- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
Tegnap hazavittem egy Eachine RD200 karórát.
Gondoltam két legyet ütök egy csapásra azon kívül hogy a tech. lelkemet is masszírozom kicsit azzal hogy kva jól néz majd ki tőle a QX7, ha "ráheggesztem"
A terv mindenek előtt az volt, hogy végre rögzíthessem a mobula7-el való repüléseimet, másrészt így látja a gép képét kicsit a fiam is, vagy bárki aki mellettem áll.Probléma:
Az volt, hogy bekapcsoltam a gépet, és az órát, csatorna keresés indít az órán,,,"gyönyörű" patent kép, nagy öröm, majd bekapcsoltam a szemüveget is...itt még mindig jó volt a kép,,,
majd bekapcsoltam a taranist, és szétesett eltűnt a kép....
Sokkal többet nem tudtam próbálkozni mert hulla fáradt voltam...arra jöttem rá. ha beindítom a motorokat, előjön a kép...bár kicsit gyengébb jellel mint "csak szemüveg" esetében...Itt leraktam a szettet, és elővettem a pálnikát
mert kiborító volt a napom előtte...Kérdés:
ez az analóg jel gyengül ha egyszerre két vevő veszi a jelet?
Amennyiben igen, egy ilyen upgrade 25-200mW VTX megoldja a problémát?(Egyébként is gondolkodtam rajta az erősebb jel miatt....)
Ha mégsem ezek a problémáim, akkor hol keressem a megoldást?
Előre is köszi minden ötltetet, hozzászólást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség
mert kiborító volt a napom előtte...