- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ralph lezúzza a netet
Ez simán jó volt, végig röhögtem az egészet.
Az utalások és az easter eggek többségét a gyerekek ezer százalék, hogy nem értették, ahogy a végén a trollkodást sem az fix. (Na azért nagy pacsi, mindkettőért)

#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
Viszlát
addikt
Remélem legközelebb sikerül meghalnod
Kicsit nehezen indul be, helyenként kifejezetten kínos, főleg a főszereplőt játszó színész leányka sutasága, illetve néhány jelenet kesze-kuszasága miatt. Próbál "trendi" lenni, de például a tanárember egyszerre régivágású és modern, az összképp inkább gáz mint komplex, és a szülők is egy az egyben olyanok, mint a kettővel korábbi generáció tagjai. Na de ha az első harmad neccesebb részeit túléljük, akkor utána egész jól magára talál, szépen kibontakozik a teljes cselekmény, csak Eszterke botladozásai kiábrándítóak néha, de nem veszélyesek.
Összességében korrekt film, messze nem a legjobb a témában, de érdemes megnézni, főleg a szépen kidolgozott csattanó miatt. És persze az is jó, hogy vannak ilyen próbálkozások a magyar filmiparban is.
6/10
#értékelés[ Módosította: vond ]
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
emiki6
üzenetére
nekem külön OST mappa van a gépen, jó kövérre hízott már. ami jó, azt bezsákolom. a legtöbbet szerintem a Verdák első részének a zenéjét hallgattm a TRON után

nekem csak egy dedikált op-amp van egy HD595 előtt, de igazából már ez is meghaladja a képességeim, amilyen gagyi a fülem, haha. még jó, hogy HD600-ra fáj a fogam :ddd
ui.: ja, most a Legacy OST megy épp nálam is, pont véletlenül, ahogy olvasom a topicot. választani nem tudnék, de pl. nekem a Son of Flynn nagyon üt, a motoros vágással, mindig hidegrázós. ami vinyl rip-em van, ott a Rinzler jelenséget én nem tapasztalom. megnézném az eredeti CD-n is, csak nincs mivel lejátszanom, inlább dísznek vannak meg...

(#124393) figure85
na ez jöhet, az előzőeket is szerettem. Mark Strong Country Roadja műdarab, hehe. bírtam Eggsyt, de Ralph Fiennes-szel azt hiszem kiegyezem, úgy bármikor.
-
negyven2
nagyúr
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De, a minőség fontos, csak ezt ugye a komisszár elvtárs határozza meg, szigorúan ideológiai alapon.
-
Mik76
senior tag
válasz
üzenetére
En azert el tudok kepzelni egy olyan szitut is hogy:
-Hello fiuk lanyok, hogy halad az ujabb JB film forgatokonyve? Tudjatok, masfel ev mulva a moziban kell hogy legyen...
-Hello b+. Itt ulunk hetek ota de egyszeruen foggalmunk sincsen mi a jo fa**-t lehetne kitalalni amit az elmult ot evtizedben nem irtak meg elottunk a kovetkezo sablonbol. "A macho JB szembe kerul a legujabb szuper gonosszal aki termeszetesen ujra vilaguralomra tor, vagy csak el akarja pusztitani a nepesseg felet, menet kozben segit neki 1-2 ugynok a multbol, a kutyus csavo, meg 2 db disz nosteny akibol az egyiket az elso oraban varrja le (kesobb meghal), a masikat a film vegen, es felvonultatjuk a legmodernebb sport kocsikat. Ja es folyik a Dom Perignon meg a kaviar, meg a vodka martini, a defense minister meg mindig kiderul hogy hulyebb volt mint a 007-es. Mindebbe meg egy kaszinos jelenet is kell ahol a fo gonosz az elso kis pofont kapja..."
Szoval mi a jo budos francot lehetne meg ebbol kihozni ami meg nem volt????
-Jo kerdes. Noi 007-es adna par opciot?
-Tobbet mint az alap felallas.Persze ettol meg lehet jo vagy szar a film, de mondjuk meg tudom erteni ha valami mento ov utan kapkodnak hogy valami kevesbe sablon szeru tortenet jojjon ossze.
-
törölt tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
A Gojira tényleg rossz volt 3D-ben, de azt is megbeszéltük, hogy annak oka van. Túl sok sötét jelenet volt a filmben, és nem jött át rendesen.
De az Alita esetében ez nem biztos, hogy így van, illetve, ez lett volna a kérdés.
Merthogy ma van időm, és megnézném szívesen, de ha jó a 3D akkor várok még egy hetet kb. -
törölt tag
Alita 3D BD verzióra mennyire érdemes várni? Megéri csak a 3D miatt? Van annyira jó?
-
válasz
No.01
üzenetére
Mi szombaton vállaltuk be a Journal 64-t , már nem tudom, hogy itt vagy a Kritikustömegen futottam-e bele, mindenesetre nekünk is piszkosul tetszett a film.
10/8 nem volt, annyira jó azért nem volt
de 8/10-t én is megadok rá.Újfent rá kellett csodálkoznom, hogy nagyon bejönnek a skandináv filmek, különösen talán épp a dán mozik. Mikkelsen bácsi ugyebár alap, ha csak a telefonkönyvet olvasná fel három órán keresztül, én ahhoz is tapsolnék (Uborka Benedict van nálam kb. hasonló szinten), a Broen sorozat pedig aztán végképp vitt mindent, mint a piros ász. Plusz a tavalyi év egyik legjobbja volt a Bűnös (na arra viszont biztosan itt akadtam rá).
Valóban nagyon jók voltak a szereplők, jó volt a történet is, nem világmegváltó, de nagyon élvezetes. A műfaj kedvelőinek igen jó szívvel ajánlott darab.
Volt már három film korábban, állítólag azok is nagyon jók, úgyhogy feltétlen tegyél velük egy kísérletet (mi is így fogunk tenni):
- Nyomtalanul (Kvinden i buret) 2013
- Fácángyilkosok (Fasandræberne) 2014
- Palackposta (Flaskepost fra P) 2016Kieg: és sok helyen olvastam, hogy a filmek alapját képező regények nagyon jók, így azokra is érdemes lehet vetni egy pillantást

#értékelés
-
-
No.01
addikt
Kicsit OFF, de gondoltam beirom, h tovabbra is batoritsam a helyi "gurukat"
Ha nemis napi szinten, de hetente legalabb 1x tutira folkeresem a topicot, h meglessem az uj ajanlasokat. (Ebben baromira sokat segit am, h betartjatok az "iratlan szabalyt" miszerint a cim es az ertekeles dolt betuvel elkulonitve olvashato a hozzaszolas elejen
)Szoval magamtol valoszinuleg sosem talaltam volna ra a Journal 64 cimu filmre.
Nem eppen egy kellemes vasarnapi filmecske, de az utobbi idokben a kotelezokon tul keves hasonlo filmet lattunk.
Nemcsak a film dinamikoja jott at nagyon, hanem a 2 foszereplo paros kozotti kemia es a stilus amit megformaltak. Igazi elmeny volt.Megegyszer koszonom az ajanlast a topiclakoknak

10/8
-
Viszlát
addikt
Érdekes figura ez az Emilio Estevez, 5-10 évente rendez egy filmet, érzékelhetően olyan projekteket vállal be, amik közel állnak a szívéhez, de nagyon durva kapcsolati tőkével rendelkezhet, tekintve, hogy kiket tud elcsábítani a különböző szerepekre (többek között az apukáját is már többször). The Way nagy kedvenc, de a Bobby is egész jó volt, igazából az összes filmjére jellemző, hogy egy érdekes, különleges atmoszféra lengi be őket.
Nincs ez másképp ezzel a filmmel sem, bár nagy fejszébe vágta a fejszéjét, nehéz már újat mutatni a hajléktalan kérdéskörben, de néhány kisebb botlást leszámítva, neki mégis sikerült. Többnyire. Talán egy kissé túlságosan is idealista, illetve bizonyos karakterek túlidealizáltak, de azért nem vész el pathos bugyraiban, az értelmünkre is próbál hatni, néhány igen fontos megállapítással és megkerülhetetlen kérdések feltevésével. Összességében mégis inkább a film hangulata és hogy nem szalad el vele a ló az, ami miatt érdemes megnézni, nem veszi véresen komolyan magát, úgyhogy depresszióra hajazó tünetek azért nem várhatóak a megtekintésétől.

7/10
-
törölt tag
Relax guys. Daniel Craignél rosszabb nem lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Akkor rasszista ha így állsz hozzá és azt mondod, amit fentebb is leírtál.
Az ő megközelítésükben valami olyasmi lehet, hogy eddig “el voltak nyomva” és most szeretnének ők is pl. egy kémfilmet. Én ezt (valamennyire) megértem. Azonban az szerintem is egy kurva nagy röhej, hogy nem saját brandet építenek, hanem egy népszerűt barmolnak szét.
Lehet ekézni a Fekete Párducot, mert a marketingje valóban olyan volt amilyen, azzal a “csak feketék csinálták” mondanivalóval. És a film se emészthető mindenki számára. Azonban mégis felépített valamit, ami sokaknak tetszett és ezt nem lehet elvitatni tőle.
Itt azonban... erősen Ocean’s és szellemírtók utánaérzés van.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Mit akarnak kihozni belőle? Pénzt. Ezek a cserék nem azon alapulnak hogy jött a Jóska-san egy tök érdekes női Bond ötlettel, hanem menő ez a girlpower dolog (lásd a Végjáték legborzalmasabb 2 másodpercét), úgyhogy akkor csináljunk egy csaj Bond filmet. És akkor már lehetőség szerint legyen feka és meleg.
Amúgy ez hogy nem rasszista vagy ilyesmi? Tessék alacsonyabb rendű emberek, kaptok egy Bond filmet ahol a főszereplő csávó helyett egy negró leszbosz mosogatógép, két felmosás közt nézzétek meg léci.
-
Viszlát
addikt
-
brownus
veterán

-
Ribi
nagyúr
válasz
üzenetére
Én nem értem, miért kell az eredeti filmet, a kiépült brendet telibe sz**ni?
Csináljanak saját filmet, saját brendet. Volt már pár ilyen próbálkozás és szar is lett nagyon nagy része. De ugyan így csávós titkos ügynökös filmből is van egy kazal hányadék. Ez a legyen ilyen olyan szinű, meg legyen nő, mert csak??? Borzalom ez a trend. Mikor lesz Tsárli Angyalai 3 faszival?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt a probléma a kiépült brend szét baromlása. Nem az, hogy nő a főszereplő. Legyen, de nem lehet csak úgy kicserélni. Főleg egy ilyen filmben. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Hahh
Most vonatkoztassunk el attól, hogy milyen korban élünk és valójában miért csinálták ezt a cserét és milyen lett volna, ha mondjuk 15 évvel ezelőtt lépik ezt meg.
Na, most hogy sikerült. A kód elvileg átruházható hiszen teszem azt a fehér faszi nyugdíjba vonul és jön helyette más. Viszont a sorozat neve összenőtt a karakter nevével. Mégis hogy gondolják? A nevet megtartják? A másik kérdés. Ő is nőfaló lesz vagy férfiakat fogja sűrűn cserélgetni? A maximális pc jegyében azt mondanám legyen ő is az előbbi.Kivancsi vagyok mit hoznak ki belőle.

-
Ribi
nagyúr
válasz
emiki6
üzenetére
Én pont a Rinzler számot néztem, hogy a filmben nem ilyen.
Ez nem csak csomó ripben ilyen szar? Illetve zsütübös felvételekben?
Mert azok között sem mindegyik ugyan annyira torzít.
Egy eredeti CD-t kellene megnézni, hogy ott is ilyen-e.Amugy guardians o da galaxy-t szoktam hallgatni. A naon jó.
-
emiki6
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Hallgatgattam Daft Punk-ot, de nem igazán az én stílusom, viszont a soundtrack, amit összehoztak, az zseni. Főleg, hogy most DT770 (V karakterű) fejhallgatóra váltottam, nagyon adja így.
Régen a Rinzler és az Outlands volt a kedvenc, aztán meguntam az outlands-et, a rinzlerben elkezdett idegesíteni, hogy túlvezérelt, klippelős jellegű, "torz" a hangzás. Most amit kiemelnék, az a solar sailer, mert chill, a disc wars, mert felemelő, az end of line elején a "doromb" dallam meg a kedvenc dallamaim egyike.
Hogy őszinte legyek az OST hallgatása hozta meg a kedvem az újranézéshez. Mondjuk gyakran szokott ez nálam előfordulni, nem véletlen kerül elő időről időre, újra meg újra egykét film, jó (nekem tetsző) OST/Score-ral. A Kung fu panda és a King Arthur a legjobb példa erre.A régi tron valahogy nálam nem működött, régi filmekkel eléggé válogatós vagyok, kevés tetszik.
-
BITBOYS
addikt
+ a rendező kedvéért eltolták a bemutató dátumát is egy évvel mert nem akarta csak úgy összekalapálni a filmet (Top Gun 2).
Amúgy tényleg nagyon odafigyel a részletek kidolgozására. Egyszer már írtam, ha adódna egy lehetőség és rendezhetne SW filmet...abból mit hozna ki?
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Kosinski eddig még nem nagyon hibázott. Mindhárom nagyfilmje a kedvenceim között van. Ezért is vagyok bizakodó a Top Gun 2 miatt. Pedig ugye elég ritkán szoktak jól elsülni ezek az évtizedekkel későbbi folytatások.

A Tron Legacy-ról leírtakkal abszolút egyetértek, az Oblivion-t is nagyon szeretem, bármikor újra tudom nézni. Az Only the Brave nem igazán az a többször nézős film, de az az egy megtekintés eléggé letaglózott engem is. Jennifer Connelly alakítását azóta sem tudom feledni.

-
törölt tag
megyek popcornért

-
Bad Pritt
félisten
válasz
emiki6
üzenetére
A legutóbbi meg az Only the Brave, a hétvégén sikerült végre megnézni (felkerült Netflixre).
Ugyanazt lehet elmondani róla, mint a másik kettőről: jó színészek, erős atmoszféra és látvány, de ami engem meglepett, hogy kevésbé volt pátoszos, mint vártam volna. Kevés a tűzoltós film, ennek van egy sajátos hangulata, úgyhogy mindenképp ajánlom bárkinek. -
törölt tag
Megnéztem tegnap a Póksrác külföldi kalandjait, összességében inkább tetszett, de nem értem miért kellett hülyét csinálni Nick Fury-ból, amikor meg kiderült mit csinál a főgonosz az is elég ködös volt. Amúgy bejött, tipikus korrekt Marvel film. Nem értem más blockbusterek miért nem tudják hozni ezt a szintet.
A feka MJ is bejött, kivéve amikor kínos jeleneteik voltak, azok fájtak.
#értékelés
-
hoffman_
nagyúr
válasz
emiki6
üzenetére
ha igyekszem objektív maradni (és eltekintek a már-már túlzott Daft Punk rajongásomtól), akkor is az a véleményem, hogy a Legacy egy igen szép munka. a részletekben rejlik az ördög, technikailag az a film egy gyönyörűen bedobott 3 pontos. havi szinten veszek elő belőle részeket, ha borzongani akarok a már-már ijesztően jó vágás és hangszerelés kombón.
ui.: én mondjuk az első részt sem túl rég láttam, korához képest, valahogy úgy 7-8 éve. azt is szerettem, tehát nyilván hajlok a zsánerre.
-
-
proci985
MODERÁTOR
The Nun 2018
Amikor fel ora utan elkezd az ember azon agyalni, hogy egy minden szinten kozepesen gagyi, kiszamithato, a sajat szabalyait felrugo ZS horror megis hogyan lett hypefilm tavaly. A jumpscaret meg el kene mar felejteni. A feszultseg felepiteset nem valtja ki, anelkul meg csak siman rossz.
Ja hogy filmes univerzum, bocsi. Ez megmagyarazza a tokeletesen kilogo visszaemlekezest, legalabb.
Haromnegyed ora utan kilottem, valahol 2-3/10 korul lehet, de teljes kephez vegig kene nezni, azt meg inkabb hagyom.
#értékelés
-
Tibiajax
nagyúr
Silent Movie
hd
Brooks mestertől az én személyes kedvencem eddig a Frankenstein és a Magasfeszültség volt, de ez is feliratkozott immáron melléjük. azt gondolnád, ahogy elkezded nézni, hogy fárasztó kis gagyiság lesz, de nagyon kellemesen csalódik az ember már az elején rögtön: némafilm, tehát megfelelően artikulált színészi játékokat láthatunk feliratozással ugye. na most, ahogy Brooks már rögtön az elején nyit egy jól artikulált son of a bittcss-el, majd azt feliratozzák, tanítani való
az a szkeccs meg, amikor megnéznek egy alacsony költségvetéssel készült indiai filmet, folyt a könnyem konkrétan...
ajánlom, már csak amiatt is megnézni
8/10#értékelés
-
emiki6
veterán
Tron: Legacy
Sokadjára látom már (5-ödjére talán?) és közben lényeges mértékben változtam. Elsőre lenyűgözött, de mégis kritikus maradtam vele szemben, mert nem egy bonyolult film. Kedvenc lett, de nem azért mert annyira értékes, hanem mert annyira szimpatikus.
Most elemzően néztem (akaratlanul), de aztán szerencsére belefelejtkeztem, beszippantott.
Arra jöttem rá, hogy nem kell kritikus lennem vele szemben, elvégre a kategóruában simán a legjobbak között van! Talán mégis értékesebb, mint amilyennek eleinte gondoltam és nem csak azért, mert elvarázsol, hanem van azért egy stabil alapja.Ahogy telik az idő, ahogy változok én és látom, hogy milyen irányba halad a világ és a filmipar, úgy értékelődik bennem ez a film egyre nagyobbra. Ez még egy "konzervatív" (értékeket megőrző) film, nem a túltolt PC korának rothadó gyümölcse. Sajnos muszáj erről szót ejteni. Pl a casting pont annyira diverz, hogy jó legyen és ne legyen zavaró, megvan az egyensúly. Nem devianciával van megspékelve, hanem emberi és kultúrális értékekkel. Ez azért üdítő számomra, felemelő.
Mondhatni elszoktam már ettől...
Bármerre is mutat a jövő, a múlt gyöngyszemeihez, szerencsére barmikor visszanyúlhatunk. Nem vagyok öreg, de a "nosztalgiázás" fontosságát egyre jobban átérzem.
Nem vagyok benne biztos már, hogy szeretnék e folytatást, félek. 
#értékelés
-
BITBOYS
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
skywalker ranch studio
Egy ilyen hangrendszert elfogadnék
-
törölt tag
Nem gondoltam hogy magyarázni kell valamit egy képen, ahol két sor a terem
Fotókon tényleg nem tűnik vészesnek, de moziteremnek ez azért ehh. Nekem a MOM 1-es terme a mozi, nem ez a kis izé. A Bem is fekete listán van nálam mióta kiderült, hogy milyen pici a vászon.
Persze a jó film telefonon is jó film, csak nem mindegy hogy a havi Netflix előfizetésemből nézem meg a filmet vagy odamegyek érte, ki tudja milyen kreténekkel ülök be, és még 1200-at is fizetek. Azok a székek sem tűnnek valami komolynak.
-
válasz
nyisziati
üzenetére
Bizobyos szinten mindegy.
Viszont van azért különbség. Amikor katonai hallgató voltam, a sorkatonai menzán ettünk, ahol elénk vágták az ételt, a konyhából kirohant a macska, a tálalás nem volt épp gusztusos.
Később, miután végeztem, ugyanazt az ételt a tiszti kantinban ettem 20 méterre a többiektől a konyha másik oldalán, amit felszolgáltak terített asztal mellett, és sokkal jobb íze volt úgy.
-
Pitterix
őstag
-
KaitouP
nagyúr
We Fixed The Worst VFX Shot Ever
Érdekes volt, tetszett.
Hogy lehetett ezt a filmet ilyen vacak animációval kiadni...
(5:30-tól van egy 55 másodperces sunyi reklám, azt ugorjátok át) -
válasz
nyisziati
üzenetére
Hát elég durván látszik rajta, olyan mint egy dilettáns otthoni házimozija. Ha neked ez nem tűnt fel, akkor nincs igényed jobb technikára vagy MOM park is szar. Amivel amúgy nincs baj. Nekem azzal van bajom, hogy az a tendencia a világban, hogy aránytalanul felértékelődtek a külsőségek a tartalom rovására. Pl igényes mozi gagyi technikával, látványfilmek gyenge sztorival. Meg amikor a filmeken belül összekeverik az érzelmességet a nyállal vagy a szépséget a giccsel.
-
-
válasz
nyisziati
üzenetére
Nem az a fontosabb, hogy miből eszünk, hanem hogy mit. Nyilván kell egy minimális igényesség, csak ne nevezzük hatalmas kulináris élménynek, amikor Zsolnay-porcelánból esszük a zsíros kenyeret.
Egyébként nem kettő, hanem három dologról van szó:
- a film
- a terem igényessége
- a mozitechnikaA fenti teremmel az a probléma, hogy technikailag gyenge, miközben a terem igényessége meg (relatíve) az egekben. Ha autós hasonlat kell, akkor olyan, mint egy S-osztályú Mercedes trabantból motorral és egyéb műszaki alkatrészekkel, ami miatt csak 20 km/ó sebességgel meg rohadtul zötyögve halad, cserébe nagyon szép a bőrhuzat meg a gyémántberakás.
Ha S-osztályú Merci, akkor rendesen az egész legyen az, ne ilyen félmegoldás, ami luxusnak tűnik, de közben meg egy szar. Lásd cibetmacskakávé.
-
válasz
KISDUCK
üzenetére
Elbeszélsz mellettem. Szóval az a lényeg, hogy a vászont olyan közelről nézd, hogy befedje a teljes hasznos látótered. Mindegy mekkora a vászon, ha kisebb, akkor közelebbről nézed és ugyanaz az élmény.
Annyi a kitétel, hogy kell egy minimális távolság, ez kb 5 méter, ahol a szemnek már nem kell fókuszálnia, szóval legalább ekkora távolságra kell lennie a vászonnak. Nagyobb vászonokat leginkább praktikussági okokból használnak, mert egy sokférőhelyes termet olcsóbb üzemeltetni mint sok kicsit. Meg ugye egy nagyobb teremnek jobb az akusztikája, illetve megalománia, stb.

Ha egy moziban átlagos 60 fokos látószöget veszünk alapul, akkor ezt 5 méterre egy 6 méter széles vászon fogja fedni.
-
válasz
lezso6
üzenetére
Ez egyéni igények kérdése. Még a Justice League-t néztük haverokkal Kanizsán és talán már ment két hete és pont akkor kezdték A Viszkist* és a mi filmünk egy kisebb terembe sorolódott. Valami gyerek vetítésekre szánt terem lehetett. Annál talán nagyobb volt kicsivel a vászon mint amiről a képet találtad, de engem nagyon zavart a mérete. Nekem számít moziban a vászon mérete, mert számomra sokat dob az élményen. Egy Pacific Rim egy lepedő méretű vásznon élmény romboló lenne, nem mindegy hogy az a Kaiju akkora mint egy ház vagy mint egy pulikutya. Igaz hogy java részt csak látvány filmekre járok moziba, egy művészfilmnél lehet hogy nem zavarna, de olyanra meg nem járok. Még egyszer kihangsúlyozom a vászon méret igény kérdése.
#124313: hát ez talált, süllyedt.

*lehet hogy nem A Viszkis volt, de nem is ez a lényeg.
-
-
nyisziati
veterán
válasz
üzenetére
Én tavaly ebben a teremben néztem meg egy filmet a barátnőmmel, nagyon családias volt. Egy 3-4 fős külföldi társaság is volt ott egyébként, akik rácsodálkoztak a dolgokra. Ráadásul ez egy nagyon szép terem, a fotón csak részben látszik pl. a kazettás mennyezet. Semmiben nem éreztem a hátrányt egy nagyobb teremhez képest, sőt.
szerk.: Amerikában szerintem ezt "európai luxus VIP" teremként hirdetnék, kb. háromszoros jegyárral a normálhoz képest. És sorbanállnának érte.
-
válasz
KISDUCK
üzenetére
Szerintem semmi gond nincs azzal, ha kicsi a vászon. Azzal van gond, ha az ember látóterét nem fedi be eléggé, tehát relatíve túl messe ülsz a vászontól. De a kis termekkel sokkal nagyobb probléma az akusztika lehet még, mert jó akusztikához nagy terem kell. Meg a fenti képen még az egy látható probléma, hogy hangosításra egy gagyi ultrakompakt házimozit használnak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az utalások és az easter eggek többségét a gyerekek ezer százalék, hogy nem értették, ahogy a végén a trollkodást sem az fix. (Na azért nagy pacsi, mindkettőért)

de 8/10-t én is megadok rá.

Nem vagyok benne biztos már, hogy szeretnék e folytatást, félek.
Ugyanúgy befér 5 ember, elvisz A-ból B-be...