Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz máyköl #32200 üzenetére
Elvileg semmi, bár hozzáteszik, hogy ha valamiért nem sikerülne a függetlenítés, visszatérítik az árát. Én csak a saját példámat tudom felhozni, na meg most jött az USA-ban valami új rendelet, miszerint törvénytelen lett a nem szolgáltató általi függetlenítés. Bár ez gyári függetlenítés, úgyhogy lehet, hogy nem is vonatkozik rá.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Úgy tűnik, tényleg lesz "olcsó" iPhone
i6 Silver
-
máyköl
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz r3dsnake #32197 üzenetére
Erről jut eszembe. Pár éve vettem egy 18-70-es Nikon objektívet, oktogonon találkoztunk az utcán. Kezemben a pénz, eladó kezében az obi, amikor oda lép egy agresszív hajléktalan és ordít valamit felénk de szerencsére nem vette észre egyiket sem. Akkor határoztam el hogy csak gyorsétteremben vagy hasonló helyen üzletelek én is.
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #32204 üzenetére
Plázák. Sok ember mozog, van kamera.
-
Onderon
senior tag
http://www.origo.hu/techbazis/20130418-egy-masodperc-alatt-feltoltheto-lesz-a-mobil.html végre valami reménysugárka.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #32184 üzenetére
Lószart jó, még annyira jó sincs, mint a Nokia 808-as, pedig a Samué csak egy fényképezőgép, ergo gyúrhattak volna arra. Egyetlen, amit fel tud mutatni, hogy az ultrazoom huszárokat kielégíti.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
vadászcsiga
félisten
Több mint 30 év után Ozzy visszatért a Black Sabbath-hez, és csináltak egy új albumot. Kiváncsi leszek rá:13
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #32214 üzenetére
Na, erre én is!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #32214 üzenetére
Erre kíváncsi vagyok...
(Ő a legjobb példája, hogy miért ne drogozzunk...)
-
r3dsnake
nagyúr
Kb mi lenne a reális ár, amennyit kérhetnék egy fél éves T függő i4-ért? Minden tartozék megvan, karcmentes fóliás elől/hátul, október végéig garancia.
Például 75 körül a garira és az állapotára való tekintettel?
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Emlékszem még erre a beszélgetésre. Ez alapján olyan 55-60-ra saccolnám a reális árat.
i6 Silver
-
korpicschess
veterán
75 egy ilyenért. Kész vicc.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #32221 üzenetére
Egyertelmu, hogy eladokent maskepp allok hozza, mint vevokent. 70ert vettem, ha 75-be elmegy, akkor pont jo.
Legutobb egy lenovo laptopon kerestem ugy, hogy tobbert adtam el hasznaltan, mint ahogy vettem ujonan. Szeretem az ilyesmit, nem a profit miatt, csak az erzes miatt.
-
bobooo
addikt
iPad mini vagy Retina iPad (4) ?
-
bobooo
addikt
válasz vadászcsiga #32228 üzenetére
Jogos
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #32230 üzenetére
Nem írtam, hogy jogosan, csak leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban. Viszont részben azért is szeretem iPhone-t, mert eladásnál ugyanannyiért (vagy párezerrel kevesebbért) tudok megválni tőle. Más telónál ez esélytelen volna.
BoboDJ: attól függ hol használnád. Ha házon belül, akkor inkább a nagyobb, ha vinnéd is magaddal akkor egyértelműen mini.
Ez meg gyönyörű (fake, de akkor is):
-
TommyNagz
senior tag
Na majdnem vettem egy i4-et 46-ért. Annyi volt allitolag a baja, hogy torott a hatlapja. Ehhez kepest:
-utangyartott szetkarcolt elolapja volt
-szar volt a home gombja
-nem mukodott a proximity szenzor
-az elozo tulaj minden cucca meg rajta volt...telefonszamok fotok appok...
-nem volt jozza semmi tartozekInkabb otthagytam...
encapsulation dot1q
-
Tibee86
nagyúr
válasz bobooo #32235 üzenetére
Csak ezért nincs még iPad-em. Úgy voltam vele, mindegy, megveszem a 4-et, de nekem túl nagy és nehéz. Mellette a Mini kijelzője nagyon gáz, így marad a várás a retina Mini-re.
r3dsnake. Hogy 75-be el tudd adni, ahhoz valami nagyon nagy palimadarat kell találnod.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
-
Blyan
félisten
Na, kiderült, az iPhone tulajok nagyrésze fogtechnikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
- HP DL360 G9 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, P440 2GB RAID, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest