Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz sptkyle #12418 üzenetére
egyik se
ideges és kétségbeesett voltam. Tudtam, h kockázatos, de adott helyzetben muszáj volt. azt tudtam, h a forrasztás jó lesz, azt nem, h akkor nem viszi-e máshova a túlfeszt.
Szerencsém voltAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Speeedfire
félisten
válasz sptkyle #12428 üzenetére
félre értettél nem hőszigetelni akarom, hanem hőálló hangszigetelőt használni
a gép aljába akarom megcsinálni ott viszonylag elég nagy a hely
énis gondolkoztam azon h több féle anyagot használjak
parafa+habszivacs
hungarocell+habszivacs
még azon is gondolkodtam h csinálok aluminumból passzív hűtést a vinyókra és azt kivezetem egy csővel a dobozon kívül
itt van egy hasonló megoldás igaz ez vízre de kiinduló alapnak talán jó lehetFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
geprombolo
őstag
válasz sptkyle #12428 üzenetére
A zsugorcsőtől csak merev lett volna a kábel és nekem fontos, hogy minél hajlékonyabb legyen, mert a kijelző tetején kapottt helyet a cucc, mint azt a képen is látod. Ráadásul nincs is zsugorcsövem, mert ebben a csepp városban csak azt nem lehet kapni, ami kéne az embernek.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
válasz sptkyle #12436 üzenetére
Nem szoktam sokat nyitogatni, ha napi átlag egyszer kinyitom-becsukom, akkor is évekig el kell tartson a drót, mert sodorva van. Akkor a veszélyes, ha megtörik valahol és ott hajtogatod. Különben is, addig nincs vész, míg van vékony drót a házban, meg forrasztópisztoly Márpedig van, mert én ilyen gányolós vagyok.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Wannacoke
tag
válasz sptkyle #12514 üzenetére
éles a kép:/ csak a mobil szar más nem volt
igazából Quake3 gépet szeretnék építeni és szerintem a csöves fekete fehér tv jobban illik oda mint a csili-vili lcd, meg nem akarok rá költeni
majd ha kész a ház megmutatom szerintem az majd jövőre tolódik még csak anyagbeszerzek[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
válasz sptkyle #12524 üzenetére
Hát, a Helló Kitttttyt utálom, de ami igaz, az igaz, remek munkát végzett a kolléga! Minden elismerésem. Azért az Etnies, meg a Fox se csúnya! Határozott fejlődést látok a szamuráj irányába. Az ötödik ház már remekmű lesz, biztosra veszem
-
geprombolo
őstag
válasz sptkyle #12529 üzenetére
Hát az tény, hogy elveszne a művészi értéke. Viszont csinálhatna több félét, csajosat, igény szerint. Kislány megrendeli Sailor Moont, kapja Sailor Moont. Rendel Barbie-t, kap Barbie-t. Mind egyedi volna.
leültem
P.S.: akkor PH!-s kolléga! Erősíti a PH! társadalmat.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
válasz sptkyle #12532 üzenetére
Lehet. Már ami ben-t illeti. Nem tudja, hogy a modik mindent látnak. Egyikük maga a Mikulás és tőle lehet, hogy csak virgácsot kap, ha tényleg hsz-t vadászik. Egyébként mi van itt nevetni való?
Ipari gépfestés? Nemsemmi! Hát ez már tényleg nem gány.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
jaja1981
addikt
-
geprombolo
őstag
válasz sptkyle #12553 üzenetére
Meg lehet csinálni. Nem egy gond, csak több helyet fog foglalni, meg persze több hőt ad le a cucc. Ja, ajánlatos egy ventivel megtámogatni a cuccot, meg némi hézag kell közéjük, ha nem akarunk rántottát sütni.
A tápbekötés meg nagyon elegáns, megoldható, csak olyan csatikat kell szerezni.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
válasz sptkyle #12561 üzenetére
köszi, tökéletes! a nevéből már megtalálom
más:
ha kireszelek a CPU/VGA hűtő aljából (tehát aott, ahol a hűtendő felülettel érintkezik) egy kb 15*5 mm-es 1 mm-es mély csíkot a hőérzékelőnek, azzal mennyire vágom haza a hűtést?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest