Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47951) stefi81 válasza tonyrulez (#47949) üzenetére


stefi81
tag

A szimu usb is szokot szar lenni és a win is ha az van a gépeden.
Akár egy komplett újratelepítés is segíthet. Néha nem is gondolnák mire képes a windows. :)

(#47952) AMDaZERG_1


AMDaZERG_1
senior tag

Ki mondta, hogy nem lehet télen megkergeti lakásban a racert :D

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#47953) kriszbon


kriszbon
őstag

Sziasztok!

Aki akar venni aránylag olcsón egy jó kis [Walkera Runner 250 Pro] masinát, az most 76 ezer körül megteheti. :D

Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#47955) tonyrulez válasza stefi81 (#47951) üzenetére


tonyrulez
őstag

Igen, itt vagy az usb stick-el vagy konkrétan a LiftOff-al van a baj :) El van tolódva a midpoint, emiatt a deadband-et felvette 0.13-ra, így már középen van, de felfele egy szakaszon nem nézi a jelet. DRL Simulator-ban működik a stick, csak játszani nem lehet mert yaw-ot reset switch-nek is érzékeli :W

[ Szerkesztve ]

4 8 15 16 23 42

(#47956) grimm2015


grimm2015
senior tag

Sziasztok.

Megjött a bayang x21 kisebb nagyobb sérülésekkel. (távirányító kijelző paneljának bal alsó sarka 2-3mm elcsúszva, a kameratartó átlátszó műanyag eltörve)

Kipróbálni még nem volt alkalmam, de a drón tökéletesen reagál a távirányítóra.

A kamerával is az a baj, hogy feszíteni kell a kamera usb csatlakozásánál. Ezt még el is fogadnám, hiszen ez könnyen orvosolható, azonban a zöld fény pár sec után pirosra vált,a windows meg írja is, hogy hiba lépett fel az eszköz működése közben.

Most ezekhez az FPV camerákhoz kell valami driver, vagy alapból szar?
(ugye pirosra vált a zöld fény, és fogalmam sincs mi az)

Köszi.

Battlenet: Grimm#22690

(#47957) Baku válasza grimm2015 (#47956) üzenetére


Baku
aktív tag

Szerintem reklamáld meg minél előbb, fotókkal illusztrálva ....
Meglepi mentesen érkezett meg?

(#47958) grimm2015 válasza Baku (#47957) üzenetére


grimm2015
senior tag

Ezen felül igen. A csomag kívülről teljesen ép volt, a doboz sarkai kicsit megvoltak gyűrődve, de annyi.
Egyáltalán nem gondoltam, hogy pont belülről lesz szar...

Battlenet: Grimm#22690

(#47959) FingR86


FingR86
őstag

Walkera VITUS 320 Foldable RC Quadcopter - RTF - GRAY

Kód: Walkera17
Ár: 799$ -->> 599$

HGLRC XJB F428 - TX20 - ELF F4 Flight Control System - BLACK
4-in-1 BLHeli - S 28A DShot ESC / 5.8G 72CH Video Transmitter / 600TVL FPV Camera

Kód: HGLRCX17
Ár: 90$ --> 69.99$

[ Szerkesztve ]

(#47960) vandor01


vandor01
őstag

itt a vilagveg.... nekunk annyi! :D :DDD :DDD :W [link]

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#47961) twine válasza vandor01 (#47960) üzenetére


twine
addikt

Legutóbb, mikor Rallyra hívtak a Phantomal, abban egyeztünk meg, hogy mégsem megyek, mert "europai" hadgyakorlat van a környéken, és csak adott időszakra, és nyomvonalra kapta meg a verseny az engedélyt, szóval nem lenne jó ha "kilőnék" a Phantomot!

Na pont ebben az időszakban találkoztam véletlenül egy ismerőssel! Az mindegy is mi a hivatása, de azonnal tudta milyen gyakorlat van, és ő világosított fel arról is, hogy már itthon a határ mellet sem lövöldöznek a katonák drónokra! Ott (a határnál) ugye az illegállis határátlépők elég nagy számban használnak drónokat a terület figyelésére...na ezeket a "madarakat" már nálunk is valami autóra szerelt zavaró cuccal szedik le a picsába.... ;) :U

[ Szerkesztve ]

(#47962) vandor01 válasza twine (#47961) üzenetére


vandor01
őstag

azert kell a 3000ft os legterhasznalatot bepengetni hogy nehogy kilojenek! :DD :DD

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#47963) twine válasza vandor01 (#47962) üzenetére


twine
addikt

POnt olyannak mondod ezt, aki már nem egyszer megkapta itt, hogy "túl szabályos" :P :DDD

(#47964) Peaceliker


Peaceliker
őstag

Na, a 11xx projectemet dobtam egy ilyen kis szépségért. :) Falcon cp90

Illetve nem dobtam, mert gyári motor helyett 1106 vmi lesz rajta (egyelőre sztem racerstar, mert ugyan "csak" 220g ot húz, de 5A körül eszik) és lesz hozzá egyelőre egyedi 130as "alvázam". :)
Bár gyárilag marha jól néz ki (130as ként is, csak így sztem csinibb ahogy képeken van :) ), szal nehéz lesz megállnom, hogy ne hagyjam gyári állapotban. :)) De 2s 2" gép már ugye van.
Két gépet veszek, mert úgy vmivel olcsóbban jutok hozzá (nem bg ről), csak annyi hogy nekem kell összerakni, de ez nekem pont tetszik :) Másik gépet haverom lehet viszi is, mert ilyen kis szépségnek sztem nem lehet ellenállni :DDD

Amúgy ti már láttátok ezt? Én szerelmes lettem a formába :)

"Oh my Goa'uld!"

(#47965) rokarudi


rokarudi
aktív tag

Lenne egy olyan óvatos kérdésem, hogy mi az az árszint, amiért már összerakva olyan gépet adnak, amihez nem (vagy csak minimálisan) kell hozzányúlni ahhoz, hogy ne legyenek idegesítő dolgok rajta? Csak azért mert írtátok, hogy pl. a Wizard-on kell ezt-azt cserélni, viszont az egy nagyjábol 160 dolláros gép. Az ember rákölt még 50-60-at és majdnem ott van egy Crusader GT2-nél, amiről elég sokan azt írták, hogy nem nagyon kell hozzányúlni, és egy nagyon jól összerakott cucc. Vagy ott van a DarkMax, amiről szintén azt olvastam, hogy nem kell nagyon cserélni benne semmit, mondjuk az kicsit olcsóbb. Kezdőként inkább az érdekelne, hogy szerintetek mi éri meg jobban, gyűjtögetni egy kicsit jobb gépre, vagy venni egy olcsóbbat és ha azt szerelgetem, akkor mondjuk a szerelésben is kicsit gyakorlottabb leszek?

(#47966) Peaceliker válasza rokarudi (#47965) üzenetére


Peaceliker
őstag

Szerelni jó és előbb utóbb szükségesek. :)
Persze pár szerszám kell, de később is fog, ha nem most. Azt vedd ami tetszik, de leginkább ami mögött van közösség, tehát sokan veszik. Mert akkor lesz mindenre megoldás, leírás, vidi.

"Oh my Goa'uld!"

(#47967) molnigee válasza rokarudi (#47965) üzenetére


molnigee
aktív tag

A wizire nem kell 50-60-at költeni... veszel rá egy jobb camot, 5-10-ből és kész. Ja meg egy buzzer, de az úgyis van otthon mindenkinek ugye? :) Meg pár szet prop, mert a gyári gagyi, de az is van otthon :)
Crusader nem kezdő gép, és a kamera nincs védve, szóval ott meg azt kell poddal védeni, vagy vehetsz havonta úgy lencsét kamerát kb :)

--> http://dronearena.hu/ <--

(#47968) mobbo


mobbo
senior tag

10ből 9 csomagom sehol nincs (kisértékű biszbaszok, mint sun shade stb.)
a tracking vagy fake vagy nem mutat semmit, vagy egy hónapja megérkezettt budapesti reptérre státuszban van
ilyen se volt még
:U

leállt a magyar posta?

(#47969) varadigabor válasza rokarudi (#47965) üzenetére


varadigabor
senior tag

Gyakorolj valami elromlott elektronikai dolgon. Nagyon béna vagyok a forrasztásban, de kezdek belejönni, Jó páka kell, állíthatós meg cserélhető hegyű legyen.

www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---

(#47971) Baku válasza mobbo (#47968) üzenetére


Baku
aktív tag

Én is folyamatosan rendelek mindenféle kis biszbaszt (nemcsak drónokhoz), a nejem "hivatalból" naponta 2x jár a postán, Ő szokta elhozni (hallgatok is érte állandóan, hogy "....már megint mi a bánatos ......... - t rendeltél???? :) ).....
szóval az összes csajszival jóvan van a postán, és mondják neki, hogy egyre többen, és egyre gyakrabban vásárolnak az interneten, folyamatosan egyre több a kínai csomag, már térdig járkálnak a sárga meg fekete zacskókban, már most nem győzik, és előre rettegnek a karácsonytól.....
(És ebben az esetben csak egy vidéki kisvárosról (kb. 30e lakos) van szó...)

(#47972) varadigabor


varadigabor
senior tag

Na megjött a Diversitys vevő, nagyon király. Végig scanneli hol milyen erős a jel, lehet akár 2 kimenetet is használni.

Nagyon dicsért Acehe aksik is megérkeztek, hétvégén letesztelem mit tudnak..:D Kicsit rövidek a kábelei, gyártok hozzá hosszabbítókat..

[ Szerkesztve ]

www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---

(#47973) AMDaZERG_1 válasza Baku (#47971) üzenetére


AMDaZERG_1
senior tag

Minden postán ez van...
Nem is tudom milyen gazdasági fellendülést várunk, vagy legalább szintre hozást. Csak magamból indulok ki, hogy az ételen, ruhán kívül mindent onnan rendelek, mivel akárhol, akármit akarok vásárolni ugyan az a termék kínálat van a hazai boltokban. Azért előre lehet ezt vetíteni, hogy mit hozhat magával ez a webshop vásárlási "láz". Szerintem nem sok jót. És a postás, aki már utál a sok bisz.asz csomag miatt is mondta, hogy már olyan termékeket is kintről hozatnak (idősek is), amik idehaza, ha lemegy a kínai boltban is fillérekért megkap. Valami műanyag kanalakról és ilyenekről beszélt. És a postásnak fel kell vele utazgatnia a lifttel, megvárni, hogy kinyissák az ajtót, és hasonlók. Ráadásul én rendszeres panaszos vagyok a postán, hogy a postás egy lusta disznó, de mostanában már nem csinálok ilyet, mert kezdem átérezni miken megy keresztül.

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#47974) stefi81 válasza varadigabor (#47972) üzenetére


stefi81
tag

Jó az a vevő, csak pont a Diversitys része nem működik. Világít, dudál, meg vagány is de a Cyclops vevője ami nem tud semmit az jobban veszi a jelet.

(#47975) varadigabor


varadigabor
senior tag

Myrcmarton 10 dollár (ingyenes szállítással) a Triple feed patch antenna, kell hozzá még egy 50 ohm-os terminator vagy mi 1 dollár kb.
Pagoda se drága.

[ Szerkesztve ]

www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---

(#47976) varadigabor válasza stefi81 (#47974) üzenetére


varadigabor
senior tag

Miért ne működne?

www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---

(#47977) AMDaZERG_1


AMDaZERG_1
senior tag

Ilyet, vagy hasonlót, de azért tartóst tud valaki ajánlani duplazáras tépőzárból, ami ragasztható? Hazai Budapesti bolt, vagy banggood (kerestem, nem leltem). E-bay -on kívül.

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#47978) stefi81 válasza varadigabor (#47976) üzenetére


stefi81
tag

Tele van a net vele és én is már mikor szarakodtam vele és én is érzékeltem, hogy nem kapcsol át még akkor sem mikor már elmegy a jel a másik meg 95%-os akkor olvastam utána, hogy mindenki panaszkodik rá.
Itt láthatod a legjobban a lényeget.

(#47979) Baku válasza AMDaZERG_1 (#47973) üzenetére


Baku
aktív tag

Nekem is.megfordult a fejemben, hogy ennek így nem lesz jó vége .... Meddig tart hozni egy rendeletet, vagy törvényt rá, hogy megtiltsák, korlátozzák, vagy megsarcolják valami külön adóval, vagy illetékkel, vagy kezelési költséggel? Semeddig. Találnak egy jó ürügyet, nevet neki, és egy tollvonással el is intézik ....
Van úgy, hogy néhány száz forintos vagy 1-2€- s apróságot én is a sarki kínainál veszem meg inkább, hogy ne kelljen 3-4 hetet várni rá, de bizony szinte minden a duplája, vagy háromszorosa áron van, mintha kínából renedelném ingyen postával ....
A minap Linzben a Saturnban jártam, és kíváncsiságból nézegettem ugyanazoknak a termékeknek az árait, amiket kintről szoktam rendelni (volt amelyiknek még a csomagolása is ugyanaz volt)....
Az árkülönbség a kínai árhoz képest átlagban kb. 10X-es (!!!)
(A kínából 1-5€ közötti árfekvésű dolgokról van szó, usb kábel, hub, pendrive, powerbank, usb töltő, telefon tok, tablet tartó, selfibot, kameratok, tripod, stb.....)

(#47980) AMDaZERG_1 válasza Baku (#47979) üzenetére


AMDaZERG_1
senior tag

"Az árkülönbség a kínai árhoz képest átlagban kb. 10X-es (!!!)"
Érthető, hogy több, akár 10x. Legalábbis részemről. Ugyebár alapból ÁFA, a dolgozót ki kell fizetni, ami vonatkozik arra személyre, aki a boltba elviszi. Kell az üzlet rezsijére is belőle. Összeadódik ám. Ráadásul van termék, ami örökre a boltban hever, vagyis nem jön bevétel. A 10 az kicsit tényleg sok, de bizonyos terméknél akár elfogadható is (szerintem). Ja meg a "garancia" vagyis számol a selejtekkel is. (gondolom)

[ Szerkesztve ]

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#47982) Baku válasza AMDaZERG_1 (#47980) üzenetére


Baku
aktív tag

Érthetőnek érthető, meg meg is magyarázható, csak amíg tizedannyiért a helyembe hozzák 3-4 hét alatt ingyé, addig lesz@rom..... :DD

(#47983) varadigabor válasza stefi81 (#47978) üzenetére


varadigabor
senior tag

Nekem vált (videó) csak nehéz lefogni az antennát, csak a konyhában volt a quad. Itt legkisebbre van rakva a váltás idő.

[ Szerkesztve ]

www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---

(#47984) zoli03 válasza AMDaZERG_1 (#47980) üzenetére


zoli03
őstag

Szerintem egyáltalán nem érthető. Amikor vannak termékek, amik mondjuk csak kétszer drágábbak itthon, mint Kínában, akkor szerintem a 10x különbözet nagyon nem reális. Persze amíg vannak emberek, akik megveszik ilyen áron, addig nem is kell olcsóbban adni.

(#47985) david335


david335
tag

Sziasztok!

Van egy Ublox-os magnetométer Gps kombom.
Olyan problémám van, hogy ha aktiválom INAV-ban a megfelelő magnetométert, kalibrálom, percenként pirosra vált és ismét vissza kékre közbe a FC mindig egyet pittyen. Ha rádugom az akksit megkergül, a headling forog körbe mint valami búgócsiga....

Okozhatja, hogy fordítva van a két szál? Jól kötöttem be de a GPS is fordítva lett jó.

(#47986) mobbo válasza vandor01 (#47981) üzenetére


mobbo
senior tag

az uniónak szerintem nincs azzal baja, hogy gagyi kínai terméket kínából veszel, eddig se rendszerszinten csapódott le a nyereség, hanem az importőrnél-viszonteladónál-boltosnál, aki aztán nem fizetett adót, áfában lehet valamennyi kiesés, de ezt meg a vámosok kompenzálják

ellenben azt a pénzt amit nem költöttél el a kínai vacakra ugyanúgy elköltöd másra piacon belül (pl. mozijegyre, vagy télikabátra, sajtra, sonkára) ami viszont piacélénkítő, növeli a fogyasztást, nő a gdp, erősödik az euró, a fontos termékeket nem kínából veszed kis csomagban

[ Szerkesztve ]

(#47987) varadigabor válasza zoli03 (#47984) üzenetére


varadigabor
senior tag

Jó nagy divat lett a rendelgetés,Indexen is volt cikk, ráadásul a 2 legrosszabb webshopot ajánlották rajta :C Most nézzem banggoodon már 4 éve is rendelgettem:D Szerintem annyira nem fognak foglalkozni vele hogy megállítsák, mert értékben nem nagy dolgok. Nagyobbakra ugyan úgy megy az áfa.úgy is minden kínából jön. Kereskedelemben így is ember erő hiány van, postázásért meg tuti kap valami pénzt a magyar posta is.

www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---

(#47988) vandor01 válasza syler123 (#47895) üzenetére


vandor01
őstag

yuuupeee... ma nyomta kezembe a postas a furibee Q95-ot
Sep 25 en EU expresszel rendelt aztan LVS-el elkuldve Okt 9-en
Oktober 19-en megerkezve trefamentesen....
nem tudom hogy csinaljak de ide belgiumba ez a legjobb
jott mar 250ejros tablet 7th napra! reggel 6kor landolt a repcsi
es 11h kor kezembe az erossen trafara hajlamos cucc mentesen!
LVS1376360001725350 .... olyan mintha be se nezne a tefasokhoz! :F

[ Szerkesztve ]

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#47989) FingR86


FingR86
őstag

HGLRC F4 V5 PRO Flight Controller - BLACK
BetaFlight OSD / Current Sensor / 5.8GHz 40CH 25mW 200mW 600mW FPV Transmitter

Kód: HGF419
Ár: 56.63$ -->> 35.99$


[ Szerkesztve ]

(#47990) rokarudi


rokarudi
aktív tag

Ha valakit érdekel, akkor a Cyclops v2 le van árazva 43 EUR-ra a HK-en.[link]

(#47991) vandor01


vandor01
őstag

10S ez mihez kell? urhajo a marsig? :D

[ Szerkesztve ]

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#47992) popi1987 válasza varadigabor (#47972) üzenetére


popi1987
csendes tag

az akksikat honnan rendelted? tetszetősek! :C

(#47993) fape válasza vandor01 (#47991) üzenetére


fape
senior tag

Pl VESC: max 12S, 50A continuous current (240A peak for some seconds) [link]

[ Szerkesztve ]

Nem ezeket a drónokat keresik!

(#47994) david335 válasza david335 (#47985) üzenetére


david335
tag

Na szétb@szta az agyamat INAV....., kiforrasztottam a GPS-t, magnetométer állandóan kínlódott... visszaraktam a betaflight-ot:D
Láttam van új 3.2.1-es Omnibus F4SD firmware, mi változott a 3.2.0-hoz képest?

(#47995) gonger válasza vandor01 (#47988) üzenetére


gonger
senior tag

Egy gyors beszámolót szívesen vennénk,olyan kevés infó van még róla.
Az ára nagyon megnyerő, kérdés, hogy ezzel kell-e mókolni bármit is az elején...

[ Szerkesztve ]

(#47996) kriszbon válasza david335 (#47994) üzenetére


kriszbon
őstag

Mi bajod volt velük amúgy?
Ja visszanéztem, de nem egészen értem.
Amúgy milyen GPS modul ez pontosan, mert van aminél auton kell hagyni és akkor lesz jó, meg őő... valahol be kell állítani hogy el van forgatva a magnetometer, mert valóban úgy van az Ublox 7 szériánál.
Valahol volt videó is róla Y.T.-n de most nem találom.
Egyébként ha jól rémlik kell a rádugott aksi is, mert FC nem tud annyit adni neki hogy működjön rendesen.
Persze lehet tévedek. :B

[ Szerkesztve ]

Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#47997) varadigabor válasza popi1987 (#47992) üzenetére


varadigabor
senior tag

DRH csoportban volt közös rendelés, fogalmam sincs honnan jöttek:D

www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---

(#47998) david335 válasza kriszbon (#47996) üzenetére


david335
tag

Hmc58 típusú, Wizard X220S on található Omnibus F4V3-ra forrasztottam rá. Inav-ban kéken világított, random pirosra váltott egy pillanatra, a FC pittyent egyet ilyenkor(reconnect gondolom), akksit rádugtam ugyan ezt produkálta....csak néha folyamatosan pirosba villogott. ARM-olni próbáltam, de csak 3 motor indult el alapjáraton..

(#47999) syler123 válasza vandor01 (#47988) üzenetére


syler123
veterán

Várjuk a beszámolót :)

(#48000) vandor01 válasza syler123 (#47999) üzenetére


vandor01
őstag

a beszamolora varni kell mert nincs idom foglalkozni vele.... csinalgatni kene rendeltem ra runcam sparrowot aztan utanna majd "mogyorozom"..... de igy atnézésileg a KK EGG 130-as szebben jobban okosabban van osszetéve....

viszont a tojasnak meg ahogy olvasom a commenteket ezeknek a kis motoroknak 11xx -nek egy rakfenéjuk van ami nalam is kijott KK-nal az elso oraban..... valamint mer repultem kb 3 orat vele es a 4 motorbol 3 nak ez a baja.... 1db mar kurvara problémas es már kattog!

a motortengely tetelyere a vegere rasajtolt kis alu "kupak" amibe a propokat csavarozzuk... no az a tengely kivalik kimozdul a hazbol aztan lesz az egesznek egy tengely iranyu jateka alul a zeger megfogja de akar minimetereket is lotyoghet jarhat fel-le.... GAZ!

megoldas?
1x erdemes szetszedni megrecezni a tengely azon reszet ahol szorulnia kene az aluhaz lukjaban.... de mar nem lesz az igazi.... vajakolas 50-50% jo lesz vagy sem... MEGOLDAS: UJ motor!

KERDES melyik brand/designe van ebbol a szempotbol jol megcsinalva???
ahhhh f.....om nem vagyok elobbreb a szenkefes megoldasoktol.....

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.