Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72266) Inhouse válasza Inhouse (#72245) üzenetére


Inhouse
őstag

Megszületett a minimálkoncepciós okosság. Tulajdonképpen egy távtartó eltolással. 2 legyet egy csapásra. Gondolom elbírja. 2db M6 csavar fogja a zártszelvényt a VESA 300 lukaihoz, a TV tartót a zártszelvényhez 3db M6 csavar, fúrtam menetet bele. A falon levő rész marad ahol volt, az eddigi 6db állványcsavart, amin 6 éve lógott a Samsung, kiegészítem a VESA 300 furataihoz legközelebb eső ovális furatoknál 2db M8 menetes szárral, átmenőben. A másik oldalon 30-as laposvasból készültek "alátétek", a sarkokban furattal. Kivésem a vakolatot a másik oldalon. Be lesz süllyesztve. Vettem hegeszthető anyát és ráhegesztem a menetesszárra, meg a laposvasra. A sarkában levő furatba megy egy hosszú Resisser, hogy ne tudjon elfordulna, amikor a TV felől meghúzom. Meg persze be is lesz pucolva. Szerintem, el fogja bírni. Nem lesz ennyire sem megdöntve és kap egy festést.
Az új tartó meg majd a gyerekszobában fog tartani egy 80cm-est, arra jó lesz.
alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title=""""

[ Szerkesztve ]

Üdv Inhouse

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.