Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
válasz AMDaZERG_1 #47747 üzenetére
na en is igy akadtam fel a fara vasarnap.... de aztan masnap lelottem!
ilyent erdemes tartani otthon vagy a kocsiban! kb 12meterig hasznalhato!
a tapadokorongos jobb mert rakotheto pl 20 meter 100-as damill!
aztan lehet rangatni a fa agat! [link]ugynezki a fullra merult aksikat visszahoztam...??? fullra toltheto 8.4V ig
de 24 ora alatt leesik 8.2V-ig... szoval nem 100-as mar... de majd kiderul??[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
mobbo
senior tag
válasz d.tiborz #47746 üzenetére
az érdekes része fizetős, egyelőre csak nézegettem, de megvárom miket írnak róla, ez az intelligens rth nem tudom elképzelni hogy tényleg jól működjön, nincs hozzá térképadat, az hogy a talajszint hol van egy dolog, de ha belóg mondjuk egy lakihegyi antenna a képbe azt hogy kerüli ki?
-
törölt tag
Sziasztok! Szeretnék belevágni a versenydrónozgatásba hobby szinten, és ezzel kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket.
Szóval, már régóta oda vagyok a kvadrokopterekért, több pár-ezer Ft-os modell után vettem egy DJI Mavic Pro-t, amit nagyon szeretek, ám nem igazán merném akadálypályákon való repüléshez, illetve versenyekhez használni - meg persze nem is erre való. Szóval így másodlagos drónnak kinéztem a Walkera Rodeo F150-et, mert ez úgy ránézésre árban és tudásban meggyőző. Ehhez gondoltam Eachine EV800D fpv szemüveget. A kérdéseim:
- ez szerintetek megfelelő választás ezen a szinten, vagy érdemesebb lenne másban gondolkodni. Az F210-et már soknak érzem, viszont párezres kínai játékdrónt sem szeretnék venni. Mennyire számít az F150 mínőségi versenydrónnak?
- a szemüveg 5 inches 800*480-as felbontású. Ez alapján a kép nem tűnik rossznak, de ahány videót nézek az ilyen drónok fpv szemüveges felvételei mindig borzalmasnak tűnnek. Még sosem használtam fpv szemüveget, és alkalmam sincs nagyon kipróbálni vásárlás előtt, szóval kb mire számíthatok? Érdemes drágább szemüveget venni?
- a Walkera Rodeo F150 RTF állapotban vásárolva egy ilyen Eachine EV800-as szemüveggel (https://www.banggood.com/Eachine-EV800-5-Inches-800x480-FPV-Goggles-5_8G-40CH-Raceband-Auto-Searching-Build-In-Battery-p-1053357.html?rmmds=category) mindenféle gond és plussz alkatrész nélkül összepárosítható, és használható?
- érdemes hozzá venni jobb mínőségű antennákat, videó vevőt? Ami alapból a géphez tartozik jól használható, vagy 20-30 méternél nem lehet vele távolabb repülni, mert szétesik a kép?A válaszaitokat nagyon várom, és előre is köszi!
-
molnigee
aktív tag
Toltam a napokban kicsit a Lizardnak, ez kajak gyorsabb mint egy 250-es gép
Lizar95 dvr flightBeszámolót a gépről még nem nagyon írnék, kicsit olyan az érzésem mint a falcon 180-al, többet szerelem mint amit repül... Valami mindig van.
-----
sirdani566:
Az ev800d megveheted nyugodtan, nekem volt ev800 és ev800d is, itt van róla a tesztem!A versenygépekkel kapcsolatban majd valaki megírja a hosszú útmutatóját, nem egyszerű belevágni.
Én azt mondanám, vegyél egy normális gépet, mert azzal lehet fejlődni, az ilyen régi gépeket felejts is el.--> http://dronearena.hu/ <--
-
pivot
csendes tag
válasz Peaceliker #47351 üzenetére
"Faragtam"...a Tx02 már a "helyére" került. Tisztára Frankenstein, de működik jól, és így a képe is szebb lett. Ameddig ki nem növöm, jó lesz.😃 http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=26320171009_061536.jpg
Ja, és így a széles látószög is adott...[ Szerkesztve ]
''A program az a software, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.''
-
molnigee
aktív tag
válasz varadigabor #47759 üzenetére
Sajna még nincs loop meg flip se nagyon, mert nincs még jól beállítva, és forgás után death of flip jön
Amúgy eddig kb 10 aksit tudtam vele rpülni, de nagyon máshogy mozog mint a wizard, látószög is más, és ezeket nagyon szoknom kell, de menni fog az látszódik.
