Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz highness #67047 üzenetére
Ugyanazt tudja az összes csak az elhelyezkedésük miatt más az áruk.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Plata
félisten
válasz highness #67520 üzenetére
Lol.
Nem csak neked volt rossz az este,tegnap felmentem játékba,csatlakoztam Hegyipapára,kimentem a klubomból lehívtam az opresszort,erre a játék a klub melletti étterem tetejére tette.
Mondtam is többieknek hogy hogy a rákba menjek fel a járgányomért oda,de végül sikerült,a mariska gyáram mellett felmentem a tetőre és el az étterem tetejéig.Odaértem az opressorhoz az meg bele esett az épületbe,vagyis a tetején keresztül átesett.
Úgy látszott,de aztán kiderült hogy a motor ott van csak láthatatlan a karakterem ugyanis ott ahol a motor állt a tetőn valami láthatatlanba ütközött.Felülni nem tudtam rá.
Úgy kaptam vissza a motort hogy valakinek az MC-jébe beléptem és elmentünk bunkert eladni,bunker eladás közben letudtam hívni végre és nem volt láthatatlan többé.(#67521) HussarF
Hiába én sosem tudtam végigjátszani,annyira nem jött át a szerb csóka,asszem szerb.
Na meg hogy a játék olyan gázul volt optimalizálva,a vacak város.
Talán ha egyszer lesz pénzem egy 64giga ramos 16 gigás vidkarival meg 26x6ghz-es prociva felszerelt gépre,azon talán már elfog futni 60 fps-el akadás nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz highness #72040 üzenetére
és újabb ember aki az rdr2 miatt vett ps-t
persze Masterrace ilyenről hallani sem akar, akkor meg csak várjanakkérdésedre válaszolva, pl én.
de azért nem viszem túlzásba
nem volt olyan jó nulláról újrakezdeni
kocsit már úgy ahogy tudok vezetni, de fékezés helyett mindig mást nyomok[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz highness #72942 üzenetére
Mc gyárak vagy CEO gyárak/iroda költségeit akkor vonja, ha az adott GTA nap (48 perc) alatt beléptél az mc-be vagy a CEO-ba. Tehát ha nem lépsz be egy GTA nap a MC-be, akkor nem vonja le -mondjuk- a kokó gyár költségeit.
Eeenem így van? A nyakamat nem tenném rá, de én eddig így tudtam.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
Źşë'
addikt
-
Plata
félisten
válasz highness #87161 üzenetére
Csak ha kosatkával mész van búvárruhád,ha longfinnel semmid.
Úszásnál úgy kiszúrnak mint a pinty.
Ami a legviccesebb volt nekem az az hogy longfin-es heist-nél mikor menekültem volna el az őr úgy is ki szúrt hogy nem is látott meg,volt kettőnk közt egy ház.
Na azt hogy csinálta? -
Plata
félisten
válasz highness #87163 üzenetére
Hát szerintem tuti bugos volt.
Hogy a jó istenbe látott keresztül a házon?
Nem is kicsi ház volt,ott a kikötőben.
gondoltam beszállok csónakb a pasi a ház túloldalán járőrözik épp,addig a falhoz voltam lapulva,el léptem a faltól és ki szúrt.Másik őr nem volt se kamera,csak ez a gyökér.
Sok most a hülye bug.
Még a prep-ek is bugosak néha.
Én még a helis heist-et tolnám le hogy a helit meg vegyem.
Ugye akkor olcsóbb,de nem tudom az milyen lehet.
Valaki tolta már?Ott mit és hogyan kell csinálni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs