Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68100) zedcon válasza KillHates (#67892) üzenetére


zedcon
tag

10 éves fiamnak vettem egy Tello-t a születésnapjára, de én kezelem még telóról.
Elég sérülékenynek tűnik, de kétszer már leesett a szobában, (mert ha az ágy fölé ért (lehet más légáramlat van ott) akkor kicsit vesztett a stabilitásából és úgymond meglódult és neki a függönynek) de azért még működik mind a 4 rotor. Jó lenne ha többet nem esne le, mert akkor dobhatom ki gondolom, szerviz nem segit. Odakinn letettem a sáros földre egy pokrócot, hogy onnan induljon és szálljon le. Felment 10 m magasra simán, de a kamera képétől nem vagyok hanyattesve. Szürkés, tele tömöritési blokkokkal, oké 720p, de azért lehetne magasabb bitráta valami hackel.

Az alap Tello szoftveren kívül melyiket érdemes használni vagy külön fizetős program kell minidrón programozásához (úgyértem beadni szekvenciálisan a végrehatandó mozdulatokat)?

A másik kérdésem a TelloAltLimitSetter biztonságos lenne növelni a magasságát 30 m-re?

Pontos vagyok mert mérnök, de van mikor eldobom az agyam. Lelkes Újonc vagyok 2003 (!) óta :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.