Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz
sptkyle #12553 üzenetére
Meg lehet csinálni. Nem egy gond, csak több helyet fog foglalni, meg persze több hőt ad le a cucc. Ja, ajánlatos egy ventivel megtámogatni a cuccot, meg némi hézag kell közéjük, ha nem akarunk rántottát sütni.
A tápbekötés meg nagyon elegáns, megoldható, csak olyan csatikat kell szerezni. -
jaja1981
addikt
-
-
geprombolo
őstag
-
-
Wannacoke
tag
válasz
sptkyle #12514 üzenetére
éles a kép:/ csak a mobil szar más nem volt
igazából Quake3 gépet szeretnék építeni és szerintem a csöves fekete fehér tv jobban illik oda mint a csili-vili lcd, meg nem akarok rá költeni
majd ha kész a ház megmutatom szerintem az majd jövőre tolódik még csak anyagbeszerzek -
geprombolo
őstag
válasz
sptkyle #12436 üzenetére
Nem szoktam sokat nyitogatni, ha napi átlag egyszer kinyitom-becsukom, akkor is évekig el kell tartson a drót, mert sodorva van. Akkor a veszélyes, ha megtörik valahol és ott hajtogatod. Különben is, addig nincs vész, míg van vékony drót a házban, meg forrasztópisztoly
Márpedig van, mert én ilyen gányolós vagyok.
-
geprombolo
őstag
válasz
sptkyle #12428 üzenetére
A zsugorcsőtől csak merev lett volna a kábel és nekem fontos, hogy minél hajlékonyabb legyen, mert a kijelző tetején kapottt helyet a cucc, mint azt a képen is látod. Ráadásul nincs is zsugorcsövem, mert ebben a csepp városban csak azt nem lehet kapni, ami kéne az embernek.
-
Speeedfire
félisten
válasz
sptkyle #12428 üzenetére
félre értettél nem hőszigetelni akarom, hanem hőálló hangszigetelőt használni
a gép aljába akarom megcsinálni ott viszonylag elég nagy a hely
énis gondolkoztam azon h több féle anyagot használjak
parafa+habszivacs
hungarocell+habszivacs
még azon is gondolkodtam h csinálok aluminumból passzív hűtést a vinyókra és azt kivezetem egy csővel a dobozon kívül
itt van egy hasonló megoldás igaz ez vízre de kiinduló alapnak talán jó lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest