Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5980) DeFranco válasza Pardise (#5929) üzenetére


DeFranco
nagyúr

ide válaszolok, de vonatkozik az egész threadedre:

nem az a baj, hogy nem master race gyári, vannak jó vagy akár a gyárinál is jobb aftermarket cuccok.

egyébként meg nyilván semmi közöm hozzá, hogy mit mire cserélsz az autódon amíg a gyalogosvédelmet meg a menetbiztonságot nem érinti, ha plüssszarvacskákat találsz ki gigantikus műszempillákkal akkor azt raksz fel.

viszont az kőkemény tapasztalat, hogy ezekkel a csiricsáré bazári szirszarokkal max. rontani tudsz az autó megjelenésén, javítani szinte biztosan nem. ezekkel csak azt éred el, hogy semmi stílusa, semmi összhangja, semmi harmóniája vagy kiegyensúlyozottan sportos/egyedi megjelenése nem lesz az autónak, hanem úgy fog kinézni mint amikor a vásári dzsipó az elsőszülött gyerekét először felengedi egyedül a haverral pestre és beszabadulnak a homasitába.

ezeket a sportos stílusjegyeket, extrákat, módosításokat überfizetett mérnökök és designerek boncolják évekig a tervezőasztalon, nem fogsz tudni még a közelébe sem jutni annak amit szeretnél.

láttam már elég ilyet, k.va büszkén púposkodik tibor a verda mellett, szépen akkurátusan felsorolva a tartalomjegyzék a kocsi oldalán, de úgy van vele a szerencsétlen, mint a botoxozott szilikonozott cicababák, látja, de legalább érzi ő hogy azé' annyira nem sikerült a trökk de magának se vallja be igazán.

na ezért preferáljuk a gyári állapotot, mert nagyon ritka, hogy azon érdemben és konzisztens összhangban lehessen javítani. ilyen neonzöld kerékanyával meg karbonra húzott motorháztetővel meg főleg nem.

ha sportos megjelenést akarsz tetszettél volna st-t venni vagy rs-t.

#5976: na igen és akkor innentől kezdesz el te is hazudgálni magadnak, nem baj ha egy kicsit lötyög a központi furat, á kicsit be is lóg a dobba, nem érdekes, szerzünk rá módosítót meg majd óvatosan kanyarodok nézd meg milyen szép, karbon gecc... kár azért az autóért, komolyan...

@SzlobiG: te futóművedet nyalja el nem az enyémet. én 10g súlyt megérzek ha nincs a helyén, jobb napokon 5g-t is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.