Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86710) FőDudu válasza -NoVa- (#86707) üzenetére


FőDudu
addikt

Tokmindegy, mert semmire nem vagyok hajlando 1 honapot (vagy tobbet) varni. ;)

Epp autot keresek, ha nem lesz keszleten vagy max 1 honapos szallitassal, akkor buktak. Nem egyedit rendelek, igy van esely a keszletrol torteno szallitasnak.
Van itt Koperben parszazezer auto a kikotoi telephelyen, csak van egy nekem valo is ;)

Megtanultam a lecket, a turelem nem erenyem.
Igy a kinabol rendelheto cuccok nekem kb. nem is leteznek. Ugyse jon meg, kar ra nyalat csorgatni :C

Akarmit rendeltem az utobbi 1 evben kinabol az nem erkezett meg. Nem a postas nyeli le, volt ami a Covid miatt el sem indult (aprilisban rendelt kabeleket eloszor meg idokeressel majd automatikus refunddal intezte a Gearbest), aztan olyan is amit ujrakuldtek (Tin T4 meg a Covid elott tavaly Kickstarteres verzioban). Utobbi ugyan trackinges volt, azonban 1 honap utan is valahol 'Shanghai' kulson mutatta mint epp elhagyja a szarmazasi orszagot. Aztan megjott ra egy hetre, tok mas ragszammal. Azaz valoszinu, hogy ujrakuldtek.

Azota megfogadtam, hogy semmire nem varok, fizetem a leggyorsabb shippinget vagy inkabb megrendelem nemet Amazonrol felarral.

Carbont tegnap megrendeltem, meglatjuk bejon-e a 4-5 nap szallitasi/vamolasi ido. Illetve tan vam nincs is ra, igy csak Afa fizetes lesz. Kollega szerint azt is lehet vamhivatal oldalan a paypal szamla feltoltese utan azonnal fizetni, igy kb fel se bontjak a csomagot.

Van par csomagom meg az eterben valahol, azok vagy megjonnek vagy refund lesz. Azonban az Amazon az egyetlen ceg ahol meg minden pontosan megerkezett ( akkor amikorra elere jeleztek). Nem igazan zavar ha ez nem a legolcsobb megoldas. A kenyelem nagy ur ;)

[ Szerkesztve ]

FőDudu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.