Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz Speeedfire #12427 üzenetére
Hát az elgondolás jo ötlet, és bár nem értek hozzá, de sztem a höszigetelő anyag egyáltalán nem fontos. Sőt... Ha höszigetelő anyaggal vonod be , akkor a vinyók hőit konkrétan bezárod a dobozba. (Jó, tudom hogy lesz venti). Viszont ha nem hőszigetel, csak hangszigetel, azért valamennyi meleg ki tud pluszban "szökni" a dobozból. Bár nem tudom ez mekkora mennyiség... De indokoltnak biztos nem érzem.
Lehet kapni hangszigetelő szivacsot (bár a tapasztalataim szerint bizonyos esetben nem elég) , ezt megítélésed alapján akár 2 rétegben is alkalmazhatod.Esetleg több féle anyaggal kombinálva az egyes rétegeket. De ezt ki kell tapasztalni sztem, hogy mi az a zajszint amit te még elviselsz. (nekem is 0/24 megy a gépem, és egy mezei asztali, jo sok ventivel) Amire szerintem figyelj, az a vinyók hőmérséklete. Nagyon felszökhet ha tulbugyolálod.
A közetgyapotot, meg az üveggyapotot is sztem felejtsd el gyorsan. Mindkettő "porzik". Méghozzá erősen. Ha nem akarod a vinyóidat/az egész gépedet naponta takarítani , akkor felejtős. Láttam már amugy olyan megoldást, amiben a barkácsolt doboz a gépen kívül kapott helyet.Így kicsit több tered van a kivitelezéshez. (bár az scsi vinyótartó volt, és annak meg elég hosszu tud lenni a kábele)geprombolo: Igényes megoldás. Grat.
Bár nem a szépségre mentél, de esetleg egy darab fekete zsugorcső a kábelre, és meg nem lehetett volna mondani, hogy nem gyári.[ Szerkesztve ]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs