Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nylontacsko #48799 üzenetére
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #48800 üzenetére
Az iPad 2-t már tavaly sem értettem. Így meg pláne nem, hogy egy árban van a fullos retina minivel.
-
Totheground
addikt
All that butthurt.
[link]Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
válasz manchester85 #48800 üzenetére
Mert a republikánusk bedöntötték a dollárt. Ezt egy gyártó sem merte volna megtenni, mindenki lefelé viszi az árat. Ha újra a helyére kerül a dollár, csökkenteni fogják az árat? Nem. Persze megtehetik, amig ennyi fanatikus van. A másik okka az drágulásnak, hogy nem viszik annyian az i5S-t ahogy az elöző modelleket.
-
manchester85
veterán
válasz r3dsnake #48802 üzenetére
Én ertem, ugy hivjak, mohosag. 5 helyett 5C, muanyag telefon 600 dollarert. iPad 4 helyett iPad 2. Mar-mar kinosan ugyelnek a kannibalizaciora, azonban ezzel azt fogjak elerni, hogy a hulye se veszi majd a regi modelleket. Persze gondolom olyan filleres tetel ezek legyartasa nekik, hogy ha alig veszi valaki, akkor is megeri. Hanyadik eve adjak mar azt a szart 400 dollarert?
i6 Silver
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #48808 üzenetére
azért azt ne felejtsd el, hogy a retina kijelző miatt sem tartották meg az ipad 4-et, mert akkor gondolom az ipad airt nem tudták volna gyártani kellő mennyiségben. szerintem így is fog fogyni belőle, persze nem úgy min mikor az volt a fő táblájuk.
-
manchester85
veterán
válasz DanielK #48810 üzenetére
Oldják meg. Iphone-ból tudnak kellő retina kijelzőt gyártani? (Amúgy se ők gyártják. ) Nézd, az Apple-nel bevett szokás, hogy 100 dollárral csökken az ár egy év elteltével. Összességében ez még mindig borzasztóan kevés, hisz ennél sokkal gyorsabban fejlődik a technika. De vegyük úgy, hogy oké, az Apple kitart a teljes éves ciklus mellett. Na de az, hogy az iPad 2 után megjelent a 3. modell, majd a 4. és most itt az újabb, es visszamenőleg a 4. generációt árulják 100 dollárral olcsóbban, ez mégiscsak a pofátlanság teteje. Kb mintha 3GS-t árulnának az 5S mellett. Bár ha azt vesszük, félig meddig az 5C is az. Az lett az Apple legújabb politikája, hogy egy egy éves modell nem ér meg 100 dollár mínuszt, legyen inkább 3-4 év vissza a múltba... Egy Samsung csúcsmodell meg 1 év múlva fele annyiba kerül... Nevetséges ez most mar.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #48811 üzenetére
akkor vegyél androidot, nem kötelez rá senki, hogy iphone-t vegyél. nekem semmi bajom velük.
-
-
manchester85
veterán
válasz DanielK #48812 üzenetére
Az a bajom velük, hogy nem tartják következetesen a stratégiájukat, hanem az amúgy is drága araikon felül meg több bőrt húznának le a vásárlókról. En egyszerűen a jelenlegi Apple policy-t hasonlítom össze a Jobs korszakkal. Es annak ellenére, hogy a nyakukon a konkurencia, a feltételek egyre rosszabbak. (400 dolláros Mini, 400 dolláros iPad 2, ahelyett, hogy a 4-et árulnák ennyiért, 5C 5 helyett, soroljam még?) Ezek egytől egyig a még Job éránal is agresszívebb arpolitikat mutatják, csak nehogy rafaragjanak majd. )
i6 Silver
-
Zjunior
veterán
válasz manchester85 #48815 üzenetére
Szerintem jól csinálják!
Aki ipad 4-et vett az már megvette, nem akar váltani aki meg nem az ipad airt vesz.
Ipad mini-t a regit is megveheti bagoert.
Ráadásul ezt a Minit jól telepakolták, és nem is megfizethetetlen, főleg külföldön!
Nagyon fogják vinni, főleg szolgáltatóktól!DanielK: +1!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #48815 üzenetére
és...? ha ettől rosszul alszol, akkor qrva jól mehet neked, mert ezek szerint csak ennyi a bajod az életben.
én máson vagyok fennakadva, de azt itt nem mondom, mert nem politizálunk. nagyban teszek rá, hogy egy profitorientált cég a nagy világban hogyan árazza be a termékeit (és hogy ez eltér-e a régi politikájától). ha meg tudom venni, megveszem; ha nem, akkor meg nem. én így is, úgy is ipad airt veszek, az hogy a shopon látom mellette az ipad 2-t, hidegen hagy. nem kattintok félre.
De így örülök, mert tudom, hogy párom ipad 2 -se még támogatást fog kapni. (melyik droidos tablet kap ennyi ideig támogatást? - költői kérdés) -
kenny123
addikt
Valaki tudja hol lehet i5-re barna bookbook tokot rendelni?
Lithiumban hazudoznak össze-vissza a rendelést illetően, kezdem unni.yo
-
Blaise
veterán
válasz kenny123 #48818 üzenetére
iJoe-nál van 4S-re, gondolom i5-re is tud szerezni.
-
mondomén
őstag
A 13-as mac pro-t lehet utólag bővíteni? (ram, ssd)
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
sajnos még csak preview, de tuti ez lesz a next big hit az elektro szcénában.
-
kenny123
addikt
válasz r3dsnake #48820 üzenetére
Pénztárcának szerintem nem nagy, hát még ha azt nézzük hogy telefon is bennevan, akkor határozottan kicsi.
Az elhagyós dolog meg szerintem pont a fordítottja, mert nem több dologra kell figyelned, hanem csak egyre. Meg mondjuk aki eddig nemigazán hagyott el semmit (na jó, egyszer egy kulcscsomót), az talán ezután sem fog. Kopkop.yo
-
Zjunior
veterán
Dúrva h T-mobilenál sorrban állnak árak nélkül!!!!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
buci30
addikt
Akkor ma parfum vásárlás ezekből lesz egy a kiválasztott
Mindegyik van a Douglas-ba leinfoztam igy az illat döntEDP:
Dior Homme Intense
Jean Paul Gaultier Gaultier2EDT:
Dior Fahrenheit
Jean Paul Gaultier Le Male
Chanel Allure Homme Édition Blanche
Versace ErosiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Fecogame
veterán
Csak nálam fordul elő gyakran, hogy bejövő hívás esetén nem tudom felvenni a telefont, mert nem érzékeli a "Fogadás" gombot?
iPhone 3GS iOS 6.1.3-al, nincs JB.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
joey04
titán
válasz C4mp3r #48840 üzenetére
szerintem szarni bele mi az elfogadott. szerintem jó dolog ez a "sorbanállós" móka, legyen az iPhone, vagy konzol, vagy játék. egy cod meg fifa partyn is jó a hangulat. más kérdés, hogy itthon valóban szarabb, mert Harsányi Levi féle szemetekkel csinálnak showt. na így valóban szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest