velük olyan helyre, ahol jobb minőséget adnak (épp egy igazi DolceGusto Flatwhite-ot kortyolgatok, tettem bele csipetnyi mézet és egy kis tejet is).Ja, de akkor a reggeli lángos a Lehelen az mindenki szerint jó volt?
-
Grillo
őstag
-
Grillo
őstag
válasz
Spartacushu
üzenetére
A 2-3 nap alatt éjjel világítanál vele néha pár percet, vagy menne naponta 7-8 órát?
Esetleg olyat nézni, ami cserélhető akksis? És akkor viszel annyi ceruzaelemet/akksit, ami kell. -
Grillo
őstag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Na majd megnézem. Akartam hozzá venni tagot, de nem találtam.
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Azt hittem mindenki a morci altercsajok miatt jár oda.
-
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Na akkor egs, én is egy éve jöttem ki a kórházból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- RAM topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro FX570
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest