Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69958) Peaceliker válasza vandor01 (#69946) üzenetére


Peaceliker
őstag

Annyira imádjátok elővenni a szélsőségeket...persze mert ezzel lehet legjobban alátámasztani azt, amit gondoltok (ahelyett, hogy próbáltátok volna.) ;)

Amúgy ennyit tényleg nem ér, de nem is ennyibe szoktak kerülni. Inkább 130 usd max. És akkor abból kb 20k huf a hd rögzítő cucc, ha az nem kell akkor 80-100ra jön k egy egybe gép, ha ügyes az ember épít magának olcsóbban.

Az ősi semmi grammos 1103 meg társai motorok főleg a 0703 meg ezek viccek voltak, és első szériában milyen legyen? Az első 2204 de tovább megyek 1804 meg 1806 mi volt? Dög nehéz gyenge szar, nem!? :)

De eltelt azóta pár év, hogy a whoopok ősével foglalkozták és ma már nem nagyon törnek motork, nem esnek szét, nem esznek sokat és még jól is repülnek. :) Mindezt sokszor 70 dolcsi körül 4-8 dolcsis akkukkal :)
De senkit nem akarok semmire rábeszélni, én nagyon megtaláltam magam ebben a whoop/toothpick vonalban, életemben nem építettem még ilyen könnyen gépet és nem fogyott még ilyen kevés váz/motor stb. Csak az zavaró/furcsa nekem, hogy feltevésekre alapozva vagy több éves tapasztalatra fogalmazol meg "örök igazságokat". :)

Stock piddel, legtöbb gépem már úgy repül jól ha fent a 4.1 bf 48khz rpm filter és semmi más. Flowless, 5 colos gépem nem vt ilyen sima röptű sosem, pedig pidelgettem, fc softmountoltam anyám kínja :)
Bár ahogy látom azt írod nagyobb gépeknél is így van ma már, ez meg faja dolog. Régen sok időm ment el pid el, ha egyszer előveszem újra, akkor ezek szerint faszán repül majd egyből :D

(#69941) ezoltan

Kevés a cella, kell a sok KV

[ Szerkesztve ]

"Oh my Goa'uld!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.