Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
A kikerült forróskód alapján 8db DLC jött volna a Single részhez, amiket töröltek.
Manhunt
Norman
Relationship
Enterprise
Prologue
Assassination
Agent Trevor
Liberty City -
IntelKiller7
veterán
válasz
nincsnév007 #94894 üzenetére
Nem. Mindig ennyi volt.
-
IntelKiller7
veterán
-
IntelKiller7
veterán
válasz
homerhamm #94023 üzenetére
Egy ido utan ropult a tiltas mindenkinek aki tul gyorsan addolta a penzt, szintet.
De meg mindig halal PC-n jatszani.
Multkor is volt valami, hogy siman le lehet mast nullazni.
Milyen jo lehet, hogy mondjuk 5 evet jatszol full normalisan, aztan felmegy egy lobbiba veled a 12 eves jancsika, es 1 masodperc alatt teljesen lenullaz. -
IntelKiller7
veterán
A Series S/X, PS5 “nextgen” GTA V egy PC ultra beallitason futo GTA V, hangyafasznyival jobb edektekkel, meg RT-vel, 60FPS-el.
En csak azert vennem meg, ha megvennem, hogy ne az oldgen 20-30FPS-el kelljen szornyulkodni.
De mivel mar nagyon nem erdekel az egesz, igy hagytam a fenebe. Anno ugyis beletettem PC-n 200 orat, high-end PC-n. Szoval szamomra kb 0 ujdonsagot mutatna.Raadasul az Online is kulon fut, szoval azt a sok millio PS4 vagy XOne jatekost elfelejtheted. Nextgenre meg gondolom nem vettek meg tobb millioan.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
negyven2 #90085 üzenetére
Igen a játék grafikailag a legtöbb helyen nem hozza azt amit a PC-s kiadás teljesen kimaxolt grafikán tud. Igaz ezt nem is mondta senki, hogy tudni fogja.
High-end PC grafika elmenyt igertek. Ez nalam nem azt jelenti, hogy medium-high. Hanem, hogy minden csutkan.
High-end PC-n azert nem kellene kompromisszumokat kotni(bar tudjuk, hogy megis kell, mert sok fejleszto baszik ra az optimalizalasra)
Tukor nincs az autokon. 🥴 PC-n mar mediumon is “normalisan” mukodott.Úgyhogy akik PC-n játszanak és fontos a magas grafika azoknak nem igazán éri meg mert nem add semmi pluszt. Akik konzolon, azoknak már igen.
Ez teny. Viszont azt is nezzuk, hogy semmi osszekottetes nincs a One-os/PS4-es jatekosokkal.
Igy, ha athozod a karaktered, elorehaladasod, eleg nagy jatekosbazist veszitesz el.
Es akkor meg crossplay sincs. Legalabb a 2 nextgen gep kozott lehetne, ha mar PC-vel nem.Ettol fuggetlenul orulok, hogy vegre normalis minosegben lehet GTA-t tolni az uj gepeken, anno a One X patchet is vartam volna, de ez nekem nem tobb annal amivel anno 7 eve PC-n day1 talalkoztam. 🤷🏻♂️
-
IntelKiller7
veterán
Konzolos nextgen update eltolva 2022 marciusig…
-
IntelKiller7
veterán
GTA V Xbox Series X/S, PS5 november 11-én!
-
IntelKiller7
veterán
válasz
negyven2 #85797 üzenetére
Igen azok gyorsak. Meg ahogy írtam én azt vettem észre, hogy gyorsabb, ha előbb betöltetem a singlet, majd utána switch public sessionba. Így lehet kicsit faragni vele. Bár lehet azért tűnik gyorsabbnak, mert addig is leköt.
Mondjuk ez a 15+ perc az brutál. Nem sokat játszanék így vele az fix. -
IntelKiller7
veterán
válasz
bobalazs #85786 üzenetére
Nem tudom mennyire használja ki a gépet, de One X-en szívás volt játszani vele. 1-1,5 perc mindig volt a töltőképernyő. Főleg, ha a játék indítása után egyből onlinera mentél. Gyorsabb volt az a megoldás amikor először gyorsan betöltötte a singlet, majd ott csatlakoztál át onlinera.
-
IntelKiller7
veterán
Biden nyert. Akkor most már jöhet a GTA 6.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
szimszonos #79360 üzenetére
Nem értem ezeket a random üzeneteket néha. Egyszer küld, egyszer nem. Örülnél neki, de nincs mire.
-
IntelKiller7
veterán
Még fél milla.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
SkyLine3000 #79287 üzenetére
Az szép.
Nekem ez a 6. autóm amit pörgetek.
PC-n anno szétfüggtem az Onlinet, most boxon annyira már nem hoz lázba az egész. Szóval itt csak pörgetett kocsim van. -
IntelKiller7
veterán
Holnap jön a Weekly update?
-
IntelKiller7
veterán
Nah, csak sikerült kipörgetni a Deluxot.
MOC kamion kell hozzá, hogy a rakétákat rá tudjam aggatni?
-
IntelKiller7
veterán
Tegnap és ma is megkaptam az 500k dolcsit. hmm
-
IntelKiller7
veterán
Napi küldetésnél Final heistet kell megcsinálni. Ez melyik, vagy tökmindegy, csak indítsak vagy csatlakozzak valami heisthez?
-
IntelKiller7
veterán
A napi challengek mikor frissülnek?
-
IntelKiller7
veterán
válasz
doktordevil #79041 üzenetére
Közben rájöttem a teknikára.
De köszi.
-
IntelKiller7
veterán
Hogy lehet normálisan megtartani 10másodpercig a motort egykeréken? Mindig visszaengedi.
Vagy nem mindegyik alkalmas rá?
-
IntelKiller7
veterán
A kaktuszos cuccnál minden kaktusz ad RP-t is vagy valamelyik csak állat skint?
-
IntelKiller7
veterán
Ingyenpénz.
Play GTA Online in April and get GTA$500,000 All month long, we're awarding a one-time GTA$500K gift to anyone who plays GTA Online. This GTA$ will be automatically sent to your Maze Bank account (may take up to seven days to appear). -
IntelKiller7
veterán
válasz
SkyLine3000 #77783 üzenetére
Amikor bejött ez a szerencsekerék elsőre kipörgettem a Bugatti hasonmást ami volt első nap.
Aztán ősszel volt megint valami hasonló tragacs mint a mostani, azt egymás után 2 nap is kipörgettem. CSak egyik sincs meg mivel csak az RP-t menti el egyből a játék, semmi mást nem.Akkor most volt az Audi hasonmás azt pörgettem még, meg most ezt a csodaszekeret ismét.
-
IntelKiller7
veterán
Ez hihetetlen. 1 hétig azon voltam, hogy kipörgetem azt a Ferrari utánzat autót ami eddig volt a pódiumon, kilépkedtem amikor nem azt adta majd újra pörgettem. Szerintem pörgettem vagy 200-at a hét folyamán. Erre most felmegyek és elsőre beadja ezt a szekeret ami most van helyette.
IntelKiller7
veterán
Xboxon, hogy lehet lassan megpörgetni a Wheelspint?
-
IntelKiller7
veterán
Egy kis szivárogtatás.
-
IntelKiller7
veterán
Kipörgettem a 2. pódium autóm.
Mocsok jól néz ki ez az "audi"
-
IntelKiller7
veterán
válasz
SkyLine3000 #74881 üzenetére
Meg nem is két perc 1 küldi szóval.. Én is csak ezért nem csinálok bizniszeket.
-
IntelKiller7
veterán
Még mindig nem lehet külön házat eladni igaz? Csak, ha veszek egy másikat és "becserélem"
-
IntelKiller7
veterán
6. napja pörgetek pólót.
Kíváncsi leszek meddig tart ez az állapot.
-
IntelKiller7
veterán
Örülük, hogy lecserélték a pódiumon kiállított öreg tragacsot. Tegnap meg elötte egymás után kétszet is kipörgettem.
Most jöhetnek a pólók megint.
-
IntelKiller7
veterán
Pénz áll a házhoz.
Grand Theft Auto Online, log into the game anytime between September 26th – October 2nd and you’ll receive $1 Million. This will appear in your account by October 9th.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
MaxxDamage #73379 üzenetére
Valszeg kitörölted a mappát amiben a mentés volt. Vagy újraraktad a gépet stb.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
MaxxDamage #73376 üzenetére
Csak konzolon tartja meg. Ott a felhőbe menti. PC-n HDD-re teszi, így, ha letörlöd, buktad.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
MaxxDamage #73372 üzenetére
Story-t mindig elveszti. Gondolom letörölted a játékot.
-
IntelKiller7
veterán
Wheelspinen most hány óránként lehet pörgetni? Tegnap este 11kor pörgettem egyet(cash) és az imént megint engedte(RP) Van amikor pedig odamegyek és kiírja, hogy várjak 1 napot.
Azt észrevettem, hogy, ha polot pörgetsz és ki majd újra belépsz akkor tudsz megint pörgetni. Persze úgyis pólót ad. -
IntelKiller7
veterán
4 nap után csak megadta 0 dollárért a penthouse-t.
-
IntelKiller7
veterán
Amit a Prime ad ingyenes házat azt mikor adja meg a játék? Vagy megkell venni aztán a végén majd 0 dollárt írt azt cső?
-
IntelKiller7
veterán
Ha most megveszem ingyen az Office-t akkor később fejleszthető lesz nem? Pl, ha most nem kérek bele Gun Locker-t.
-
IntelKiller7
veterán
Felvidéki testvéreink jobban vágják ezt a Merci témát.
[link]
-
IntelKiller7
veterán
Most szeretnék Xboxos karimra házat venni. Viszont látom, hogy már irodát is lehet vásárolni. Ez tudja helyettesíteni a házat?(autó gyűjtés, heist, alvás stbstb) Anno amikor PC-n játszottam még nem volt iroda.
-
IntelKiller7
veterán
Ha valakinek a RDR2 miatt van felesleges beváltatlan ingyen pénze Xboxra, szívesen elfogadom.
-
IntelKiller7
veterán
A napi beloginolásért mikor kapjuk meg a zsetont?
-
IntelKiller7
veterán
válasz
freeknight #54478 üzenetére
Military greenben is adja
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Farming Simulator 25
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.