Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69525) Fuhur válasza twine (#69522) üzenetére


Fuhur
kezdő

A vevők mennyisége biztosan nem befolyásolja az adó teljesítményt! Ezt abból is láthattad, hogy mindkettő szépen ment mindaddig míg a távirányítót be nem kapcsoltad (ezt írtad ha jól értem). Ebből pedig egyetlen dolog következik: A távirányítód adója zavarja videó átvitelt.

Megoldás lehet:
- bekapcsolt távirányító mellett indítsd a Mobulát. Ha a kép nagyon zajos vagy akár szét is esik, akkor a Mobulán lehet állítani a VTX csatornáját. Álítsd át másik csatornára és keress egyet ahol jó a kép. Persze a szemüveggel vagy az okos bigyóddal :) is követned kell a VTX frekiváltást. Mindeközben folyamatosan legyen bekapcsolva a távirányító.

Ja és még valami: A szemüveg normál esetben a fejeden, a távirányító pedig a kezedben van. Tehát van kb 1 méter távolság a távirányító adójától. Az okos kütyüdet pedig a távirányítóra tetted? Mert akkor annak adójától viszont pár centi van csak. Ezért ezt a kütyüt a távirányító adója erősen zavarhatja. Persze ez nem lehet kihatással a szemüvegre hacsak az is a próba idején a távirányító mellé nem tetted.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.