Egyébként volt punch meg fejjel lefelé esés, hát más mint nagy gépen, de nagyon mókás--> http://dronearena.hu/ <--
-
törölt tag
Köszi!
Szóval akkor szemüvegből maradok a Eachine EV800D mellett, de a drónt illetően a Walkera Rodeo 150 annyira régi és elavult lenne, hogy nem érdemes bele fefktetni? A kistestvére a Rodeo 110 újabb, de az ránézésre eléggé pici. Mit lenne érdemes venni ebben az árkategóriában? -
vandor01
őstag
válasz FingR86 #46490 üzenetére
csak renezesre ugyanaz de vannak kulonbsegek:
LS 800D -> Resolution: 854 x 480
Eachine 800D - > Screen resolution: 800*480
aztan kulonboznek az antennak!
LS -> 14/14dbi
Each -> 5/16dbivki kummant!
Lehet ebbol az Eachines-t erdemes megvenni!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
-
törölt tag
És akkor ebben az esetben mit ajánlanál, ami van olyan jó, mint a walkera, de nem annyira drága, és könnyen beszerezhető?
-
popi1987
csendes tag
válasz Peaceliker #47765 üzenetére
egyet értek!
inkább egy Wizard x220 vagy Lizard95 az Eachine márka jóvoltából.
többet kell állítgatni, meg szerelni - reszelni, de ez ilyen. -
molnigee
aktív tag
válasz #68079616 #47768 üzenetére
Wizard x220 és lizard95 is van nekem, wizardot egész évben hajtom, versenyen 22/11. lettem vele (nem a gép volt a szűk keresztmetszet)
Wizardnak megvan a kis betegségei, de ha rendbe rakod, akkor starapa és jó. Hogy mit kell rendbe rakni, azt meg le tudom írni, meg más is, mert sokaknak van így sok az infó is.
Egy kedvenc repülésem, persze ehhez kell úgy fél egy év mire így tudsz
versenyen ennyit tudtam kihozni belőle
Lizard ugyanaz kb csak kicsiben
Ráadásul ha olyat veszel, ami itthon is van többeknek, akkor hamar találsz alkatrészt is és nem kell egy hónapot várni kínára.
--> http://dronearena.hu/ <--
-
FingR86
őstag
Jumper T8SG Multi-protocol 2.4G 10CH Transmitter
Flash Sale Price $72.99 (szóval tovább pontozható)[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
YK017C RC Mini Quadcopter - RTF
Kód: YKMINI12
FIXED PRICE Coupon: $12.99 (volt ez korábban 9.99$-is)
ez mondjuk elég meredek, miféle szoci táv ez
Transmitter Power: 6 x 1.5V AA battery(not included)[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
meg nem kaptam szet a taranis qx7-st.... esetleg vagja vki serobol?
mi a legnagyobb lipo meret amit bele lehet rakni cerka elemtarto helyere?na meg jackal tesztjebol
Elméletileg ennek a résznek a belső méretei 92 mm x 59mm x 17mm-t tesznek ki, ekkora erőforrásokat tudunk az üregbe helyezni.[ Szerkesztve ]
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz vandor01 #47774 üzenetére
Én a 80x35x20 2S akkut használom, amit a Syma X8HW -hez vettem. Átalakítottam XT60-ra. Ez még kényelmesen elfér, de befér 90x50x20 is.
[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
törölt tag
Köszönöm szépen, hogy többen is ajánlottatok drónokat a Walkera F150 helyett. Azonban nekem még mindig az tetszik a leginkább, ráadásul be tudom szerezni 75.000 Ft környékén ami talán annyira nem is rossz ár távirányítóval együtt. Tényleg annyira rossz az a drón? Az árán kívül mi a borzalmas benne? (mert én ahogyan a szakavatatlan szememmel vizsgáltam, a korábban említetthez képest könnyebb, hasonló sebességgel és manőverezéssel rendelkezik, jobb a jeladója, tovább repül egy töltéssel) Esetleg borzalmas képet készít fpv szemüveghez?
Továbbá, ha nagyon arra szeretnék rágyúrni, hogy az fpv szemüvegen a kép nagyon szép legyen, akkor egy Eachine 800*480-as szemüveget bőven "kihasznál" egy walkera f150, vagy van valami tuti tippetek, ami sokkalta jobb képet készít nála?
-
nagyúr
válasz #68079616 #47777 üzenetére
Sosem lesz szép a képed, legyen az bármilyen felbontású. Egyedül a ProSight kíván rendes HD képet, de a 1000$ és túl nagy. Hozzá kell szokni, hogy silány és kicsi képet kapsz. Szemüveg téma: Van a doboz a fejedre, meg a kompakt szemüveg. Próbáld ki mind2-t, ha teheted(mondjuk ha pest környékén laksz, ki tudod próbálni őket). A kompakt szemüveg(FatShark, Aomway, stb) kicsi képet ad, olyan mintha moziban ülnél az utolsó sorokban, míg a nagy sisak, közeli nagy képet ad. Nekem volt mind2, de maradtam a kis szemüvegnél, zavaró amikor fél kiló húzza a fejedet.
Walkera inkább csak drága. Lehet jó, de nem igazi versenyre. Ami alap verseny gép az az amit MolniGee is használ, Eachine X200 Wizard. Ebben a kamera, VTX nem jó, az cserés. 60 alatt úgysem úszol meg egy rendes gépet, és akkor mondjuk hogy budget cuccok vannak benne. Távnak minimum javaslom az "olcsósított" Taranis Q X7-et. Most van nálam egy FlySky I6X(ilyen jár az RTF Wizard X220-hoz is) és ég és föld a kettő között, persze árban is nagyon mások.
Nem olvastam teljesen bele, hogy hogy állsz repkedésileg, remélhetőleg nem az első géped, mert akkor nem is ajánlott a brushless gép.
[ Szerkesztve ]
-
jercsi
tag
Üdv mindenkinek
Adott egy dji phantom 3 se drón , távröcsögő belső antennái kivezetve , feltettem rá 2db 4dbi es antennát az 1km es röptávból kialakult kb 20 méter.A belső kábelek a helyén vannak !
Milyen antennát ajánlotok ?
Folyamatosan elveszti a kapcsolatot 2,4 ghz en is és 5ghz is ...[ Szerkesztve ]
-
mobbo
senior tag
Közlemény!
Kedves drón használók! Az utóbbi napokban egy nagyobb Spark drón-szállítmánynak lába kélt és sajnos Európa-szerte jóval a hivatalos ár alatt kezdték ezeket különböző csatornákon keresztül árusítani. A DJI ezeket a drónokat nem engedi regisztrálni a DJI GO appba, tehát ezek a drónok használhatatlanok!.
[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
válasz KaiotEch #47778 üzenetére
Ha egyedül repül a wizarddal, a vtx is jó, szór, de ezt kb versenyen gond csak.
Szóval csak egy jó kamot rak rá, meg pár fix, és jó is.Gyerekek ma összeállt a lizard95... Hát fülig ért a szám úgy élvezem minden percét. Nagyon jól repül, pedig még csak a gyári gagyi aksi van hozzá. Dvr holnap, loop flipper roll fák minden, ah nagyon jó xd
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Peaceliker
addikt
Walkera szép gépeket csinál. Ennyi az előnye. Devo 7 meg értéktelen szinte, 10et érhet kb, de annyiba is inkább vennék egy i6 ot. Hogy mit írnak gyárilag, mennyit repül az meg egyik gépre sem igaz. Nem néztem utána jobban ennek, hogy mekkora motor meg ilyenek, de úgysem lehet meg tudni, mert az is egyedi. Sztem egy 2-3s 2 colos gép amit néznék vagy vmi combosabb 3colos, de olyan arf/rtf nem nagyon van azt inkább össze kell rakni.
Amúgy ami gyepálást tanulást jól bírja azok az 5 colos gépek sztem. Azok viszonylag sokat is tudnak repülni ha nem nyomod ki a szemét.
De amúgy vedd meg walkera t, mert látom, meg akarod venni, elődöntötted már
nem igazán vélemény kell, hanem megerősítés, de azt sztem nagyon nem fogsz kapni senkitől."Oh my Goa'uld!"
-
molnigee
aktív tag
válasz Peaceliker #47784 üzenetére
Így van, idejönnek mindig tanácsot kérni, ami nekünk van is, mert benne vagyunk a hobbiban évek óta, aztán köszönik és megveszik azt ami amúgyis tetszett nekik
70 ért a walkera kidobott pénz, jól látom hogy műanyag vázas?
29K a kis lizard95 most, 10k egy alap táv, 10ért veszel 5 aksit hozzá, egy töltő, szemcsi, és megvagy 70ből komplett, és olyan élmény ez a kis gép, persze meg is kell tanulni rajta--> http://dronearena.hu/ <--
-
Jackal2
senior tag
Szóval, amit Kaiotech írt, az nagyjából helytálló. Az itt lévők 90%-val ellentétben én repültem Walkera 150 géppel és szerintem tök jó. A gond az, hogy már egy éves modell, és versenyzésre nem igazán jó, de dinamikusan lehet vele repkedni. Tesztet itt olvashatod.
A kérdés inkább az, hogy ha veszel egy Ferrarit, akkor mit akarsz vele csinálni:
- füttyögni belőle a csajoknak Siófok a Petőfi sétányon --> vagyis polcra teszed, nézegeted
- krúzolni vele
- versenyezniAz első kettőre tök jó, az utolsóra nem, de így is elég speciálisak a cuccok benne és nem nagyon van hova lépni róla, ráadásul műanyag vázas, vagyis ha taknyolsz vele, akkor baj van.
Én 75 ből vennék egy:
- Taranis Q7 vagy Flysky FS-i6 / Turnigy Nintendo távot (nem tudom a nevét sosem, de majd az okosok megmondják)
- Wizard X 220 vagy Bfight 210 (BG vs GB.), meg ha lenne még Furibee Fuuton azt is simán ajánlom, ott a VTX lehet a gond, mert szór de legalább jó bikaHa pedig nem repültél még brushless versenygéppel inkább valami 2S mikro gépet vennék. Lizard, Kingkong Flyegg, Furibee Q95, vagy a Goflyrc nek is elég faszák az új gépei.
Erre jönne még valamennyi akku és a töltő, de ehhez már kevés a 75.000 ft. És akkor még mindig nincs szemüveged...
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Peaceliker
addikt
válasz molnigee #47785 üzenetére
jajj, műanyag és akkor!? csini, mi kellhet még?
Amúgy kinézetre bejön, olyan sci-fi s Ha még standard alkatrészek lennének benne még talán azt mondanám, vegye(bár akkor is sok sztem a 70), másik váz fityinges. De ebben minden a saját, egyedi, csak ide való cucc.(#47786) Jackal2
acroban is repültél vele vagy csak játék módban?
milyen fc van benne, mennyire lehet bmit is állítani?
nyilván ekkora géppel senki nem akar versenyezni (hacsak nem saját magával), mert tudtommal nincs olyan verseny ahol ilyenek mennek... igazából úgy kérdezném, hogy krúzolni kell vagy freestylra vmi. mondjuk ahogy nézem vidiket egyikre sem jó, mert krúzolásnál ember messzire megy, arra ilyen kicsi nem jó, freestyle ra meg gyenge az látszik (motorban is vázban is).
(#47787) varadigabor
az tekercs...úgy sejtem, hogy nem ilyen félre tervezték
de ha maga derót nem sérült, akkor a reklamáció után taknyold le és sztem még jó is lehet"Oh my Goa'uld!"
-
Jackal2
senior tag
válasz Peaceliker #47788 üzenetére
Nem volt hozzá szemcsi akkor még, és -10 fok volt, szóval a LOS acrot nem erőltettem, és a gép sem az enyém volt, de kellemesen dinamikus.
Szerintem nem való acrora, mert a váz nem elég merev,egy komolyabb eséstől simán törik. Úgy emlékszem standard F1 volt benne Cleanflighttal, de lehet hogy az új adagban már mással szerelik. Az a baj, hogy minden szirszar kilóg róla, antennák ilyen lehajtható műanyag izék, gondolhatod, meddig tartana, ha beakadna valamibe
Krúzolni szerintem jó, a Devoknak elég jó a hatótávjuk, de az ember úgysem bírja ki, hogy ne flippeljen meg hasonlók, szóval...
-
kriszbon
őstag
válasz Jackal2 #47789 üzenetére
Az antenna nekem a 250-en az eredeti lehajtható van még rajta, persze nem pont ilyen.
Igaz nem acrozom de esni párat már estem vele, és még nem törött le.
Valahogyan mindig becsukódik, a kiálló rész meg elég hajlékony.
Szállítási szempontból nagyon praktikus.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
varadigabor
senior tag
válasz Peaceliker #47788 üzenetére
Tudom hogy tekercs, csak hirtelen nem jutott eszembe hogy mi az a drótXD am gondolom LC filter egyik fele lenne. Tartalékoknak vettem mikor nagyon olcsó volt. Remélem kedves Gearbest vissza adja az árát és akkor veszek egy Betaflight F4-et
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Jackal2
senior tag
válasz kriszbon #47790 üzenetére
Igen, tényleg nagyon kompakt volt, a doboza sem volt nagy. Komolyan rákívántam anno, akkor azért nem vettem, mert december volt, pedig 40.000-ért nem volt az drága 2016 végén...Akkor még a szénkefés mikrok ilyan 20-ba kerültek...
-
gonger
senior tag
válasz Jackal2 #47786 üzenetére
Én hasonló cipőben járok, mint a kérdező. Nem volt még brusless gépem, tanácsaitokra néztem micro és nagyobb gépeket is.
2S-ben szerintem most a FuriBee Q95 a GBQ95F kóddal 88.99 USD-ért verhetetlen. Nem tudom ezzel is kell-e mókolni, mint a Lizad-al - valahol olvastam, hogy a csavarok hosszabbak a motoroknál és nem tudom mi van még...- de a 20A ESC-vel és a leszállótalpakkal nekem elsőre szimpibb a FuriBee. Egy baj van vele: nem találok belőle flysky reciverrel szereltet. Van valami logikus magyarázat arra, hogy ilyet nem csinálnak? i6x távot néztem ki hozzá, kb ez az amit megfizetnék. -
_X10Dead_
aktív tag
A Walkera-kon a legtöbb esetben látszik, hogy szétnéznek a piacon, keresik a betölthető réseket és aztán próbálnak valami egyedit, ötleteset alkotni. Szinte mindig van valami killer feature, ami megindítja az ember nyál-termelését, és általában elmondható, hogy az átlagnál sokkal ügyesebb a design.
pölö:
- Csináljunk egy sportos P2-est, amit manuálban is jó vezetni: QR-X 350 (pro)
- Csináljunk egy plug-and-play park flyert(racert): Runner
- Csináljunk egy octa-ra upgradelhető kamera-quadot: Scout
- Csináljunk egy Ispire-t, de élhető méretben: Voyager
- Csináljunk egy eszement dragstert: Furious
- (A sok mellényúlás után) csináljunk egy masszív racert, de úgy, hogy jól is nézzen ki: F210
- Éljen a kiterjesztett valóság: AiBao
- Csináljunk Mavic-et , de nézzen ki úgy, mint az Alien, meg persze oldalra is tudjon figyelni: VitusA gond a megvalósítással van. Nem hardcore fejlesztők, így mindig a már rendelkezésre álló alapokra építkeznek. Mire kijönnek egy géppel, a felhasznált technológia az élvonaltól kb. 2 generációval le van maradva, de az éppen futó main-stream hype is egy generációval előrébb tart az FC-k, ESC-k, motorok terén. Ez még nem lenne baj, ha a szoftver tökéletesre lenne polírozva, de erre egyszerűen nincs elég idejük, erőforrásuk. Az esetek jó részében ennek az a következménye, hogy a piacra dobott cucc nem lett rendesen tesztelve és egyszerűen nincs kész.
Tisztán kitapintható a potenciál, de rendszerint pont ott botlanak, ahol nem kellene: a gépeik NEM alkalmasak a repülésre out-of-the box.
Kivétel az F210. Az tényleg azt hozza, amit igért.Többszörös Walkera tulajként mondom, felejtsd el ezt a márkát.
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Peaceliker
addikt
-
rokarudi
aktív tag
válasz gonger #47793 üzenetére
Én is vettem egy ilyen gépet, de külön vettem hozzá venni olyan vevőt, ami jó a FlySky távokhoz, mert nekem is az van. Remélem rá tudom majd rakni valahogy a gépre, mert még sosem csináltam ilyet.
Mondjuk a GB elindíthatná már a csomagot, szeptember 27-én rendeltem, azóta semmi
-
vandor01
őstag
válasz rokarudi #47797 üzenetére
en az EGG130-st vettem receiver nelkul PNP verzioban...
csak ra kellett dugnom a receivert.... 3tus csati.... tovabbtartott
az antennak elhelyezese a labakraCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
FingR86
őstag
HAKRC H32 BLHeli - 32 30A ESC
with STM32F051 32-bit MCU / 2 - 4S LiPo Support / DShot600 DShot1200
Flash Sale Price $6.39 -
_X10Dead_
aktív tag
válasz gonger #47793 üzenetére
FingR pár posttal feljebb linkelte a T8SG-t.
Komolyan fontold meg, hogy nem tudnád-e beszorítani a keretbe.
Ez is játék-táv, de rendes, 150mW-os adóval jön, és MINDEN common protocolt támogat, így nem csak az összes elterjedt transmitterel tud beszélgetni, de egy rakat olcsó játékot is megtáltosít.Ha a gimbalokat nem számoljuk, gyakorlatilag egy fullra upgradelt DEVO10-es tudásával rendelkezik, és még tokot is adnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest