Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Hát nemtudom, de én (és ami a lényeg, az asszony is) legszívesebben hányna, mikor valakinek már 2-3 méterről széjjelnyomja az orrunkat a parfüm aurája, legyen az nő,vagy férfi... A szelíd illat még rendben, de ez a "Rámborult az egész üveggel" style nem jön be, nagyon nem...
-
madgie
titán
Relatív konzervatív vagyok pacsmag-ügyben (is), vagy tíz évig Denim Black ment, aztán lassan tíz éve Mexx Black van, end of story
-
manchester85
veterán
Na végre elvitték az iPad 3-at.
i6 Silver
-
joey04
titán
partnero a király
-
madgie
titán
válasz Cyberpunk #48207 üzenetére
ideje lecserélni az aláírásom:
sipos zöldségbolt akciós zőccség ócsón <<>> ceni pékség laktózérzékenyeknek f•sza fosatós tejes péksütemények <<>> szóndkváliti báj pécé szpíker <<>> híjjálmegyek.szerk: ja meg az adatlapomon sincs fent az utolsó pendrive-ig minden, goddamit.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz joey04 #48209 üzenetére
Emlékszem, amikor a Note 2 (?) totyikba csinálta ugyan ezt. Ott volt olyan is, hogy kedvezmény járt, ha rá hivatkoztál. Aztán összeveszett valakivel, és visszavonta.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
Ragnar95
félisten
Ja akkor félreértettem a hsz-edet, azt hittem, a 4S-t akarod annyiért eladni,de így már világos,h annyit kéne ráfizetned i5-re
Ezt neked kell eldöntened,h megér-e neked annyi pluszt. Ha cserélsz, szerintem mindenképp 5-re válts, mert arra még 2 évig lesz support és az iOS8 is valószínűleg használhatóan fog futni rajta, nem fogja nagyon belassítani.
Szerintem amúgy i4-hez képest megér annyi pluszt a nagyobb kijelző, gyorsaság, további support simán.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
dubstep + industrial rock, érdekes klippel.
-
r3dsnake
nagyúr
A parfüm témához: Van 3 féle bruno banani-m, ezeket szoktam felváltva használni, meg van egy nagyon kellemes, "lágy illatú" (nem tudom jobban kifejezni) new yorker parfüm. Ezt úgy kaptam (és általában mindig borzalmas illatszereket kapok), de ezt kifejezetten szeretem. Igazán drága parfümöm sosem volt, inkább csak ilyen casual cuccok.
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #48228 üzenetére
A parfume nálam még mindig ugyan úgy néz ki, mint ahogy leírtam anno a parfume topicban.
Lustáknak:
1. Christian Dior - Dior Homme Intense
2. Giorgio Armani Aqua di Gió
3. James Bond 007régi +1: Bvlgari Aqua
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
parfüm:
Trussardi - My land -
B-L-A-C-K
titán
Bvlgari Aqua volt nekem is sokáig a favorit 10 darabot tuti elnyomtam én is...Nagyon régen meg pulyakoromban Versace blue jeans-el nyomultam... Jut eszembe a Clinique Happy is nagyon király, bár ez kicsit nyári illat.
Illetve ebből is volt jó pár darabom, ezt nem sokan ismerik, nagyon sokáig érezhető az illata, és nagyon kellemes. Ha elfogy a jelenlegim ilyet veszek megint...Árban is jó 125 ml ~8 ezerért is van már.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
-
Xero
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #48233 üzenetére
Nálam is nagy kedvenc volt, de az Armani kevésbé tolakodó.
Az abszolút kedvenc már 2008 óta a Dior, de az annyira "komoly" és nehéz illat, hogy képtelenség minden nap azt használni. Ez nem hazudtolja meg a eua de parfume mivoltát. Akár egy évig is érződik kabáton, ha rákerül nyakról.(#48234) buci30: Na akkor próbáld ki a Dior-t. Azt még két alapos zuhany sem hozza le. Igaz nagyon nem aqua illat.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz buci30 #48234 üzenetére
Ha a 007 tetszett, akkor próbáld ki a Dior-t. Nagyon hasonló az illat, csak valahogy jobban definiált és nyilván százszor tartósabb.
Árban nem a megszokott árszint (20-30e), de évente elég belőle 1-2 is. Állandóra nem a legjobb.(#48236) buci30: Eau de parfume. Tehát erős. De a parfume-ök között is a legbikább. Próbáld ki. Menj be valahova, nyomj a testerből a csuklódra aztán másnap lepődj meg.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Asszem megártott a sok X-men mostanában.
just wolverining around with vajkenőkés and great photoshop skills -
Blaise
veterán
PS Vitát használ valaki innen?
-
madgie
titán
Ha már újdonság: kipróbáltam végre az Earpods-ot, otthon, ráérősen, saját zenékkel. Hátöööö, sajnos rettenetesen "bent szól" az egész, a részleteket eléggé összemossa. Ha valakinek nem fontos a mikrofon és telefon vezérelhetőség, akkor egy 5500 forintos Superlux HD 381 sz*rrá veri, minden tekintetben (kivéve a kényelem, nekem baromi kényelmesnek tűnt az Earpods)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz madgie #48248 üzenetére
Nem tudom mit csinál ez a Superlux, de nagyon jó ár/minőség arányú fej/fülhallgatókat gyárt. Nekem egy HD 662B fejhallgatóm van, brutál jól szól, tavaly még 7500 Ft-ért rendeltem.
Igaz még olyan HD 381-es fülest nem hallottam, de szerintem az Earpods is nagyon szépen szól, vagyis i4/4S füleséhez képest ég és föld.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest