Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
A bejáratás sokat számít. Minél drágább motyó, szerintem annál többet. M4-et megvettem, azt mondtam, hogy ennyi pénzért ez mi... bejáratás után megtáltosodott. Később visszahallgattam a cx400 2be mielőtt eladtam, nagyon tré volt.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
korpicschess
veterán
CX400-II-m volt, 1 év utan a jackje lett kontaktos ami nem akkora problema. Brainwavz M4 szerintem több, mint fél éves, semmi baja. Igaz vigyázok rá, csak tokban hordom stb..
szerk: én is csak agybadugosat tudok használni. elsőre lehet fura, de szvsz osszehasonlithatatlan.
szerk2:
fülesből szerintem feltörekvő márkát érdemes, Brainwavz, Breyerdinamic, Xears (német) , Soundmagic stb.. , (esetleg Superlux, de az fejes inkább)[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
őstag
Sajnos ez csak akkor lehetne jobb, ha normális felületkezelést kapott volna nem ilyen anodizált szutymadékot. Bár én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy ez egy használati eszköz nem pedig ékszer. Szerintem a megkopott fém amúgy nagyon dizájnos, persze nem pont telefonon és nem pont ezüst/fekete átmenettel
#21552: Legalább írnák oda milyen téren szakértő. Az esetek nagy többségében éppen olyan hülyeségeket irkálnak mint mások akik nem értenek egy adott dologhoz.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Konkrétan nem beszéltem mindenkivel a launchon, de akikkel igen azok közül 10-ből 8-an még 100K-t sem fizettek a telefonért. A többiek sem sokkal lépték túl. Nem azt mondom, hogy senki nem ikon200-al hosszabbított, de gondolom az meg nem kp-ban fizette ki egyben, hanem kihasználta a kamatmentes részletet. Nehogy azt hidd, hogy ott álltak 300-an 200K-val a bal zsebben.
#21528: Azért a követelmény ugyanúgy megvolt mintha 50-en lettünk volna. Azt pedig teljesíteni is kellett
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
75 ezer körül van egy használt iPhone 4. Apróról, vagy akárhonnan nem megveheti valaki? Ráadásul 20-30 ezres ráfizetéssel kúszhat feljebb is az újabb modellekre. Jövőre 4S, utána 5, és így tovább. Persze ha most meglátnék egy 18 év alattit egy 5-tel (pl. Ragnar is erre hajt most) azért azt biztos megszólnám.
Ne tedd már offba az off topikos hsz-eidet.
i6 Silver
-
őstag
Gondolom ott voltál és azért tudod hány évesek voltak a sorban Ugyan már... Mindig elfelejtitek, hogy itt nem a független árat kell nézni és még csak nem is egy összegben.. Vicces, hogy a saját tájékozatlanságotokba/tudatlanságotokba törik bele a bicskátok itt a fórumon. A sok troll az összes iPhone topicban osztja az észt anélkül, hogy kicsit is utána járna a dolgoknak. Ezek gondolom pont azok az emberek, akik ott vannak minden tüntetésen, holott azt sem tudják miről is szól igazán. Általánosítanak 1-1 kiragadott példán és még az iPhone tulajokat nézik birkának. Kicsit azért ironikus nemde?
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Utálom ezt a taplóskodást. "Honnan van a kis pisisnek pénze". Miért nem mindegy? Tipikus Európai gondolkozásmód. Mi a francot érdekel titeket, hogy honnan van pénzük embereknek iPhone -ra? Anyja megveszi, találta, lopta, diákhitelből megvette, basszus, nektek nem mindegy?
-
SÖ
addikt
Konkrétan varez függetlenítésre gondoltam, ami nem ugyan az, mint a hivatalos szolgáltatói. Nekem csak független telefontjaim voltak, így csak érintőlegesen vagyok otthon a témában.
Más
Megnézem már pár Dev Alfa B videót, nagyon brutál. Annak ellenére, hogy zárt rendszer, semmiben sem marad el az Androidtól, Meamotól. Valós idejű háttér appok, aktív widget, (telszámokat, csoportokat is ki tehetsz az asztalra) predektív szövegbevitel, nem laggol, univerzális kontakt list, nativ PayPal Facebook, stb. hardveres led állapot jelzés, Január, február környékén kerül a polcokra, tuti lecserélem az iPhone-t, mert bonyolultabb, akarom mondani kifinomultabb. A nagy kérdés, hogy lesz-e belőle valami, kihúzza-e a BB addig. Még a Nokiánál is rosszabb helyzetben van.
vadászcsiga
Az idáig hallott telefonok legjobb hangjának listája nálam.
1. Palm Tro 750 - nagy gyors közép, semmi drumm bass, de mégis lejebb megy mint azok, szurkálós magasak.
2. Nokia N900 - Elsöprő dinamika
3. iPhone - Részletes kiegyensúlyozott hang.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Az Apple tudja csak feloldani a telót imei alapján, így valóban nem kell sehova se vinni, de a fent említett teló nem hivatalosan volt függetlenítve valószínűleg, hanem házilag.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
SÖ
addikt
A 3GS óta - az volt ez első iPhone-om, Maemo-ról jöttem - mondogatom, hogy a gombmentes hardvereké a jövő, és a Nokia el is indította ezt az irányt az N9-el. A BB10 vezérlése nagyon hasonlít a WP8-éra, csak annál fejletteb. Gyönyörűen oldották meg a felébresztés, és az oldalak mögé kukkantás is tetszik. Tábla mérete ellenére egész jól kezelhető egy kézzel. Szerintem ma ez a legfejlettebb interfész, és az Apple-nek jövőre nagyon oda kell figyelnie az iOS kezelőfelületének fejlesztésére. Ma már nem azon van a hangsúly, hogy unalmas, hanem elavult.
Más
OSX alatt, nekem mindig gondot okozott a Flash. Pedig rendszeresen frissítem az Adobe-t. Találtam egy bővítményt Safarihoz, azóta gyönyörűen lejátszik mindent.
"ClickToFlash prevents the Flash plug-in from running. It replaces any Flash element on a webpage with a placeholder; simply click the placeholder to load the Flash content. ClickToFlash also lets you replace Flash videos from select websites (such as YouTube) with H.264 video. Other optional features include advanced whitelisting."
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Embereket ki tudsz tenni springboardra ikonként, vannak rá progik jb nélkül is JB-el szerintem még a smartdial is megoldható, bár ez nem biztos. Bár én a smart dialnak nem látom értelmét, miközben ugyanannyiból tart iPhone-on a kontaktokból kikeresni qwerty-vel, mint smart diallal a tárcsázóból tartana...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
eszgé100
őstag
ahhoz képest, hogy mennyire nyomorultul megy a bizniszük, az én előfizetésemet 1,5 fonttal emelik az infláció miatt (az emailben egy oldalon keresztül sajnáltatták magukat, meg nagyon sajnálják, de ez van, és különben is örüljek, hogy ez az első alkalom), az újakat meg már havi 34-ért odaadják, szóval akkor hogy van ez
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Xero
nagyúr
Amit elsőnek írtam, az kb ugyan az, csak a fókuszban lévő ablakot hagyja fönt cmd+alt+h után.
Egyébként, ha skype-ba akarsz valamit behúzni a desktopról, akkor a már említett exposé-s drag n drop is elég kell hogy legyen. Ha viszont azt szeretnéd, hogy csak az a két ablak legyen fönt, de folyamatosan, akkor a skype ablakon cmd+alt+h, után nyitsz egy finder ablakot és voilá.
-
Xero
nagyúr
Cmd+H ugyebár a hide, és ott a Cmd+Alt+H, vagyis a hide others. Ezzel pikk-pakk "kitisztul a kép". A másik, ha pl asztalról kell valamit, akkor simán Exposé (akarom mondani Mission Control) show desktop. Ott megfogod a file-t, megnyomod megint a gombot, vagy a hot cornerbe húzod a filet és ott vagy az ablaknál.
Én is legalább 10 ablakot tartok nyitva, de a jó öreg exposé már annyira kézre áll, hogy fel sem tűnik. Ha csak alap dolgokat kell mókolnom Windowson, akkor már nyomogatom az F3-F5-F6-ot (Exposé All App - Launchpad - Desktop), vagy az egér gombjait (Scroll - Desktop, button 4 - exposé, button 5 - dashboard).
Ha az ember egyszer ráérez az OS X shortcutjaira és az exposé lehetőségeire, akkor nem is fogja érteni miért nem hiányzott eddig.
(#12017) tildy: Alulról a második pipa érdekel téged.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
ha mindenképp szidni akarják, akkor ott van, hogy tepsi, meg pentile, meg műanyag. az örök hármas. nekem pl. ezek a kifogásaim ellene, a kamerája éppen nem érdekel - de az igaz, hogy egy 180 ezres csúcsmodellben, céges zászlóshajóban egy ilyen hiba - ha tényleg az - elég ciki.
mint az antenna-gate meg a többi apróság az iPhone-oknál.
de ki tudja, talán csak szoftveres baj a homály és kijavítják majd.
-
Malachi
addikt
nos, a fénycsövekhez és a ledekhez mindenképp gratulálok!
én is vennék mindenhová, csak a fényükkel nem tudok megbarátkozni. hideg, mint egy kórteremben. ami melegebb, az meg sárga. mondjuk így is ilyenek vannak a lakásban mindenhol, nem is kapcsolom fel soha a lámpákat.
háztartási rovatunkat olvashatták.
(az almás odapiszkálásod az sgs3 teszt alatt enyhe üldözési mánia)
-
Tomics
addikt
Ettől félek én is, hogy ha megveszem az első iphone-om utána minden más ócska kacatnak fog tűnni, és mindig adhatom ki az újra a sok pénzt
Diablo nem megy mac-en? Egyébként MS World/Excel fájlal mit lehet kezdeni egy OSX-en? Vagy ha neked kell írnod egy doksit MS-be azt hogy oldod meg?
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Ragnar95
félisten
Én nemrég váltottam OSX-re és eleinte nehéz volt jópár dolgot megszokni, köztük ezt is,h nem kell mindent bezárogatni, meg a tálca is tök máshogy működik, mivel dokk van helyette és nincs aero,de nekem sokkal jobban bejön az OSX, mint a windows, mivel itt 1-1,5 hónap alatt eddig 1 fagyásom se volt, hát még újraindulásom, pedig ez hackintosh...
Amúgy ha leküldöd kicsibe az alkalmazásokat és kikapcsolod,h bekapcsoláskor újra megnyíljanak, akk nem lesznek ott újraPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
"Meg eleve mások az igényeink. Megszoktam egy gördülékeny rendszert, ha van rá lehetőség eleve a próbálok a tökéletességre törekedni. Azzal semmi gond, hogy csiszolgatják a rendszert és főzelékeket készítenek. De könyörgöm hetente???? Akarva akaratlanul kipróbálom az újabbat, jobbat. Kb többször raktam az 1 hónap alatt újra rendszer mint az iOS-t 3 év alatt. Ezzel nem azt mondom, hogy kötelező romolgatni. Nyilván gyárival is lehet élni. Aki életében nem használt jobbat az lehet nem is tudja , hogy van jobb."
Igen, jobb lenne kicsit odafigyelni másokra is néha, ha már egy közösségi közegben szólsz hozzá valamihez, ahol az értelmezés legalább olyan fontos, mint az írás.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Leírta BossBoss a saját véleményét, mégpedig a saját tapasztalataira alapozva. Ő így érzi egy iPhone topikban, mint exiPhone használó. Erre ez volt a válaszod:
"De nem kell, hidd mar el.
Te hasznalsz 2 eve Androidot nap mint nap vagy en? En amugy Sense-n vagyok, es elegedett vele."Mi lenne, ha tiszteletben tartanád, hogy ő iPhone után meg van-e elégedve a rendszer gördülékenységével vagy nem? De még ez a válasz, "hidd már el". Ja, biztos majd azt mondja, "na jó hiszek neked, és leszarom, hogy én mit érzek."
Nem a személyed ellen beszélek, hanem a hülyeségeid ellen. Tök mind1, hogy te mit érzel, ha más nem úgy érzi, azt illik tiszteletben tartani. Ő se mondta meg neked, hogy neked is romolnod kell a telefonod. Ő a saját tapasztalatairól, saját érzéseiről beszélt, amit te más tapasztalatokkal, más beidegződéssel egyoldalúan felül akarsz írni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
"Egy desire tobb mint ket eves telefon."
Annyi idős, mint az i4. Még a Sensation is hót bugos a 2 éves i4-hez képest.
"En elhiszem, hogy van, aki ebben eli ki szenvedelyet, de hatarozottan allitom, hogy nem szukseges"
Neked nem szükséges HTC-s - és 100%-os androidos előélettel. Boss meg iOS-es előélettel úgy érzi, hogy szükség van rá. Az iOS egyértelműen jobban optimalizált rendszer, ergo kifinomultabb és érzékenyebb koncepciót égetett bele a rendszer, mint beléd a bugos android a még bugosabb sense-szel. Én se fogok leállni vitázni egy luxus Mercedes tulajjal, mikor azt mondja, hogy kényelmetlen egy Opel Astra, amit én nem veszek észre. Attól, hogy ezt te nem érzed (teljesen nyilvánvalóan) miért állsz le vitázni, amikor más a viszonyítási alapotok?
Szerk!
Szerintem neked nem kene erőltetned ezt a közeget, a női negatív sztereotípiák minden tulajdonságát magadban hordozod. Nincs valami kiskegyed fórum, ahol otthonosabban mozoghatnál?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
-
whitezo88
nagyúr
igen, sokan példát vehetnének a fogyatékkal élőkről. Vakoknál is sokszor ez van hogy sokkal jókedvűbbek, mint az "átlag" ember. Ezt tapasztaltam 2 vak volt o. társammal kapcsolatban is, és mikor elmentünk a Láthatatlan kiállításra, azon is.
valós jelenet:
Fizikatanár: -na, felírtam a táblára, így jól látható?
Vak srác: -tanárnő, én nem látom! -
paavoo
aktív tag
Nálam ez már kimeríti a használhatatlan fogalmat. No offense, de hiába van nagyobb kijelző, ha 3 óra alatt lemerül normál használattal és a szép nagy fekete kijelzőt nézegetheted utána (1 órás használattal, meg szerintem felesleges ilyen teló venni). Sokszor olvasom android oldalról, hogy rápakolják a 8 gigás mkv-kat pendriveként a telóra, de mit ér, ha egy film mondjuk 2 órás és közbe lemerül a teló? (Persze azt se értem ki néz filmet egy 4,x"-os kijelzőn, max youtube videokat nézek rajta spec, arra meg bőven elég a 3,5".) Böngészésnél oké a nagyobb kijelző, de pl van mobil nézet, illetve nekem a Reeder leszedi a beállított oldalakat (RSS), és ami érdekel elolvasom ott egyből, vagy berakom Pocketbe amin még élvezetesebb olvasni.
A zártságot most hagyjuk, minden megoldható.[ Szerkesztve ]
-
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
Ragnar95
félisten
Én eddig egyszer próbáltam a One X-et, de nekem nem érte át normálisan a kezem, szóval ha a felső részét kellett nyomkodnom, ahoz bizony arrébb kellett rakni a kezemet
nggabi: urban legend-ekre nem adunkPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Vannak páran, de énse tudom megérteni, én soha semmi nem rakok oda, mindent az első 2 zsebembe
Farzsebben félek,h ráülnék, kényelmetlen+sokkal nehezebb rá figyelni, ami BKV-n elég fontos szempont...
Amúgy a 4,7 lehet,h nem nagy számodra, de azt ne mondd,h tudod egy kézzel kezelni és átéri a kezed, mert akkor megeszem a nemlétező kalapomPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
whitezo88
nagyúr
jó kis nokiák, falat bontan is lehetett velük akkor se romlottak el. Igaz, tesómnak egy 3310-est valahogy tönkrevágnia, a kijelzője szállt el.
nekem 3410-esem volt először, asszem 14-15 évesen kaptam.
majd ha jól emlékszem 2005-ben váltottam D750i-re, ami tavalyig volt meg (és kb 50 ezer volt 2 év hűséggel, csomagban), semmi baja sem volt, de kellett már egy szifon így 5 év után[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
persze, hogy sok. rengeteg. minden EU-s, osztrák, német, akármilyen 30-35 Euros csomaghoz képest rengeteg. ahogy mondod, ebben a kategóriában már ingyen is elvihető néhol az iPhone.
de mindig elfelejtem, hogy majd eladom persze a független 3Gs-emet, ősszel remélem még megér majd úgy 40-50-et és a maradékot már sokkal szívesebben köhögöm majd ki.
viszont van egy olyan csavar a dologban, hogy korábban a megjelenés után 3-4 hónappal volt egy rendes árcsökkentés. most meg mit ad isten, utoljára ugye emelték az iPhone árakat. szóval nem tudom, mi lenne okos, ha azonnal megvenném, ahogy kijön, vagy megvárnám a jövő év elejét...hogy aztán még ráemeljenek? normális?
rohadt egy világ ez én mondom, csak az a baj, hogy a környező országokban valahogy mégsem tűnik annak...eh.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
huh várjál, el vagyok a tévedve, a 16GB-os 4s már most 99.900.- 2 év hűséggel, ikon400-zal, ami havi 11k.
na. most komolyan. kell nekem egy 100k-s telefon? csak az a baj, hogy annyira jó és annyira megszoktam a 3Gs-t és annyi mindent vettem már rá, én nem akarok váltani...
-
SÖ
addikt
Tiszta Balkán. Kapaszkodjatok.
Ömlesztve adják vissza a telefont? Nem számít, hogy karcolódik, hiszen nincs felelőségre vonás. Fogyasztóvédelem? Egy nagy nulla - legtöbb amit tesz, hogy elküld egy békéltető testülethez. Campóna - T- Pont - várakozás T-Home lemondásra. (Jóval olcsóbban 70-80 csatorna kockamentes HD - minden ami hiányzott a drága és zsugori T-Home-ból) Tehát ott ücsörgök, egyszer csak egy futárszerűség ezerrel - mint egy megsebzett vaddisznó - cikázik az ügyelek között - maga után húzva egy kézikocsit, jó méter magasan megpakolva. Hirtelen a kínai piacon éreztem magam. Egyszer csak nagy csörömpölés közepette a Bábel tornya ledőlt. A hangjából ítélve a műanyag dobozban javításból visszaküldött mobilok lehettek, másra nem tudok gondolni.
Ügyfélszolgálat, avagy ügy fél szolgálat - egyik kutya másik eb.
Na akkor kössük meg a szerződést a Diginél. Bemegyek - egy kis lyuk 3 pulttal - ennek ellenére egy É-Koreai sorszámkiadó fogadott, ami úgy nézet ki mint egy ásványvíz automata. Megyaflacn. Rezisztív kijelző, összesen két gombbal - igen, nem. A bankoktól kezdve a Nav-on át, már kívülről fújom a menüpontokat, de ez kifogott rajtam. Megnyomtam, semmi. Na mindegy, ebből a helységből kinézem, hogy elromlott. Bátortalanul odasomfordálok az egyik pulthoz, ahol egy 25év körüli, válságtól meggyötört arcú nő ült, akit az utcáról beültetve, nem kérdezték melyik szakon végzet.
- Jónapot kívá.....
- Húzzon sorszámot
- Nem jó a gép
- De jó
- Én meg megnyomtam és nem...
- Nem kétszer nyomta meg! Innen figyeltem!
Miután sikerült produkálnom egy sorszámot, letettem a másfél méterre levő pultjára.
- Xy csomagra szeretnék előfizetni
- Lakcímkártyát szg. igazolványt - és a kezembe nyomott egy szórólapot, hogy addig se unatkozzak, amíg kinyomatja a szerződést.philoxenia
Tudon, hogy itt vagy. Ez neked is szól, mivel a kreativitás zálogát az Android userekben látod.
Nagyon zavaros ez az ügy. Először is a táp az maga az akkumulátor. Nem tudom a srác milyen tápról beszélt, amit kicseréltek az alaplapon. Én még az őskorban jártam úgy, hogy Expansys-al hozattam egy WiMos PDA-t, és az utazást nem bírta a félig sem feltöltött aksi - aminek oka van - ugyan úgy villogott a LED, majd elkezdett tölteni, és 10 perc múlva bebootolt. Nagy valószínűséggel, valami bagatell hibája lehetett, de kreativitás hiányában a szervízbe kötött ki a készülék. Még csak annyit, hogy Androidon a ROM-ozgatás végérvényesen tönkreteheti a szeretett kicsikét, míg a JB iOS-en nem, mivel nem ugyan az a kettő. A másik, hogy ha valaki varezol, ne csodálkozzon, hogy ugrik a gari.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Ez nagyon szép és jó, csakhogy az iPhone szervizelése nem így történik, legalább is itt Magyarországon nem. A tulaj minden esetben egy új (refurbished) készüléket kap, a telefonon csak külsérelmi nyomokat, illetve a beázást jelző indikátorokat ellenőrzik. Nincs olyan Magyarországon, hogy hivatalos iPhone szerviz, és mivel a régi készülék az Apple tulajdonává válik, így kizárt, hogy ők azt a tényleges javításkor még nyilvántartsák, hogy ez most kié volt, és garancia megvonva. A szolgáltató vagy az APR megállapítja a hibát, és ha nincs külsérelmi nyom, már küldik is az új telefont. Volt olyan, aki egy kijelző alatti porszem miatt kapott egy vadi új telefont Lévén, hogy az E-care konkrétan HTC szerviz, így teljesen más a történet. Az iPhone-os szervizelési procedúra sokkal körülményesebb, és az elbíráló "szervizes" semmilyen konkrét szervizelési hozzáértéssel nem rendelkezik, és nem is állhat neki a telefont bütykölni. Aki elbírálja a garanciáztatást és ahol ténylegesen javítják az eszközöket, azt egy földrész választja el egymástól, amit az is egyértelműen igazol, hogy minden garanciáztatás esetén új készüléket kapsz, vagyis soha nem a sajátodat kapod vissza. Persze Angliában lehet, hogy máshogy van, de nekem anno a Starking azt mondta, egész Európában cserélik a telefonokat, nem javítják. Az USA-ban viszont nem így van, személyes tapasztalatom van róla, hogy a bubis érintőt helyben cserélték nekem a Genius Barban.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
SÖ
addikt
Én is úgy vagyok vele, hogy nagyot kell mutatnia az Apple-nak, ha azt akarja hogy leváltsam. De az sincs kizárva, hogy megtartom akkor is. Idő kérdése mikor válik belőle relikvia, mint az utolsó modell, amit még Jobs vezetett be. Nem mellesleg, megkapja az ios6-ot, kifogástalanul működik, és 3-4 évesen még mindig olcsóbb lesz egy akku csere. Ha nem lesz ésszerű ok a váltásra - marad.
-
Ragnar95
félisten
A springboardra gondolsz? Mert azon tuti nem fognak változtatni, az az alapja az egésznek, ez olyan, mintha Androidon kiszednék a widgeteket és az egész homescreent átszabnák...
Egyedül a Microsoft képes erre, de valószínűleg bukás is lesz a vége...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Viszont itt Magyarországon elég kevés unlimited net van, így itt elég kevesen használják ki
Én semmiképp nem mobilról osztanám meg a képeket, akkor se,ha távol élnék a rokonoktól,ha van gép a közelben, átrakom oda őket, majd onnan feltolom azokat egyben, amiket fel szeretnék Amúgy ez visszafele ugyanúgy igaz, azért, mert neked ez kell, a felhasználók nagyrészének nem kell, hogy szüksége legyen ráPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Én viszont (és szerintem az emberek 70-80%-a így van ezzel) a fotók nagy részét magamnak/a családnak/közeli barátomnak készítem és nem töltöm fel minden egyes fotómat 600 közösségi portálra, mivel nem akarom minden fotómat megosztani mind az 1000ismerősömmel, így amit meg akarok osztani, azt egyszerűbb a facebook appon belülről, főleg, hogy nem akarom a mobilnetemet képmegosztásra pazarolni....
vadászcsiga: nekem is van DSLR-em, de az idő 80%-ában a mobilommal fotózok, mivel az mindig kéznél van, gyorsabb és egyszerűbb visszanézni a fotókat és bár messze nem olyan jó minőségűek a fotók,de azért ezek már nagyképernyőn is élvezhetőek és a fent leírt dolgok kárpótolnak a fotók minőségéért...De nyilván máshogy kell kezelni egy teló és egy fényképező fotóinak minőségét, nem szabad őket összehasonlítani, mivel más a felhasználási terület. Ha elutazom, mindig viszem a DSLR-t és azzal fotózok nyilván vagy ha valamilyen alkalom van,de a hétköznapokra elég a teló kamerája is[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Ja ja félreérthető voltam. A fontos képeket mindenképpen nagy géppel lövöm a telefont csak dokumentalasra használom már ha használom. Nem tetszik a képek minősége, fő bajom a keparany nagyon megszoktam a Nikont. Lehet az is a baj hogy a kész képeket lecsekkolom nagy képernyőn és ott igencsak elojonnek a hibák bár le a kalappal a 4S kamerája elott, az összes kompaktnak odaver.
-
Ragnar95
félisten
Én azt nem vágom,h az Instagramnak mi értelme van....Képeket ugyanúgy lehet megosztani fb-on is, ráadásul ott sokkal több felhasználó van, bár lehet,h még csak itthon nem terjedt el és ide is elér majd az "Instagram láz"....
-
joey04
titán
nem csak a szifonhoz képest piszkosabb a fehér samoleden. mivel élőben még nem láttam a one telókat, így vagy az s-nél alkottak nagyot, vagy az x-nél szúrtak el nagyon valamit. én még semmilyen amoled kijelzőn nem láttam normális fehéret. (legyen az amoled, samoled, vagy samoled+)
-
manchester85
veterán
Hát egy valami kizárt: a samolednek az életben nem lesz szebb a fehér színe, mint az iPhone 4/4S kijelzőjének. Ha te ezt így láttad, akkor ott gondok vannak. A feketéje egyértelműen szebb (feketébb) illetve a színek melegebbek, már-már természetellenesen vibrálóak. Viszont itt megoszlanak a vélemények, van, akinek jobban tetszenek az élénkebb samoled-es színek. Viszont a fehér az inkább szürke, a sávosodást pedig saját tapasztalattal (omnia 7) is meg tudom erősíteni. Állati zavaró volt, hogy szép nagy csíkok vannak bizonyos képeken. Ahogy Sö is írta, főleg a szürke színnél van jelen nagyon feltűnően.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
-
DanielK
addikt
Nekem max a 4" még jó. Azt zsebre tudom vágni. Igazán jó férfi létemre csak pénztárca, kulcs és telefon szokott nálam lenni (no táska). Szóval ennél nagyobb nem kell, mert akkor kénytelen vagyok táskát cipelni, vagy olyan nadrágot venni, amibe 6x beleférek (és kilóg belőle az alsó - mint mostanság a fiatalok teszik/tették)
Egyébként pont az ipad miatt nem érzem szükségét nagyobb telefonnak. Alapból ipaden csinálok mindent, ha úton vagyok akkor a telefonon.
Szerintem az Apple így áll hozzá: legyen egy iPhone-od, mellette egy pad, gépnek meg egy OS X-es gép (macbook, mac mini vagy imac). Így megértem, hogy nem akarnak nagyobb kijelzőt, mert így le van minden fedve.(#9175) manchester85: hány napig használtál androidot? Én 9 hónapig, annyi idő alatt azért rá lehet jönni dolgokra. Például arra, hogy egy teljesen használható rendszer, arra amire kitalálták (okostelefonnak). Minden rendszernek vannak hiányosságai és erősségei. Nem lehet összehasonlítani őket. Ugyanúgy nem, ahogy egy Win-OS X-Linux disztrót sem. Más alapokon nyugszanak. Ennyi. Peace legyen mindenkivel! Ilyenek miatt kár veszekedni!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Köszi!
Amúgy egy SG3-ról indultam, majd lett SGS-em (csak sajna még 2.2.1-es szofttal). Páromé lett a telefon, mikor kijött a frissítés rá (2.2.3), akkor mondtam neki, hogy ha hamarabb jön, akkor nem biztos, hogy elcserélem iPhone-ra a telefont. Azzal már vállalható volt az a telefon is. Például neki nagyon tetszik, sőt hiába győzködöm, nem akarja leváltani egy iPhone-ra. A nagy kijelző, ami miatt nem. Mondta, hogy akkor váltana iPhone-ra, ha az új 4" jönne ki (nem az a tipikus női felhasználó )
Igazából engem pl az is zavar a telefonban, hogy nem lehet mindent feltölteni felhőbe (dropbox, box, skydrive), hanem csak képeket. Droidon bármit lehet, mert engedélyezve van, hogy hozzáférjen a memóriához. A legjobban az hiányzik, hogy a kijelzőn jelezze egy ikon, hogy elmulasztott hívásom, smsem, emailem jött (NoLed).
Ami miatt már nem váltanám le az iost, az az ipaddel való szimbiózisa, illetve, hogy sok appot vettem rá. És azért még az, hogy nem kell újraindítgatni. Párom hetente kapcsolja ki és be a telefont, hogy ne lassuljon be.
Néha jól jönne az a 4" kijelző.[ Szerkesztve ]
-
jimhun
senior tag
Ez a limit engem is idegesit kicsit, meg ha 50mb akkor is. Nekem is 15Gb csomagom van es nekem ez a fo netem is otthon, ugy hogy az Iphone a hotspot.
Ha nagy file kell(mondjuk egy jatek) akkor a racsatlakozok a telefon internetere geppel es letoltom majd a geprol atmasolom telefonra. Kicsit vicces...Persze ertheto az Apple allaspontja is. Nyilvan attol feltek hogy majd a nepek letoltenek egy 1 Gigas jatekot az 50mb-ra korlatozott mobilneten aztan fizetniuk kell tobbszaz dollart mert tulleptek a korlatot.
Ezt meg, mint mindent majd szepen az Apple-ra kenik es johet a per hogy dehat miert nincs korlat.....amit meg meg is nyernek...(nyernenek)[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
bocs, kicsit fáradt vagyok és nem bírom követni melyik rendszerből hiányolod a valutaárfolyamot, de ios5-nél be lehet tenni a Notification Centerbe az árfolyamo(ka)t, ennél gyorsabban szerintem semmivel sem fogod megnézni
annyi, hogy a Részvényekbe csak bele kell írni, hogy pl GBPHUF=X, vagy "akármilyenpénznem"HUF=X és kész. tudom nem a legszebb, de működik"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Mr X
veterán
Ő úgy értette, hogy a lehúzható notifocation area-ban vannak a kapcsolók, így nem foglal helyet a főképernyőn. És valóban, gyári romok esetén én is csak Samunál találkoztam ezzel. Főzött romokban jellemzően már be vannak oda pakolva a többi gyártó készülékei esetén is, mivel egyértelműen baromi hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Androidok közül nekem a Samsungé tetszett a legjobban, mert ott gyárilag volt kapcsoló (BT, GPS, WiFi, hang). Sok droidos telefont néztem és azokban ilyen nem volt. Legalábbis, amíg droidom volt, tavaly július végéig.
A kapcsolókat sajnálom, bár csak azokból is egyet: a WiFit. Azt nem szoktam mindig bent hagyni. Az is igaz, hogy csak frissítésre szoktam használni.
Amióta iPhone-om van, azóta állandóra van bekapcsolva a 3G, GPS páros. Ezt SGS-en nem mertem megtenni, mert merült mint állat. Az tetszik az iPhone-ban, hogy a GPS-nél külön be lehet állítani, hogy mi használja. Mindkét rendszernek vannak előnyei és hátrányai. Ki-mit érez hátránynak. Te pl a smart dial hiányát. Én a nagyobb kijelzőt (max 4" a határ nálam, azt még zsebre tudom vágni, a többit már nem.) Illetve nekem még nagyon hiányzik az SGS-ről a NoLed féle jelzés.Sosem fog egyik gyártó sem tökéletes ost csinálni, ahogy hardvert sem. Mert akkor miért cserélnéd az előző telefonodat?! (Ez nem neked szólt, hanem mindenkinek)
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Elég sok HTC-s topikban írják a porosodásos hibát...Ami ugye az összeszerelésen múlik.
Nem mondom, hogy minden HTC ilyen, de elég sok tipusnál van ez a probléma.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest