Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35518) blasko92 válasza szab.tam (#35516) üzenetére


blasko92
őstag

Esztergálnod nem kell semmit. Mondom, ezek a korlátelemek úgy néznek ki, mint az asztallábak, mindegyik méretre van vágva, és díszesre vannak esztergálva. Neked annyi a dolgod, hogy a hosszukból fűrésszel levágsz, és a (nem tudom a pontos nevét, de tudom hogy létezik, és hogy néz ki) hernyócsavaroknak befúrod a lukakat a végükbe. :R

Praktikerben keresztmerevítőhöz is lehet venni faanyagot. Beraksz 3db-ot keresztben (~500hosszúakat) a 3pár lábhoz, egyet meg hosszába (~1500hosszút) közéjük.

Bár mondjuk kérdés, hogy mennyit szánsz rá. Sajna ezek az egyedi szerkezetek ugye nem arról híresek, hogy olcsóak. Ezeknek a korlátelemek asszem 2K körül van darabja. Lehet valami outletben találsz egy normális méretű asztalt a prezentációs asztalod alá (maradnának a kis ikea lábak, mint az eredeti tervben)

Viszont nécsak, mit találtam: [link]

Ennek a bizonytalan nevű anyának még keresem a nevét :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.