Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
iPhone 4 vs iPhone 4S @Handras
Ezt nézzétek. Kellene csinálni egy i4 iOS5tel volt ez a teszt... Istenem de imádtam azt a telefon OS-t.... Logikus, szép, tiszta volt És gyoooooors!!!
Jujj a Nuts! játékot de imádtam szerintem beletoltam vagy 20-30 órát..
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
-
nagyúr
Valakinek van szerviz tapasztalata? Nagyon ki kellene már cserélni az iPd 2 akkuját, de újat nem akarok helyette, mert amire használjuk, bőven jó lesz még. iSamurai-nál 17k a csere, míg itt egy másik, ahol 10k. Gondolom, ugyanolyan ebay-est tesz bele mindkettő.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #92667 üzenetére
Nekem a 15"-os Crumpler van, de amikor megyek haza/jövök ki, mindig fullra van pakolva Pár centivel vastagabb lehetne, mert így a fejhallgatóm sajna nem fér bele.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
válasz icecave #92706 üzenetére
Szinte biztos lehetsz benne.
[link] - válassz egy sok értékeléssel rendelkező embert és cseréld ki magad vagy keress valakit akinek csak a munkadíjat kell kifizetni.
Bár akkor már majdnem ott tartasz mint a 10k-s ember és akkor legalább lehet kit hibáztatni ha szar az akksi ... Hjaj nehéz döntés
-
SÖ
addikt
Ha elmennek a Gameboy, Nintendo irányába, erősen elgondolkodom hogy váltsak-e ha eljön az idő. [link]
Ja, csak mondom, megint perfekt az üzemidő. Megcsinaltam. A két magot összekötő Bus egyik csavarja lazult meg, és befújtam a memória puffert kontaktsprével.
-
Gergőke88
addikt
válasz icecave #92706 üzenetére
Voltam az iSamuraiban i5-ben aksit cseréltetni pár hete.
Betette, és be sem kapcsolt, repült is a kukába az "új" aksi.
Viszont jött be egy srác, jelezte, hogy 2 hónapja cserélték neki és gyorsan merül. Tetttek bele neki egy másikat ingyen egyből.
Tehát szerintem korrektek. -
-
Arcképgyáros
-
nagyúr
válasz szkinni #92714 üzenetére
[link]. 40k. A hülyének is megéri....
Aki ennyire kib*szott lusta, hogy nem képes odamenni, és tölteni bele, meg aztán újra odamenni,ha kész a melegvíz (mindegyik lekapcsol, ha felforrt a víz), annak azt mondom, még olcsó is. Én 100-ért adnám, ajándék 1 liter vízzel.
No offense nem rád értettem, hanem általánosságban a célközönségre.
-
Tibee86
nagyúr
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #92730 üzenetére
Úgy látom, hipercukiság van, nyugodtan belinkelhetem, mit vettem az asszonynak a szülinapjára
-
-
ittakary
nagyúr
Vajon hány balesetet okoztak aznap?
-
Arcképgyáros
-
r3dsnake
nagyúr
Ahh oszttársnak van moto 360-a. Gyönyörű. Viszont kb 10 fps környékén lehet a képfrissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest