Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r3dsnake

    nagyúr

    válasz Xero #28870 üzenetére

    Idő az volna bőven, viszont a CCNP-hez egyrészt kéne anyagi háttér (amihez munka kéne, amihez meg CCNP :DDD ), másrészt szerintem csak Pesten indul CCNP tanfolyam (ami megint nem lenne gond, ha volna valahonnan bevétel...), harmadrészt nem vagyok benne biztos, hogy le tudnám tenni.

    Amúgy amilyen melót jelenleg nagyon el tudnék képzelni (és tudom is, hogy jól menne) az pl. áruházi promóter notikhoz, vagy egyéb kütyükhöz (jól is fizet, viszont az a gond, hogy főleg diákmelósokat tesznek oda be), vagy PC-boltban configokat ajánlani, összedobni, ilyesmi. Legalább 20 helyre írtam, és 2 helyről jött vissza egy kösznem válasz. Persze nem adom fel, csak bosszantó. Ismerőseim is hasonló cipőben járnak, aki munkát talált az vagy nem a szakmájában, vagy ismerős által bekerültek valahova, vagy munkanélküliek. Szép kilátások. :U Ha tudnék egy évig dolgozni valahol (akár minimálbérért), mivel semmi konkrét kiadásom nincs jelenleg, tudnék is félretenni belőle annyit, hogy elinduljak Angliába szerencsét próbálni. De ez meg nem csak rajtam múlik, mert egyedül nem indulnék neki.

    Smile8822: szerintem inkább egy párszáz forintos fóliapack, mint hogy a karcokat kelljen bámulnod állandóan. Nálam az előző megkarcolódott könnyen, de szerencsére egyéb hiba miatt kicserélték újra. A mostanit viszont nem használtam még fólia nélkül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés