Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Nem nagyon lehet mit kifejteni egy ilyen krimi vígjátékon. Néhol talán kicsit még gagyi is, de tele van poénnal és ami a legfontosabb, hogy tök jól szórakoztam rajta. Nem akar több lenni annál, amit mutat és igazából ez is jelent valamit. Nekem bejött. Tipikusan az a fajta, amit szivesen megnézel többedjére pl. főzés közben, amikor csak úgy zörögjön valami.
6.5/10
#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére

újabban feledezett britt kávéfanatikus mester figurám mondott okosat a kóstolásról (bár nyilván klisés, de jól fogalmazta meg emberünk). ha csak jót kóstolunk, időnként sem nyúlunk sz*r kávéhoz, akkor nem tudjuk majd értékeli a jót és idővel az igazán jó is elveszíti a varázsát. hát tessék, főztem neked egy kitekintő kávét

ui.:
aztán amilyen terasz kilátással te kávét tudsz hörpinteni, majdnem mindegy mit iszol, az az esős kép, jáááj, nagyon erős volt

-
atike
nagyúr
Ready or Not trailer [link]
-
mephi666
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
két komédia, az elmúlt két nap terítékén
A pokoli torony balekjai

hoffmannak igaza volt, ez a film nagyon nagyon rossz, de valamiért mégis megnézed. elkezdtem én is, és csikorgott a fogam h jajj istenem, de mégsem kapcsoltam ki
hogy mi lehet a titka, ennek az agyalágyult rettenetnek, nehéz kitalálni, mindenesetre ez a két állat főszereplő mindig gondoskodik arról, h felnyeríts, pont mikor kilőnéd már a filmetHeavy túra
hd,hun
"rengeteg....rengeteg üzenetet ad át a szöveged, Turó.."
(krvára nem lehet hallani mást, csak a halálhörgését a csávónak)
hát igen.. én is voltam nagy nightwish-fan, a finn death/love-metál eléggé adja
mind emellett csodás fényképezett tájképekkel is adományoz meg a rendező bennünket, melyek sokat dobnak a filmértéken
de alapvetően azért nem érdemes úgy nekiülni a filmnek, hogy madgie szavai hangoznak a fülünkben, miszerint a térdünket fogjuk csapkodni a hahotázástól és a könnyünk fog kicsordulni, mer annyira azért nem... a legjobb poént kb le is lőttem kicsivel feljebb. de egyébként, egy abszolut ajánlott kis darab, nem vész kárba madgie ajánlása
#értékelés
-
A link megnyitása nélkül is szinte biztos voltam benne, hogy ez a jelenet fog velem szembejönni

@ (#123655) hoffman: Ali G Indahouse zseniális, azon filmek egyike, amire nem vagyok büszke, hogy imádom

@ (#123661) brownus: Köszi az ajánlást!
Tök jó, hogy ide is betetted, sorozatok topicot nem követem. Nagyon szeretem a filmet. -
törölt tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
"Egy könyvről van szó, amit bárki olvashatott az elmúlt kb 20 évben, mióta megírták"
Hagyjuk már ezt! Aki nem olvasta annak el lehet spoilerezni.
-
-
madgie
titán
válasz
Realradical
üzenetére
Ehhez még jöttek mondjuk a kocsmázások, ahol nem volt olyan hét, hogy ne kötött volna belénk valaki

-
Good Omens (2019)
Könyből filmet készíteni mindig is nehéz kenyér volt - különösen igaz ez a kult könyvekre, és különösen igaz azokra, amelyek erősen támaszkodnak a leíró humorra. Ennek tükrében a létező egyik legrosszabb adaptációs alap lehetett volna Terry Pratchett és Neil Gaiman rekeszizom-gyilkos szerelemgyereke, a Good Omens – The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch. Amikor meghallottam, hogy az Amazon finanszírozásában a könyvet filmre viszik, akkor igyekeztem nem nagy reményeket táplálni. Aztán kiderült, hogy a film nem film, hanem hatrészes mini-sorozat, áthidalva a megfilmesítés egyik legnagyobb problémáját, az 1 oldal – 1 perc ökölszabályt. Aztán megláttam a trailert a két főszereplővel, és elkezdtem nagyon is lelkesen várni, mi lesz ebből. Május végén aztán végre elérhetővé váltak az epizódok – és azt kell mondjam, le vagyok nyűgözve.A könyv története egy rakás példásan kiforgatott klisé –
a Pokol urai úgy döntenek, hogy eljött az idő az Armageddonra, és evilági ügynökeik segítségével bejuttatják egy családba a csecsemőkorú Antikrisztust, hogy aztán az tinédzserkorba érve kirobbantasa a végső háborút. Van azonban a Földön két kvázi kiemelt ügynök – Crowley, a démon, és Aziraphale, az angyal –, akik az elmúlt 7000 évben nagyon megkedvelték a világot úgy, ahogy van, meg egymással is egész jól összecimboráltak, úgyhogy arra jutnak, hogy ez az Armageddon nem is egy olyan nagy ötlet, és bár a szabotázs szóba sem jöhet (Aziraphale főnökei pont ugyanolyan lelkesek Armageddon-ügyben, mint Crowley urai), azért érdemes lenne közelről követni a dolgokat, hátha tehetnek valamit, hogy a dolgok… helyesebben alakuljanak. Ezen felül központi szerepet kap a történetben Agnes Nutter könyve, amely többezer igen pontos próféciát tartalmaz (pl. “In December 1980, an Apple shall rise no man can eat.”), és Agnes igencsak jómódúvá lett leszármazottainak is megvan a maguk véleménye az Armageddon kapcsán. Azt talán mondanom sem kell, hogy az egész Antikrisztus-biznisz már az első lépésnél félremegy – és utána már mindenki csak lohol az események után… Sokat agyaltam, mit írjak a széria értékelése gyanánt, de igazából a kritika részt egész röviden el lehet intézni. Az Amazon váratlan mennyiségű pénzt tett a projektbe, bevonták a BBC Studios-t, megnyerték Neil Gaimant a forgatókönyvhöz (Sir Terry sajnos már nem lehetett a munka részese) és láthatóan igyekeztek a brit szakma krémjét bevonni a produkcióba, ami a könyv státuszából kiindulva nem lehetett szörnyű nehéz – de mégis, alapos előválogatást igényelt. Az eredmény véleményem szerint egy példaértékű adaptáció lett – vizuálisan kitűnő, remekül rendezett, hű a forráshoz, de igyekszik kihasználni a filmes médium lehetőségeit, és így tovább. A színészi alakítások a várakozásnak megfelelően nagyon rendben vannak, ám a két főszereplő, David Tennant és Michael Sheen külön méltatást igényel –
megdöbbentően hihetőek a nem teljesen gonosz demon és a jóság mindent elsöprő erejében némileg kételkedő angyal szerepében, és az évezredeken át alakuló barátságuk bemutatása a sorozat egyik fő erőssége, talán még erősebb is, mint a könyvben. Persze semmi nem tökéletes, a kb. 5 órányi műsorban bőven vannak kisebb hibák, és ahogy a könyv kissé leül az utolsó harmadára, az 5-ös és a 6-os epizód itt is egy kicsit kevésbé erős. Ezt azonban bőven ellensúlyozza az az élmény, hogy a két elvetemült angol írózseni agyament szövegeit filmen, ékes angolsággal, rezzenéstelen fapofával elmondva láthatjuk – szóval én itt erre most egy ponttal többet adok, mint amennyit objektíven érdemelne
9/10.#értékelés
-
-
madgie
titán
válasz
Vikthor
üzenetére
Semmilyen, sose hallgattam önszántamból blackmetált. Más metált persze igen, meg a haveri körben mindenféle beteg zenét hallgattunk, de nekem pl minden black meg extrém meg akármilyen random, gyógyszernévnek beillő hangzású setítbandák sokak voltak. Ettől függetlenül a térdemet csapkodtam tegnap este a röhögéstől, már a kezdőképsorok buzi = hosszú haj témája is ismerős bárkinek, akinek volt valaha hosszú haja

-
brownus
veterán
[link] the chef show, ugye a chef is egy könnyed és aranyos főzős film, annak kapcsán dobtam be ide is a sorozatát. 10/10es
-
PHM
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
Üdv!
Nem találtam releváns topikot, ha mégis lenne, légyszi irányítsatok oda.
A problémám a következő:
Nem jut eszembe egy film címe, amelyet kb 1 éve láttam.
Sajnos csak arra emlékszem, hogy egy kommandó indult egy nagy
gátat felrobbantani, s mire odaértek és végrehajtották az akciót,
alig maradt valaki a csapatból.
Ennyiből van valakinek tippje?(#123655) hoffman_: Bocs, nem válasz akart lenni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére

én is lehúztam, csak azért, mert újra eszembe jutott. nem épeszű embernek való, örülök, hogy beleragadtál, már megérte elhintenem, menetelek a pokol felé daliásan :ddd
ui.: ha jobban megnézed ám mit írtam, én szóltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: nem tudok magamra haragudni, épp Ali dübörög, ez egy ilyen hét, el kell ütnni valahogy a csatatunga-lázam :d
-
Pitterix
őstag
válasz
Viszlát
üzenetére
Talán majd minden filmjét láttam, viszont arra nem tudtam rávenni magam.
De most igazán kíváncsivá tettél.
Amúgy, lehet rosszul fogalmaztam tegnap este, de volt egy kis sokkhatás is (nem a film miatt...).
Pontosan úgy fogalmaznék, ez egy átlagos film J Lo-tól. volt már neki jobb és rosszabb is. -
oriic
HÁZIGAZDA
ARQ
Egy helyszines, time loop scifi, kis csavarral a vegen. Neztem volna meg tovabb.
-
nyisziati
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
" bár vontatottnak meg lassúnak tűnnek sokszor -, mégis van egy olyan fajta atmoszférájuk, "
Pont azért. Van idő fölépíteni a történetet, megteremteni a hangulatot, kontextusba helyezni a szereplőket.
Ezek a mai filmekben kutyafuttában vannak elhelyezve.Pár éve néztem újra a Keresztapát, az első félóra türelemjáték volt, de utána jóval élvezetesebb volt bármelyik mai filmnél.
-
vond
MODERÁTOR
Filmes bunyó? Tessék.

Ezeknek a nyakleveseknek nincs párja.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
muszáj volt jó rendezéssel és színészekkel elvinni a balhét.
hát igen.. a fene enné meglezso6
nem, amúgy én ezt a scene-t tényleg nagyon csípem. nem a szakmai/harctechnikai tartalma miatt, hanem csak úgy ánslussz. ahogy beszáll 5 melák, meg még 8 emberke h együttes erővel elkapják Kapcsit, de hát.... 
jó, nyilván nem egy Donnie Yen-anyag -
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ójessz. Az komoly mű. Jó, hogy előkerülnek emlegetésre a vintage darabok. Nem volt cgi, muszáj volt jó rendezéssel és színészekkel elvinni a balhét.
Csicso82@ minden leborulásom a Bourne trilógia előtt, tényleg. De ez a bunyó is egy szarrá vágott, ugráló kamerás kamukupac.
-
Cs1csó
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Megcsömörlöttünk, magas ingerküszöb stb. de azért vannak szerintem jó csihi-puhik egy kedvenc: A Bourne csapda-ból: The Bourne Supremacy (4/9) Movie CLIP - Fighting Close & Dirty (2004) HD
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
abban van, hogy szétválik a ló teste szeletekre?
lezso6 nem beszélsz rosszul, de a marvel-szó kimaradhatott volna.. azokkal nincs gond, szuperhősök esnek egymásnak, kell. de az összes többi gagyiban valóban ez van. ki a tökömet érdekel ma már egy bunyó. szerte szét vagdosva, össze vissza ugrálva, és azokat is nyilván dublőrökkel.. mennyire nem hoz engem sem ez ma már lázba, krvára nem érdekel
az ip man mozik -főleg a legelső- tényelg faszák voltak, hosszú idő után engem is leszögezett a képernyő elé a verekedés
de ha már marvel.. ez a nagy kedvencem[link]
-
válasz
Tibiajax
üzenetére
"ezeknek a régi filmeknek - bár vontatottnak meg lassúnak tűnnek sokszor -, mégis van egy olyan fajta atmoszférájuk, amit a maiak képtelenek megteremteni."
Nem láttam a filmet, de lassúságról:
Engem néhány éve kezdett el zavarni az új (jellemzően akció) filmek gyorsasága, pedig nem vagyok öreg.
Nagyon gyors vágások, mintha stroboszkópba néznék. A verekedések, harcok túl nagy hangsúlyt kapnak, pl számomra ezért rohadt unalmas a legtöbb marvelles csihipuhi. Pedig én szeretem az akciót, a közelharcot is, de nem az ilyen májerkedőst.Ha valami esztétikailag odatoszóst akarok nézni, akkor ott az Ip Man vagy Fearless (Huo Yuanjia). Azok a közelharcok tényleg jók. Mondjuk komolyabb sztori is van mellé, azaz van dinamikája a filmeknek, valamivel többek, mint egy-egy nagy csihipuhi.
És nincs májerkedés, vagy legalábbis nincs pozitív színben feltüntetve, mert a Fearless kvázi a májerkedésről szól. -
Cs1csó
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
A hangulata számomra megegyezik a Fantasztikus utazás c. 1966-os filmmel, csak ugye abban szerepel Raquel Welch.
Viszlát
Pedig bőven szerepelt jó filmekben:
Pénzvonat, Mint a kámfor, Angyali szemek, Apja lánya, Hölgyválasz, Anyád napja, Befejezetlen élet (Robert Redford-dal és Morgan Freeman-nel) -
Viszlát
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Se nem jobb, se nem rosszabb, mint a többi filmje a hölgynek.
The Cell-t láttad tőle? Az egyetlen értékelhető film amiben ő is szerepel, Tarsem Singh eszméletlen képi világával, és annyi mindenképpen Lopez javára írható, hogy nem lóg ki a remek szereplőgárdából a játékával. Igaz, Vincent D'onofrio viszi a prímet a sorozatgyilkos szerepében, pár hónapja néztem újra és bár lassan 20 éves film, szerintem ma is abszolút megállja a helyét, nem tűnik gagyinak ennyi év elteltével sem. Kissé méltatlannak is találom az IMDb pontszámot.
Szerk: nem egyszerű darab egyébként, helyenként kifejezetten brutális.
-
Tibiajax
nagyúr
The Andromeda Strain (1971)
remaster hd,ov
ezeknek a régi filmeknek - bár vontatottnak meg lassúnak tűnnek sokszor -, mégis van egy olyan fajta atmoszférájuk, amit a maiak képtelenek megteremteni. vagy tényleg csak eszméletlen ritkán.. van az andromédának is remeakje-je, ha jól láttam, látatlanban biztos vagyok benne, hogy a robbanás, a vér meg az akció biztos több lesz, de a fíling fele annyi se, mint itt, ebben a nagyszerű '70-es évek elejei tudományos-fantasztikus moziban. aki nem látta volna még egyiket se, javaslom ezt az eredetit megtekintésre, fontos filmtörténeti kődarab. és nem mellesleg a mondanivalója is lényeges
8/10#értékelés
-
AD4MINATOR
nagyúr
Murder Mystery (2019)
Meglepő Adam Sandler és Jennifer Aniston páros de most mintha működött volna.
Már rég láttam filmet mindkettővel, így nem volt kérdés, hogy megnézem ezt, plusz a krimi, nyomozós story is az egyik kedvencem.
A film ugyan kicsit nyögvenyelősen indul, szerencsére csak a repülő útig kell kibírni az első jó poénhoz, utána már a hajón jönnek folyamatosan.
A story ugyan nem nagyon új, sőt, ezért inkább a tálaláson van most a hangsúly, amiben a film úgyahogy teljesít is. A hoteles rész mondjuk kicsit gáz volt, mint vicces, viszont a "nyomozás" során jól elejtett poénok miatt megmarad a film erős közepesnek..[ Módosította: Viszlát ]
-
Cs1csó
titán
"kölcsönzőből"

Nekem már az eleje megvett kilóra ahogy azzal grandiózus zenével a part mentén repül a helikopter. Richard Chamberlain zsigerien idegesítő (a szinkronja Kovács István = Egri csillagokból Bornemissza Gergely) is passzol, a feleségét játszó nő 10/10-es főleg mikor El akarja csábítani Paul Newman-t aki az elején elmegy hozzájuk.
Fred Aster mint piti szélhámos de talpig úriember - Rátonyi Róbert szinkronhangjával nagy el lett találva.
Jah és persze O.J. Simpson
Steve McQueen - ha jól tudom Oszter Sándor hangján na ő végig kemény mint a kő.
Természetesen a csodálatos Faye Dunaway, neki szerintem elég volt hoznia magát.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Spectral
Amennyi negatív kritikát olvastam róla (Itt is) a legrosszabbra készültem, de ahhoz képest bőven jó film volt szerintem. Semmi extra, de így vasárnap esti mozinak tökéletes volt nekem.
#értékelés
-
Pitterix
őstag
Egy kis J Lo estére. Kliséhalmaz, kiszámítható, hót egyszerű, de ennek ellenére szerethető, bár hamar felejthető.
A szemem nem fájdult meg, mert meg kellett néznem.
Se nem jobb, se nem rosszabb, mint a többi filmje a hölgynek.6\10
#értékelés[ Módosította: vond ]
-
hoffman_
nagyúr
nekem ez a befutó Pokoli Torony. a mai napig nem értem mit szeretek rajta :ddd
-
Ispy
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Tegnap este kihoztam a kölcsönzőből a pokoli tornyot, basszus ez a film nekem még most is bejön, pedig 5 évvel idősebb nálam. Nekem ez minden katasztófa filmek anyja. És 3 órás majdnem, erre nem is emlékeztem. Az effektek tényleg jók ahhoz képest, hogy egy 45 éves filmről beszélünk.
-
-
S e t h
nagyúr
Tegnap ezt hallgattam orrba és szájba, de vmiért. nekem a film korábban - volt talán 10 éve is - nem jött át. Azt hiszem a zenét követően adok neki egy újabb esélyt.
A jenki feldolgozást viszont elkerülöm.
[link] -
törölt tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nem volt elég sikeres az első rész, aztán ide-oda passzolgatták a jogokat, ezért végül nem lett kérek egész széria belőle. Én csak az elsőt láttam, szerintem korrekt cucc.
Illetve rosszul emlékeztem. Az második hozott szarul, aztán átkerültek a jogok a Foxhoz, és a harmadik se ment erőset.
-
Cs1csó
titán
válasz
Realradical
üzenetére
Megmondom őszintén felületesen ismerem a könyveket de szerintem ha komoly hozzáállással mint pl. a HP filmek vagy a LOTR filmek esetében szisztematikusan megfilmesítik őket simán jó kis franchise jött volna ki belőlük.
-
Bad Pritt
félisten
Megy a Narnia 2 AMC-n, ez brutálisan néz ki a mai napig, főleg az oroszlán üt nagyon. A film se rossz szerintem, ahogy a másik két rész sem, jól öregedett ez a trilógia az én szememben.
-
Mik76
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Egyik kedvenc filmem amit mar biztos lattam legalabb tizszer a Ronda Ugy. Ari apukaja megvan?

Ami a Batman-t illeti. Nekem Michael Keaton mindig is bejott. Sose gondoltam hogy rossz szinesz vagy Batman lett volna, bar persze ennek a filmnek a hangvetele meroben mas mint a Nolan fele korszake. Akkor jo volt.
Annak meg kifelyezetten orulok hogy egy sok eves eltunes utan ujra beindult a karrierje, es olyan filmekkel ajandekozott meg minket mint a Birdman, The Founder, Spotlight. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
spiky03
üzenetére
ez olyan '89-ben lehetett valamikor.. a film akkor táji, ugye
én, ott voltam 5-es körüli, emlékszem, b.csabára mentünk át szüleimmel a centrumba venni valamit meg szétnézni. milyen nagy szám volt az mindig.. iskola után volt már, este, sötét, hideg, november lehetett. pont, mint a kis Bruce a szüleivel, pont olyan hideg, sötét este. ujságárusnál volt kiakasztva a denevérember, követeltem. akkor már bőven kaja meg lecke helyett is a képregényeket faltam rojtosra, az érdeklődésem kiemelt volt és őszinte. a filmet természetesen nem nézhettem meg moziba, így hát maradt ez
örök emlék -
hoffman_
nagyúr
-
A wow csak alapnak használja a warcraft világot, de stabil alapnak; a cataclysm kiegészítőig nem nagyon rugaszkodtak el a kánontól semerre. A belőle készült "film" pedig számomra ipari hulladék kategória és remélem véletlenül sem költenek pénzt a folytatásra.
Így...
-
törölt tag
-
capulet75
addikt
[ Módosította: radi8tor ]
-
emiki6
veterán
válasz
KISDUCK
üzenetére
Szerintem az átdolgozás alapvetően jó dolog, a Marvel is ezt csinálja. Szerintem mindenkinek jobb, ha eltér az alapanyagtól. A rajongóknak is, mert akkor nem ugyanazt kapják egy más platformon, hanem egy új történetet, ami akár lehet jobb is.
Marvelre jó példa: Ego isn't Ego
-
válasz
emiki6
üzenetére
Igen a két karakter meg tudja kavarni az embert.
Mostanában nem hiszem, hogy újra nézem. Feltételezéseknek nincs értelme szerintem egy olyan adaptációnál mint a Warcraft. Az első részt kicsit átdolgozták, hogy fogyaszthatóbb legyen mindenkinek, de nem tartom valószínűnek, hogy ezt ennyire megkavarják. Az már túl nagy katyvaszt eredményezne, amitől a Warcraft rajongói utálnák meg az egészet. A Ghost in the shellel is ez történt. Az első 2 filmet (anime) láttam és tetszettek is, de a női Steven Segallal (pont annyi arcjátéka van Scarlet Johansonnak mint Segalnak) a főszerben egy moslék lett, pedig nem kellett volna annak lennie, mert az alapanyag kiváló volt. Ha valamihez hasonlítanom kéne a filmet akkor az a Vektor. A Vektor a Mátrix első két résznek a szinkronparódiája volt, mindkét részből használtak fel jeleneteket és az egész egy teljesen más filmet adott. Hát a Ghost in the shellel is ez történt csak az eredmény ürülék lett. Remélem a Warcraft nem jut erre a sorsra, ha netán készülne hozzá folytatás. -
emiki6
veterán
válasz
KISDUCK
üzenetére
Gamora
Ugye? Nekem is néha nehézséget okoz, hogy mindkét csaj zöld és a nevük is hasonló...
Nézd újra a filmet, aztán írd meg mit gondolsz, szerintem ez egy ki nem mondott tényként került a filmbe, valaki azt írja azért, hogyha ellenszenv fogadja, akkor még simán változtatni tudjanak.
-
válasz
emiki6
üzenetére
Belenéztem a linkbe amit adtál, de kis olvasgatás után az jött le, hogy a delikvens inkább elméleteket gyárt. Amúgy igen, a film és a warcraft játékok/könyvek világa elüt egymástól. A filmből nekem nem jött le az hogy Garona
igaz, hogy csak kétszer láttam a filmet és a második megtekintés is a BD megjelenésekor volt.félig ember lenne vagy bármi köze lenne Medivhez
Eltérések amikre emlékszek a film és a játékok/könyvek között: Így hirtelen csak ez a két különbség jutott eszembe.Durotan halála az egyik nagyobb eltérés, nem volt közte és Gul'dan között párbaj. Durotant és családját orgyilkosok támadták meg, a felesége meghalt a támadásban, neki pedig ha jól emlékszem levágták mindkét karját, de a támadók is meghaltak a harcban nem csak Durotan és a felesége. A királyt se ott ölték meg ahol, bár arról nem olvastam, de egyik haverom azt mondta, hogy elvileg egy várostrom közben halt meg, de ha jól emlékszem ott is Gamora ölte meg, de nem ilyen baráti okból. Miki76: ha már játék feldolgozások, akkor én egy Dangerous Dave in the Haunted Mansion filmnek örülnék.

-
Mik76
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
A Warcraft nekem is bejott. Teljesen vallalhato, a tortenet vezetes meg kb pont olyan mint egy single player warcraft campaign tortenete. Ugy 20+ eve jatszottam ilyen strategiei jatekokkal, es nekem nagyon pozitiv elmenyeket adtak. Kb mint egy sakk jatszma szanaszet szteroidozva es egy mesebe illesztve.
Szep volt jo volt.
Vajon mikor lesz Grim Fandango film? Vagy Maniac Mansion? Esetleg egy Full Throttle?
-
válasz
emiki6
üzenetére
Garona
nem ember, félig orc, félig pedig draenei. A hely ahonnan jöttek outland, ha jól emlékszem a széthullott draenor ami otthont adott az orcoknak és a draneiknek is. A filmben az utóbbi fajt nem nagyon mutogatták, de akikből kiszívta a lelket Gu"dan a kapu kinyitásához azok ők voltak a ketrecekben (felépítésre hasonlítanak az orcokhoz, de a bőrük kék, szarvuk van és farkuk, a szemük világít és patájuk van). Medivh pedig a korábbi őrző fia, az anyja volt az előző őrző, aki felvette a harcot a gonosszá vált Sargeras-szal. Sargeras a titánok közé tartozott és úgy mondod ők "teremtették" a világokat. Sargeras feladata volt hogy legyőzze a démonokat, de a velük vívott harc közben megrontották a lelkét, majd új célt tűzött ki magának, mégpedig hogy elpusztítson mindent, beleértve a film helyszínét Azerothot is. Medivh anyja legyőzte Sargerast, de a leke megszállta a nő testét, ha jól emlékszem erről ő nem tudott, majd mikor gyermeket szült, Sargeras átvándorolt belé. A Sargeras által megszállt Medivh vándorolt a világok között és ő csalta az orcokat Azerothba. -
Viszlát
addikt
válasz
emiki6
üzenetére
Mármint milyenekre?
Egy jó fantasy-t nagyon is tudok értékelni, csak sajnos nagyon ritka. Stranger Than Fiction megvolt? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Sony PSP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)